View Full Version : Срам ли ви е от>?
chokolate_girl
11-08-2008, 07:52
1.Притеснявате ли се ,ако вървите по улицата с гаджето и се целувате и всички ви зяпат?а бихте ли постъпили така?
някои хора го намират за срам и дори излагация :shock:
родителите ми ме предупреждават да няма подобни изпълнения на обществени места.+ това винаги е пълно с клюкари ,които да те оплюят пред всички и да те унижат по всевъзможен начин.
И ТОВА АДСКИ МЕ ДРАЗНИ<Е ВСЕ ПАК ОТГОВОРЕТЕ НА ВЪПРОСА ,АКО ИСКАТЕ И ДАЙТЕ МНЕНИЕ :P
tItEufFf
11-08-2008, 07:57
Не ми е приятно. Прибирам се от училище и на пейките в парка някви едва ли не ще се изнасилят. Само целувки и то малко по-дискретно, да се държат за ръка - не е кой знае какво. Но да се натискат и да не им пука, не мога да го разбера.
exclusive__16
11-08-2008, 07:58
emi az kakvo da ti kaja ne 4e me e sram a tyka i tam v grada det u4a seki me poznava i znae koq sam i na koi sam ako nekoi me vidi s nqkoe mom4e primerno gushnati nqma kak da ne znae cqloto selo tyka :O :( :( :( yjaso e taka seki te zqpa i te gleda kfo gi interesuvaaaa tuu deeba i klukarite ,,am az vednuj bqx v edno kafe s mn mom4eta i samo o6te 1 momi4e i koi li ne ni vidqq,...i az vikam sa seki 6te znae ama mai ne sa kazali na nikoi 6toto ne sam 4ula tfa da se komentira :D uSPEX ,.ne se sramuvai ;)
thefreak
11-08-2008, 07:59
1.Притеснявате ли се ,ако вървите по улицата с гаджето и се целувате и всички ви зяпат?а бихте ли постъпили така?
родителите ми ме предупреждават да няма подобни изпълнения на обществени места.+ това винаги е пълно с клюкари ,които да те оплюят пред всички и да те унижат по всевъзможен начин.
И ТОВА АДСКИ МЕ ДРАЗНИ<Е ВСЕ ПАК ОТГОВОРЕТЕ НА ВЪПРОСА ,АКО ИСКАТЕ И ДАЙТЕ МНЕНИЕ :P
Да разбирам, че живееш в малък град/село?
Pliok0019
11-08-2008, 08:00
Не ми пука.
Нека всеки прави това, което иска в подобно отношение.
chokolate_girl
11-08-2008, 08:02
да така е и хората са мн злобни :( това е голям проблем.
хубаво щеше да е всеки да си гледа живота и да не му пука,ама за жалост не е така :(
6o6kotooo
11-08-2008, 08:08
на мен не ми е особенно приятно и рядко се е случвало
Добре защо пускате такива тъпи теми не мога да разбера... :x Какво очакваш да ти кажем...как да постъпиш в тази изключително заплетена житейска ситуация ли?!Направи както намериш за добре и вложи енергията си в някои по смислени неща... :-o
slunchiceto0
11-08-2008, 08:28
Ами...чеснто казано не ме е срам от хората,защото никой не ме познавам,но все пак не го правя,не за друго ами ми е неприятно да ме гледат всички втренчено,какво правя с приятеля ми...ии не мисля че съм за публична изява..и после само да коментират и злорадстват..това в крайна сметка са си интимни неща..и са само между мен и човека с който съм =]
soul1199
11-08-2008, 09:13
emi nqma prosto,ot kakvo da me e sram,az jiveq v golqm grad i prosto edvali 6e sre6na,koi znai,koi,4e da se pritesnqvam
cherygirll
11-08-2008, 09:28
по принцип става мн тъпо ако си с приятели ,които са решили да излязят с теб и гаджето ти и да почнете постоянно да се целувате и натискате на всяко място където отидите... спр тъпо ще се получи едва ли ще искат в скоро време да излизат с вас когато сте двамата но ако сте само двамата защо пък да не покажите на всички че сте "влюбени" .А и по принцип човек когато изпитва това чувство не се интересува от заобикалящя го свят така че whatever
Не,от такива неща не ме е срам.
Neftochimic
11-08-2008, 09:42
тва е мега тъпо.... да започнеш да се целуваш на място където има/минават супер много хора...
