View Full Version : плс! хелп! тя ми сасипва живота!
RoZoVoPuH4E
11-09-2008, 20:27
здр на вс в тоз прекрастен фором!11 :grin:
имам едно проблемче и затова реших да ви пололя за помощ :neutral: :neutral:
от 2 месеца излизъм с едно много сладко и красиво момче :oops: :-) много го убичкъм и той мене същу но проблема ми е такъф че той всъщност е бивше гадже на една приятелка на сестра ми :shock: . тя е година по-голяма от мен а той е колкото мен и са ходили само седмица шото тя се е срамувала че ходи с по-малко момче от нея :shock: :lol: а много си е падала по него но го е криела от приятелите си защото много се е срамувала че е по голяма от него :lol: и за това той я е скъсал :o :booooomb: :-P 8) . и проблема ми е че всъщност тя много ревнува и още си пада по него и не иска аз да сам с него защото иска тя да е сас него :-o а пак аз мн често я виждам защото тя е приятелка на сестра ми и всеки следобед идва да си учат заедно внас :-x :o . и напоследак просто незнам, не я понасям. все ми прави някви номера и ме гледа много лошо :evil: :x . последния пат ми сипа разхлабително в чая и цял седобед не можах да изляза от тоалетната :cry::cry:ж мн ви моля, не е смешно! проблемат е сериозен! вече незнам какво да прая! мразя я! но нищо немога да направя! тя ми сасипва живота :cry: :roll: ! как да се оттарва от нея! плс хелп1 мн ще благодаря на вс който ми даде савет! :grin:
Titanic_baby
11-09-2008, 20:32
това за разхлабителното не го вярвам.
и мисля ,че се ебаваш,но тъй или иначе ще отговоря.
Теб кво те интересува тя какво и кого иска?
Гледай си твоите интереси и си живей живота!
Ако това момче те обича,само ще те потърси без да премахваш от живота му ,когото и да е било. :?
chokolate_girl
11-09-2008, 20:34
Ако това момче те обича,само ще те потърси без да премахваш от живота му ,когото и да е било. :?
+++ взе ми думите от устата 8-) :)
на същото мнение съм :)
Аз също си мисля че се ебаваш.Но щом я мразиш като доиде у вас другия път и строши мустрата и тва е :o
RoZoVoPuH4E
11-09-2008, 20:47
офф начи!1во-свикнала съм да пиша с мн имотконки щото така хората ме разбират по-дорбе! :x и все пак мерси...а колкото до разхлабителното -изобщо не е смешно!!!ся , ако на тебе ти сложат и получиш същия проблем?! :x :booooomb: мс много за саветите и разберете че наистина не мога да я трая тая!!! :( :x без да премахна от моя живот няма да мога да имам нормално саществуване!!! :( :-o
morkofka
11-09-2008, 20:47
Прави каквото си искаш!
ПП; имаш ли 13? :shock: :?
mArMaLaDkA
11-09-2008, 20:48
1.Отиди и я убий..с найлонова торбичка.2.Увий я в килим и я хвърли в близък водоем.3.Разкажи какво е станало.
morkofka
11-09-2008, 20:51
mArMaLaDkA
+4582566255766 :lol: : :-D :razz:
RoZoVoPuH4E
11-09-2008, 20:53
Прави каквото си искаш!
ПП; имаш ли 13? :shock: :?
станах на 13 през август :grin:
и mArMaLaDkA в скоро време може и да направя каквото ми казваш!!! мн сам отчаяна вече! :-x :booooomb:
Е ти от каде знаеш че тя ти го е сложила може да е била сестра ти.
RoZoVoPuH4E
11-09-2008, 20:56
сестра ми много ме обича!!! никога не би направила такова нещо! сигурна сам че е тя вапреки че няамам доказателства!!!! :o :-x
Аз пък съм супер мен сега немога да ти кажа щото нямам доказателства нали знаеш че секи може да ти забие нож в гърба
mArMaLaDkA
11-09-2008, 20:59
Че тогава как си сигурна?Съветвам те да снемеш отпечатъци от чашата,да отскубнеш косъм от косата на тая и да сравниш ДНК-то.Ако съвпадат 2 или повече линии-ДНК-то е на един и същи човек.(ще се питате от къде знам толкова..Елементарно,Уотсъ !-Дискавъри Чанел.. 8-) )
morkofka
11-09-2008, 21:04
mArMaLaDkA
биеш рибата :razz: :lol: :-D :D
RoZoVoPuH4E
11-09-2008, 21:06
аз незнам , но си мисля , че вие ме мислите за ебавка!!! :booooomb: а оная фуста много пъти ми е правила такива мизерии...!!!миналата година кат фодихме на плиуване по едно и също време :-& ( аз още отпреди тогава я мразех , ама ко да се прави - така се случи...) и ми беше скрила дрехите тая веднъж :booooomb: :booooomb: :booooomb: и трябваше да се обаждам дна сестра ми да ми носи нови...и тогава двете мн се бяха скарали ама и нз що са здобриха.... :x
mArMaLaDkA
11-09-2008, 21:07
^Бе то хубаво,че се забавлявате на мой гръб,'ма аз се опитвам да помогна...Бтв тая па ся ше каже,че е измила чашата..Налииии?
