Влез

View Full Version : Срам ли ви е от>?

chokolate_girl
11-08-2008, 07:52
1.Притеснявате ли се ,ако вървите по улицата с гаджето и се целувате и всички ви зяпат?а бихте ли постъпили така?

някои хора го намират за срам и дори излагация :shock:
родителите ми ме предупреждават да няма подобни изпълнения на обществени места.+ това винаги е пълно с клюкари ,които да те оплюят пред всички и да те унижат по всевъзможен начин.
И ТОВА АДСКИ МЕ ДРАЗНИ<Е ВСЕ ПАК ОТГОВОРЕТЕ НА ВЪПРОСА ,АКО ИСКАТЕ И ДАЙТЕ МНЕНИЕ :P

tItEufFf
11-08-2008, 07:57
Не ми е приятно. Прибирам се от училище и на пейките в парка някви едва ли не ще се изнасилят. Само целувки и то малко по-дискретно, да се държат за ръка - не е кой знае какво. Но да се натискат и да не им пука, не мога да го разбера.

exclusive__16
11-08-2008, 07:58
emi az kakvo da ti kaja ne 4e me e sram a tyka i tam v grada det u4a seki me poznava i znae koq sam i na koi sam ako nekoi me vidi s nqkoe mom4e primerno gushnati nqma kak da ne znae cqloto selo tyka :O :( :( :( yjaso e taka seki te zqpa i te gleda kfo gi interesuvaaaa tuu deeba i klukarite ,,am az vednuj bqx v edno kafe s mn mom4eta i samo o6te 1 momi4e i koi li ne ni vidqq,...i az vikam sa seki 6te znae ama mai ne sa kazali na nikoi 6toto ne sam 4ula tfa da se komentira :D uSPEX ,.ne se sramuvai ;)

thefreak
11-08-2008, 07:59
1.Притеснявате ли се ,ако вървите по улицата с гаджето и се целувате и всички ви зяпат?а бихте ли постъпили така?

родителите ми ме предупреждават да няма подобни изпълнения на обществени места.+ това винаги е пълно с клюкари ,които да те оплюят пред всички и да те унижат по всевъзможен начин.
И ТОВА АДСКИ МЕ ДРАЗНИ<Е ВСЕ ПАК ОТГОВОРЕТЕ НА ВЪПРОСА ,АКО ИСКАТЕ И ДАЙТЕ МНЕНИЕ :P
Да разбирам, че живееш в малък град/село?

Pliok0019
11-08-2008, 08:00
Не ми пука.

Нека всеки прави това, което иска в подобно отношение.

chokolate_girl
11-08-2008, 08:02

да така е и хората са мн злобни :( това е голям проблем.
хубаво щеше да е всеки да си гледа живота и да не му пука,ама за жалост не е така :(

6o6kotooo
11-08-2008, 08:08
на мен не ми е особенно приятно и рядко се е случвало

LiOnEL`
11-08-2008, 08:15
Добре защо пускате такива тъпи теми не мога да разбера... :x Какво очакваш да ти кажем...как да постъпиш в тази изключително заплетена житейска ситуация ли?!Направи както намериш за добре и вложи енергията си в някои по смислени неща... :-o

slunchiceto0
11-08-2008, 08:28
Ами...чеснто казано не ме е срам от хората,защото никой не ме познавам,но все пак не го правя,не за друго ами ми е неприятно да ме гледат всички втренчено,какво правя с приятеля ми...ии не мисля че съм за публична изява..и после само да коментират и злорадстват..това в крайна сметка са си интимни неща..и са само между мен и човека с който съм =]

soul1199
11-08-2008, 09:13
emi nqma prosto,ot kakvo da me e sram,az jiveq v golqm grad i prosto edvali 6e sre6na,koi znai,koi,4e da se pritesnqvam

cherygirll
11-08-2008, 09:28
по принцип става мн тъпо ако си с приятели ,които са решили да излязят с теб и гаджето ти и да почнете постоянно да се целувате и натискате на всяко място където отидите... спр тъпо ще се получи едва ли ще искат в скоро време да излизат с вас когато сте двамата но ако сте само двамата защо пък да не покажите на всички че сте "влюбени" .А и по принцип човек когато изпитва това чувство не се интересува от заобикалящя го свят така че whatever

Drebs
11-08-2008, 09:38
Не,от такива неща не ме е срам.