какво ще постигнеш с тва?
лиготия. :?
cherinka
11-08-2008, 09:51
^ :lol:
Целуването е едно, натискане съвсем друго.
Не мога да кажа, че не толерирам подобно поведение, но аз пък изключително много се радвам когато видя някоя двойка. Дори от части им завиждам. 8-)
FiRe_LaDy
11-08-2008, 10:15
Ми да вървим хванати за ръка и да :smt058 не ме е срам,но нищо повече!
nicolepcd
11-08-2008, 10:21
тва е мега тъпо.... да започнеш да се целуваш на място където има/минават супер много хора...
Съгласна! Тъпо е! 8-)
summer_mo0n
11-08-2008, 10:33
Зависи ако сме на кафе или на разходка в някой парк се държим за ръка по някоя целуфка (не да си извадим зъбите естествено) а когато нещата се разгорещят отиваме някъде където няма хора се пак никой не е длъжен да ни гледа .... пък и е неприятно да гледаш млади хора който само що не са се наебали пред другите.
И ДА ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ НАТИСКАНЕ И ЦЕЛУВАНЕ!!!
foreverr
11-08-2008, 11:26
Лишно на мене не ми е приятно.Акои е целувка пред другите да не е някво мляскане кат някви...А и по принцип ако се целувам с гаджето ди пред другите, то това става самопред моите фр и пред никой друг!
varnen4e
11-08-2008, 14:48
Не, за какво да се срамувам от целувки.. Виж, ако е нещо по интимно.. например да се сграбчим понякога се притеснявам.. друг път не ми пука..
varnen4e
11-08-2008, 14:49
Трябва ли да постигаш нещо? Просто се радваш на човека около теб и му показваш това.
dqvolski_angel
11-08-2008, 14:59
не крия с кого съм, няма значение, че съм от малък град и като вървим по улицата ни срещат 1000 познати. няма нищо срамно в това. е, разбира се, разгорещените целувки са за по-усамотени места, няма спор ;). но като цяло ако почна да се срамувам, че ще ме видят с него, значи нещата не вървят на добре.
girls_aloud_
11-08-2008, 15:07
не ме впечатлява това особено естествено ако всичко е в рамките на нормалното :-D обаче така или иначе хората си виждат това което искат на мен например ми се е случвало да ми казват че са ме виждали да правя секс с приятеля ми на 2 места което изобщо не е вярно така че дори да се държим нормално хората пак ще си говорят друго
krisiiiiito
11-08-2008, 15:28
Не мога да кажа, че не толерирам подобно поведение, но аз пък изключително много се радвам когато видя някоя двойка. Дори от части им завиждам. 8-)
+ :oops:
krisiiiiito
11-08-2008, 15:28
+ :oops:
snejana67
11-08-2008, 15:39
:) ne me e sram no mi e nepriqtno da me zqpat horata :)
xxxSnowflakexxx
11-08-2008, 18:15
по принцип става мн тъпо ако си с приятели ,които са решили да излязят с теб и гаджето ти и да почнете постоянно да се целувате и натискате на всяко място където отидите... спр тъпо ще се получи едва ли ще искат в скоро време да излизат с вас когато сте двамата но ако сте само двамата защо пък да не покажите на всички че сте "влюбени" .А и по принцип човек когато изпитва това чувство не се интересува от заобикалящя го свят така че whatever
+450769089670
xxxSnowflakexxx
11-08-2008, 18:15
+450769089670
GreenFairy
11-08-2008, 18:55
Ами при мене положението е такова, че с приятеля ми се виждаме главно във Пловдив и там никой не ни познава, но и без това няма значение. Не ме е срам, че го целувам на центъра на града където минават хиляди хора, не ме е срам, че го целувам на гарата преди да се кача на влака, не ме е срам да крещя от влака "обичам те"... Така, че не, не ми пука от хората
jeni92_abc
11-08-2008, 19:20
ne
Апффффф за кво па да ме е срам...Честно казано слабо ме интересува мнението на околните най-вече това на тея къде не ги познавам..
Не не ме е срам!Нека говорят каквото искат и нека гледат както искат!Още по-приятно ми е,когато не го одобряват! :grin:
Ch0c0la73
11-08-2008, 20:09
о спокойно и на мене бащата така ми вика.. не мисля че някога в близко бъдеще ще бера срам от това..защото се пак щом ходя с това момче значи ми харесва..и ест не ме е срам от него нито от това че сме заедно..ако ни зяпат това изобщо не би ме притеснило..мене лично ми е мн кеф да гледам някви сладури по улицата :) днеска например минавахме с колата и гледам едно момиче се хвърлила на врата на едно момче той е върти такав целува я те се смее..просто адски сладка картинка..който казва че е излагане може би просто завижда на щастието им..когато наистин харесваш или обичаш някого няма пред кой да се излагаш не ти пука за другите а само за него.. :)
въобще па не ме е срам от такива работи,квото искат да си мислят другите хич не са ми на к*ра,тя приятелката ми вече го каза твърдят че са ни виждали да правиме секс в едно даскало върху мотора ми на сичкото отгоре под една лампа :D :razz:
е то па кви обитаци трее сме баш там да го правиме ама да си мислят квото искат мене не ме интересува особенно :D
candy_girl4e
11-08-2008, 20:41
че кфо срамно има... хората си се обичат ... и на мен ми се случва често и не ми пука
в малак град живея,но пак не ме бърка и не ме е страм да целувам приятеля ми ..независимо каде се намираме
в малак град живея,но пак не ме бърка и не ме е страм да целувам приятеля ми ..независимо каде се намираме
SunShinePearl
11-08-2008, 21:25
Вий пък ако си мислите,че като се целувате на улицата на някой му прави някакво вечетление живеете в няква заблуда.На мен не ми пука дали има някъде хора а и за какво трява да се ограничавам в правенето на наще само защото има други хора...тъпо е
imaginaryyy
11-08-2008, 22:40
Ами беше вечерта .. беше тъмно .. бяхме в градската градина .. и се натискахме ии целувахме .. да ви кажа .. тогава най-малко си мислихме дали някой минава или пък, дали някой ни гледа :D на който не му отърва да се обърне на другата страна .. пък и когато сме двамта .. другите сякаш не съществуват .. :P не знам при вас, как въобще може да се замислята дали някой ви гледа .. когато съм с него, дали на пейката, или в облаците няма огромна разлика.. :oops: :oops: :oops:
ANTIHUMAN
11-08-2008, 23:19
Апффффф за кво па да ме е срам...Честно казано слабо ме интересува мнението на околните най-вече това на тея къде не ги познавам..
+1 :) :grin:
BePoHuKa
11-09-2008, 06:02
Ми то от целувка до ЦЕЛУВКА разликата е светлинна :D Може да се цункаш с някой,може и да се лигавите 10 мин :-D Ако просто се цункате ей така няма проблем..ама ако ще е някфо лигавене --->намерете си стая :D
buffalo88
11-09-2008, 06:17
Ебахти чудото.. Да не живеете по комунистическо време ,че да ви наказват за целувки на публични места :lol: Много слабо трябва да ви интересува за околните и какво те мислят :lol:
sextazy_baby
11-09-2008, 06:48
Не ми пука...чуждото мнение никога не ме е вълнувало
dimitar_ak
11-09-2008, 09:27
Не се притеснявам изобщо. А и ще цитирам един приятел:
"Не е проблем да правя секс с жена си в градинката пред НДК. Проблема е, че поне 20 ще дойдат да дават акъл."
kalpazanka
11-09-2008, 09:34
Не смятам за редно, че трябва да се целувам/натискам с приятеля ми навън. Много по-приятно е /и за двама ни/ да сме се усамотили и да се радваме един на друг далеч от хорските погледи.
titinkaa
11-09-2008, 10:52
Не смятам за редно, че трябва да се целувам/натискам с приятеля ми навън. Много по-приятно е /и за двама ни/ да сме се усамотили и да се радваме един на друг далеч от хорските погледи.+1 много правилно мнение,браво! :)
sexa_na_kompleksa
11-09-2008, 10:56
Не ме е срам. И аз съм в малък град, но не ми пука какво мислят другите.
Fantomche
11-09-2008, 11:17
Mislq 4e ako obi4a6 nqkogo nqma da te e sram da si s nego i da pokazva6 4uvstvata si.E razbira se vsi4ko v granicite na normalnoto.
samoubiika
11-09-2008, 13:29
Не ми е приятно. Прибирам се от училище и на пейките в парка някви едва ли не ще се изнасилят. Само целувки и то малко по-дискретно, да се държат за ръка - не е кой знае какво. Но да се натискат и да не им пука, не мога да го разбера.
да уе :-D ше се изсмучат един с друг :razz:
вторник,след тренировка,ужасно уморена,ходя едвам едвам минавам през центъра и гледам на пейките някфи се мляскат :razz: приятно ми е да видя 2ма човека да вървят прегърнати да се смеят и държат за ръце,но да гледам некфи седнали на пейките и се смучат като луди на състезание по пиене на сок :razz:
ама сега лош пример...в даскало има една 8мокласничка...мн странна такава,с гаджето си кат почнат да се мляскат чак лошо ми става,те некфи и двамата мн грозни и се правят на толкова влюбени...незнаят кой-кой иска да целуне и се целуват където падне(по носа,челото,устата-ако я улучат)...
АРЕ целувайте се...АМА С МЯРКА...бах мааму :-x а като си представя,че са ми казвали "ти завиждаш"...направо ми се мре :razz: завист и чудо :lol:
krem4et0
11-09-2008, 14:51
Не, не ме е срам. ще го целуна, когато изпитам нужда от това. Целувам го постоянно.......от какво да се срамувам? да не убивам човек. Е,малко сега е по-кофти, защото мои ученици "са ни видели да се целуваме". Положението ми по принцип не го позволява, но човек трябва да е спонтанен. Да, хубаво е да го правим насаме, но не виждам нищо лошо докато вървим да го се целунем, защото в този миг сме го пожелали......
Иначе си сядаме на 1 пейка пред Ректората и се награбваме с часове. Какви целувки 10 минути, бе? това ни е за "здравей". Снощи си дръпнахме 1 целувка около час без да спираме........обожавам да се целуваме..повече от всичко друго.
Бтв. лятото рядко сме на закрито. Значи с дни не трябва да се целуваме, така ли?
В даскало има една 8мокласничка...мн странна такава,с гаджето си кат почнат да се мляскат чак лошо ми става,те некфи и двамата мн грозни и се правят на толкова влюбени...незнаят кой-кой иска да целуне и се целуват където падне(по носа,челото,устата-ако я улучат)...
АРЕ целувайте се...АМА С МЯРКА...бах мааму :-x а като си представя,че са ми казвали "ти завиждаш"...направо ми се мре :razz: завист и чудо :lol:
Абсолютно същото и в моето училище! Дори ни забраняват да се качваме със закуските в класните стаи, а то къде да седне да хапне човек, като някви загоряли пуберчета още малко ще се изнасилят на пейките до лафката. Ужас!!! :shock:
А иначе мен самата не ме е срам да се гушкам и целувам с приятеля си на обществени места, но естествено съвсем по приличен начин, в границите на нормалното! Интимностите са за когато се усамотим... :oops:
huligankata
11-09-2008, 16:54
Не виждам нищо неморално в това да целунеш приятеля си, когато пожелаеш. Целувката е израз на любовта ти защо трябва да ти пука какво ще каже някой си ?? И аз не одобрявам да се натискат пред цял град, но целувката е коренно различно нещо, така че не виждам нищо лошо в нея.
От това да вървим заедно гушнати и да се целуваме не ме е срам, но натискането вече е друго нещо, все пак живея в малък град и.. :)
krem4et0
11-10-2008, 13:37
И аз живея в малък град, а и съм учител...ама, не ме бърка особено. Сякаш 15-16 годишните ми ученици не го правят.......
sweet4esf
11-10-2008, 14:13
:D :D :D bojeee...tfa e tolko glupavo i deckoo..axaxa mimoletno daje...
:D :D
az kvito neshta sam praqila na ulicata s moq dosega roditelite mi da sa me obezglavili :D :D :D :-D :-D :lol:
mickelangelo
11-10-2008, 15:08
нека да ме гледат ... даже ми е кеф ;) как завиждат ... а и ако чуя някое обсъждане зад гърба си и не ми хареса ... да се обърна .. и да ги направя на г*з :)
Целуваме се ,където ни падне.
В това няма нищо срамно.
miloto_girl_4e
11-10-2008, 20:10
Еми не ме е срам от такива прояви на близост, стига да са в рамките на нормалното..