А може да я е изхвърлила иначе тва с дрехите е мн хитро странно ли пак от каде знае че тя ги е скрила .....иначе е мн интересно как ги мисли тия простотий :D :D
Ах, дейба форома... 8-)
А мармаладката верно трепе.
ee 6to p1k trqbva da e bilo razhlabitelno moje p1k da ta e hvanalo rqdkyty puu :booooomb:
VilleBaby
11-09-2008, 21:46
прекалено много правописни грешки , мила! научи се да пишеш :?
1. Как ще го сложи в чая, нали и сестра ти е там все пак как ще позволи?!
2. Ако се "УбиЧкЪтИи" с твойто момче нима някаква ревнива бивша ще ви попречи?
3. Защо не поговориш със сестра си, щом разликата ви е само 1 година, би трябвало да говорите на един език и да се разберете. Обясни й как стоят нещата, помоли я за разбиране и съвет...
littlebaby
11-10-2008, 06:02
Защо ще си разваляш още повече отношенията със сестра си,заради някъв лайнар,на който ще му омръзнеш на 2та седмица ? :D
arfraidofmyself
11-10-2008, 07:06
Boje, Boje... zaradi edno mom4e.. i kfo si se qdosala tolkova, tq go e zarqzala i krai, m/y tqh nqma ni6ty .. di6ai spokoino.. suveta mi e da ne i obru6ta6 vnimanie.. :) :) :) :razz:
mihichkaaa
11-10-2008, 07:40
прекалено много филми гледаш според мен :D
Оо ,вашето е детска работа.
13-14 годишни пикли ,взели да се убиват за момчета....
Вие не сте добре кажи и че го харешсваш да те остави намира и точка
Все пак тя се е срамувала че е по-малък от нея.
Сега НЕМОЖЕ да претендира че си с него.
прекалено много филми гледаш според мен :D
8-)
samoubiika
11-10-2008, 16:40
+1!
в тези дни кой ти пие чай 8-) и немоеш да си сигурна че е била тя...може сестра ти да е била...
смятам,че няма смисъл да пиша някакъв отговор,било то адекватен или не 8-) темата е ебавка :?
summer_mo0n
11-10-2008, 16:49
+1 :)
много го убичкъм и той мене същу
1. Гей си, не искам да говоря с теб.
2. Педал си, не искам да говоря с теб.
3. Педерас си, не искам да говоря с теб.
4. Педераст си, не искам да говоря с теб.
5. Падаш си по транссексуални, не искам да говоря с теб.
6. Транс/хомосексуалист си, не искам да говоря с теб.
7. Тъп си, еби си майката!
8. Прост си, 5 клас имаш ли?
xxxSnowflakexxx
11-10-2008, 18:11
сестра ми много ме обича!!! никога не би направила такова нещо! сигурна сам че е тя вапреки че няамам доказателства!!!! :o :-x
Ако наистина те обича сестра ти тя нямаше да води във вас за да не ти е гадно :-D :) :D 8-) :)
titinkaa
11-10-2008, 18:44
на същото мнение съм :)+1 и аз съм на тва мнение
Lqlichka1
11-11-2008, 14:11
Тц, тц не я е срам да ти сАсипва живота.. Колко е подла самооо!Сатър имаш ли?Ако не, тогава ти препоръчвам да си купиш и да я заколиш, дееба, найш откога не съм яла печена патка, може пък поне вкусна да излезе.. 8-)
PeopleAlwaysLeave
11-11-2008, 14:59
Абе стига с тия детски глупости. Кво ти пука изобщо кой кво ще каже ? Нали на вас двамата ви е хубаво заедно, тогава кво се впрягаш от мнението на бившата му и от това дали го харесва или не ? Всеки си има своя шанс, като го пропилее никой не му е виновен. Като чак толкова те дразни следвящия път като дойде у вас я дръпни настрани и си поговорете като нормални хора. Ако след това пак не спре да се вдетенясва просто я от*би.
hooliganka89
11-11-2008, 16:41
Мале колко много правописни грешки,ужас.