Neftochimic
11-08-2008, 09:42
тва е мега тъпо.... да започнеш да се целуваш на място където има/минават супер много хора...
какво ще постигнеш с тва?
лиготия. :?

cherinka
11-08-2008, 09:51
^ :lol:

Целуването е едно, натискане съвсем друго.
Не мога да кажа, че не толерирам подобно поведение, но аз пък изключително много се радвам когато видя някоя двойка. Дори от части им завиждам. 8-)

FiRe_LaDy
11-08-2008, 10:15
Ми да вървим хванати за ръка и да :smt058 не ме е срам,но нищо повече!

nicolepcd
11-08-2008, 10:21
тва е мега тъпо.... да започнеш да се целуваш на място където има/минават супер много хора...
Съгласна! Тъпо е! 8-)

summer_mo0n
11-08-2008, 10:33
Зависи ако сме на кафе или на разходка в някой парк се държим за ръка по някоя целуфка (не да си извадим зъбите естествено) а когато нещата се разгорещят отиваме някъде където няма хора се пак никой не е длъжен да ни гледа .... пък и е неприятно да гледаш млади хора който само що не са се наебали пред другите.
И ДА ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ НАТИСКАНЕ И ЦЕЛУВАНЕ!!!

foreverr
11-08-2008, 11:26
Лишно на мене не ми е приятно.Акои е целувка пред другите да не е някво мляскане кат някви...А и по принцип ако се целувам с гаджето ди пред другите, то това става самопред моите фр и пред никой друг!

Iv4eTy
11-08-2008, 14:11
Не, не ме е срам.

varnen4e
11-08-2008, 14:48

Не, за какво да се срамувам от целувки.. Виж, ако е нещо по интимно.. например да се сграбчим понякога се притеснявам.. друг път не ми пука..

varnen4e
11-08-2008, 14:49

Трябва ли да постигаш нещо? Просто се радваш на човека около теб и му показваш това.

dqvolski_angel
11-08-2008, 14:59
не крия с кого съм, няма значение, че съм от малък град и като вървим по улицата ни срещат 1000 познати. няма нищо срамно в това. е, разбира се, разгорещените целувки са за по-усамотени места, няма спор ;). но като цяло ако почна да се срамувам, че ще ме видят с него, значи нещата не вървят на добре.

girls_aloud_
11-08-2008, 15:07
не ме впечатлява това особено естествено ако всичко е в рамките на нормалното :-D обаче така или иначе хората си виждат това което искат на мен например ми се е случвало да ми казват че са ме виждали да правя секс с приятеля ми на 2 места което изобщо не е вярно така че дори да се държим нормално хората пак ще си говорят друго

krisiiiiito
11-08-2008, 15:28

Не мога да кажа, че не толерирам подобно поведение, но аз пък изключително много се радвам когато видя някоя двойка. Дори от части им завиждам. 8-)

+ :oops:

krisiiiiito
11-08-2008, 15:28

+ :oops:

snejana67
11-08-2008, 15:39
:) ne me e sram no mi e nepriqtno da me zqpat horata :)

xxxSnowflakexxx
11-08-2008, 18:15
по принцип става мн тъпо ако си с приятели ,които са решили да излязят с теб и гаджето ти и да почнете постоянно да се целувате и натискате на всяко място където отидите... спр тъпо ще се получи едва ли ще искат в скоро време да излизат с вас когато сте двамата но ако сте само двамата защо пък да не покажите на всички че сте "влюбени" .А и по принцип човек когато изпитва това чувство не се интересува от заобикалящя го свят така че whatever
+450769089670

xxxSnowflakexxx
11-08-2008, 18:15
+450769089670

GreenFairy
11-08-2008, 18:55
Ами при мене положението е такова, че с приятеля ми се виждаме главно във Пловдив и там никой не ни познава, но и без това няма значение. Не ме е срам, че го целувам на центъра на града където минават хиляди хора, не ме е срам, че го целувам на гарата преди да се кача на влака, не ме е срам да крещя от влака "обичам те"... Така, че не, не ми пука от хората

jeni92_abc
11-08-2008, 19:20
ne

FreakPk
11-08-2008, 19:23
Апффффф за кво па да ме е срам...Честно казано слабо ме интересува мнението на околните най-вече това на тея къде не ги познавам..

