View Full Version : Имате ли си собствена стая у вас?
ako imate opishete q !!! :) :P
beti_niki
11-06-2008, 18:29
имам но ме мързи да я описвам :D
foreverr
11-06-2008, 18:38
Имам, но не е само моя-и на как е.Ма кар, че тя се прибира само да спи тука :D .Та ето описание-не е много голяма, но не е и малка.Има легло на два етажа, едно диванче, един голям гардероб на баба, едно голямо бюро с тв и компютър и джунджории и един радиатор.Тва е :D
Да :grin: Ама е хола ни :D Моята стая в която стоят всички 8-) Имам диванче,маса,бюро,комп и тв :)
pOiSoN_kIsS_94
11-06-2008, 20:31
Имам естетсвено...стая като стая :-| много разхвърляна :-s
sladur4etyYy
11-06-2008, 21:31
имам,да. кво има в нея- ами прозорци, врата, стени... :D + легло, гардероб,бюро, огледало на стената, скрин, библиотека, пердета, килим, щори, фотьойл и ракла :D телевизори и разните му и техники няма да го казвам, че са много и не ми се пише 8-)
mynichka
11-07-2008, 09:37
и аз имам - ем доста е големичка :grin: има две легла- за мен и брат ми ..който вече рядко спи в нас :) такива ъглови легла ..ракла ..библиотека..бюро ... тв..компа :) ..табуреткии , тонколони , джунджурии :D
Glezanka
11-07-2008, 13:29
Имам и си е само моя!2 легла,бюро,ракла,гардероб,т елевизор,компютър ... няма да изпадам в подробности :)
Имам, но е обща с брат ми.
tItEufFf
11-07-2008, 15:52
Дааа...откакто се преместихме имам :grin: Малка е, но ми стига. Имам гардероб, легло и бюро. Нямам компютър, нито телевизор .. Но така ли и иначе след 1-2 години ще се преместим да живеем в друга къща..
Имам и я обичам много, само моя си е :oops: Има си всичко необходимо- Тв, ПС , легло, библиотека, бюро, прозорци, пердета. Не е от най-големите, абе голямка си е. Супер е :grin:
uMnePaToPa
11-07-2008, 17:12
Имам да - Телевизор , Уредба , 2 Компютъра , Климатик , Маса , Легло , бюро и други...
амии имам маса,2 стола,канапенце,компютър,с афче с рафтове за книги,уж бюро за учебници и тетрадки ама там си слагам дрехите :D легло :)
Имам собствена стая.
Имам спецялна маса за пц-то,стол,легло,гардероб,теле визор,шкаф,в който си държа сякви буклучета и джунджуриики,парфиуми.....
Jumbie483
11-07-2008, 18:57
Еми като всеки нормален човек и аз си имам стая :-P
Големичка е..пълно оборудване:
- диван
- легло
- четирикрилен гардероб
- ракла
- врата за към терасата
- компютър
- телевизор
- масичка
- рафтове прикачени към стените
- библиотека (вградена в стената от към кухнята 8-) )
- и маса за гладене ...
а на вратата си имам ключалка (ключ имам само и единствено аз) и шпиончицааа :smt047
както обичам да казвам: Моята стая е моят дом :oops:
Ми и аз си имам собствена стая, брат ми си има друга(не че мн я ползва...). А иначе ме мързи да я описвам, само ще кажа, че плаче за ремнот, ама няма кой да й го направи...
titinkaa
11-07-2008, 19:03
Да :grin: Ама е хола ни :D Моята стая в която стоят всички 8-) Имам диванче,маса,бюро,комп и тв :) и при мен е така :)
имам ммоя стая и мн си я харесвам.Имам бюро,гардероб,компютър,лег о ест.,шкафове,етажерка за книги и шкаф за TVто, а и TV. :-D
Аз имам 2 - хол с компютъра и т.н, и спалня ,но само лятото спя там щото зимата стаята не се отоплява амаа така или ина4е ме е страхх :-D
ElisaDay
11-07-2008, 19:13
Имам и я деля със сестричката ми (:
Еми как да опиша :? Зелена :D
elinceto94
11-07-2008, 19:18
естествено че си имам стаята мечта на всеки тийнеджър :P няма какво да я описвам пълна е с модерна техника и много голяма
Slave4You
11-08-2008, 17:17
Мда имам:) Имам две бюра, ТВ, комп, легло :D .. още едно легло,гардерб и рафтове с разни буклуци по тях :-P
зелена-2легла секция ..бюро гардероб и тераса.. :)
DevilWish
11-08-2008, 18:16
Имам ,малка е ,обаче сега след 3 месеца се местим в къща и там ми е мнооого голяма стаята /тъй като аз вече избрах коя ще е моята спалня =)) / =)
Panic_Girl
11-08-2008, 20:23
И аз си имам моя стая и сi пребивавам сама в нея :D :D Има комп разбира се ;д Голяма секция,маса,легло-диван, бюро и още мн. джунджорий :D :) :)
даже 2 стай си имам,в едната само спя в другата даже и не стъпвам,седя си в хола най често иначе как да ги опиша 8) в едната има диван маса телевизор легло прозорец :razz: ии разни шкафчета там,в другата гардероб,бюро,телевизор,ко пютър ии забрайх кво друго има не влизам в нея почти :D
даже 2 стай си имам,в едната само спя в другата даже и не стъпвам,седя си в хола най често иначе как да ги опиша 8) в едната има диван маса телевизор легло прозорец :razz: ии разни шкафчета там,в другата гардероб,бюро,телевизор,ко пютър ии забрайх кво друго има не влизам в нея почти :D
Имам си цял етаж лично на мое разположение. Наще са на 1вия по принцип. Имам си спалня детска хол и кухня (баня и тоалетна също) Няма да ги описвам няма смисал стандартно обзавеждане.
