View Full Version : Palt0 zebra ?
Iskam da si vzema palt0 0t zebra (ne estestven0..) Dali nqkade v varna shte namerq za 100-150-200... IZKUSTVEN0 ??? K0it0 znae...da kaje pls.....
Mersi predvariteln0 :grin:
xaxx ujas... ne bih hodila s takova pri misulta 4e e ubita zebra za da mi e toplo (dori i da e izkustveno) + tfa e grozno
o0fffff.........ti ne vijdash li kakva e temata ??? Nqkoi da ti e iskal mneniet0 ? :booooomb: :-x
o0fffff.........ti ne vijdash li kakva e temata ??? Nqkoi da ti e iskal mneniet0 ? :booooomb: :-x
форума е за всички,които имат мнение и искат да го изкажат,а на теб не ти е работа да казваш дали може да говори или не
Ахахаххаха:Д
И като някой трябва да пресече, постиляш(или лягаш) на улицата:Д
Ужасно селско е, както и пантереното, леопардовото... и всякакви подобни шарки.
o0f zaebete...glypachki... h0dete si s shyshlqk0vite _)_
YourDisaster
11-08-2008, 11:06
Значи първо пишеш във форум, където всеки е в правото си да изрази мнението си, второ ето го и моето мнение- тъпо! и трето- щом искаш нормално да се отнасят към теб и ти се отнасяй нормално с другите :-)
cHooOpiHka___
11-08-2008, 11:35
ebsi i spama stana ...i taka po temata.. hubavi sa na men mi dopadat.. ne bih nosila no ..tva ne mi pre4i da jmi har.. a za varna nz 6toto mi e dale4koo0o.. sry 4e ne moga da pomogna jno mislq 4e na 200 moje6 da si vzeme6 perf.takova... :-) aiii uspeH!
Sasha2k8
11-08-2008, 21:46
Не е нужно да обиждаш другите като не ти изнася...! По-лесно е просто да замълчиш...
SunShinePearl
11-08-2008, 21:56
Значи първо пишеш във форум, където всеки е в правото си да изрази мнението си, второ ето го и моето мнение- тъпо! и трето- щом искаш нормално да се отнасят към теб и ти се отнасяй нормално с другите
verdjitO
11-09-2008, 08:14
xaxx ujas... ne bih hodila s takova pri misulta 4e e ubita zebra za da mi e toplo (dori i da e izkustveno) + tfa e grozno
Е как ще е убита зебра за ИЗКУСТВЕНО палто :-o :-o
chokolate_girl
11-09-2008, 08:24
Е как ще е убита зебра за ИЗКУСТВЕНО палто :-o :-o
:lol: :lol: :lol: :D
_mimi7y_
11-09-2008, 08:50
Не е нужно да обиждаш другите като не ти изнася...! По-лесно е просто да замълчиш...
защо тя трябва да мълчи а другите да я обиждат...мислете малко преди да пишете такива тъпотии
HeavenSent
11-09-2008, 09:12
защо тя трябва да мълчи а другите да я обиждат...мислете малко преди да пишете такива тъпотии
А защо пише във форуми, където хората си дават мнението, а след това обижда като не й изнася? ...Разбирам някой да я е хванал на улицата и да я е пребил заради тва грозното
"палто" ама...
мисли малко преди да пишеш такива тъпотии. :?
_mimi7y_
11-09-2008, 10:46
А защо пише във форуми, където хората си дават мнението, а след това обижда като не й изнася? ...Разбирам някой да я е хванал на улицата и да я е пребил заради тва грозното
"палто" ама...
мисли малко преди да пишеш такива тъпотии. :?
аз въобще не говоря за това ... казах че не ми е ясно защо тя трябва да си мълчи...щом другите я нападат защо и тя да не им отвръща със същото .... "А защо пише във форуми, където хората си дават мнението, а след това обижда като не й изнася?" - защото сички едва ли не я критикуват заради това че тя иска да си купи някакво си яке
OtherDimension
11-09-2008, 10:50
селяния над шия :)
пфф писна ми от вас :booooomb: все трябва да има някой който да си изкаже негативното мнение , което даже няма нищо общо с темата .. както и да е ... не знам :D
rusoto_baby_f
11-09-2008, 13:02
Винаги има две мнанея - на такива на които им харесва и на такива на които не им харесва... :booooomb: :? ...Но все пак момичето ще си го носи....Не ви пита дали ви харесва или не... :?
По темата...
Варна е голям град...Има много такива магазини...Виж, обиколи, разгледай...Не вярвам, че няма да си намериш...
Айде, успех! :-)
ами добре де .. ама авторката кфо я е*е че еди си кой не би носил такова палто ?! :shock: така или иначе няма да си промени решението да си вземе ... толкова ли е трудно да й отговорят къде има (ако знаят) ?! :-x :booooomb: