.

Виж резултатите на анкетата: Мислите ли че родителите треа да слушат повече от нас ?

Гласували
24. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • аз мисля че да защото ние изживяваме най - тръдната си възраст

16 66,67%
  • Мисля че не защото децата треябва да слушат повече

8 33,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Как се разбирате с ваште?

Мислите ли че родителите не ни разбират и понякога се праат на интересни?
    Треало да слушаме и да учиме а до колкото знам те колко ни слушат напрао се късат....УЖААСС
    Приятел е този, който като станеш сутрин в 4 часа с думите:
    -Убих човек ,
    ти отговаря
    -Къде ще копаме?

е да неможе да се отрече има и такива случай,в който родителите ми немогат да ме разберат но какво да се прави ние децата винаги сме лошите който ми мързи да учим и т.н.
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Град
    ... Some happy place ...
    Аз лично изобщо не се разбирам с наще - имаме много проблеми и всякви глупости , но не смятам , че те трябва да ме слушат , все пак затова са ми родители - за да ме научават на всичко , което знаят , защото имат доста повече опит от мен !
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Едвам прочетох какво си написал/а
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Re: Как се разбирате с ваште?

Цитирай Първоначално написано от renityyy96
    Треало да слушаме и да учиме а до колкото знам те колко ни слушат напрао се късат....УЖААСС
    1.Мисля,че си неграмотна!
    2.Мисля,чв си тъпа!Как може да казваш "треало да слушаме и да учиме" (израз пълен с грешки,но както и да е)?!Ми много ясно,че трябва!!!Ама като гледам ти не учиш ... Е в крайна сметка то си е за теб защото след време мама и тате няма да ги има и ще трябва сама да се издържаш,а ако не си оправиш граматиката и правописа НИКЪДЕ няма да те вземат на работа (освен за чистачка,магистрална фея или танцьорка в някой бар )
    3.От къде на къде ТЕ трябва да те слушат?!
    4.beti_niki научи се кога се използва "И" и кога "Й"!!!

По темата:Аз се разбирам повече от ОТЛИЧНО с нашите

Град
    летя надолу с главата
    Кхъ-кхъ ... "правят се на интересни" е грешно използван израз - когато говорим за различни поколения с различни разбирания и ценности, е повече от логично да има разминавания по основни въпроси. Все някак се преодоляват тия разногласия, сешш се, стига човек да слуша кво му говорят, а не само да оглася позицията си гръмогласно. Тоест, тряя има поне някаква елементарна форма на общуване между двете страни.
    paska

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*

Re: Как се разбирате с ваште?

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от renityyy96
    1.Мисля,че си неграмотна!
    2.Мисля,чв си тъпа!Как може да казваш "треало да слушаме и да учиме" (израз пълен с грешки,но както и да е)?!Ми много ясно,че трябва!!!Ама като гледам ти не учиш ... Е в крайна сметка то си е за теб защото след време мама и тате няма да ги има и ще трябва сама да се издържаш,а ако не си оправиш граматиката и правописа НИКЪДЕ няма да те вземат на работа (освен за чистачка,магистрална фея или танцьорка в някой бар )
    3.От къде на къде ТЕ трябва да те слушат?!
    4.beti_niki научи се кога се използва "И" и кога "Й"!!!

По темата:Аз се разбирам повече от ОТЛИЧНО с нашите

+1 напълно съгласна съм и аз се разбирам с нашите страхотно

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

i az se razbiram s na6te ama kogato ne praa prostotii i prava tva dety mi kazvat (naprimer priberi se v 23... i se pribiram...)

i az se razbiram s na6te ama kogato ne praa prostotii i prava tva dety mi kazvat (naprimer priberi se v 23... i se pribiram...)

Каква е тази трудна възраст..няма такова нещо..

Нормално е родителите да не разбират децата си,все пак са по-големи,на друг акъл и естествено винаги се притесняват за всичко,което си е нормално.

В едно семейство за да има разбирателство трябват много разговори-не викове,караници и скандали,а просто да се седне като голям човек и да се поговори
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си