View Full Version : 1 Рикуест (режим)
JustBecko
11-08-2008, 13:43
Мм...Искам такъв лек режим за зимата...(сещате се няма как да бягам толкова мн..), а в лафката на даскало има само фафли, чипсове и банички ...(с по 10 вида от всяко..)...Не ща диета, а режим!Най-малко да си запазя поне теглото..Ако някой има идея :)
TheNewReligion
11-08-2008, 14:11
Носиш си храна от вкъщи. :) Салата от зеле и моркови в малка кутийка с виличка, месо, сандвич с пълнозърнест хляб, нарязани плодове...такива неща. :)
JustBecko
11-08-2008, 14:34
Носиш си храна от вкъщи. :) Салата от зеле и моркови в малка кутийка с виличка, месо, сандвич с пълнозърнест хляб, нарязани плодове...такива неща. :)
След като цялото училище яде суха храна на училище, ще бъде бая странно да си отворя нещо такова в междучасието ... :)
Иначе идеята със сандвичите е добра, де :)
TheNewReligion
11-08-2008, 14:39
След като цялото училище яде суха храна на училище, ще бъде бая странно да си отворя нещо такова в междучасието ... :)
Иначе идеята със сандвичите е добра, де :)
На пръв поглед наистина е странно, но какво те интересува. :) Важното е да поддържаш фигурата и здравето си. Това би било доста трудно с чипсовете и вафлите в лавката. :)
silver_moon
11-08-2008, 16:00
аз си нося плод и сурови ядки или ако имам повече часове си правя сандвич от пълнозърнеста питка и пуешка шунка или пуешко филе и честно да ти кажа никой не ме гледа странно, даже и други правят така...а и може и кисело млекце да си купуваш от някой магазин до даскалото ти :)
Да,наистина отначало може да се притесняваш да си носиш храна от вкъщи,но както казаха по-важно е да се грижиш за здравито си и фигурата си !Също така може и да накараш приятелките си и те да се погрижат за външния си вид като не се хранят само с нещата предлагани в училищната рафка-така хем всички ще хапвате вкусно и здравословон,хем няма да си сама :)
Съгласна съм с храната от вкъщи.Сандвич по твой избор или плод не е толкова странно да си носиш поне според мен :)
Sensuality
11-08-2008, 18:33
Може пък,ако не ти се носи храна от вкъщи да си купуваш кофичка кисело мляко,примерно Активиа ;)
JustBecko
11-11-2008, 19:24
Ми така ще е..
Само не можах да разбера що всички ме взехте за момиче...Да не би е раздел само за жени? 8-)
TheNewReligion
11-11-2008, 19:29
Аз знам, че си момче. 8-) Е, как върви рикуест режима? :)
mimsssssss
11-11-2008, 21:04
ми аз си нося 2 портокала и сандвич с пълнозърнест хляб и кашкавал и до 3 часа съм на даскало и не огладнявам.а иначе на даскало си взимам и допълнително мин.вода тъй че може да си прайш ограничения без да та интересува дали е странно