Влез

View Full Version : "Ужаса" от първата целувка

elinceto94
11-07-2008, 15:42
А бе хора немога да разбера защо изпитвам такъв ужас от тая първа целувка.Имам си гадже но той е доста по голям е от мен и има повече опит в тия работи и всеки път когато се опита да ме целунне аз меко казано се измъквам от прегрътката му и се правя на разсеяна :( Много искам тази целувка но си мисля че след като ми е първа няма да се справя :( :( :( :(

HayDeN^^
11-07-2008, 15:45
и мен много ме е страх обаче трябва да се случи ;]]

nicolepcd
11-07-2008, 15:49
Все едно аз съм го писала... бях точно като тебе :lol: Ма спокойно, веднъж престрашиш ли се - други теми ще пишеш :D

Anarion
11-07-2008, 15:49
Ти може и да се правиш на разсеяна, но той едва ли си мисли, че наистина си :) Сигурно усеща притеснението ти, но ти дава още време, за да се подготвиш. Наистина няма страшно! Вярно е, че първата целувка невинаги е както трябва, но с времето става все по-хубава... :)

elinceto94
11-07-2008, 15:56
Честно казано съм чувала че първата целувка в повечето случаи е провал за това се притеснявам ужасно много. :oops: :oops: :oops:
Пък и вече съм на 14 отдавна трябваше да се е случило :( :( :(

kofti_nick
11-07-2008, 15:58
:grin:

nicolepcd
11-07-2008, 15:59
Честно казано съм чувала че първата целувка в повечето случаи е провал за това се притеснявам ужасно много. :oops: :oops: :oops:
При мен беше провал, но не при всички е така ;) Ако си с такава нагласа... може вярно да е провал :? А и какво като си на 14? Не си пък чак толкова изостанала от "модата" ;)

MoHuTo
11-07-2008, 16:16
Почти при всички не се получава както са си я представяли, но все пак си е първа целувка.. никой не се е родил научен и гаджето ти би трябвало да е наясно с това, както и ти :) Така, че няма от какво да се притесняваш :) Няма да те изяде 8)

Drebs
11-07-2008, 16:19
Кажи му :) Ти ако се изложиш така или иначе ще разбере.
А и сиг вече се е досетил,щом се дърпаш като тръгва да те целува.
Бе да не ти пука,колкото повече се притесняваш,толкова по-зле става :]

Pliok0019
11-07-2008, 16:23
Как може да имаш гадже без да си се целувала с него...

Отпусни и се и го направи. Няма да те ухапе. (надявам се).

BaiToq
11-07-2008, 16:31
А бе хора немога да разбера защо изпитвам такъв ужас от тая първа целувка.Имам си гадже но той е доста по голям е от мен и има повече опит в тия работи и всеки път когато се опита да ме целунне аз меко казано се измъквам от прегрътката му и се правя на разсеяна :( Много искам тази целувка но си мисля че след като ми е първа няма да се справя :( :( :( :(
Тъпа ли си?
Или твоят с опита е много тъп...

Neftochimic
11-07-2008, 17:28
ходите и не сте се целунали още... хаха
еми не се очудвам... все пак си 94....
айде успех и "първата" целувка.

elinceto94
11-07-2008, 17:51
целували сме се но само като приятели а не с език :oops:

MartyParty
11-07-2008, 18:19
Не говори глупости,моля те!То по тази логика аз на 15 вече трябва да съм престаряла за секс.Направо още малко и никой вече няма да ме иска. :lol: Моята първа целувка,че беше гавра -така беше,обаче не винаги е така.Само трябва да се отпуснеш и да се опитваш да правиш като него.

xxxSnowflakexxx
11-07-2008, 18:36
Почти при всички не се получава както са си я представяли, но все пак си е първа целувка.. никой не се е родил научен и гаджето ти би трябвало да е наясно с това, както и ти :) Така, че няма от какво да се притесняваш :) Няма да те изяде 8)

Locci
11-07-2008, 18:55
Все едно аз съм го писала... бях точно като тебе :lol: Ма спокойно, веднъж престрашиш ли се - други теми ще пишеш :D
:-D

