View Full Version : plssssss ako znaete
strawberry
11-08-2008, 10:36
Zdraveite na vsi4ki!Pyrvo izvinqvam se 4e pismoto mi e na latinica i ftoro napravih temata za6toto imam edin vypros.Do4uh ne6y 4e glavniq aktior ot prison break Uentuyrt Miller imal myspace i 6te sym mnogo blagodarna ako nqkoi gy znae i mi gy dade az mnogo tyrsih no taka i ne mojah da gy otkriq mnogo vi blagodarq na vsi4ki vse pak za otdelenoto vreme :-)
NaNa_SladuRana
11-08-2008, 10:54
а това какво общо има с любовта?:?
Ем .. тя го обичаа бреее :lol:
Victorya
11-08-2008, 11:03
Явно е влюбена в него :D
Не е за този раздел,но мога да ти кажа,че името му се пише Wentworth Miller-може да ти помогне.
NaNa_SladuRana
11-08-2008, 11:15
аз обичам изгубеното дете на брата близнак на лелята на съседката на Хоан Алфонсо Мигел де ла Фонсека,но му нямам кординатите...:cry:
Victorya
11-08-2008, 11:17
аз обичам изгубеното дете на брата близнак на лелята на съседката на Хоан Алфонсо Мигел де ла Фонсека,но му нямам кординатите...:cry:
ХаХаХаХа...е,как ще му ги имаш...нали е изгубено детето :) :-o :grin: :D :D
scoobydors
11-08-2008, 11:18
:D :D :D
AnnitoOo
11-08-2008, 11:47
аз обичам изгубеното дете на брата близнак на лелята на съседката на Хоан Алфонсо Мигел де ла Фонсека,но му нямам кординатите...:cry: :razz: pojelavam ti da go otkriesh :D
:D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:
sweet4esf
11-08-2008, 16:34
:lol:
soul1199
11-08-2008, 16:44
:razz: :razz: :razz: :razz:
krisiiiiito
11-08-2008, 16:46
:lol:
ах..любов любов!! 8-)
titinkaa
11-08-2008, 17:24
оффффффффффф престанете с тея тъпи теми дето мястото им не е в този сайт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xxxSnowflakexxx
11-08-2008, 18:26
:razz:
xxxSnowflakexxx
xxxSnowflakexxx
slunchiceto0
11-09-2008, 06:21
влюбено е момичето :D:D
verdjitO
11-09-2008, 08:11
Темата не е за тук, друго щеше да е ако питаш '' Как да омаям актьора, много го обичам '' :D
NaNa_SladuRana написа:
аз обичам изгубеното дете на брата близнак на лелята на съседката на Хоан Алфонсо Мигел де ла Фонсека,но му нямам кординатите...
:D:D:D:D:D phahpahpahahp :grin: :grin: :grin: това ме разби мега хипер уникално яко е :D:D:D :grin: :grin: :grin:
samoubiika
11-09-2008, 13:21
Zdraveite na vsi4ki!Pyrvo izvinqvam se 4e pismoto mi e na latinica i ftoro napravih temata za6toto imam edin vypros.Do4uh ne6y 4e glavniq aktior ot prison break Uentuyrt Miller imal myspace i 6te sym mnogo blagodarna ako nqkoi gy znae i mi gy dade az mnogo tyrsih no taka i ne mojah da gy otkriq mnogo vi blagodarq na vsi4ki vse pak za otdelenoto vreme :-)
По дяволите,името му не е Uentuyrt Miller,a Wentworth Miller...второ аз щом не съм 'ЧУЛА',че любимия ми актьор има myspace->явно няма.
п.п да бре,обича го,името му незнае :-x :o
По дяволите,името му не е Uentuyrt Miller,a Wentworth Miller...второ аз щом не съм 'ЧУЛА',че любимия ми актьор има myspace->явно няма.
п.п да бре,обича го,името му незнае :-x :o
Тва че ти не си чула не значи че и аз не съм чул MYSPACE.COM\WENTWORTHMILLER
оо аз съм влюбена в него ,,той е най-готиния мъж :smt007
П.С. по темата несъм чула да има myspace :-o