Би ме било срам от натискане по пейките или обарване и именно заради това не правя такива изцепки :) :)
как ще ме е срам бе? аз когато ходя по улиците по принцип не забелязвам останалите хора и хич не ми пука дали ме гледат или не 8-) ама като седнеме някъде и някакви тупани почнат да зяпат аз демонстративно я целувам с езици мезици направо я награбвам докато не се смутят и не се обърнат. после им се смея кви са тъпи :lol:
пф..няма нищо срамно..аз като съм с някой не ми пука къде се намирам и колко хора ме гледат,майната му-важна е страстта и все пак с граници,ся тва,че според мен никак не е срамно да се натискаш с друграчето по паркове и автобуси,не значи,че тря се изплющите там :lol:
WhenTheLoveIsGone
11-10-2008, 22:03
да така е и хората са мн злобни :( това е голям проблем.
хубаво щеше да е всеки да си гледа живота и да не му пука,ама за жалост не е така :(
Имах абсолютно същия проблем. Не ти остава друг избор освен само да се държите за ръка с гаджето ти, защото дори и най-невинната целувка ще бъде изкарана като кой знае какво пред родителите .. нали ги знам гадните клюкари.. така е в малкия град, хората нямат с какво да се занимават и вместо да гледат собствения си живот, гледат този на другия и само търсят как да му направят лошо. За щастие вече живея в голям град и нямам проблеми.
HardcoreSyndrome
11-10-2008, 22:33
Не ме е срам, но мразя! Разни такива демонстрации са ми противни. :booooomb:
Поринцип най-хубавата целувка е на спокойно и насаме, но...не можем вечно да сме затворени някъде...на мен пък ми е много приятно в парка, лятото, заобиколени от зеленина да се целуваме...какво като от време на време минава по някой пенсионер.А междудругото се е случвало именно по-възрастни хора много да ни се радват...
krem4et0
11-11-2008, 08:37
Еми не ме е срам от такива прояви на близост, стига да са в рамките на нормалното..
Би ме било срам от натискане по пейките или обарване и именно заради това не правя такива изцепки :) :)
Лятото къде да се натискам, ако мога да попитам. Искам да съм на вън, да ме лъха вятъра и да прегръщам любимото момче. Ние пък се натискаме по пейките...е, стига да не ни гледат много-много!
xxXroshawkaXxx
11-11-2008, 08:46
Ами моите родители също ме предупреждават да не го правя...ама...кой ги слуша незнам :D ...
Иначе гледам да се държим прилично, но по принцип не мога да издържа да го гледам само... :lol: ..мога да го целуна където и да сме, но да се натискаме на обществени места...НЕ! :?
Wrathchild
11-11-2008, 08:57
Не е като да не съм се натискала на някоя пейка. Както каза Кремчето, лятото какво, вкъщи ли да се затворя? Случвало ни се е с приятеля ми да се целуваме просто, а когато спряхме и погледнах встрани един дядо така ни беше зяпнал, че дори не мигаше. Дай да спрем и да се целуваме.
Изобщо не ме е срам..Ако приятеля ми иска и на центъра на петолъчката край Сливен ше застанем се целуваме... 8)
Ami da pulno e s klukari ama kato sum s gadjeto mi toi e nai vajniqt i ne me interesyvat drygite ama naistina otstrani ne e mn priqtno da gleda6 kak se natiskat po peikite ama ... tova e realnostta
miminkaa
11-19-2008, 11:14
Не ме е срам.. Ако те е срам значи толкова и държиш на човека до себе си.... Това е просто целувка :)
gLoRiOuS_aNGeL
11-19-2008, 13:03
Не ме е срам!Хората,които ме познават и ме видят с някой,ще ме разберат!Все пак не са от манастир! Нито пък ми изглежда тъпо като видя хора,които се обичат!
lifelesscorpse
11-19-2008, 14:13
не ме е срам.просто ми е по-приятно тия неща да стават,когато сме на по-осамотени места. :)
Лятото къде да се натискам, ако мога да попитам. Искам да ме лъха вятъра и да прегръщам любимото момче.
Ами вземете си вентилатор и го пуснете да ви духа, докато сте седнали небрежно на диванчето в хола ;)! Не е необходимо цялата улица да ви гледа, как си стискате меките части по пейките...
По темата: не се натискам на публични места. Да ходим хванати за ръка или да се целунем да. Много мразя некви хора да се опипват, стискат и целуват, така че чак сливиците да им се виждат (на публично място). Особено пък в претъпкания транспорт.