еми може да говориш с сестра си примерно, тя ти е сестра трябваа да ти помогне
можеш да кажеж да тфа момче да и каже да те остави намира (ама тфа може и да влоши нещата)
а и тя го е зарязала можеш да и кажеш да си гледа работата :grin: :grin: :D :D
А защо вместо да мислиш простотий по форумите,не надблегнеш над училището,че като ти гледам правописа чак срам ме хваща.. :?
emi..kaji na taq che ti si s nego i che toi iska samo teb
jenski prishtqvki a? em q e sram da e s nego em puk i ne iska nikoi da e s nego!q si go traj tam pi4a i ne si go davai!
еми може да говориш с сестра си примерно, тя ти е сестра трябваа да ти помогне
можеш да кажеж да тфа момче да и каже да те остави намира (ама тфа може и да влоши нещата)
а и тя го е зарязала можеш да и кажеш да си гледа работата :grin: :grin: :D :D напълно съм съгласна с мнението ти sm_95 но..също така може да поговориш направо с нея аз ако бях така щях да направя...някой да се държи с мен така а аз да не му кажа нищд ..не не :-x :-x :-x
Schneeflocke
11-17-2008, 12:55
А защо вместо да мислиш простотий по форумите,не надблегнеш над училището,че като ти гледам правописа чак срам ме хваща.. :?
И това е прекрасна илюстрация на поговорката "присмял се хърбел на щърбел". Повечето се възмущавате от правописа й, ама и вие не сте приритали от грамотност.
По темата: Поредният пример защо децата трябва да си играят с кукли, а не на "семейство". Ти си на 13, по ангелите. Знаеш ли колко време имаш за връзки, за любов, за убийства от ревност? А колко още ти остава да си дете?
ThereIsNoWayOut
11-17-2008, 13:19
поговори със сестра си
slunchiceto0
11-18-2008, 12:08
е сестра ти каот те обича толкова защо е позволила на тая да ти слага разхлабително..много оплетена история;]
Ти неможеш ли да споделиш със сестра си за омразата ти към приятелката и? :?
m3ch3ncee
11-18-2008, 12:37
Притисни я в един ъгъл и я попитай какъв е проблема.Помъчете се да решите проблема като зрели хора.Ако тя не иска-има други начини :D 8)
cLaDyRcHe
11-18-2008, 12:56
пръдни и и ще умре
cLaDyRcHe
11-18-2008, 13:07
пръдни и и ще умре
dramaqueen
12-29-2008, 21:54
Тц, тц не я е срам да ти сАсипва живота.. Колко е подла самооо!Сатър имаш ли?Ако не, тогава ти препоръчвам да си купиш и да я заколиш, дееба, найш откога не съм яла печена патка, може пък поне вкусна да излезе.. 8-)
:razz: :razz: :D
F_CK_all_I_need_is_U
12-29-2008, 22:02
Начи...глей ся 8-)
Посети я докат спи и я удари с гумено пате по главата.След тфа,докато е още прясно зашеметена и бий един тупаник по муцуната,измъкни я от леглото,натикай я в банята,пусни и един леден душ и преди да се е освестила,почни да и удряш главата в кенефа докат не пусне кръв.След тфа я осоли с две супени лъжици сол и я набутай във фризера.Упех и пиши,да кажеш дали си успяла ;д
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol:
mimssssssss
12-29-2008, 22:27
:( :( :( :( :( :-o :-o :-o :-o :-o :-o kakvo da ti kaja.parvo spored men trqbva da ne se nastroiva6 sre6tu neq.za6to 6te me popita6?! mi 6te ti kaja ,pomisli malko<ako tvoeto mom4e e hodilo sas neq zna4i vse pak q e haresval,a tova ozna4ava 4e pone ima nqkakvo uvajenie kam neq. fakti4eski 6te mu e mn kofti ako govori6 s otvra6tenie kam koeto dae biv6o pri uslovie 4e toie izpitval ne6ty kam neq [-o< a da ne govori 4e poprincip ne e hubavo da si nastroen protiv horata kolkoto i lo6o da sa ti storili, no tova ve4e si e moe mnenie kokto preceni6. 8) :) i taka do kolkoto za neq,mi kaji na sestra si.sled kato kazva6 4e sestri4kata ti darji na teb to togava 6e se razbere s neq :) :) :) ako li ne togava prosto ne i obra6tai vnimanie.rano ili kasno tq 6te prestane za6toto vsi4ko omrazva osobeno ako ne e ogarnato ot vnimanie. ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) rano ili kasno vsi4ko se vra6ta i zlobata i zavista i vsi4ko lo6o koeto sme pojelali ili napravili . i kolkoto i banalno da zvu4i az samata go izpitah i vqrvaimi taka e. :---) :---) :---) uspeh i vesela koleda :smt114 :smt114 :smt114 :smt114 :smt114 :smt114 :smt114
Glorious
12-29-2008, 22:31
1.Отиди и я убий..с найлонова торбичка.2.Увий я в килим и я хвърли в близък водоем.3.Разкажи какво е станало.
