Влез

View Full Version : .

lachezarnakyk0shka
11-11-2008, 01:38
....

stop_looking_at_me
11-11-2008, 03:04
ами ако ти е приятно да те пребива стой си с него. Ако според теб любовта се измерва в това колко татуировки с твоето име има той... може би заслужаваш всичко това. :-o Не разбирам как можеш да сравниш любовта със побоищата. Според теб нормално ли е той да те бие? Еми не е...

Аз лично мисля че трябва да го забравиш, да послушаш семейството си и да си намериш момче което наистина ще те обича, уважава и пази, но определено не е той.

mir4eto93
11-11-2008, 04:48
ами ако ти е приятно да те пребива стой си с него. Ако според теб любовта се измерва в това колко татуировки с твоето име има той... може би заслужаваш всичко това. :-o Не разбирам как можеш да сравниш любовта със побоищата. Според теб нормално ли е той да те бие? Еми не е...

Аз лично мисля че трябва да го забравиш, да послушаш семейството си и да си намериш момче което наистина ще те обича, уважава и пази, но определено не е той.
+1 :?

LittlePrincess
11-11-2008, 05:19
stop`looking`at`me -> +101 ;d

CaSsIe
11-11-2008, 07:03
Е какво бе стой си с него..всеки ден ще те пребива от бой ама какво от това ти все пак си "едно влюбено 17 годишно момиче", което няма грам мозък в главата си. Не ненене не слушай родителите си или сестра си те не ти мислят доброто, прави каквото си знаеш остани си тъпа цял живот и ходи синя, защото се връзваш на някакви боклуци. Вземете се замислете малко над това което правите бе!! Дали искате в бъдеще да сте зависими от някой си мухльо, който да ви гледа(и евентуално да ви пребива от бой защото "дължите всичко на него и той ви издържа" ) и т.н. или да сте самостоятелни и да знаете, че каквото сте постигнали сте го постигнали сами и със собствени усилия!!!

curka87
11-11-2008, 07:05
stop`looking`at`me,

Абсолютно вярно. +11111

Ако ще и на 10 места да си татуира името ти, щом те е ударил веднъж преди, ще го направи пак рано или късно.
Не се заблуждавай.Той е боклук!!!!

Difanet0
11-11-2008, 08:41
epaa ostavi semeistvoto si idi pri nego da te prebiva seki den po nqkolko pyti i shte bydesh ne edno vlubeno momiche a edna prebita jena deto nqma podkrepa ot nikade shtoto e izbrala edin bokluk pred semeistvoto si ...

xxXroshawkaXxx
11-11-2008, 08:58
А има ли причина да те пребива?!Защото ако има...само ти си си виновна, но ако те пребива без причина...ТОЙ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА! ;) От там нататък само ти решаваш какво да правиш! :-)

one
11-11-2008, 09:10
А има ли причина да те пребива?!Защото ако има...само ти си си виновна, но ако те пребива без причина...ТОЙ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА! ;) От там нататък само ти решаваш какво да правиш! :-)

Да.Така си е.Пък и в край на сметка ти си решаваш.

jghgh
11-11-2008, 09:12
Темата ми прилича на ебавка, страшно неадекватно написана.

Бяхме заедно 5месеца... давах всичко за него, но той не го оценяше.

Приятеля ми, ме преби 3 пъти пуснах жалба по молба на сестра ми и заминах за лятото.

Влюбена съм до лудост и знам че той много ме обича и ме е чакал до сега цели 6 месеца! Има Татуйрано името ми, и знам че ме носи в сърцето си така както аз го нося в моето!

Тцтц.

MoHuTo
11-11-2008, 09:19

Да.Така си е.Пък и в край на сметка ти си решаваш.

Какво си е така бе?! :shock: Вие двете нормални ли сте, каквото и да е направила (ако изобщо е направила нещо) той няма право да й посяга!!! Кой е той, да не би да е Господ.. пфф... сама си била виновна.. брех вие като сте виновни за нещо пред гаджето си той пребива ли ви? Не, нали?! Какво обвинявате момичето тогава ?

А относно авторката: Смятам, че не трябва да гледаш към миналото .. продължавай напред, не си струва да си с този човек, ако те обичаше нямаше да ти посяга повярвай ми! А и щом е почнал веднъж няма спиране.. бягай докато е време :?

Wrathchild
11-11-2008, 09:51
А има ли причина да те пребива?!Защото ако има...само ти си си виновна, но ако те пребива без причина...ТОЙ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА! ;) От там нататък само ти решаваш какво да правиш! :-)Каквото и да е, тя е момиче. А е меко казано недостойно мъж да бие жена. Особено ако е неговата приятелка.

beb4yy
11-11-2008, 10:09
ехо я слезте на земята АКО Е МЪЖ НА МЯСТО НИКОГА НЯМА ДА ПОСЕГНЕ НА ЖЕНА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВА МУ Е ТЯ А В СЛУЧАЯ ТЯ МУ Е ГАДЖЕ :shock: УЖАС ЩОМ ТИ Е ГОТИНО ДА ТЕ МЛАТИ ХОДИ СИ С НЕГО :-o

enternaL
11-11-2008, 10:23
ехо я слезте на земята АКО Е МЪЖ НА МЯСТО НИКОГА НЯМА ДА ПОСЕГНЕ НА ЖЕНА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВА МУ Е ТЯ А В СЛУЧАЯ ТЯ МУ Е ГАДЖЕ :shock: УЖАС ЩОМ ТИ Е ГОТИНО ДА ТЕ МЛАТИ ХОДИ СИ С НЕГО :-o

+1

sweet4esf
11-11-2008, 10:30

\:D/

krem4et0
11-11-2008, 10:41
Любовта ни кара да прощаваме непростимото. Тук вече се е писало за ситуации, в които момче посяга на момиче. Но 1 е 1 шамар, а съвсем различно ПРЕБИВАНЕ! Никой мъж по никакъв повод няма право да бие, а още повече да пребива момиче. Аз лично при първия шамар ще си замина, защото имам достойнство и себе уважение!

Pliok0019
11-11-2008, 11:01
В повечето случаи семейството дава правилното решение на проблема - отказа от дадена връзка.

Щом те е удаирл веднъж - ще се повтори...но в твоя случаи това се случва за 4ти път. Поблемът става по-сериозен. Не знам причината, но каквато и да е тя това го превръща в меко казано недостоен човек. В крайна сметка изборът е твой - да бъдеш с някого, който може би те обича по болезнен начин или да го забравиш - така ще те боли само в началото. Каквото и да избереш...се е прецакан вариант.

Както и да е. Успех!