Тъпо е,като гледаш некви да се мляскат... 8)
In_my_dreams
11-21-2008, 22:32
пф не ми пука :-)
MakeMeFeel
11-22-2008, 08:05
От кво да ме е срам ?! Нека злобеят хората , да си говорят квото си искат .. през оная ми работа е 8-) Щом говорят значи завиждааат , щом завиждат значи има за какво :D Мекия за тях и това е .... 8-)
NeverTheSame
11-22-2008, 08:31
не ме е срам...ако се обичаме къф е проблема..ест мако по дискретно трябва ;)
danielchety
11-22-2008, 09:11
Според мен няма нищо срамно в това :P
GabisiTa
11-22-2008, 09:41
Няма от какво да ме е срам :)
Като целувам някой не мисля за околните. Цялото ми внимание е насочено към човека, с който се целувам. Да гледат хората като им харесва и им е любопитно :)
[B]a[N]D[i]T[k]a
11-22-2008, 13:54
е сега.. трябва хората да разберат че сте заедно .. ама чак ецизи и пипания е малко прекалено.. :)
slun4ice_90
11-22-2008, 14:03
:D Не ме е срам... :-P
SweetYGirL93
11-22-2008, 20:32
Значи...моя приятел... понякога ме целува на средата на улицата,когато няма много хора...(в малак град живеем).Изобщо не ми е приятно като ме хване изведнъж...и започне да ме селува ей...така.... :o :( Общо взето съм против натискането на обществени места...е може лятото като се стъмни в парка..ама...все пак...с мярка :P
някой ако го е срам от твя тря да е еба ти злетака просто :shock:
Mademoiselle
11-23-2008, 05:03
izob6to ne ni puka :grin:
Leopardess
11-23-2008, 13:18
Не се притеснявам изобщо . :grin:
Това си е съвсем в реда на нещата :)
кво ти пукаа....да те зяпат колкот си искат хахахха :-P
Ми изобщо не ми дреме!!! Кугато я убичам няма начин да ми пука... Пък ако на нея не и е мноу приятно, ще се примиря.. 8)
Ми изобщо не ми дреме.. хванати за ръка целувчици... нш нормалну :-P
PS:Сорка за съобщенията, но малко съм нов в тоя форум ии... :oops: :oops: :oops:
CinDeReLLa_
11-23-2008, 19:42
Ами...чеснто казано не ме е срам от хората,защото никой не ме познавам,но все пак не го правя,не за друго ами ми е неприятно да ме гледат всички втренчено,какво правя с приятеля ми...ии не мисля че съм за публична изява..и после само да коментират и злорадстват..това в крайна сметка са си интимни неща..и са само между мен и човека с който съм =]
+1 :)
_FaShIoN_
11-24-2008, 14:22
Няма от кфо толкова много да се срамувам....все пак аз не правя нищо лошо или нередно (не говоря да седнеш на някоя пейка с някое момче и още малко едва ли не да се изчукате)...когато виждам влюбени момчета или момичета ми става готино,нямам нищо против...но когато видя някфо демонстративно,натрапнича о и брутално натискане се отвръщавам... :)
varnen4e
11-25-2008, 06:10
Еми, ако са някакви нормални целувки- ок, ама да започнем да се лижем пред хората, все едно никога не сме се целували мисля, че е тъпо.
ооо нее...къде попаднаах Божеее.. ми кво лошо има в тва бе.. :-o целуват се = харесват се..обичат се .. а и не мога да разбера защо да те оплюят.. обикновено тва са неща на които хората се радват..е са ако живееш в някък град със злобни сеслки лелки.. вечее е само твой проблем който не вярвам някой от тук да може да разреши .. !
TupacShakur
11-25-2008, 06:45
ами не не ме е срам :)
My6mYLka
11-25-2008, 07:10
ако зяпат завиждат ама понякога просто не е мн хубаво на улицата :?