+1! Тук обикновеното насилие няма да свърши работа, направо трябва да я убиеш. Другото важно нещо е да се научиш да пишеш.
pandelka
12-30-2008, 08:30
Толкова много грешки ...
PreciousDiamond
12-30-2008, 08:32
Откъде я изровихте тая тема бе ?! Момичето сигурно отдавна се е погрижило за "приятелката" си :evil: 8-)
Kostadin_682
12-30-2008, 08:33
ЗДРАВЕЙ , АЗ СЪМ ОТ ФОРОМА САЩО! ЗДРАСТИ
:razz:
sladkotykate
01-02-2009, 10:01
ami ne trqbva da i obrushtash vnimanie ili pogovori s neq i i kaji che tq e vinovna che ne e s momcheto i da ne ti se burka v otnosheniqta ti s nego :-P
SunFl0w3r
01-02-2009, 10:27
станах на 13 през август :grin::
Оооо боже то детето излязло от детската градина,а вече такива любови,такива драми,такова чудо.тцтцтц,я иди си изкарай барбитата и си играй с тях.
Ааа и да се допълня-НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ:
сЪсипва;форУм и ако видя други ще се обадя
xXxScreamxXx
01-02-2009, 10:29
йоо0о йо0о0 :lol: :razz: :lol:
ImmortalForever
01-02-2009, 10:52
"УбиЧкАш Ли ГУууу??" -Научи български, ма! Овца смотана!
И + тфа ако е искала да ти прави мръсно нямаше да сложи разхлабително, а цианкалий.Тъй че си заври емтиконките отзадинка, fake...
myNameIsImmortal
01-02-2009, 11:31
ЗДРАВЕЙ , АЗ СЪМ ОТ ФОРОМА САЩО! ЗДРАСТИ
малеее, какво съвпадение :shock: и ние сме от форУма 8-) 8-) 8-)
DarkWitch
01-02-2009, 12:47
Приятелят ти какво мисли по този въпрос?Сподели му може да намерите някакво решение двамата и ако държи на теб и те обича защо не поговори с досадницата и да се изясните.
А сестра ти,нали ти е сестра,защо не поговори с момичето и да й каже да не се занимава с теб. :?
последния пат ми сипа разхлабително в чая и цял седобед не можах да изляза от тоалетната :cry::cry:ж мн ви моля, не е смешно!
Е това ме разби :D
bubaaata93921
01-02-2009, 14:49
сестра ми много ме обича!!! никога не би направила такова нещо! сигурна сам че е тя вапреки че няамам доказателства!!!! :o :-x I KVOKATO TE OBI4A TVA NEOZNA4AVA 4E NEMOJE DA SI NAPRAVI 6EGA PAK OTNOSNO TVA 4E TAZI TI TROVI JIVOTA KAKVO SE OPLAKVA6 NA NAS NIE NI6TY NEMOJEM DA NAPRAVI6 PROSTO NE I OBRA6TAI VNIMANIE I SI JIVEI JIVOTA S MOM4ETO S KOETO SI NEZAVISIMO TVA 4E I TQ GO XARESVA
Аз пък съм супер мен сега немога да ти кажа щото нямам доказателства нали знаеш че секи може да ти забие нож в гърба
SEstra i da i zabie noj v garby ??? :shock:
Ако темата НЕ е ебавка.... Бих ти казала да говориш с нея насаме - напълно открито, без никакви заобикалки й кажи, че не можеш да я гледаш, че историята им с твойто момче вече е минала и тя НЕ може да претендира за него каквото и да било.И ако НАИСТИНА ти ги е направила всичките тея номера дето разказваш - заший й един шамар здраво.