H8_mE
11-08-2008, 19:37
Не не ме е срам!Нека говорят каквото искат и нека гледат както искат!Още по-приятно ми е,когато не го одобряват! :grin:

Ch0c0la73
11-08-2008, 20:09
о спокойно и на мене бащата така ми вика.. не мисля че някога в близко бъдеще ще бера срам от това..защото се пак щом ходя с това момче значи ми харесва..и ест не ме е срам от него нито от това че сме заедно..ако ни зяпат това изобщо не би ме притеснило..мене лично ми е мн кеф да гледам някви сладури по улицата :) днеска например минавахме с колата и гледам едно момиче се хвърлила на врата на едно момче той е върти такав целува я те се смее..просто адски сладка картинка..който казва че е излагане може би просто завижда на щастието им..когато наистин харесваш или обичаш някого няма пред кой да се излагаш не ти пука за другите а само за него.. :)

RullzZz
11-08-2008, 20:35
въобще па не ме е срам от такива работи,квото искат да си мислят другите хич не са ми на к*ра,тя приятелката ми вече го каза твърдят че са ни виждали да правиме секс в едно даскало върху мотора ми на сичкото отгоре под една лампа :D :razz:
е то па кви обитаци трее сме баш там да го правиме ама да си мислят квото искат мене не ме интересува особенно :D

candy_girl4e
11-08-2008, 20:41
че кфо срамно има... хората си се обичат ... и на мен ми се случва често и не ми пука

Iviqna
11-08-2008, 20:44
в малак град живея,но пак не ме бърка и не ме е страм да целувам приятеля ми ..независимо каде се намираме

Iviqna
11-08-2008, 20:45
в малак град живея,но пак не ме бърка и не ме е страм да целувам приятеля ми ..независимо каде се намираме

SunShinePearl
11-08-2008, 21:25

lipstik
11-08-2008, 22:05
Вий пък ако си мислите,че като се целувате на улицата на някой му прави някакво вечетление живеете в няква заблуда.На мен не ми пука дали има някъде хора а и за какво трява да се ограничавам в правенето на наще само защото има други хора...тъпо е

imaginaryyy
11-08-2008, 22:40
Ами беше вечерта .. беше тъмно .. бяхме в градската градина .. и се натискахме ии целувахме .. да ви кажа .. тогава най-малко си мислихме дали някой минава или пък, дали някой ни гледа :D на който не му отърва да се обърне на другата страна .. пък и когато сме двамта .. другите сякаш не съществуват .. :P не знам при вас, как въобще може да се замислята дали някой ви гледа .. когато съм с него, дали на пейката, или в облаците няма огромна разлика.. :oops: :oops: :oops:

ANTIHUMAN
11-08-2008, 23:19
Апффффф за кво па да ме е срам...Честно казано слабо ме интересува мнението на околните най-вече това на тея къде не ги познавам..

+1 :) :grin:

BePoHuKa
11-09-2008, 06:02
Ми то от целувка до ЦЕЛУВКА разликата е светлинна :D Може да се цункаш с някой,може и да се лигавите 10 мин :-D Ако просто се цункате ей така няма проблем..ама ако ще е някфо лигавене --->намерете си стая :D

buffalo88
11-09-2008, 06:17
Ебахти чудото.. Да не живеете по комунистическо време ,че да ви наказват за целувки на публични места :lol: Много слабо трябва да ви интересува за околните и какво те мислят :lol:

sextazy_baby
11-09-2008, 06:48
Не ми пука...чуждото мнение никога не ме е вълнувало

dimitar_ak
11-09-2008, 09:27
Не се притеснявам изобщо. А и ще цитирам един приятел:
"Не е проблем да правя секс с жена си в градинката пред НДК. Проблема е, че поне 20 ще дойдат да дават акъл."

kalpazanka
11-09-2008, 09:34
Не смятам за редно, че трябва да се целувам/натискам с приятеля ми навън. Много по-приятно е /и за двама ни/ да сме се усамотили и да се радваме един на друг далеч от хорските погледи.

titinkaa
11-09-2008, 10:52
Не смятам за редно, че трябва да се целувам/натискам с приятеля ми навън. Много по-приятно е /и за двама ни/ да сме се усамотили и да се радваме един на друг далеч от хорските погледи.+1 много правилно мнение,браво! :)

sexa_na_kompleksa
11-09-2008, 10:56
Не ме е срам. И аз съм в малък град, но не ми пука какво мислят другите.

Fantomche
11-09-2008, 11:17
Mislq 4e ako obi4a6 nqkogo nqma da te e sram da si s nego i da pokazva6 4uvstvata si.E razbira se vsi4ko v granicite na normalnoto.

samoubiika
11-09-2008, 13:29
Не ми е приятно. Прибирам се от училище и на пейките в парка някви едва ли не ще се изнасилят. Само целувки и то малко по-дискретно, да се държат за ръка - не е кой знае какво. Но да се натискат и да не им пука, не мога да го разбера.

