.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

От колко годишни живеете сами?

на колко години се изнесохте от вас да живеете самостоятелно(не ства въпрос да учите в друг град а да се отделите от вашите просто)?

аз на 15г.

shadow4e
    Заглавията трябва да са пълни.

Как така на 15 бе
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Хахаха,ами аз още не съм се отделила от наще
    А тебе как така на 15 ваще те пуснаха така сама???
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
    Как така на 15 бе
    смисъл как така?не ти разбрах въпроса,взимам чантата и навън
    отговаряйте по темата ако може допълнителни въпроси на лично...

къде си отишла да живееш?как си се справяла?Пари от къде си взимала и изобщо родителите ти как са се съгласили да те пуснат да живееш сама.. ?
    Schranz music is my world !

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от schranz
    къде си отишла да живееш?как си се справяла?Пари от къде си взимала и изобщо родителите ти как са се съгласили да те пуснат да живееш сама.. ?
    абе хора темата си има въпорс не е биографична и всеки да ма пита как защо и други неща...олеее неможе ли да четете??? ако има нещо извън въпроса от темата пишете на лично стига сте спамили

Град
    sofiqqq
    хах още съм си при мама и тати
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    Там, където е сърцето...
    Аз съм си вкъщи все още на почти 17 съм . Не се засягай ама ако твоите родители са те оставили на 15 да си хванеш пътя и да се изнесеш са ебаси безотговорните хора....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

На 17 съм и все още съм си при родителите ми .. ама и ми е добре така

по принцип уча в друг град и съм на крартира на 16 години съм и работя слет училище и се самоздръжам до някаква степен иначе съм си с наще

Цитирай Първоначално написано от independence_88
    Цитирай Първоначално написано от schranz
    абе хора темата си има въпорс не е биографична и всеки да ма пита как защо и други неща...олеее неможе ли да четете??? ако има нещо извън въпроса от темата пишете на лично стига сте спамили
    Е що се заяждаш?И на мен ми е интересно.
    Иначе аз си живея при наще още и въобще не мисля скоро да се изнасям.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Аз съм си вкъщи все още на почти 17 съм . Не се засягай ама ако твоите родители са те оставили на 15 да си хванеш пътя и да се изнесеш са ебаси безотговорните хора....
    само че аз съм на 14 и нещо..
    in defense of our dreams...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Не се засягай ама ако твоите родители са те оставили на 15 да си хванеш пътя и да се изнесеш са ебаси безотговорните хора....
    Извинявам се ама и аз съм на това мнение.А аз съм на 17 и си ми е много добре тука и не искам да се махам

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    От тук 98-99 % живеят при техните...
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

М лично мога да кажа че познавам такова .. момиче което сега е на 18 и се е изнесло преди 2 години от тях... за да учи в друг град.. но се.. пак работи на 2 места.. сама се издържа... изкарва си парите.. самичка сичко сама си плаща,но все пак си е минала .. самостоятелна.. форма на убочение защото ... няма как сам да се издаржаш и да учиш нормално .. и то да се издържаш така че да не си зависим от никои

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    o6e sum malka,puk i nqa smisal
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Jumper
    М лично мога да кажа че познавам такова .. момиче което сега е на 18 и се е изнесло преди 2 години от тях... за да учи в друг град.. но се.. пак работи на 2 места.. сама се издържа... изкарва си парите.. самичка сичко сама си плаща,но все пак си е минала .. самостоятелна.. форма на убочение защото ... няма как сам да се издаржаш и да учиш нормално .. и то да се издържаш така че да не си зависим от никои
    именно...да не мислите че ако наще си работиха и ме издържаха и бяха "прекрасни" родители щях да съм сама сега??? просто по стечение на обстоятелствата така беше най добре да постъпя.а иначе ми е интересно колко от вас се замоиздържат защото има мн хора във форума които са над 18 и са самостоятелни
    п.п.не съм се заяждала с никой от по горните потребители просто казах ако има допълнителни въпроси който са лични да се пишат на лично а не темата да става спам и кореспонденция.

Град
    в мазето ;dd
    седя си при наще

Град
    Враца
    На 15, почти 16 съм... живея си с мама и тати
    еlsy

na 16 sum i o6te ne sum se iznesla ot nas a ti kak taka na 15

Ха .. то и аз живеа с мама и татии обаче от миналата година уча в друг град и живея на квартира и само съб0та и неделя съм си вкъщи с тях (но повярвайте липсват ми о.0 )
    I just called to say I lovee yah !

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз съм почти на 15...не мога да си представ да се изнеса от вкъщи на тази възраст.Може би,когато завърша училище и започна да уча за висше,чак тогава ще му е времето(според мен).

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Аз съм на 17 и живея още с родителите си е не се оплаквам,защото още не мога да заживея сама:нямам доходи и не съм за вършила образованието си.....Може би ще се изнеса към 24,но още нищо не е сигурно

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от bagercho
    На 17.Сега съм на 19.
    su6toto e i pri men
    A kak mi se iska pak mama da mi gotvi neinite mandji4ki i da me glezi...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Моето положение е средно В учебно време 4-5 дни живея самостоятелно, а останалите се прибирам при нашите. Като за начало е добре Сама си правя разчет на парите за седмицата, че да ми стигнат. Сама се справям със задълженията по почистването, прането /на ръка, щот в квартирата автоматична нямам/, храната и т. н.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си