DJ_Mrav4o
11-07-2008, 19:35
Айде айде не си за пенсия спкойно! Пък и няма абсолютно нищо страшно, така че дерзай! :-)

5StaR
11-07-2008, 19:58

taka e o6te na 9 trqbva6e da se celuva6, a na 12 da se 6iba6 s vseki sre6nat

zvezdii4kaa
11-07-2008, 20:08
какво значи отдавна трябваше де се е случило...Всичко става,когато му доойде времето.Иначе всички се страхуват преди 1-та целувка.Спокойно няма нищо страшно :)

kryela
11-07-2008, 20:17
:) emi da purvata celyvka ne vinagii e hybava.No polse sledva vtorata,tretata......i v edin moment otka4a6 ako ne te celyne :-) :P

slunchiceto0
11-08-2008, 04:41
просто се отдай на момента..и не се притеснявай,няма нищо страшно;]
просто го следвай..и прави движенията които и той прави:)
няма нищо сложно в целувката,нито пък се учи:}

NaNa_SladuRana
11-08-2008, 10:18
попринцип и аз се притеснявам,когато се целувам за пръв път с нов човек,но товъга дори още не ходехме просто знаех,че това е ТОЙ,не знам как се случи,седеше там и простоцяла вечер си бяхме говорили,колко сме си близки и колко специални са взаимоотношенията ни,че просто не мислех за нищо друго,единственото,което исках,беше да е до мен...Беше най-уникалния и невероятен момент в живота ми,просто целия свят изведнъж изчезна.:oops: :smt008

arfraidofmyself
11-08-2008, 10:30
vsi4ko zavisi ot naglasata ti.. shtom vsi4ko m/y vas e nared i purvata vi celuvka shte e OK .. :-) =P~

FiRe_LaDy
11-08-2008, 10:33

Спокойно!Няма от какво да се притесняваш и да се дърпаш.Другия път се остави и каквото стане.Моята първа целувка беше първа и за момчето,с което бях.Е не беше идеална,не беше и пълен провал.Няма да я забравя никога. :grin: Така,че смело напред!Все някога трябва да стане!

vikitu
11-08-2008, 10:49
И аз така се притеснявах :-D ако не се притесняваш намекни му или направо му кажи че до сега не си се целувала..в крайна сметка мисля че ще те разбере.Ако не просто се отпусни и остави всичко на него ти сама ще усетиш какво да правиш :) Успех :)

LizZz
11-08-2008, 11:10

Аз хапя! :evil: :smt047 :smt079

The_Devil_Girl
11-08-2008, 11:19
Тази тема щеше да ми е от полза по едно време на както и да е пиша тук за да кажа че няма смисъл да се притеснявате щото моята беше съвсем наскоро и никой не разбра че не съм се целувала и така .. просто се отпускаш и така. Мен ми беше малко гнусно но както и да е няма нужда от притеснение в никакъв случай защото точно така ще се провалиш . айде със здраве :-)

sexmaniaka
11-08-2008, 11:22
единственото нещо от което е възможно да се притесниш при 1та целувка е от това да не би да се изложиш нешо смисъл да не би да го/я целунеш зле и разни такива, ама всичко минава по вода ;) така че релакс :) :)

scoobydors
11-08-2008, 11:24

От скоро ходят сигурно... :D
И не са на етап "мешене на лигите" :-D

П.П. Не се притеснявай, каквото има да става, ще стане. ;)
+ това никъде не е казано, че първата целувка ще е провал ! :-o

cherygirll
11-08-2008, 11:38

taka e o6te na 9 trqbva6e da se celuva6, a na 12 da se 6iba6 s vseki sre6nat

+1 ... на къде отива този свят няя ви узреят акълите скоро

Mementomori
11-08-2008, 11:40
На 14 си престаряла?!Ц-ц-ц,недоумявам.......Извинявай, ко ти изглежда,че те нападаме(не че не е така),но няма за какво толкова да бързаш и да се притесняваш.....Всичко идва и си отива с времето!

