- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли си собствена стая у вас?
ako imate opishete q !!!:P
имам но ме мързи да я описвам![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Имам, но не е само моя-и на как е.Ма кар, че тя се прибира само да спи тука.Та ето описание-не е много голяма, но не е и малка.Има легло на два етажа, едно диванче, един голям гардероб на баба, едно голямо бюро с тв и компютър и джунджории и един радиатор.Тва е
![]()
ДаАма е хола ни
Моята стая в която стоят всички
Имам диванче,маса,бюро,комп и тв
![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
Имам естетсвено...стая като стаямного разхвърляна
![]()
имам,да. кво има в нея- ами прозорци, врата, стени...+ легло, гардероб,бюро, огледало на стената, скрин, библиотека, пердета, килим, щори, фотьойл и ракла
телевизори и разните му и техники няма да го казвам, че са много и не ми се пише
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
и аз имам - ем доста е големичкаима две легла- за мен и брат ми ..който вече рядко спи в нас
такива ъглови легла ..ракла ..библиотека..бюро ... тв..компа
..табуреткии , тонколони , джунджурии
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Имам и си е само моя!2 легла,бюро,ракла,гардероб,т елевизор,компютър ... няма да изпадам в подробности![]()
Имам, но е обща с брат ми.
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
Имам и я обичам много, само моя си еИма си всичко необходимо- Тв, ПС , легло, библиотека, бюро, прозорци, пердета. Не е от най-големите, абе голямка си е. Супер е
![]()
Имам да - Телевизор , Уредба , 2 Компютъра , Климатик , Маса , Легло , бюро и други...
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
амии имам маса,2 стола,канапенце,компютър,с афче с рафтове за книги,уж бюро за учебници и тетрадки ама там си слагам дрехителегло
![]()
Имам собствена стая.
Имам спецялна маса за пц-то,стол,легло,гардероб,теле визор,шкаф,в който си държа сякви буклучета и джунджуриики,парфиуми.....
Еми като всеки нормален човек и аз си имам стая![]()
Големичка е..пълно оборудване:
- диван
- легло
- четирикрилен гардероб
- ракла
- врата за към терасата
- компютър
- телевизор
- масичка
- рафтове прикачени към стените
- библиотека (вградена в стената от към кухнята)
- и маса за гладене ...
а на вратата си имам ключалка (ключ имам само и единствено аз) и шпиончицааа![]()
както обичам да казвам: Моята стая е моят дом![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ми и аз си имам собствена стая, брат ми си има друга(не че мн я ползва...). А иначе ме мързи да я описвам, само ще кажа, че плаче за ремнот, ама няма кой да й го направи...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
и при мен е такаПървоначално написано от z1n4i7y
![]()
имам ммоя стая и мн си я харесвам.Имам бюро,гардероб,компютър,лег о ест.,шкафове,етажерка за книги и шкаф за TVто, а и TV.![]()
My life is music !![]()
![]()
Аз имам 2 - хол с компютъра и т.н, и спалня ,но само лятото спя там щото зимата стаята не се отоплява амаа така или ина4е ме е страхх![]()
~Remember,remember...25th of November~
Имам и я деля със сестричката ми (:
Еми как да опишаЗелена
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
естествено че си имам стаята мечта на всеки тийнеджър :P няма какво да я описвам пълна е с модерна техника и много голяма
Мда имамИмам две бюра, ТВ, комп, легло
.. още едно легло,гардерб и рафтове с разни буклуци по тях
![]()
зелена-2легла секция ..бюро гардероб и тераса..![]()
in defense of our dreams...
Имам ,малка е ,обаче сега след 3 месеца се местим в къща и там ми е мнооого голяма стаята /тъй като аз вече избрах коя ще е моята спалня =)) / =)
И аз си имам моя стая и сi пребивавам сама в нея![]()
Има комп разбира се ;д Голяма секция,маса,легло-диван, бюро и още мн. джунджорий
![]()
![]()
![]()
най-щастливата :PpP