View Full Version : Трябва ли да се обличаме според стила на музиката ?
Lovesick
11-07-2008, 22:16
Анкетата може да ви се стори тъпа...но просто от мое лично любопитство
искам да попитам и да получа някакъв отговор.
Лично аз не мога да разбера ,защо 80% от нашето поколение се облича с дрехи според стила музика ,който слуша ???
Рап,Метъл,Хаус... и др.... Нужно ли е въобще цялото това нещо с облеклото и как музиката ви влияе на дрехите ,които носите !
Личното ми мнение е ,че не трябва да се обличаме според стила на музика ,който слушаме а с дрехи ,които ни харесват и изглеждаме по добре в тях.
Защото сам сигорен ,че една метълка с мазна коса много грим,огромни кецове,раница със значки и драскано по нея,огромни чорапи и прочие...
Ще изглежда 100 пъти по добре ако се облече нормално със дънки суичер и някфа блузка.Без черен лак и тн...100% съм сигорен и ,че повечето момчета ще я харесат.
Не ,че не харесвам метъли рапъри и тн. просто съм ги виждал някои с нормално облекло и са били 100 пъти по добре....И повече и на другите им се харесват....
Ако ме разбирате на къде бия...
Та даваите мнения ;)
preichetoy
11-08-2008, 00:58
Не, че трябва, но си идва от само себе си.
Voodo_doll
11-08-2008, 06:56
Нека първо да уточня че слушам метъл и рок музика. А сега мнението ми : аз не се обличам така, защото слушам такава музика. Самата музика едва ли не те кара да си агресивен и да подражаваш на идолите си (надявам се да разбрахте накъде бия) аз се обличам така катко ми е удобно- черни дрехи вместо някви курвенски полички, мешка или раница вместо дамска чанта която ти изкъртва рамото с цялата си тежест и удобни обувки(кецове/кубинки) вместо високите токове. Това което съм го правя за себе си, а не за останалите. Налагало ми се е да обличам официални или фешънкси дрехи и ИЗОБЩО, ама наистина ИЗОБЩО не ми беше удобно . Малко се поотклоних от темата но мнението ми е че човек трябва да се облича така, както му харесва. Точно затова всички хора по земята са различни. Замисли се какъв щеше да е живота ти ако имаше само чалгари/хаусъри/пънкари/рапъри/метъли по земята?!? Но все пак съществува и една група от хора които не се обличат според това което им харесва или музиката която слушат, а според това как се обличат другите. И те вече ме дразнят. Това е в общи линии :)
dani_kaulitz
11-08-2008, 07:18
Ако си истински фен ДА!
buffalo88
11-08-2008, 07:30
Аз нося нормални дрехи и някви по-прибрани кецове , пък слушам всичко от реге до хардкор :)
DeepWithin
11-08-2008, 08:45
Ще ме прощаваш драги,ама 'метълка с мазна коса и огромни чорапи ( :lol: ) е моята представа за идеалното момиче.
по темата - гласувам с 'да',просто защото аз си ходя с веригите и подкованите кубинки и ме боли фара за останалите.И м/у другото съм един от малкото които се обличат по личен вкус а не са облечени от музиката.
nuff'said.
п.с. 'огромни чорапи' ебати хумора извади ти. :lol: :lol: :lol:
+1
и мен ме разби с тези ''огромни чорапи''.И ето отново се хващат за метълите.К'во са ви направили - изяли са ви обяда или са ви обрали за да вържат двата края?
Аз се обличам така както ми харесва.Всеки си има свой собствен живот и сам избира как да го изживее.Въобще не ми пука какво мисли или говори за мен някакъв педал с прилепнала розова блузка и гривни и ''обуща'' на NIKE примерно.
chocoleptic
11-08-2008, 08:48
Ако си истински фен ДА!
А ти си най-голямото true!
Преклон пред теб!
По темата - не..
Pagan_man
11-08-2008, 10:30
Ами зависи от човека.
Аз се обличам метълската - не защото слушам такава музика, а защото като мие удобно и ми харесва.
А не мога да разбера вие разлика между рапъри и метъли правите ли .
Защото навсякъде чета описание на метълки - кецове и смъкнати дрехи. :shock:
YourDisaster
11-08-2008, 11:20
Според мен зависи от човека и мнението му за себе си... Хората би трябвало да се обличат така, както им харесва и така, както биха искали да бъдат възприемани от обкръжението.
П.С. По темата- не 8-)
dani_kaulitz
11-08-2008, 11:44
Ако си истински фен ДА!
Преклон пред теб!
По темата - не..