scyLLa
11-08-2008, 11:49
Оф тва пак баси хората притесняват се за 1 целувка ами тогава като правите за 1 път секс сигурно незнам..... кво ви пука е най-много да хапите но е нормално се пак ви е за 1 пат пък ако не му харесва ше му кажеш за 1 пат ми е като не ти харесва ходи се грамни и това е

LizZz
11-08-2008, 12:04
Оф тва пак баси хората притесняват се за 1 целувка ами тогава като правите за 1 път секс сигурно незнам..... кво ви пука е най-много да хапите но е нормално се пак ви е за 1 пат пък ако не му харесва ше му кажеш за 1 пат ми е като не ти харесва ходи се грамни и това е
не хапим :smt047

celuv4ica91
11-08-2008, 12:18
Ами остави се на емоцията да те носи.Кво толкова се стягаш за една целувка.При мен например момчето ме изненада и аз се оставих на тръпката... :-) Първата като мине, вече няма "страшно"... :D

Ros
11-08-2008, 12:55
Спокойно,няма от какво да се притесняваш...и аз бях като теб винаги се измъквах,но все някога трябва да се случи и това :) Просто трябва да си спокойна и се оставяш на емоцията,оставаш се в неговите ръце,все пак той като по-опитен,а пък и то си ти идва отвътре...след първата пресрамиш ли се вече ще ти е много по-спокойно :)

soul1199
11-08-2008, 18:11
Кажи му :) Ти ако се изложиш така или иначе ще разбере.
А и сиг вече се е досетил,щом се дърпаш като тръгва да те целува.
Бе да не ти пука,колкото повече се притесняваш,толкова по-зле става :]+1

imaginaryyy
11-08-2008, 23:55
Ооо претърсвах всички възможни сайтове за целувки :D :D беше нещо ужасно .. мислих, че винаги ще помян този ден .. а ето че съм ан 14, преди около месец се целунах за първи път :grin: :grin: :grin: и аз мислих по същия начин :D няма страшно .. щом си се целувате така, скоро и истинската целувка ще дойде .. още по-добре..при мен не беше по-голям, но имаше мн повече опит .. просто той ще прави всички, и по едно време ще се усетиш че и ти трябва да правиш същото :D ее .. чесно казано .. не мисли, че е нещо кой знае какво .. аз така мислих и се разочаровах :Д .. спокойно ще се справиш :) ами не знам при мен мисля, че не беше провал ..беше много сладко даже .. :oops: /макар че очаквах нещо съвсем различно/

BePoHuKa
11-09-2008, 05:54
Проблема е,че много я мислиш тая целувка.. аз също много често се чудих какво ли ще е усещането ,но гледах когато се усетя,че си мисля за тва да се разсеям с нещо друго.Когато дойде момента не се притеснявах въобще (даже се учудих как е можело да съм толкова спокойна :grin: :-D Колкото повече я мислиш толкова повече ще се притесняваш.. Всичко ще е Ок.Не си мисли,че приятелят ти очаква да си спец!Задобрява се постепенно :) Опит ти трябва просто.

scyLLa
11-09-2008, 08:34
Сега ще ти кажа как да тренираш (пробвано от мен и има резултат)значи отиваш в някои магазин за жилибон и копуваш така ако е възмошно по дълъг жилибон хващаш го за 1 краи и си го слагаш в устата и с езика там нали играеш си и такива :D и така ще се научиш аз като бях на 13 за първи път така се научих първо с жилибон и след това с момичето беше мн якоо 8) И ще гледаш да не хапиш жилибона нищо че е сладък .... :grin:

Leopardess
11-09-2008, 13:39
И мен ме беше страх ...
Първата ти целувка, може да не е хубава ... ( и моята не беше )
важното е другите целувки да са хубави :)
И не се притеснявай - няма нищо страшно ..
Дори първия път да се изложиш, ще имаш и други възможности :P

sasha_90
11-09-2008, 14:58
И мен ме беше страх,но когато мина видях,че е нямало смисъл от притеснение.

nicolepcd
11-09-2008, 16:33
И какво стана, целунахте ли се??? 8)