да уе :-D ше се изсмучат един с друг :razz:
вторник,след тренировка,ужасно уморена,ходя едвам едвам минавам през центъра и гледам на пейките някфи се мляскат :razz: приятно ми е да видя 2ма човека да вървят прегърнати да се смеят и държат за ръце,но да гледам некфи седнали на пейките и се смучат като луди на състезание по пиене на сок :razz:
ама сега лош пример...в даскало има една 8мокласничка...мн странна такава,с гаджето си кат почнат да се мляскат чак лошо ми става,те некфи и двамата мн грозни и се правят на толкова влюбени...незнаят кой-кой иска да целуне и се целуват където падне(по носа,челото,устата-ако я улучат)...
АРЕ целувайте се...АМА С МЯРКА...бах мааму :-x а като си представя,че са ми казвали "ти завиждаш"...направо ми се мре :razz: завист и чудо :lol:

krem4et0
11-09-2008, 14:51
Не, не ме е срам. ще го целуна, когато изпитам нужда от това. Целувам го постоянно.......от какво да се срамувам? да не убивам човек. Е,малко сега е по-кофти, защото мои ученици "са ни видели да се целуваме". Положението ми по принцип не го позволява, но човек трябва да е спонтанен. Да, хубаво е да го правим насаме, но не виждам нищо лошо докато вървим да го се целунем, защото в този миг сме го пожелали......
Иначе си сядаме на 1 пейка пред Ректората и се награбваме с часове. Какви целувки 10 минути, бе? това ни е за "здравей". Снощи си дръпнахме 1 целувка около час без да спираме........обожавам да се целуваме..повече от всичко друго.

Бтв. лятото рядко сме на закрито. Значи с дни не трябва да се целуваме, така ли?

Desir3
11-09-2008, 15:10
В даскало има една 8мокласничка...мн странна такава,с гаджето си кат почнат да се мляскат чак лошо ми става,те некфи и двамата мн грозни и се правят на толкова влюбени...незнаят кой-кой иска да целуне и се целуват където падне(по носа,челото,устата-ако я улучат)...
АРЕ целувайте се...АМА С МЯРКА...бах мааму :-x а като си представя,че са ми казвали "ти завиждаш"...направо ми се мре :razz: завист и чудо :lol:

Абсолютно същото и в моето училище! Дори ни забраняват да се качваме със закуските в класните стаи, а то къде да седне да хапне човек, като някви загоряли пуберчета още малко ще се изнасилят на пейките до лафката. Ужас!!! :shock:
А иначе мен самата не ме е срам да се гушкам и целувам с приятеля си на обществени места, но естествено съвсем по приличен начин, в границите на нормалното! Интимностите са за когато се усамотим... :oops:

huligankata
11-09-2008, 16:54
Не виждам нищо неморално в това да целунеш приятеля си, когато пожелаеш. Целувката е израз на любовта ти защо трябва да ти пука какво ще каже някой си ?? И аз не одобрявам да се натискат пред цял град, но целувката е коренно различно нещо, така че не виждам нищо лошо в нея.

MoHuTo
11-09-2008, 17:01
От това да вървим заедно гушнати и да се целуваме не ме е срам, но натискането вече е друго нещо, все пак живея в малък град и.. :)

krem4et0
11-10-2008, 13:37
И аз живея в малък град, а и съм учител...ама, не ме бърка особено. Сякаш 15-16 годишните ми ученици не го правят.......

sweet4esf
11-10-2008, 14:13
:D :D :D bojeee...tfa e tolko glupavo i deckoo..axaxa mimoletno daje...

:D :D

az kvito neshta sam praqila na ulicata s moq dosega roditelite mi da sa me obezglavili :D :D :D :-D :-D :lol:

mickelangelo
11-10-2008, 15:08
нека да ме гледат ... даже ми е кеф ;) как завиждат ... а и ако чуя някое обсъждане зад гърба си и не ми хареса ... да се обърна .. и да ги направя на г*з :)

Lysit0
11-10-2008, 20:01
Целуваме се ,където ни падне.
В това няма нищо срамно.

miloto_girl_4e
11-10-2008, 20:10
Еми не ме е срам от такива прояви на близост, стига да са в рамките на нормалното..
Би ме било срам от натискане по пейките или обарване и именно заради това не правя такива изцепки :) :)

assd
11-10-2008, 20:26
как ще ме е срам бе? аз когато ходя по улиците по принцип не забелязвам останалите хора и хич не ми пука дали ме гледат или не 8-) ама като седнеме някъде и някакви тупани почнат да зяпат аз демонстративно я целувам с езици мезици направо я награбвам докато не се смутят и не се обърнат. после им се смея кви са тъпи :lol:

