View Full Version : От колко годишни живеете сами?
mimsssssss
11-07-2008, 22:12
на колко години се изнесохте от вас да живеете самостоятелно(не ства въпрос да учите в друг град а да се отделите от вашите просто)?
аз на 15г.
shadow4e
Заглавията трябва да са пълни.
cskasladyrana
11-07-2008, 22:18
Как така на 15 бе :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Metal_kids
11-07-2008, 22:23
Хахаха,ами аз още не съм се отделила от наще :-D
А тебе как така на 15 ваще те пуснаха така сама???
mimsssssss
11-07-2008, 22:24
Как така на 15 бе :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
смисъл как така?не ти разбрах въпроса,взимам чантата и навън :?
отговаряйте по темата ако може допълнителни въпроси на лично...
къде си отишла да живееш?как си се справяла?Пари от къде си взимала и изобщо родителите ти как са се съгласили да те пуснат да живееш сама.. ?
mimsssssss
11-08-2008, 12:24
къде си отишла да живееш?как си се справяла?Пари от къде си взимала и изобщо родителите ти как са се съгласили да те пуснат да живееш сама.. ?
абе хора темата си има въпорс не е биографична и всеки да ма пита как защо и други неща...олеее неможе ли да четете??? :-x ако има нещо извън въпроса от темата пишете на лично стига сте спамили
6o6kotooo
11-08-2008, 13:32
хах още съм си при мама и тати :D
Аз съм си вкъщи все още на почти 17 съм . Не се засягай ама ако твоите родители са те оставили на 15 да си хванеш пътя и да се изнесеш са ебаси безотговорните хора....
CuteBaby
11-08-2008, 14:23
На 17 съм и все още съм си при родителите ми .. ама и ми е добре така :)
svetlin92
11-08-2008, 17:39
по принцип уча в друг град и съм на крартира на 16 години съм и работя слет училище и се самоздръжам до някаква степен иначе съм си с наще :)
абе хора темата си има въпорс не е биографична и всеки да ма пита как защо и други неща...олеее неможе ли да четете??? :-x ако има нещо извън въпроса от темата пишете на лично стига сте спамили
Е що се заяждаш?И на мен ми е интересно.
Иначе аз си живея при наще още и въобще не мисля скоро да се изнасям.
Аз съм си вкъщи все още на почти 17 съм . Не се засягай ама ако твоите родители са те оставили на 15 да си хванеш пътя и да се изнесеш са ебаси безотговорните хора....
само че аз съм на 14 и нещо.. :?
DevilWish
11-08-2008, 18:11
Не се засягай ама ако твоите родители са те оставили на 15 да си хванеш пътя и да се изнесеш са ебаси безотговорните хора....
Извинявам се ама и аз съм на това мнение.А аз съм на 17 и си ми е много добре тука и не искам да се махам ;)
От тук 98-99 % живеят при техните...
М лично мога да кажа че познавам такова .. момиче което сега е на 18 и се е изнесло преди 2 години от тях... за да учи в друг град.. но се.. пак работи на 2 места.. сама се издържа... изкарва си парите.. самичка сичко сама си плаща,но все пак си е минала .. самостоятелна.. форма на убочение защото ... няма как сам да се издаржаш и да учиш нормално .. :) и то да се издържаш така че да не си зависим от никои :)
soul1199
11-09-2008, 10:46
o6e sum malka,puk i nqa smisal
mimsssssss
11-09-2008, 17:22
М лично мога да кажа че познавам такова .. момиче което сега е на 18 и се е изнесло преди 2 години от тях... за да учи в друг град.. но се.. пак работи на 2 места.. сама се издържа... изкарва си парите.. самичка сичко сама си плаща,но все пак си е минала .. самостоятелна.. форма на убочение защото ... няма как сам да се издаржаш и да учиш нормално .. :) и то да се издържаш така че да не си зависим от никои :)
именно...да не мислите че ако наще си работиха и ме издържаха и бяха "прекрасни" родители щях да съм сама сега??? просто по стечение на обстоятелствата така беше най добре да постъпя.а иначе ми е интересно колко от вас се замоиздържат защото има мн хора във форума които са над 18 и са самостоятелни
п.п.не съм се заяждала с никой от по горните потребители просто казах ако има допълнителни въпроси който са лични да се пишат на лично а не темата да става спам и кореспонденция.
krisiiiiito
11-09-2008, 17:25
седя си при наще :-D
nicolepcd
11-09-2008, 17:45
На 15, почти 16 съм... живея си с мама и тати 8-)
na 16 sum i o6te ne sum se iznesla ot nas :D a ti kak taka na 15 :shock:
nicolesch
11-22-2008, 08:29
Ха .. то и аз живеа с мама и татии обаче от миналата година уча в друг град и живея на квартира и само съб0та и неделя съм си вкъщи с тях (но повярвайте липсват ми о.0 )
Аз съм почти на 15...не мога да си представ да се изнеса от вкъщи на тази възраст.Може би,когато завърша училище и започна да уча за висше,чак тогава ще му е времето(според мен).
Аз съм на 17 и живея още с родителите си е не се оплаквам,защото още не мога да заживея сама:нямам доходи и не съм за вършила образованието си.....Може би ще се изнеса към 24,но още нищо не е сигурно
На 17.Сега съм на 19.
su6toto e i pri men
A kak mi se iska pak mama da mi gotvi neinite mandji4ki i da me glezi...
kalpazanka
11-22-2008, 09:40
Моето положение е средно :) В учебно време 4-5 дни живея самостоятелно, а останалите се прибирам при нашите. Като за начало е добре :) Сама си правя разчет на парите за седмицата, че да ми стигнат. Сама се справям със задълженията по почистването, прането /на ръка, щот в квартирата автоматична нямам/, храната и т. н.
Ами сега съм с приятелят ми на 19 се изнесох :)
OpenedSky
11-22-2008, 10:57
Ами аз още съм си в нас ама при първа възможност се махам щото не мога да понасям майка ми ( на 14 сум почти 15)