Winter~fresh~
11-09-2008, 12:18
Даа имам стая естествено. Емии има легло непременно,цветя,бюро на което ми стои компютъра,гардероб и рафтове
Имам да,макар че я деля с брат ми.Еми значи едната стеня е цялата в секция с много шкафове,на които има всякви глупости :-D има две легла,климатик,PC,ракла,кили м,щори,пердета,столове :-D Ми това е май...
Имам.
Ето какво има вътре:
-Аз съм си вътре хаха
-Легло ( двойно )
--- има 2 възглавници,но аз спа само на тази от дясно,защото по ме кефи, чаршафите и калъфките на възглавниците са светло сини.
-Бюро
--- със вградено шкавче в което си държа учебниците ,отгоре има монитор и някакви тъпи тонколонки,които в момента ми създават проблем защото пращят постоянно.
- СТОЛ ( хахахахаха )
-Скрин , нещо такова.. там си държа 2/3 от дрехите
--- върху него стой телевизора ми
-Килимче мн е готино :)
-Акваруим имам с ЖИВИ ( все още ) рибки .
-Ракла ,там стой мечето ми хаха и лампа има :D
- Прозорци пердета и тем подобни също има хаха
:-P
имам но ме мързи да я описвам :D
~Queen_M~
11-09-2008, 16:34
Имам
-розови стени
-розов килим
-парно
-легло с розови завивки
-розови пердета
-бюро
-библиотека
-3 гардероба
-шкафче с гримове и разни други работи
-компютър
-уредба
-телевизор
обожавам я :-P :-P :-P
sunchouz
11-12-2008, 16:49
Да :grin: Ама е хола ни :D Моята стая в която стоят всички 8-) Имам диванче,маса,бюро,комп и тв :) и при мен е така :)
и азз :( но сега ще делим хола на две и ще си имам. :grin:
6o6kotooo
11-12-2008, 17:26
Delq s brat mi 1 staq ....tui 4e mai ne se broi za moq :D
Sensuality
11-13-2008, 03:39
Имам си да,а в момента е в меко казано ужасно състояние 8-) ехх,пуст мързел :D
dqvol_ot_raq
11-14-2008, 20:22
Имам и си е само моя!2 легла,бюро,ракла,гардероб,т елевизор,компютър ... няма да изпадам в подробности :)
+1 :P 8-)
Имам си,леко е непочистена. :-o
mimsssssss
11-14-2008, 23:27
ми имам да(цял апартамент).ми ще опиша главната стая където пребивавам :D голяма секция със всякакви джунджурии по нея,холова гарнитура с маса,бюро с комп и буфер система 5.1,има на едната стена картини часовник и други неща,на другата надписи,графити,мисли които са ми харесвали или пожелания от мен и мои приятели,роднини.телевизор :D тераса иии климатик.май тва е общо взето 8-)
nejnaDROGA
11-15-2008, 07:14
Имам разбира се :) Малко трудно ще я опиша ама айде:
-голямо двойно легло
-огромна секция с два гардероба,много шкафчета и рафтове,които до никъде не ми стигат и сега навивам нашите за допълнителни (както беше с втория гардероб)
-хладилник (не много голям...около 1.50см висок),който лятото се пръска по шевовете от безалкохолни :grin:
-телевизор (на къде без него)
-ДВД :-) (с десетина тонколонки и буфер)
-бюрото ми и РС-то,5 колони,буфер и усилвател,който в момента само събира прах заради тъпите комшии :o (а скоро се надявам и един 10 инчов нетбук за даскало и/или за в бъдещата ми кола :-D )
-адски много плакати (87 ако трябва да съм точна,но скоро ще станат повече :grin: )
-много плюшени играчки
-много джунджурийки
-много козметика
-телефон
-очаквам в понеделник-вторник да ми дойдат и 30-те книги,които си поръчах :) (за любопитните книгите са на тема българските босове,българската мафия,СИК,ВИС и т.н.)
-пухената възглавница на котарака ми + плюшени мишки,топки и т.н.
-адски много списания (Cosmopolitan,Joy,Grazia,Мери)
Може да съм пропуснала нещо ама айде :-D
Имам...моя си е,обаче много често не я ползвам само аз.