Nefarian
11-09-2008, 16:48
Страшна точно не е, ама си измий зъбите, да не се изложиш 8-)

lovemusic
11-11-2008, 13:37
хахаха спокс моята първа целувка беше когато бях 3 клас (rofl) еми да събирахме се децата от улицата и обсъждахме как големите се целуват и решихме и ние да пробваме и взехме че пробвахме тогава нищо не разбирахме но когато си играехме така винаги се целувахме (бахти чаветата) иначе истинската ми първа целувка беше в 7 клас със 2рото ми гадже първото нямаше смелост да ме целуне ииии така няма страшно аз даже нз от къде ми дойде той просто ме награби иии аз се отпуснах и ти направи така гледай само да не си пъхаш езика мн навътре иии следи неговия и всичко ще бъде наред ;)

sisityy
11-11-2008, 18:09
nqma za6to da se pritesnqva6 ... kato zapo4nete da se celyvate sama 6te razbere6 kakvo da pr :)

moon_flower
11-11-2008, 18:23
Същия случай бях и аз.Накрая просто той не ме пусна да се измъкна.Може би и при теб трябва да стане така.Ще видиш,че просто няма къде да сбъркаш. :)

elinceto94
11-12-2008, 10:56
:D Благодаря на всички за помоща ама вече няма нужда да пишете по темата :P Да ви се похваля престраших се и го целуннах :grin: беше супер сякаш винаги съм знаела какво да правя :-)

RoCkSpOt
11-12-2008, 12:13
Хаха няма страшно :) Може да земеш 1 чашка да сложиш ледче вътре и го гони с език същото е й при целувката :P Успех

Искам да ви питам аз сега нещо как да намекна на гаджето ми,че искам да се целунем с език смл тя е по-малка от мене и ме е страх да не се стресне,а пък не ми се говори с нея по тая тема :D

miminkaa
11-19-2008, 11:12
Хаха... Аз съм същата работа.. Винаги ме е било страх от първата целувка.. някво напрегнато чувство дали ще му хареса.... Много кофти работа... :) :) :)

karoli_94
11-19-2008, 13:06
Хаха няма страшно :) Може да земеш 1 чашка да сложиш ледче вътре и го гони с език същото е й при целувката :P Успех

Искам да ви питам аз сега нещо как да намекна на гаджето ми,че искам да се целунем с език смл тя е по-малка от мене и ме е страх да не се стресне,а пък не ми се говори с нея по тая тема :D

Emi ako ne e mn malka prosto nqkoq ve4er q preg1rni i q celuni,no bavni i nejno-nqma kakvo da govori6 taka de ne stava vapros za seks...Aide uspeh i kaji kakvo e stanalo

gLoRiOuS_aNGeL
11-19-2008, 13:07
Всички ни е страх,но няма от какво! Знам дори,че сега въпреки че всички ти го казваме тва ти ше си мислиш "Е,те са се справили,ама аз дали ще успея..." и няма да си права,защото това наистина е заложено на всеки човек!Просто се отпусни и си наложи,че трябва да го целунеш!А мине ли страха в началото няма да искаш да спираш...освен,ако гаджето ти се целува гадно! 8-)

mickelangelo
11-19-2008, 13:25
бъди себе си има достатъчно други ... просто го направи не му мисли много .. даже е приятно .. все някога трябва да се научиш ... когато почустваш, че времето е настъпило направи го ;)

biberinka
11-19-2008, 15:14
ако той знае, че ти е първа и ако нещо сбъркаш той ще те разбере. :)

beachy_bunny
11-19-2008, 15:21
При мен беше провал, но не при всички е така ;) Ако си с такава нагласа... може вярно да е провал :? А и какво като си на 14? Не си пък чак толкова изостанала от "модата" ;)
хахь мила недей така познавам момичета който на 14 вече и аборт са правели .... хм ... по темата : моята не беше кой знае какво даже не ми и хареса :( :( :(

