Влез

View Full Version : kakvo da pravq?

umiram
11-10-2008, 17:58
lele pomognete molq vi 4e ve4e izperkvam totalno i neznam kakvo da pravq...vsi4ko zapo4na qnuari mesec.sre6tnah edno mom4e...toi be6e hubav visok zabaven...dava6e vsi4ko za men i re6ih da probvam s nego.tragnahme na 31qnuari...parvite meseci nqma6e problemi no sled tova sqka6 izvednaj toi zapo4na mnogo da me rvnuva...zadu6ava6e me kazva6e mi 4e go laja 4e mu izneverqvam i tem podobni.bukvalno me obvinqva6e v kakvo li ne.az kato izlizah na kafe s moi priqtelki i toi zapo4va6e da mi zvani prez 15min da iska da govorq s nego vse edno sam si u nas i nqma kakvo da pravq i kato mu kaja 4e trqbva da zatvarqm vse pak ne sam sama toi vednaga zapo4va6e sas svoite glupsti...maje imalo pri nas i az postoqnno sam go lagala.vednaj mi doide do gu6a i slojih kraq.toi sajalqva6e i me tarse6e i mu dadoh vtori 6ans...treti...4etvarti...i taka dokato prosto ne mi doide do gu6a ot vsi4ko.pak skasahme no nqkak si ne6to vseki pat me vle4e kam nego i az pak sama se vrazvam v tazi kletka.ve4e ot 10meseca sme zaedno a ot 3sed bqhme skasali a az kakto vinagi se varnah pri nego...no toi pak prodaljava s glupostite si i az pak reva li reva...ne moga pove4e ne iskam i neznaem ve4e kakvo da napravq.molq vi pomognete mi

scyLLa
11-10-2008, 18:09
Ти пак кво ти пука е заеби го да си гледа раотата намери си друг дето не ревнува.Аз много мразя да ме ревнува някои или пък аз никога не съм ревнувал това е най-голямата глупост да ревнуваш кво ти дреме, като не ти е добре с него ае чао мойто момче багажа и си отивай и си намираш друг така се праят нещата и да не ти пука за нищоо .....

Victorya
11-10-2008, 18:10
Сложи окончателен край.Достатъчно шансове е пропилял.Намери си друг и се махни от него.Ревността е отрова,която убива всяка връзка.

WinHater
11-10-2008, 18:14
мдаммм.. и аз съм на мнение да го зарежеш, видно го обичаш или по скоро обичаш това което е бил а сега не можеш да го откъснеш, но щом си му дала не само 2ри но и много повече шансове да се поправи и не го е направил прекрати всичко, знам че ще ти е трудно, но после ще съжаляваш за времето което си пропиляла... така че ПРОДЪЛЖАВАЙ НАПРЕД... успех :)

soul1199
11-11-2008, 13:55
Ти пак кво ти пука е заеби го да си гледа раотата намери си друг дето не ревнува.Аз много мразя да ме ревнува някои или пък аз никога не съм ревнувал това е най-голямата глупост да ревнуваш кво ти дреме, като не ти е добре с него ае чао мойто момче багажа и си отивай и си намираш друг така се праят нещата и да не ти пука за нищоо .....+1

Fantomche
11-11-2008, 14:00
revnuvat samo horata koito sa slabi i gi e strah da ne zagubqt lubimiq.a ti pokazvala li si mu po nqkukuv na4in 4e ne go luje6 mojebi si provokirala tezi msili v nego neznam...o ako si se opitala da mu pokaje6 4e nqma takiva raboti i 4e trqbva da ti ima doverie sled tolkova vreme msilq 4e trqbva da priklu4i6 vsi4ko...habi6 cenno vreme moje6 da nameri6 nqkoi po dobur

pavelvasilev
11-11-2008, 14:09
lele pomognete molq vi 4e ve4e izperkvam totalno i neznam kakvo da pravq...vsi4ko zapo4na qnuari mesec.sre6tnah edno mom4e...toi be6e hubav visok zabaven...dava6e vsi4ko za men i re6ih da probvam s nego.tragnahme na 31qnuari...parvite meseci nqma6e problemi no sled tova sqka6 izvednaj toi zapo4na mnogo da me rvnuva...zadu6ava6e me kazva6e mi 4e go laja 4e mu izneverqvam i tem podobni.bukvalno me obvinqva6e v kakvo li ne.az kato izlizah na kafe s moi priqtelki i toi zapo4va6e da mi zvani prez 15min da iska da govorq s nego vse edno sam si u nas i nqma kakvo da pravq i kato mu kaja 4e trqbva da zatvarqm vse pak ne sam sama toi vednaga zapo4va6e sas svoite glupsti...maje imalo pri nas i az postoqnno sam go lagala.vednaj mi doide do gu6a i slojih kraq.toi sajalqva6e i me tarse6e i mu dadoh vtori 6ans...treti...4etvarti...i taka dokato prosto ne mi doide do gu6a ot vsi4ko.pak skasahme no nqkak si ne6to vseki pat me vle4e kam nego i az pak sama se vrazvam v tazi kletka.ve4e ot 10meseca sme zaedno a ot 3sed bqhme skasali a az kakto vinagi se varnah pri nego...no toi pak prodaljava s glupostite si i az pak reva li reva...ne moga pove4e ne iskam i neznaem ve4e kakvo da napravq.molq vi pomognete mi

Според мен той е пропилял шанса си като не е превъзмогнал ревността си към теб,това значи че той ти няма доверие а това е най-важното в една връзка. Не се измъчвай с такъв човек той е губещия а ти гледай напред и ще срещнеш човека който те заслужава :) горе главата :)

ImmortalForever
11-11-2008, 14:26
За да прекратиш всякакви отношения с него ти трябва ВОЛЯ.Ти я нямаш и в това ти е проблема..Само се надявам, да не се вземете най-накрая и да те държи толкова изкъсо, че да сменя ключалки.... Щото такава ревност, каквато описваш натам отиват нещата....

PeopleAlwaysLeave
11-11-2008, 14:50
Воля му е майката. Аз имам една такава приятелка дето с гаджето й са по същият начин както вие - той е някав болен направо на тема ревност, държи се с нея по абсолютно същият начин, по който и твойто момче с теб и тя продължава ли продължава да го търпи и да му дава шансове... И тя самата не знае що го прави - казва, че вече не го обича, просто е свикнала с него и я е страх да не остане сама. Бтв - вече 2 години го разиграват тоя цирк... Просто ти липсва воля - щом си му прощавала толкъва много пъти и той е пропилял всичко има ли смисъл да продължавате ? Както сте почнали, нищо чудно един ден наистина да се вземете и тогава вече ще стане страшно така че по-добре си дай малко воля и го зарежи. В крайна сметка - мъже бол по тая земя, нито е първия, нито е последния ;)