Имам да..ми легло...до него е масата с компютъра ми и маса с телевизор.Два гардевоба,още един скрин дето стои аквариума с рибките.
krisence
11-15-2008, 11:41
Имам обаче е доста малка, поне за мен. Имам си две легла гарден със секция и място за тв-то. Харесвам си я само, че там не е компа ми. :)
anonim4e2
11-16-2008, 00:25
пффф и аз я деля със сестра ми :? ама понякога не е толова лошо... :)
ami imam....biuro leglo :D kompa , tv ....yredba.. i t.n ....i e mn razhvurlqna :d
verdjitO
11-20-2008, 16:08
легло, масичка с комп на нея 8-) , бюро, ТВ, гардероб 8)
Преди време делях стаята си със сестра ми,а в другата беше брат ми.Сега и двамата ги няма и се случи така,че аз не само имам собствена стая,ами тя изведнъж стана двойна.В едната е компа с диван,секция,гардероб и уретба,а в другата има легла на два етажа,скрин,бюро.Има и разни дргуи украшения,които съм си слагала сама,но тогава описанието ще стане прекалено подробно! :-P
еваа и аз си имам бе :) не е голяма,даже е малка значиии има:
-легло
-гардероб с вградено огледало 8-)
-бюро
-комп.
-шкаф с учебници
-шкаф с джунджурии
-плакати,снимки и сичко подобаващо
-е стола щях да забравяя
-мии едно такова като библиотека ама мъничко ест. там има 3 книги и всичко други е във плюшени играчки (на 15 съм :D) :-)
kuklichka_bg
11-20-2008, 20:25
Imam mn qsno LEGLO golqmooooooooooooooooooooo buro no6no 6kaf4e rakla garderob sekciq i drehi tuk tam ;D xaxa ne si haresvam staqta 6tot mi q praviha kato bqh 4 klas basi tapoto llaepe deto sam bilaaaa 8-)
miloto_girl_4e
11-20-2008, 20:27
Скоро ще и правим ремонт и ще имам нови мебели, но сега ще опиша сегашното и положение :)
Имам легло на два етажа, една стеклена масичка, един фотьойл, един скрин, етажерка, бюро и още едно бюро за компютъра :)
TheCookie
11-20-2008, 20:56
Моята стая е малка, но честно казано предпочитам така.Преди исках по-голямата спалня, но родителите ми ме уведомиха, че няма да стане както аз искам :D .Не съжалявам-има по-малко за чистене, уютно е.Като се метна от бюрото скачам право на леглото и обратно :D :D :D имам всичко нужно-легло,бюро,компютър,гардер б,ракла,шкафчета.Не ми липсва нищо :)
AvRiLFaN95
11-21-2008, 18:02
Имам,да.Голяма е.Имам бяро,компа,уредбата,леглот и има много плакати. :-D
kyklichka01
01-25-2010, 17:44
зеленкаа стаичкаа - само моя... :)
имам си спалня,ракла в/у която ми стои ТВ-то,гардероб,бюро,2 стола,комп,разни джунджурии,много плюшени играчки,климатик,радиатор, озметика,килим,щори,пердет а,часовник,
списания,снимки и кво ли още не :-D
sladyr4etoo
01-25-2010, 17:48
да имам си :grin:
DaemonBoy
01-25-2010, 18:00
Деля я с брат ми от 13 години.
Имам да. Имам легло, ТВ, лампа, бюро и столове.
Къщата ни е на два етажа и за тва имам две стаи :Д ..едната е хола,там е компа ми,микрофона ми ,ТВ-то ми ии всичките ми развлЕкателлни глупости ^^ ,а другата ми е спалня,където следователно спа.. :lol: :)
Имам собствена стая от миналата година :)
Две стени са жълтички, останалите са дървени, както пода и тавана.
Имам бюро, 2 легла /едното е за приятеля ми като идва :D/, гардероб, нощен шкаф, шкаф за телевизор и един скрин. Всичко е дърво :)
Много си обичам стаичката :D :-)
Споделям я със сестра ми. Има бюро, библиотека, телевизор, масичка, две легла... 8)
desitka1
01-28-2010, 16:59
стаята ми е розова,имам огледало,бюро,стъклена поставка за телевизора,гардероб скрин и осем шкавчета свързани помежду си,след пет дни идва новото ми легло което ще е бежово на бели цветенца и прозорците са бели с щори,пода е с паркет и килим :)
Имам
-бюро с компютър
-две легла когато сестра ми си идва
-скрин
-гардероб
:D и навсякаде са наредени играчки :D
AutomatiC
01-31-2010, 19:52
имам
Не, за съжаление я деля с брат си!
chereshkaa
02-02-2010, 18:41
мдаа...имам :D
имам да...но я деля и със сестра ми... какво да я описвам както всяка една детска стая..две легла,компютър,телевизор,dvd ,много плюшени играчки... абе това е общо взето ... мързи ме да снимам иначе щях да пусна снимчица... :)
За жалост трябва да я споделям с тъпият ми брат :(
да имам .. ми стая като стая ..