confused_starr
11-19-2008, 15:32
хахь мила недей така познавам момичета който на 14 вече и аборт са правели :(
Да, ако искаш съвсем да те очука живота от малка, прави абови аборти на 14. Не чее е чак толкова грешно, ама като не ти е времето за някой нещо само си вредиш. На 14 е най-нормално да си обичаш и харесваш някого и да си изживееш детската любов и мечти :)

beachy_bunny
11-19-2008, 15:41
Да, ако искаш съвсем да те очука живота от малка, прави абови аборти на 14. Не чее е чак толкова грешно, ама като не ти е времето за някой нещо само си вредиш. На 14 е най-нормално да си обичаш и харесваш някого и да си изживееш детската любов и мечти :)
аз не съм правила аборти ... ако зависеше от мен ... а не от модата още с кукли щях да си играя ... :-P :-P :-P :-P :---) :---)

confused_starr
11-19-2008, 15:54
аз не съм правила аборти ... ако зависеше от мен ... а не от модата още с кукли щях да си играя ... :-P :-P :-P :-P :---) :---)
Ок,ок..Сори, ако съм те засегнала с нещо. :-) :P Тва се отнася на всяко момиче на тая въраст, което се чуди как да постъпи. :)

Andito0o
11-19-2008, 16:23
и при мен беше пълен провал с него чакахме рейса и тъкмо идваше и аз нали за чао се опитах да го целуна ама стана толква бързо и нищо не се получи :D :D

sentient_
11-20-2008, 14:06
е вие като сте заедно кво правите само се гледате ли :-o

djuki
11-20-2008, 14:10
щом е по голям и има повече опит не си пропилявай шанса учи се от него :-P всички сме минали от там не е страшно а дори е много сладко :)

JuSt_A_FrEaK
11-20-2008, 16:12
Тая тема ми напомня когато и аз за първи път не се бях целувала и там нали исках съвети тва-оноваа...Ии ми казаха в една чинийка да сложа черешка и до почна да я гоня с езика :D ..Обаче тогава нямаше череши и аз с една маслинка и цял час я гоня :razz: Ама то ми писна отплеснах се и отидох на компа,а маслинката я бях зарязала...По едно време тати се прибрал...И отивам аз в кухнята и кво да видя.. :shock: Във същата чиния с моята маслина дето един час я бях подмятала с езика,татенцето сложил отгоре още 50 маслинки.. :razz: :razz: :razz: И седи нашия и си ядеее :D Добре че не разбра кви съм ги правила..

Та по темата: всичко си идва отвътре.. :) На мен мн неща ми казаха ама като дойде тоя момент и сичко забравих.. :D

xxXroshawkaXxx
11-20-2008, 17:30
Мале е са се сещам за моята първа целувка... :D Доволна съм от нея :D :-D ...в смисъл готино се лсучи и няма да я забравя никога... :P Бяхме на ледената пързалка и карахме кънки...погледна ме в очите и просто ме целуна..нямаше къде да хода...страх не страх... :lol: и не беше толко зле...а и на двамата ни беше за първи път...абе деца какво да кажа...ама тва е минало де.. :D

xxXroshawkaXxx
11-20-2008, 17:33
Тая тема ми напомня когато и аз за първи път не се бях целувала и там нали исках съвети тва-оноваа...Ии ми казаха в една чинийка да сложа черешка и до почна да я гоня с езика :D ..Обаче тогава нямаше череши и аз с една маслинка и цял час я гоня :razz: Ама то ми писна отплеснах се и отидох на компа,а маслинката я бях зарязала...По едно време тати се прибрал...И отивам аз в кухнята и кво да видя.. :shock: Във същата чиния с моята маслина дето един час я бях подмятала с езика,татенцето сложил отгоре още 50 маслинки.. :razz: :razz: :razz: И седи нашия и си ядеее :D Добре че не разбра кви съм ги правила..

Та по темата: всичко си идва отвътре.. :) На мен мн неща ми казаха ама като дойде тоя момент и сичко забравих.. :D

Хахаа...аз съм го давала тоя съвет с маслинката някъде тук :lol: :razz:

mynichka
11-20-2008, 17:37
той вече се е досетил , че ще ти е първата целувка ..така , че не се притеснявай толкова :)