DYNAMIC
11-10-2008, 21:41
пф..няма нищо срамно..аз като съм с някой не ми пука къде се намирам и колко хора ме гледат,майната му-важна е страстта и все пак с граници,ся тва,че според мен никак не е срамно да се натискаш с друграчето по паркове и автобуси,не значи,че тря се изплющите там :lol:

WhenTheLoveIsGone
11-10-2008, 22:03

да така е и хората са мн злобни :( това е голям проблем.
хубаво щеше да е всеки да си гледа живота и да не му пука,ама за жалост не е така :(

Имах абсолютно същия проблем. Не ти остава друг избор освен само да се държите за ръка с гаджето ти, защото дори и най-невинната целувка ще бъде изкарана като кой знае какво пред родителите .. нали ги знам гадните клюкари.. така е в малкия град, хората нямат с какво да се занимават и вместо да гледат собствения си живот, гледат този на другия и само търсят как да му направят лошо. За щастие вече живея в голям град и нямам проблеми.

HardcoreSyndrome
11-10-2008, 22:33
Не ме е срам, но мразя! Разни такива демонстрации са ми противни. :booooomb:

amadeus
11-11-2008, 08:36
Поринцип най-хубавата целувка е на спокойно и насаме, но...не можем вечно да сме затворени някъде...на мен пък ми е много приятно в парка, лятото, заобиколени от зеленина да се целуваме...какво като от време на време минава по някой пенсионер.А междудругото се е случвало именно по-възрастни хора много да ни се радват...

krem4et0
11-11-2008, 08:37
Еми не ме е срам от такива прояви на близост, стига да са в рамките на нормалното..
Би ме било срам от натискане по пейките или обарване и именно заради това не правя такива изцепки :) :)

Лятото къде да се натискам, ако мога да попитам. Искам да съм на вън, да ме лъха вятъра и да прегръщам любимото момче. Ние пък се натискаме по пейките...е, стига да не ни гледат много-много!

xxXroshawkaXxx
11-11-2008, 08:46
Ами моите родители също ме предупреждават да не го правя...ама...кой ги слуша незнам :D ...
Иначе гледам да се държим прилично, но по принцип не мога да издържа да го гледам само... :lol: ..мога да го целуна където и да сме, но да се натискаме на обществени места...НЕ! :?

Wrathchild
11-11-2008, 08:57
Не е като да не съм се натискала на някоя пейка. Както каза Кремчето, лятото какво, вкъщи ли да се затворя? Случвало ни се е с приятеля ми да се целуваме просто, а когато спряхме и погледнах встрани един дядо така ни беше зяпнал, че дори не мигаше. Дай да спрем и да се целуваме.

Aktisss
11-11-2008, 15:05
Изобщо не ме е срам..Ако приятеля ми иска и на центъра на петолъчката край Сливен ше застанем се целуваме... 8)

sisityy
11-11-2008, 18:03
Ami da pulno e s klukari ama kato sum s gadjeto mi toi e nai vajniqt i ne me interesyvat drygite ama naistina otstrani ne e mn priqtno da gleda6 kak se natiskat po peikite ama ... tova e realnostta

miminkaa
11-19-2008, 11:14
Не ме е срам.. Ако те е срам значи толкова и държиш на човека до себе си.... Това е просто целувка :)

gLoRiOuS_aNGeL
11-19-2008, 13:03
Не ме е срам!Хората,които ме познават и ме видят с някой,ще ме разберат!Все пак не са от манастир! Нито пък ми изглежда тъпо като видя хора,които се обичат!

lifelesscorpse
11-19-2008, 14:13
не ме е срам.просто ми е по-приятно тия неща да стават,когато сме на по-осамотени места. :)

Alderis
11-19-2008, 14:17
Лятото къде да се натискам, ако мога да попитам. Искам да ме лъха вятъра и да прегръщам любимото момче.
Ами вземете си вентилатор и го пуснете да ви духа, докато сте седнали небрежно на диванчето в хола ;)! Не е необходимо цялата улица да ви гледа, как си стискате меките части по пейките...

По темата: не се натискам на публични места. Да ходим хванати за ръка или да се целунем да. Много мразя некви хора да се опипват, стискат и целуват, така че чак сливиците да им се виждат (на публично място). Особено пък в претъпкания транспорт.

