Влез

View Full Version : Не можем да свършим

moonwarrior
11-06-2008, 19:05
ъъ така значи с гаджето правим секс и го караме 1ч и 30 към 2ч ии той се изморява и не може повече ,а нито той ,нито пък аз сме свършили и така вече 3 път .. що не може бе? вече имам чувството че в мен е проблема :o
някакви съвети или нещо да споделите :-o

Andito0o
11-06-2008, 19:07
ако стигаш до оргазъм значи си напът да свършиш но го казвам за жените за мъжете незнам как е

MmimsS
11-06-2008, 19:10
Ами пробвайте някоя различна поза или го направете спонтанно даже може някъде навън, просто да има тръпка, да ви се качи адреналина.

krem4et0
11-06-2008, 19:18
Пробвайте бърз, спонтанен секс, де. То като е няколко часа, човек се уморява и възбудата намалява....Секс до 15 минути е качествен. После е излишно клатене.

seed
11-06-2008, 19:42
ако стигаш до оргазъм значи си напът да свършиш но го казвам за жените за мъжете незнам как е

мила благодаря ти от седмици не се бях смял така наистина от сърце благодаря

SK0RP10N
11-06-2008, 19:45
Andito0o ти си тъпа.Все едно да кажа: ако съм богат, значи съм на път да забогатея....
А по темата: разнообразете с нещо, все някак ще се оправите

DulceGatito
11-06-2008, 20:11

мила благодаря ти от седмици не се бях смял така наистина от сърце благодаря

:shock: :-o :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

CenCe
11-06-2008, 20:12
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

remember_me
11-06-2008, 20:31
ve4e ti kazaha -napravete go spontanno i da naistina sled 15min nagore ve4e e izli6no klatene. moje bi problemat e v tebe. vzima6 li izob6to y4astie? ponqkoga smenqte li pozite? ti da si otgore,a ne toi samo da e glavnata rolq? oralna lubov ima li.. lizane i svirki,ako ne gi znae6. li4no mene po toq na4in moje da me pobarka priqtelq mi predi da se stigne do seksa. mislq 4e ako imate igra predi seksa i to dalgi4ka a ne 5min 6te se vazbydi6 syper mn i togava 6te moje da svar6ite.

Snowww
11-06-2008, 21:18
Ами пробвай с някое друго гадже

Sladur_
11-07-2008, 08:52
ами проблема е в неопитноста трябва да пробвати пози при които чувството че той е в тебе да е по голямо + това предложи му да използва раце езиче и прочие за стимулация :) а за мъжа една свирка и ще свърши

zai4eto_s_kariranite_ushi
11-07-2008, 10:38
Психическа нагласа, нищо повече ...

seduction1mplex
11-07-2008, 12:34
хммммм..вържи го за стола и се съблечи..дразни го нали се сещаш оближи го целия пипай го навсякъде..после го отвържи и виж кво те чака :-)
тва при мен винаги работи..даже ако ми е сърдит за нещо :oops:

moonwarrior
11-07-2008, 13:25
aaa вие не разбрахте
вси4ко е ок ласки ,игри ,възбуда, пози ,но пак не става

krem4et0
11-07-2008, 14:09
И той дори не свършва така ли? Тогава е до психика. Просто нещо го тормози. за това казвам да е спонтанно. Когато се награбите диво на входната врата за 2 минути, нямате време да мислите за притеснението си, за това, че не може да свършите. Просто ще действате. Иначе има похвати за събиране на сексуално напрежение. Например да стоите в 1 стая без да се докосвате няколко часа или пък да не опитвате интимни ласки 1 седмица....Или не се отпускате, или не се желаете достатъчно.

seduction1mplex
11-07-2008, 14:11
Оргазмът е колкото физическо толкова и психическо преживяване.Настрой се,че ще свършиш,настрой се,че всичко е перфектно,отпусни се и пак опитайте..а вие с другите си партньори(ако сте имали такива) имали ли сте го този проблем?

jghgh
11-07-2008, 16:15
Оргазмът е колкото физическо толкова и психическо преживяване.Настрой се,че ще свършиш,настрой се,че всичко е перфектно,отпусни се и пак опитайте..а вие с другите си партньори(ако сте имали такива) имали ли сте го този проблем?

Според мен само ако винаги подхожда с големи очаквания винаги ще е разочарована..
Точно обратното прави - като за начало си избий от главата мисълта непременно да свършиш иначе никога няма да те огрее т'ва чудо... Не почвай секс с мисълта "А сега дали ще свърша?" .. Не ги насилвай нещата.. Забрави за момент тоя проблем.
Казвай си "Ако стане, стане" и се впускай в играта.. както са казали хората - важното е секс да има...
Все някога ще стане.

chokolate_girl
11-07-2008, 19:24
[quote=Andito0o]ако стигаш до оргазъм значи си напът да свършиш но го казвам за жените за мъжете незнам как е

:D :D :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:
това ме разби :lol:
абее ееееей тръгнал/а си да даваш съвет,а не знаеш какво пишеш :lol:
свършването и оргазма са едно и също нещо бе човеко!
кви простотии пишеш :lol: умирам си от смях
я,марш в цирка! :lol:

seduction1mplex
11-07-2008, 19:41

Според мен само ако винаги подхожда с големи очаквания винаги ще е разочарована..
Точно обратното прави - като за начало си избий от главата мисълта непременно да свършиш иначе никога няма да те огрее т'ва чудо... Не почвай секс с мисълта "А сега дали ще свърша?" .. Не ги насилвай нещата.. Забрави за момент тоя проблем.
Казвай си "Ако стане, стане" и се впускай в играта.. както са казали хората - важното е секс да има...
Все някога ще стане.
Ами да ти кажа при мен е обратното,затова дадох такъв съвет..ако се настроя тогава мога,ако не-не ми се получава..но като се замисля си права-не трябва да е с големи очаквания,за да не се разочарова..
Авторът обаче не ми отговори на въпроса,дали и с другите партньори го е имало проблема..

cvety_i_bebeto
11-07-2008, 20:13

:D Ti znaesh li kakvo e orgaz1m? :D :D :D

Jigi
11-07-2008, 21:58
Май сте повредени :D