depressedgirl
11-25-2008, 08:40
е мен не ме е срам да се целувам с гаджето
не ме е срам и да се натискам с него не обществени места но не мисля че е етично и за това не го правя
но за целуването няма от кво да ме е срам,повечето тийн правят секс по пейките така че не се притеснявам от едни целувки и от това че хората ще гледат как се целувам с гаджето ми :)
xXx_ThePrincess_xXx
11-25-2008, 09:15
Не мисля че има нещо срамно във това да "показваш" чувствата си. По този начин казвате че не тряа си имаме приятели/приятелки ... Какво срамно може да има във това да ходите хванати за ръка или пък да се :* ... Или пък ще отидете на кафе (само двамата) и ше седите като пънове, само защото теб те е срам да не те обсъждат ?! еми чакай малко, живота си е твои и ще си правиш с който кфото искаш ... ;)
Не ми пука.Всички се правят на големи моралисти, все едно те никога не са го правили.И все пак не ми е особено приятно като всички ме зяпат.Иначе ваще явно са по-консервативни.Пък и клюкарите нека си клюкарстват, това не ме вълнува.И не разбирам как точно ще ме унижат, ако съм се целувала на публични места
PepiDesigns
11-25-2008, 10:13
Да се целуват хората кой където иска ;)
Мен не ме е срам.
juSTkiddy
11-25-2008, 12:27
Хахаха ... не :shock:
krem4et0
11-25-2008, 19:50
Лятото къде да се натискам, ако мога да попитам. Искам да ме лъха вятъра и да прегръщам любимото момче.
Ами вземете си вентилатор и го пуснете да ви духа, докато сте седнали небрежно на диванчето в хола ;)! Не е необходимо цялата улица да ви гледа, как си стискате меките части по пейките...
По темата: не се натискам на публични места. Да ходим хванати за ръка или да се целунем да. Много мразя некви хора да се опипват, стискат и целуват, така че чак сливиците да им се виждат (на публично място). Особено пък в претъпкания транспорт.
Стига ми, че цяла зима висим по домовете си......Не ми пука, че се целуваме на някоя пейка. Не ми е пукало и преди.......
Това е тъпо, да седна на пейката в парка и да почна да се натискам .. пфу не ме е слам просто е тъпо ...
Естествено 4е не ми пука дали им е приятно на хората наоколо или не да ни гледат - ако искам да го целувам, ще го целувам! На пейката, на улицата, в градския транспорт, докато сме навън с приятели, където ми се прииска. С натискането е същото. Какво ли не сме правили на обществени места.. Карал ме е да свършвам в заведението, пред адски много хора, докато се возим в автобуса.. И какво? На когото не му е приятно, да се обърне на другата страна :)
scoobydors
11-26-2008, 18:17
Не ми пука.
Нека всеки прави това, което иска в подобно отношение.
:---)
DeSiTo0o
11-26-2008, 20:01
Az ne se pritesnqvam ot nikoi. Neka govori koi kakvoto si iska-to e samo za6toto zavijda :-P A puk tezi koito go namirat za sramno da si gledat rabotara (ni6to li4no kum nikoi) prosto ne mi puka ot nikoi :)
GlammGirl
01-09-2009, 17:17
Ми да вървим хванати за ръка и да :smt058 не ме е срам,но нищо повече!
+1 :)
aka6a_vamp
01-09-2009, 17:39
Изобщо не ме ебе...
Kostadin_682
01-09-2009, 17:40
I don't Know...
nicolepcd
01-09-2009, 17:44
Не се целуваме по улиците, защото всички ни гледат мнооого странно, защото всички се познаваме и ние двамата изглеждаме странно като двойка, щото сме различни по характер. Хванем се за ръка и си ходим така. Пак ни коментират, но кво да се прави... слава 8-) 8-) 8-)
BigFakeSmile
01-09-2009, 17:49
леле... :x
аз само да бях с мойто момче..щях да го мляскам и т.н. пред нас, на главаната...в даскало и хич нямаше да ми пука!
както си беше преди..]
suitable
01-09-2009, 17:58
За целувките и прегръдките - хубаво.. дори малко повечко разгорещяване не е за бой.. но да вземете да се "църкате" на някоя спирка.. 8-) ..и все пак - дразнещо е, когато някой прави забележки за такъв вид поведение.. в главата ми е само мисълта как този със забележките иска да си сменим местата.. :?
EeeBobii
01-09-2009, 18:00
Да не ти пука от никой!
xXxScreamxXx
01-09-2009, 18:25
Знаааачи ... като цяло съм за :D
Има мн сладки 2ки ... които могат да се целуват и наистина е симпатично ...
ама има и такива дет едва ли не искат да ти стигнат до дебелото черво с език ии като видя такива ... ми идва да се издрайфамм (съвсем сериозно го казвам) .......
