- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Трябва ли да се обличаме според стила на музиката ?
Анкетата може да ви се стори тъпа...но просто от мое лично любопитство
искам да попитам и да получа някакъв отговор.
Лично аз не мога да разбера ,защо 80% от нашето поколение се облича с дрехи според стила музика ,който слуша ???
Рап,Метъл,Хаус... и др.... Нужно ли е въобще цялото това нещо с облеклото и как музиката ви влияе на дрехите ,които носите !
Личното ми мнение е ,че не трябва да се обличаме според стила на музика ,който слушаме а с дрехи ,които ни харесват и изглеждаме по добре в тях.
Защото сам сигорен ,че една метълка с мазна коса много грим,огромни кецове,раница със значки и драскано по нея,огромни чорапи и прочие...
Ще изглежда 100 пъти по добре ако се облече нормално със дънки суичер и някфа блузка.Без черен лак и тн...100% съм сигорен и ,че повечето момчета ще я харесат.
Не ,че не харесвам метъли рапъри и тн. просто съм ги виждал някои с нормално облекло и са били 100 пъти по добре....И повече и на другите им се харесват....
Ако ме разбирате на къде бия...
Та даваите мнения![]()
Не, че трябва, но си идва от само себе си.
mindscan
Нека първо да уточня че слушам метъл и рок музика. А сега мнението ми : аз не се обличам така, защото слушам такава музика. Самата музика едва ли не те кара да си агресивен и да подражаваш на идолите си (надявам се да разбрахте накъде бия) аз се обличам така катко ми е удобно- черни дрехи вместо някви курвенски полички, мешка или раница вместо дамска чанта която ти изкъртва рамото с цялата си тежест и удобни обувки(кецове/кубинки) вместо високите токове. Това което съм го правя за себе си, а не за останалите. Налагало ми се е да обличам официални или фешънкси дрехи и ИЗОБЩО, ама наистина ИЗОБЩО не ми беше удобно . Малко се поотклоних от темата но мнението ми е че човек трябва да се облича така, както му харесва. Точно затова всички хора по земята са различни. Замисли се какъв щеше да е живота ти ако имаше само чалгари/хаусъри/пънкари/рапъри/метъли по земята?!? Но все пак съществува и една група от хора които не се обличат според това което им харесва или музиката която слушат, а според това как се обличат другите. И те вече ме дразнят. Това е в общи линии![]()
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
Ако си истински фен ДА!
Never Back Down!
+1Първоначално написано от Verminaard
и мен ме разби с тези ''огромни чорапи''.И ето отново се хващат за метълите.К'во са ви направили - изяли са ви обяда или са ви обрали за да вържат двата края?
Аз се обличам така както ми харесва.Всеки си има свой собствен живот и сам избира как да го изживее.Въобще не ми пука какво мисли или говори за мен някакъв педал с прилепнала розова блузка и гривни и ''обуща'' на NIKE примерно.
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
А ти си най-голямото true!Първоначално написано от dani_kaulitz
Преклон пред теб!
По темата - не..
Ами зависи от човека.
Аз се обличам метълската - не защото слушам такава музика, а защото като мие удобно и ми харесва.
А не мога да разбера вие разлика между рапъри и метъли правите ли .
Защото навсякъде чета описание на метълки - кецове и смъкнати дрехи.![]()
Войни на Тангра
Според мен зависи от човека и мнението му за себе си... Хората би трябвало да се обличат така, както им харесва и така, както биха искали да бъдат възприемани от обкръжението.
П.С. По темата- не![]()
Ангелы здесь больше не живут...
Такива като теб са ми много смешниПървоначално написано от chocoleptic
![]()
Never Back Down!
амии за мен това са ограничения да се обличаш според стила на музика хах аз слушам почти всякакъв стил музика , но дрехите ми преобладават към по смъкнато 1 защото са одобни и 2 щот съм си мъжкарана![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Хората явно изпитват някаква нужда да се (от)делят на групи.
Движейки се с екипчето на групата, може би по-лесно се разпознават един друг. Също и да разпознаваш вражеските групировки:Д.
И, не, не трябва.
Хах и аз преди време мислех да пусна таква тема, ама забравих.
Гласувах с "Не"
![]()
Не.. за мен това си е пълна глупост.. Човек трябва да се облича така както иска и му е удобно,а не така както му налага определен стил музика,защото за мен това е проява на липса на лично мнение..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
А ти си голям тъпанарПървоначално написано от dani_kaulitz
как се облича едно истинско тру фенче на токио хотел?![]()
по темата: не...
we give it all.
От кое село си? Не, че ще идвам на гости...Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
Never Back Down!
Ако искаш може аз да ти дойдаПървоначално написано от dani_kaulitz
Привличат ме фенчетата на токио хотел
Много са готини, дано и ти си готин
![]()
Не получих отговор на въпроса си![]()
we give it all.
Въпросът ти бе реторичен... всеки знае.![]()
Never Back Down!
аз не знамобясни ми !
или ти си поредното уанаби![]()
we give it all.
Не то е поредното неосъзнато 12 годишно момиченце.Първоначално написано от TellMeYourName
И аз така.Нормални дрешки ,кецове а слушам всичко.Най-вече техно,хаус или просто диско музика ,ама какво ся как да тръгна се обличам!?Първоначално написано от buffalo88
ako ne ti haresva samiq stil na obli4ane no muzikata da, ne e nujno da se obli4a6 taka. no ako si 4ak mega fen na dadenata muzika mislq 4e e nalojitelno. Az slua6am metal i rock i se obli4am v stila, no za6toto i samiq stil na obli4ane mi haresva
Аз съм за твърдо НЕ...
Слушам и метал,но не ми харесва стила на обличане![]()
най-щастливата :PpP
Обличам се... добре. Имам си определени видове дрехи, които харесвам и си купувам и нося тях. Никой не може да разбере какво слушам по дрехите ми.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.