UFOs
11-19-2008, 14:20
Тъпо е,като гледаш некви да се мляскат... 8)

In_my_dreams
11-21-2008, 22:32
пф не ми пука :-)

MakeMeFeel
11-22-2008, 08:05
От кво да ме е срам ?! Нека злобеят хората , да си говорят квото си искат .. през оная ми работа е 8-) Щом говорят значи завиждааат , щом завиждат значи има за какво :D Мекия за тях и това е .... 8-)

NeverTheSame
11-22-2008, 08:31
не ме е срам...ако се обичаме къф е проблема..ест мако по дискретно трябва ;)

danielchety
11-22-2008, 09:11
Според мен няма нищо срамно в това :P

GabisiTa
11-22-2008, 09:41
Няма от какво да ме е срам :)

Jaffs
11-22-2008, 09:45
Като целувам някой не мисля за околните. Цялото ми внимание е насочено към човека, с който се целувам. Да гледат хората като им харесва и им е любопитно :)

[B]a[N]D[i]T[k]a
11-22-2008, 13:54
е сега.. трябва хората да разберат че сте заедно .. ама чак ецизи и пипания е малко прекалено.. :)

slun4ice_90
11-22-2008, 14:03
:D Не ме е срам... :-P

SweetYGirL93
11-22-2008, 20:32
Значи...моя приятел... понякога ме целува на средата на улицата,когато няма много хора...(в малак град живеем).Изобщо не ми е приятно като ме хване изведнъж...и започне да ме селува ей...така.... :o :( Общо взето съм против натискането на обществени места...е може лятото като се стъмни в парка..ама...все пак...с мярка :P

sapa91
11-23-2008, 00:44
някой ако го е срам от твя тря да е еба ти злетака просто :shock:

Mademoiselle
11-23-2008, 05:03
izob6to ne ni puka :grin:

Leopardess
11-23-2008, 13:18
Не се притеснявам изобщо . :grin:
Това си е съвсем в реда на нещата :)

jon
11-23-2008, 14:40
кво ти пукаа....да те зяпат колкот си искат хахахха :-P

sexyGUY
11-23-2008, 17:36
Ми изобщо не ми дреме!!! Кугато я убичам няма начин да ми пука... Пък ако на нея не и е мноу приятно, ще се примиря.. 8)

sexyGUY
11-23-2008, 17:37
Ми изобщо не ми дреме.. хванати за ръка целувчици... нш нормалну :-P

PS:Сорка за съобщенията, но малко съм нов в тоя форум ии... :oops: :oops: :oops:

CinDeReLLa_
11-23-2008, 19:42
Ами...чеснто казано не ме е срам от хората,защото никой не ме познавам,но все пак не го правя,не за друго ами ми е неприятно да ме гледат всички втренчено,какво правя с приятеля ми...ии не мисля че съм за публична изява..и после само да коментират и злорадстват..това в крайна сметка са си интимни неща..и са само между мен и човека с който съм =]

+1 :)

_FaShIoN_
11-24-2008, 14:22
Няма от кфо толкова много да се срамувам....все пак аз не правя нищо лошо или нередно (не говоря да седнеш на някоя пейка с някое момче и още малко едва ли не да се изчукате)...когато виждам влюбени момчета или момичета ми става готино,нямам нищо против...но когато видя някфо демонстративно,натрапнича о и брутално натискане се отвръщавам... :)

varnen4e
11-25-2008, 06:10

Еми, ако са някакви нормални целувки- ок, ама да започнем да се лижем пред хората, все едно никога не сме се целували мисля, че е тъпо.

woshata
11-25-2008, 06:21
ооо нее...къде попаднаах Божеее.. ми кво лошо има в тва бе.. :-o целуват се = харесват се..обичат се .. а и не мога да разбера защо да те оплюят.. обикновено тва са неща на които хората се радват..е са ако живееш в някък град със злобни сеслки лелки.. вечее е само твой проблем който не вярвам някой от тук да може да разреши .. !