Такива като теб са ми много смешни 8)
6o6kotooo
11-08-2008, 11:49
амии за мен това са ограничения да се обличаш според стила на музика хах аз слушам почти всякакъв стил музика , но дрехите ми преобладават към по смъкнато 1 защото са одобни и 2 щот съм си мъжкарана :D
Хората явно изпитват някаква нужда да се (от)делят на групи.
Движейки се с екипчето на групата, може би по-лесно се разпознават един друг. Също и да разпознаваш вражеските групировки:Д.
И, не, не трябва.
Хах и аз преди време мислех да пусна таква тема, ама забравих.
Гласувах с "Не"
8)
Не.. за мен това си е пълна глупост.. Човек трябва да се облича така както иска и му е удобно,а не така както му налага определен стил музика,защото за мен това е проява на липса на лично мнение..
TellMeYourName
11-08-2008, 14:57
Ако си истински фен ДА!
Преклон пред теб!
По темата - не..
А ти си голям тъпанар
как се облича едно истинско тру фенче на токио хотел?:razz:
по темата: не...
dani_kaulitz
11-08-2008, 15:00
Ако си истински фен ДА!
Преклон пред теб!
По темата - не..
А ти си голям тъпанар
От кое село си? Не, че ще идвам на гости... :)
TellMeYourName
11-08-2008, 15:04
Ако си истински фен ДА!
Преклон пред теб!
По темата - не..
А ти си голям тъпанар
От кое село си? Не, че ще идвам на гости... :)
Ако искаш може аз да ти дойда :oops: Привличат ме фенчетата на токио хотел :oops: Много са готини, дано и ти си готин :oops:
Не получих отговор на въпроса си :(
dani_kaulitz
11-08-2008, 15:10
Въпросът ти бе реторичен... всеки знае. :)
TellMeYourName
11-08-2008, 15:17
аз не знам :( обясни ми !
или ти си поредното уанаби :-D
chocoleptic
11-08-2008, 16:31
Не то е поредното неосъзнато 12 годишно момиченце.
DevilWish
11-08-2008, 17:11
Аз нося нормални дрехи и някви по-прибрани кецове , пък слушам всичко от реге до хардкор :)
И аз така.Нормални дрешки ,кецове а слушам всичко.Най-вече техно,хаус или просто диско музика ,ама какво ся как да тръгна се обличам!?
Halloween
11-08-2008, 17:19
ako ne ti haresva samiq stil na obli4ane no muzikata da, ne e nujno da se obli4a6 taka. no ako si 4ak mega fen na dadenata muzika mislq 4e e nalojitelno. Az slua6am metal i rock i se obli4am v stila, no za6toto i samiq stil na obli4ane mi haresva
Panic_Girl
11-08-2008, 19:58
Аз съм за твърдо НЕ...
Слушам и метал,но не ми харесва стила на обличане :(
BrokenInnocence
11-08-2008, 21:24
Обличам се... добре. Имам си определени видове дрехи, които харесвам и си купувам и нося тях. Никой не може да разбере какво слушам по дрехите ми.
BePoHuKa
11-09-2008, 05:36
Ми не много ясно!Музиката е за да се слуша,а не просто извинение да се облечеш като първия човек! :?
lenito_sf
11-09-2008, 05:49
не е задължително ако този стил музика е важна част от начина ти на живот може-би ..но малко странно изглежда момиче облечено като "кифла" да слуша метъл или обратното някаква зализана мръсна "метълка" да си върти задника в чалга кубовете :lol: :? :? :?
гласуах с ДА но не мисля че е задължително защото вече казаха че музиката е за слушане а не за обличане пък и може да ни ти съвпада вкуса на дрехи с стила на обличане на музиката :)
Cherry_f
11-09-2008, 06:22
Ami az si se obli4am kakt0 mi haresva.. Primern0 ak0 nqk0i sly6a 4alga kak trqbva da se 0ble4e s pendari li .. [glypav primer,n0 za t0va se setih] :lol:
dani_kaulitz
11-09-2008, 07:56
Не то е поредното неосъзнато 12 годишно момиченце.
О, боже. ПРОСТАК :)
slaveto1989
11-09-2008, 14:24
Личен избор,важното е да имаш варианти,както кежуъл облекло,така и по-официално.Едва ли някой знае границата между облеклото на хаусърите и чалгарите.Хора много,вкусове двойно :grin:
аз слушам рок и метъл ноо не се обличам според музиката която слушам 8-) напротив понякога се обличам като пънкарка , рапърка , метълка , и тн 8-) някой хора се обличат според стила на музиката явно защото така им харесва други са пък тъпи пози и много дразнят ама карай света стана достатъчно откачен и има още да се променяя :?