Таа мен не ме интересува особено .. ходим си по улиците хванати за ръка... и по някоя друга целувка ..
едит .. ПРОТИВ : хората. които не могат да се целуват .. а го правят на публични места ..
и натискането на публични места
то цял роман стана :D :D
Lacey_66
01-09-2009, 20:02
8-) ем не бих го направила :D по скоро от неудобство :o то пък е мн тъпо и като те зяпнат всички :shock: :? :D :D :D 8)
Френската любов, бре... 8-)
soul1199
01-10-2009, 06:54
ne me e sram,ne mi puka,koi ni zqpa,koito ne iska da gleda da ne gleda :)
vesito13
01-10-2009, 09:56
Въобще не ме е срам да целувам приятеля ми , ако ще и на центъра да сме . От какво трябва да ме е срам ? Е разбира се всичко гледаме да е с мярка , но и да не го целувам , няма да стане :? На който му пречи , да не гледа :-P
Nitroglycerin
01-10-2009, 10:06
В българия културата на хората е много ограничена и като те видят да се целуваш есички те гледат на кръв и сигурно биха звъннали в полицията да ви изпържат на електическия стол едвали не.Нищо не може да се направи просто ще се здържате.
GotTheLife
01-10-2009, 10:36
на мен би ми било неудобно но не виждам нищо срамно да се целуваш с гаджето си...
Axe_vs_Sword
01-10-2009, 11:09
Не е романтично да те зяпат всички :D
m3ch3ncee
01-10-2009, 12:15
Ами с моя приятел на обществени места спазваме горе-долу някаква дистанция.Държим се за ръце,целуваме се понякога и се гушкаме,но не е нещо много освободено.Все пак сред хората не става :D Иначе майка ми знае за него,така че не се притеснявам от клюкари,които да ме издават за каквото и да било. :)
na mene ne mi pre4i,da se celuvam s priqtelq si kato vyrvim po ulicata..... malko mi stava neudobno ako primerno sme kompaniq ili s nas da e nqkoi i nie da po4nem da se celuvame.....no ne ako primerno sa dvama i te si govorqt a nie da si se celuvame...togava kvo ima ni6to xaxa.Ob6to vzeto si gledam priqtelq i mn mn ne obry6tam vnimanie na horskoto mnenie :)
galenata
01-10-2009, 12:25
О аз и в училище,и по кафетата и в автобуса не се притеснявам от нищо.Не смятам,че има от какво.Когато двама се обичат няма от какво да се срамуват. :grin: Не знам до колко е приятно това за другите хора обаче.. аз като видя гаджета рпегърнати,целуващи се много им се радвам.Супер сладко е.При нас с гаджето ми понеже сме то едно даскало и наблизо има ендо кафе където се събираме и постоянно се озовавам върху него и всички ни бъзикат,дори управителите. :razz:
zvQr_nO_s_ChAr
01-10-2009, 12:33
Никога не ми е пукало от хорското мнение.. Аз лично не се притеснявам от нищо.. Все пак това не е чуждо на никой, който се счита за човек... Напълно нормално си е.. За нищо и от никой не ми пука.. 8)
wolfgirl
01-11-2009, 19:29
da me e sram-ne me e! no predpo4itam da sme se skrili v nqkoe kut4e, 6toto mi e po-vulnuva6to taka! :D :D :D
monotonous
01-11-2009, 19:33
Защо трябва да ни е срам да изразяваме чувствата си?
Ако са нормални целувки, какво срамно има?
Сега, не е много естетично да си вкарвате езиците до гърлото и да се опипвате пред всички... примерно...
:?
FiRe_LaDy
01-11-2009, 19:34
Не намирам за срамно да вървим хванати за ръце или просто да се :smt058 ,ама чак пък да се прекалява и едва ли не да се наебат на пътя .. не го намирам за нормално!И би ме било срам да го направя.
Ако не прилича на изнасилване не ми пречат!!! Нито пък на мен ми пречи!! Е естествено се ще има някой да се заяде ама...повечето пъти не обръщам внимание... :)
срам ме е , поне с сегашното ми гадже
fashion4etyy
01-12-2009, 15:58
Как ще ме е срам бе :shock: :? напротив.обичам да ни гледат с приятелката ми го праим най вече в училище на пук на всички.не ме интересува никой и кой кво говори. мога да права квото си искам