TupacShakur
11-25-2008, 06:45
ами не не ме е срам :)

My6mYLka
11-25-2008, 07:10
ако зяпат завиждат ама понякога просто не е мн хубаво на улицата :?

depressedgirl
11-25-2008, 08:40
е мен не ме е срам да се целувам с гаджето
не ме е срам и да се натискам с него не обществени места но не мисля че е етично и за това не го правя
но за целуването няма от кво да ме е срам,повечето тийн правят секс по пейките така че не се притеснявам от едни целувки и от това че хората ще гледат как се целувам с гаджето ми :)

xXx_ThePrincess_xXx
11-25-2008, 09:15
Не мисля че има нещо срамно във това да "показваш" чувствата си. По този начин казвате че не тряа си имаме приятели/приятелки ... Какво срамно може да има във това да ходите хванати за ръка или пък да се :* ... Или пък ще отидете на кафе (само двамата) и ше седите като пънове, само защото теб те е срам да не те обсъждат ?! еми чакай малко, живота си е твои и ще си правиш с който кфото искаш ... ;)

koalka
11-25-2008, 09:59
Не ми пука.Всички се правят на големи моралисти, все едно те никога не са го правили.И все пак не ми е особено приятно като всички ме зяпат.Иначе ваще явно са по-консервативни.Пък и клюкарите нека си клюкарстват, това не ме вълнува.И не разбирам как точно ще ме унижат, ако съм се целувала на публични места

PepiDesigns
11-25-2008, 10:13
Да се целуват хората кой където иска ;)
Мен не ме е срам.

juSTkiddy
11-25-2008, 12:27
Хахаха ... не :shock:

krem4et0
11-25-2008, 19:50
Лятото къде да се натискам, ако мога да попитам. Искам да ме лъха вятъра и да прегръщам любимото момче.
Ами вземете си вентилатор и го пуснете да ви духа, докато сте седнали небрежно на диванчето в хола ;)! Не е необходимо цялата улица да ви гледа, как си стискате меките части по пейките...

По темата: не се натискам на публични места. Да ходим хванати за ръка или да се целунем да. Много мразя некви хора да се опипват, стискат и целуват, така че чак сливиците да им се виждат (на публично място). Особено пък в претъпкания транспорт.

Стига ми, че цяла зима висим по домовете си......Не ми пука, че се целуваме на някоя пейка. Не ми е пукало и преди.......

Kid
11-26-2008, 16:43
Това е тъпо, да седна на пейката в парка и да почна да се натискам .. пфу не ме е слам просто е тъпо ...

SINDEL
11-26-2008, 16:59
Естествено 4е не ми пука дали им е приятно на хората наоколо или не да ни гледат - ако искам да го целувам, ще го целувам! На пейката, на улицата, в градския транспорт, докато сме навън с приятели, където ми се прииска. С натискането е същото. Какво ли не сме правили на обществени места.. Карал ме е да свършвам в заведението, пред адски много хора, докато се возим в автобуса.. И какво? На когото не му е приятно, да се обърне на другата страна :)

scoobydors
11-26-2008, 18:17
Не ми пука.

Нека всеки прави това, което иска в подобно отношение.

:---)

DeSiTo0o
11-26-2008, 20:01
Az ne se pritesnqvam ot nikoi. Neka govori koi kakvoto si iska-to e samo za6toto zavijda :-P A puk tezi koito go namirat za sramno da si gledat rabotara (ni6to li4no kum nikoi) prosto ne mi puka ot nikoi :)

GlammGirl
01-09-2009, 17:17
Ми да вървим хванати за ръка и да :smt058 не ме е срам,но нищо повече!

+1 :)

aka6a_vamp
01-09-2009, 17:39
Изобщо не ме ебе...

Kostadin_682
01-09-2009, 17:40
I don't Know...

nicolepcd
01-09-2009, 17:44
Не се целуваме по улиците, защото всички ни гледат мнооого странно, защото всички се познаваме и ние двамата изглеждаме странно като двойка, щото сме различни по характер. Хванем се за ръка и си ходим така. Пак ни коментират, но кво да се прави... слава 8-) 8-) 8-)

BigFakeSmile
01-09-2009, 17:49
леле... :x
аз само да бях с мойто момче..щях да го мляскам и т.н. пред нас, на главаната...в даскало и хич нямаше да ми пука!
както си беше преди..]

suitable
01-09-2009, 17:58
За целувките и прегръдките - хубаво.. дори малко повечко разгорещяване не е за бой.. но да вземете да се "църкате" на някоя спирка.. 8-) ..и все пак - дразнещо е, когато някой прави забележки за такъв вид поведение.. в главата ми е само мисълта как този със забележките иска да си сменим местата.. :?