TellMeYourName
11-09-2008, 14:46
Не то е поредното неосъзнато 12 годитишно момиченце.
О, боже. ПРОСТАК :)ти си едно просто, ограничено лайненце :)
dani_kaulitz
11-09-2008, 14:48
Не то е поредното неосъзнато 12 годитишно момиченце.
О, боже. ПРОСТАК :)ти си едно просто, ограничено лайненце :)
Оригинално :lol: :lol: :lol:
либе юбаво аз като слушам народна музика значи ли че тряа да нося носия :razz: ,,,,
BlackaTBW
11-09-2008, 15:53
Всеки по вкуса си.
Въпреки моето мнение май не важи особено много, защото нямам големи чорапи (сега ми се плаче) и ходя най-често с ризи. (което май значи, че не е задължително да ходиш като кон с капаци след дадена музика)
Иначе нямам против никой носещ тениска на някоя група (и аз имам няколко), стига да разбира какво носи. Защото е претъпкано с 12-15 годишни "метъли" с тениски на новоизлюпени бой банди с много черен молив, които не свирят дори рок, какво остава за метъл.
Бтв Дани Каулитц, ти не си нито най-голямата фенка, нито метълка.
Всичко това е породено от тъпия факт, че слушаш ония гримирани германци, т.е. Токио Хотел.
uMnePaToPa
11-09-2008, 16:14
категорично НЕ !! ... Но пък всеки си има глава на раменете и вкус по който да се облича ...
YoUr_LiTtLe_SuN
11-09-2008, 16:19
Кой както си иска... 8-) Не гласувах щото съм по средата. БТВ какво против имате 12- годишните... :o Смисъл, че някой се правят на по-големи да, ама пък и те са си в пубертета и може да се каже, че са си...хм... пораснали. НЕ не напълно де :D Сега, квот щете правете, псувайте си ме ако искате, просто си зададох въпроса. :---) :wink:
Sunny_stz
11-09-2008, 18:26
Хахаха не естествено!!Аз се обличам по-екстравагантно и понякога по-модерно,но слушам рок,метъл,джаз най-често!Не одобрявам отпадналото облекло на някои метали с извинение,но такава музика много харесвам и никой не би предположил ,че слушам това :)
Punisherrr
11-10-2008, 13:32
Не ! :-o Тва са измишльотинки...
Аз слушам всякаква музика и не се обличам по строго определен начин...че да ми се лепне и на мене етикет каква съм...метълка,рапърка,чалга ка... защото съм облечени еди как си...
Abbie_Broken
11-10-2008, 13:47
Тебе кфо те ебе кой как се облича?? Ми не, не мисля, че траа да се обилча според стила, но щом му харесва музиката в повечето случаи и дрехите му харесват. И не разбирам що за пример даваш металка?? И ще ми викаш, че металите са с мазни коси. Деба простия си. ВСЕКИ Е РАЗЛИЧЕН тфа още ли не го разбрахте.. мн се нерва като почнете да коментирате кой как се облича, кой къф е и тн. Бе кфо ви ебе... Обобщавам: не е нужно да се облича според някъф стил, друго си е да си имам СОБСТВЕН... и повече не давай такива обобщени примери за метали или който и да е било щото си смешен!
Sunny_stz
11-10-2008, 14:33
Тебе кфо те ебе кой как се облича?? Ми не, не мисля, че траа да се обилча според стила, но щом му харесва музиката в повечето случаи и дрехите му харесват. И не разбирам що за пример даваш металка?? И ще ми викаш, че металите са с мазни коси. Деба простия си. ВСЕКИ Е РАЗЛИЧЕН тфа още ли не го разбрахте.. мн се нерва като почнете да коментирате кой как се облича, кой къф е и тн. Бе кфо ви ебе... Обобщавам: не е нужно да се облича според някъф стил, друго си е да си имам СОБСТВЕН... и повече не давай такива обобщени примери за метали или който и да е било щото си смешен!
Не знам дали този така наречен пост беше отправен до мен...,НО ПЪРВО аз съм ТЯ!Не съм казала че всички метъли се обличали еди как си,всички били с мазни коси ,това даже не съм го споменавала някъде в поста си,но все пак има такива хора ,които се обличат в такъв стил,какъвто и слушат!Но както казах има такива като мен,които слушат именно такъв стил и не се обличат с тениски на Marlyn Manson и т.н.!Нищо лично към никого,но според мен не е правилно човека да се определя по стила на обличане,това не е критерий!Всеки трябва да си има индивидуалност и свой стил естествено!
