- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- От колко годишни живеете сами?
на колко години се изнесохте от вас да живеете самостоятелно(не ства въпрос да учите в друг град а да се отделите от вашите просто)?
аз на 15г.
shadow4e
Заглавията трябва да са пълни.
Как така на 15 бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Хахаха,ами аз още не съм се отделила от наще![]()
А тебе как така на 15 ваще те пуснаха така сама???
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
смисъл как така?не ти разбрах въпроса,взимам чантата и навънПървоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
![]()
отговаряйте по темата ако може допълнителни въпроси на лично...
къде си отишла да живееш?как си се справяла?Пари от къде си взимала и изобщо родителите ти как са се съгласили да те пуснат да живееш сама.. ?
Schranz music is my world !
абе хора темата си има въпорс не е биографична и всеки да ма пита как защо и други неща...олеее неможе ли да четете???Първоначално написано от schranz
ако има нещо извън въпроса от темата пишете на лично стига сте спамили
хах още съм си при мама и тати![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Аз съм си вкъщи все още на почти 17 съм . Не се засягай ама ако твоите родители са те оставили на 15 да си хванеш пътя и да се изнесеш са ебаси безотговорните хора....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
На 17 съм и все още съм си при родителите ми .. ама и ми е добре така![]()
по принцип уча в друг град и съм на крартира на 16 години съм и работя слет училище и се самоздръжам до някаква степен иначе съм си с наще![]()
Е що се заяждаш?И на мен ми е интересно.Първоначално написано от independence_88
Иначе аз си живея при наще още и въобще не мисля скоро да се изнасям.
само че аз съм на 14 и нещо..Първоначално написано от Iv4eTy
![]()
in defense of our dreams...
Извинявам се ама и аз съм на това мнение.А аз съм на 17 и си ми е много добре тука и не искам да се махамПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
От тук 98-99 % живеят при техните...
Първоначално написано от AnincetoSexy
М лично мога да кажа че познавам такова .. момиче което сега е на 18 и се е изнесло преди 2 години от тях... за да учи в друг град.. но се.. пак работи на 2 места.. сама се издържа... изкарва си парите.. самичка сичко сама си плаща,но все пак си е минала .. самостоятелна.. форма на убочение защото ... няма как сам да се издаржаш и да учиш нормално ..и то да се издържаш така че да не си зависим от никои
![]()
o6e sum malka,puk i nqa smisal
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
именно...да не мислите че ако наще си работиха и ме издържаха и бяха "прекрасни" родители щях да съм сама сега??? просто по стечение на обстоятелствата така беше най добре да постъпя.а иначе ми е интересно колко от вас се замоиздържат защото има мн хора във форума които са над 18 и са самостоятелниПървоначално написано от Jumper
п.п.не съм се заяждала с никой от по горните потребители просто казах ако има допълнителни въпроси който са лични да се пишат на лично а не темата да става спам и кореспонденция.
седя си при наще![]()
na 16 sum i o6te ne sum se iznesla ot nasa ti kak taka na 15
![]()
Ха .. то и аз живеа с мама и татии обаче от миналата година уча в друг град и живея на квартира и само съб0та и неделя съм си вкъщи с тях (но повярвайте липсват ми о.0 )
I just called to say I lovee yah !
Аз съм почти на 15...не мога да си представ да се изнеса от вкъщи на тази възраст.Може би,когато завърша училище и започна да уча за висше,чак тогава ще му е времето(според мен).
Аз съм на 17 и живея още с родителите си е не се оплаквам,защото още не мога да заживея сама:нямам доходи и не съм за вършила образованието си.....Може би ще се изнеса към 24,но още нищо не е сигурно
su6toto e i pri menПървоначално написано от bagercho
A kak mi se iska pak mama da mi gotvi neinite mandji4ki i da me glezi...
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Моето положение е средноВ учебно време 4-5 дни живея самостоятелно, а останалите се прибирам при нашите. Като за начало е добре
Сама си правя разчет на парите за седмицата, че да ми стигнат. Сама се справям със задълженията по почистването, прането /на ръка, щот в квартирата автоматична нямам/, храната и т. н.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!