EeeBobii
01-09-2009, 18:00
Да не ти пука от никой!

xXxScreamxXx
01-09-2009, 18:25
Знаааачи ... като цяло съм за :D
Има мн сладки 2ки ... които могат да се целуват и наистина е симпатично ...
ама има и такива дет едва ли не искат да ти стигнат до дебелото черво с език ии като видя такива ... ми идва да се издрайфамм (съвсем сериозно го казвам) .......
Таа мен не ме интересува особено .. ходим си по улиците хванати за ръка... и по някоя друга целувка ..
едит .. ПРОТИВ : хората. които не могат да се целуват .. а го правят на публични места ..
и натискането на публични места

то цял роман стана :D :D

Lacey_66
01-09-2009, 20:02
8-) ем не бих го направила :D по скоро от неудобство :o то пък е мн тъпо и като те зяпнат всички :shock: :? :D :D :D 8)

LizZz
01-10-2009, 00:34
Френската любов, бре... 8-)

soul1199
01-10-2009, 06:54
ne me e sram,ne mi puka,koi ni zqpa,koito ne iska da gleda da ne gleda :)

vesito13
01-10-2009, 09:56
Въобще не ме е срам да целувам приятеля ми , ако ще и на центъра да сме . От какво трябва да ме е срам ? Е разбира се всичко гледаме да е с мярка , но и да не го целувам , няма да стане :? На който му пречи , да не гледа :-P

Nitroglycerin
01-10-2009, 10:06
В българия културата на хората е много ограничена и като те видят да се целуваш есички те гледат на кръв и сигурно биха звъннали в полицията да ви изпържат на електическия стол едвали не.Нищо не може да се направи просто ще се здържате.

GotTheLife
01-10-2009, 10:36
на мен би ми било неудобно но не виждам нищо срамно да се целуваш с гаджето си...

Axe_vs_Sword
01-10-2009, 11:09
Не е романтично да те зяпат всички :D

m3ch3ncee
01-10-2009, 12:15
Ами с моя приятел на обществени места спазваме горе-долу някаква дистанция.Държим се за ръце,целуваме се понякога и се гушкаме,но не е нещо много освободено.Все пак сред хората не става :D Иначе майка ми знае за него,така че не се притеснявам от клюкари,които да ме издават за каквото и да било. :)

zay4e
01-10-2009, 12:19

na mene ne mi pre4i,da se celuvam s priqtelq si kato vyrvim po ulicata..... malko mi stava neudobno ako primerno sme kompaniq ili s nas da e nqkoi i nie da po4nem da se celuvame.....no ne ako primerno sa dvama i te si govorqt a nie da si se celuvame...togava kvo ima ni6to xaxa.Ob6to vzeto si gledam priqtelq i mn mn ne obry6tam vnimanie na horskoto mnenie :)

galenata
01-10-2009, 12:25
О аз и в училище,и по кафетата и в автобуса не се притеснявам от нищо.Не смятам,че има от какво.Когато двама се обичат няма от какво да се срамуват. :grin: Не знам до колко е приятно това за другите хора обаче.. аз като видя гаджета рпегърнати,целуващи се много им се радвам.Супер сладко е.При нас с гаджето ми понеже сме то едно даскало и наблизо има ендо кафе където се събираме и постоянно се озовавам върху него и всички ни бъзикат,дори управителите. :razz:

zvQr_nO_s_ChAr
01-10-2009, 12:33
Никога не ми е пукало от хорското мнение.. Аз лично не се притеснявам от нищо.. Все пак това не е чуждо на никой, който се счита за човек... Напълно нормално си е.. За нищо и от никой не ми пука.. 8)

wolfgirl
01-11-2009, 19:29
da me e sram-ne me e! no predpo4itam da sme se skrili v nqkoe kut4e, 6toto mi e po-vulnuva6to taka! :D :D :D

monotonous
01-11-2009, 19:33
Защо трябва да ни е срам да изразяваме чувствата си?
Ако са нормални целувки, какво срамно има?
Сега, не е много естетично да си вкарвате езиците до гърлото и да се опипвате пред всички... примерно...
:?

FiRe_LaDy
01-11-2009, 19:34
Не намирам за срамно да вървим хванати за ръце или просто да се :smt058 ,ама чак пък да се прекалява и едва ли не да се наебат на пътя .. не го намирам за нормално!И би ме било срам да го направя.

Hilary_
01-11-2009, 20:00
Ако не прилича на изнасилване не ми пречат!!! Нито пък на мен ми пречи!! Е естествено се ще има някой да се заяде ама...повечето пъти не обръщам внимание... :)

heroine
01-12-2009, 15:48
срам ме е , поне с сегашното ми гадже

fashion4etyy
01-12-2009, 15:58
Как ще ме е срам бе :shock: :? напротив.обичам да ни гледат с приятелката ми го праим най вече в училище на пук на всички.не ме интересува никой и кой кво говори. мога да права квото си искам