А неее :-D ...Какво искаш???Метълки да се обличат като чалгарки ли?Щом се обичат така,значи им харесва!Точка по въпроса...
Abbie_Broken
11-10-2008, 16:57
Не знам дали този така наречен пост беше отправен до мен...,НО ПЪРВО аз съм ТЯ!Не съм казала че всички метъли се обличали еди как си,всички били с мазни коси ,това даже не съм го споменавала някъде в поста си,но все пак има такива хора ,които се обличат в такъв стил,какъвто и слушат!Но както казах има такива като мен,които слушат именно такъв стил и не се обличат с тениски на Marlyn Manson и т.н.!Нищо лично към никого,но според мен не е правилно човека да се определя по стила на обличане,това не е критерий!Всеки трябва да си има индивидуалност и свой стил естествено!
Ми не беше до теб. :D До автора беше. Се пак извинявай ако е станала някфа грешка. :) И съм напълно съгласна с теб за това, което каза. Аз също слушам такава музика и си признавам, че понякога се обличам според стила ,но много зависи от настроението.
Не, но затова пък е задължително да пропиляваш половината си живот, само за да обсъждаш вечната тема- кой каква музика слуша (тези, които не са запалени фенове, не съществуват) и да преценяваш хората по вида на обувките им като им лепваш някое модно тийн клиширано определение като чалгар или метъл. :roll: Много яко.
^ от кога е модерно да си метъл бре? тоя момент ми е убягнал...
Напоследък стана много комерсиално
и ,да,модерно е според мен;)
Sunny_stz
11-11-2008, 13:19
Ми не беше до теб. :D До автора беше. Се пак извинявай ако е станала някфа грешка. :) И съм напълно съгласна с теб за това, което каза. Аз също слушам такава музика и си признавам, че понякога се обличам според стила ,но много зависи от настроението.
:smt023 :smt002 :smt041
ami az slusham metal dori kogato sym v losho nastroenie slusham i death metal no se oblicham taka kakto mi haresva i ne mislq che po oblekloto trqbva da opredelqsh choveka bilo to metal chalgar ili rapyr I v momenta e pylno s poziori koito si mislqt che sa metali shoto znaqt 2 pesni na Metallica
BrainlessROCKBABY
11-11-2008, 17:29
gree_girl
11-11-2008, 17:46
Не се обличам по модата, нося дрехи които са ми удобни. Кецове, широки панталони и блузи, тениски или ризи. Не следя модата, защото не мисля че трябва да бъда една от многото фешънки с които са разминавам по даскалото. :)
^ от кога е модерно да си метъл бре? тоя момент ми е убягнал...
Напоследък стана много комерсиално
и ,да,модерно е според мен;)
Някой да ми даде въже и да ми покаже едно по-високо дръвче...
ти квото искаш говори,но колко хора станаха метълисти,които познавам..
time2rock
11-11-2008, 19:32
Да!Неможе да се обличаш като фешънче,а да слушаш рок.То просто ти идва отвътре как да се облечеш.Аз си се обличам по моя стил,въпреки че всеки ден получавам реплики от типа на "Ако се обличаш като моми4е,щеше да си супер яка." или "Обуй тесни дънки" 8-) Бе я да са факат е.Аз не им прая забележки за дрехите-толерантна съм,така че да ги шибат охлюви.Дори и да ми праят забележки дреме ми на тфа дет го няам.
Извод: Хора,обличайте се както ви е кеф и се харесвате,а не както батковците или какичките ще ви пуснат по-лесно.
Малко минах покрай основната тема,ама аре :P
mimsssssss
11-11-2008, 21:07
Пфф, неее
естествено, че не
За Бога хорааа,
аз слушам и класическа музика :D
+1 :D
fuckingwhore
11-11-2008, 22:20
аз слушам и класическа музика,тогава как трябва да се обличам?
хахаха..
не,не трябва.
Ще ме прощаваш драги,ама 'метълка с мазна коса и огромни чорапи ( :lol: ) е моята представа за идеалното момиче.
Мдааа и да си пикаете по якетата взаймно и моята представа е това пич ;)
BlackaTBW
11-12-2008, 10:53
Sturma от тъпите ти заядливи коментари срещу всяко едно мнение, в което си прочел "метъл" са безинтересни и ограничени. Няма ли живот извън форума за теб? ;)
Sturma от тъпите ти заядливи коментари срещу всяко едно мнение, в което си прочел "метъл" са безинтересни и ограничени. Няма ли живот извън форума за теб? ;)
Има има ;)
pOiSoN_kIsS_94
11-12-2008, 14:32
Ако трябва да се обличаме по това каква музика слушаме,аз трябва да сменям стила си всеки час :D :D 8-)
Sunny_stz
11-13-2008, 14:02
Ако трябва да се обличаме по това каква музика слушаме,аз трябва да сменям стила си всеки час :D :D 8-)
Подкрепям :smt023
Bochko_banana
11-13-2008, 14:11
гласувах за не въпреки че без черна тениска от нас не излизам :oops:
Nefarian
11-13-2008, 14:26
Не! Аз си ходя с кецове, понякога със слипъри, нося основно скейтърски марки - Слушам си всякакъв кор, малко Ня и алтърнатив и малко реге
love_enrique
11-13-2008, 18:12
Аз слушам хип-хоп но не си обличам смъкнато...
не и никога не си правя изводи за тва кой ква музика слуша по външния му вид, знам едни ламери от моя град, дето се правят на емоС ;d а пък са ми казвали, че в дискотеките играят кючеци :-x има ги секви ..типове :D
омг..кви са тия глупости бе ..и все пак когато харесваш някакъв стил тоо си идва да харесваш ии друхите с които се обличат .. но не е задължително все пак .. офф всеки се облича както си иска бе..по негов вкус няма кво да го овъртаме :lol:
хмм..добра тема
според мен който както иска да се облича..ето аз се обличам в стила и на музиката която слушам но все пак се старая да изглеждам добре...и се къпя редовно :lol:
обаче не може да си някъв "фиешЪн" и да се кълчиш на циганските кючеци ето на това вече викам позьорство не мога да ги трая такива.,.за тва пък чалгаджииците тряаа да се разкарват по цици...ама да,те някои и тва правят така че..който иска да е курва да слуша чалга..апък който иска да е метъл.. :razz: да не си мие косата :lol: :lol: :lol:
chocoleptic
11-15-2008, 20:11
който иска да е курва да слуша чалга..апък който иска да е метъл.. :razz: да не си мие косата :lol: :lol: :lol:
Какво велико заключение!
Обличам се както искам и както ми е удобно. Ако ми хареса няква розова блуза, няма да се правя на ударена и да се правя, че не ми харесва, защото няма да отива на фона на някоя от любимите ми групи. Отдавна престанах да се интересувам от това каква музика слушат хората около мен. Пък и нямам нуждата да се отличавам с някви странни дрехи, прически и т.н.
Гласувах с "не". Не знам що се обяснявах толкова. ;д
П.С. Когато не знаете нищо за 'метълите', а просто сте видяли някви странни хора в черно по улицата или сте прочели поредния умен коментар в някой форум, не мислите ли, че това е недостатъчно, за да се обаждате и въобще да коментирате?
anonim4e2
11-16-2008, 00:17
според мен-категорично не :)
bobo_kaulitz
11-28-2008, 11:59
ми не е задължително ако те кефи се обличай ако не недей :) аз си се обличам според стила щото си ме кефи... :grin:
HayDeN^^
11-28-2008, 12:38
оо не според мен
не ее виж ако си някоя чалгаджийка може би : - |
но аз лично не бих ..
всеки каквото иска може да носи или слуша никой не
може да му каже нищо =D
Мухаха не ,не и не пак не
Voodo_doll
11-30-2008, 08:19
A ти Bobo_kaulitz, като Бил Каулиц ли имаш намерение да ходиш ? (rofl) Тва би било по лощо дори и от емота- кючеклии... всъщност не е сигурно.. Но да ви кажа от тези пет страници които сме изписали не сме стиганли до единодушно решение и май ако преодължим с още пет пан няма да стигнем. Всички хора са различни и всеки има свои интереси. И аз мисля че макар и повечето хора в тоя форум да са тийинове, могат да се държат малко по зряло и да не се стига до неща от рода на ,,метълка с раздърпани чорапи'' Живеем в общество в което е добре да си поне малко толерантен към останалите, независимо дали те са гейове, метъли , чалгари или каквито и да е други
Jumbie483
11-30-2008, 08:34
Човекът прави дрехите, а не дрехите - човека :)
Има хора с различни вкусове, идеали и разбирания относно облеклото.
Все пак ако харесваш даден стил музика и слушаш предимно и само него, почваш да харесваш облеклото на изпълнителя или идола си. Така постепенно започваш да се обличаш като тях :P
Аз лично имам свой собствен стил, който не се е повлиял и 0,01% от музиката която слушам. Тук е мястото да повторя първото изречение, което подчертах :)
абе секи да се облича както иска.. аз лично не се обличам според стила музика,която слушам.... :)