View Full Version : Как се свалят мазнините по корема
NaskoKaulitz
11-11-2008, 19:56
Като цяло съм слабичък, но по корема си имам малко излишни мазнини.Как се премахват, нищо не помага
morkofka
11-11-2008, 20:12
коремни преси.. но първо кардио :)
и ще си муцка
miloto_girl_4e
11-11-2008, 20:15
коремни преси, спиране на сладкото и/или трениране на нещо с онези гадните колани за корема, които те потят яко ..
NaskoKaulitz
11-11-2008, 20:25
коремни преси, спиране на сладкото и/или трениране на нещо с онези гадните колани за корема, които те потят яко ..Коланите ги гледах по телевизията и съм адски навит да си взема, но дали имат ефект.....ако имат поне няма да се мъча да тичам, макар че са доста скъпи
NaskoKaulitz
11-11-2008, 20:33
споко насе,
нема а се пуашиш
другата седмица като се видим така ще те изпотяяя .... :D :D айлелелелей :grin: :D
BeBChEtu
11-11-2008, 20:43
Ми при мене май няма ефект от тоя колан...Коремните преси му е майката :-D Ама ако искаш пробвай и с колан може при тебе да има ефект :D :D :D
Jези колани,които ги гледате по тв-то,чрез ,които уж се 'отслабвало' се пълна глупост.Нещо,което е толкова рекламирано има нещо,не е толко качествено за колкото го представят .....Разбира се взимат един сравнително пълен човек,примерно и го правят на програма слаб....и му дават снимката, която е направена слаб,чрез нета....НЕ трябва да сте толкова доверчиви.....само ще си дадете парите на вятъра.
trittico
11-14-2008, 15:42
Jези колани,които ги гледате по тв-то,чрез ,които уж се 'отслабвало' се пълна глупост.Нещо,което е толкова рекламирано има нещо,не е толко качествено за колкото го представят .....Разбира се взимат един сравнително пълен човек,примерно и го правят на програма слаб....и му дават снимката, която е направена слаб,чрез нета....НЕ трябва да сте толкова доверчиви.....само ще си дадете парите на вятъра.
+1
Леля ми има такъв.......голям боклук!!! :x :o
varnen4e
11-14-2008, 20:11
коремни преси.. но първо кардио :)
и ще си муцка
Ааа.. да... става и така.. И аз скоро мисля да се залавям с коремни преси.
Burzumul
11-17-2008, 09:45
Коремните преси няма да помогнат особено. Ще направиш мускули под мазнините и така мазното ще отиде напред>изглеждаш още по-дебел. Майката му е тичане, но не какво да е. Например- 50 мин крос, 20 мин спринт и така увеличаваш. Също плуване, тва е. С преси напраих страшен мускул отдолу, но не свалих мазнините.
Schneeflocke
11-17-2008, 11:07
Коремните преси няма да помогнат особено. Ще направиш мускули под мазнините и така мазното ще отиде напред>изглеждаш още по-дебел. Майката му е тичане, но не какво да е. Например- 50 мин крос, 20 мин спринт и така увеличаваш. Също плуване, тва е. С преси напраих страшен мускул отдолу, но не свалих мазнините.
Ти как точно си представяш 20 минути спринт? Иначе бягането на дълги разстояния е най-подходящо. Но не го гледай по време, а по километри.
Burzumul
11-17-2008, 17:04
Апфф, моя грешка, 50/20 секунди. И така ако тичаш на всеки 2 дни по 20-30 минути, след месец вярвам, че нищо мазно няма да е останало. :-o
mimsssssss
11-17-2008, 23:00
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p8969.html
Burzumul
11-18-2008, 08:06
Апфф, моя грешка, 50/20 секунди. И така ако тичаш на всеки 2 дни по 20-30 минути, след месец вярвам, че нищо мазно няма да е останало. :-o
Ти това пробва ли си го?
Щото 20 минути и професионален спринтьор няма да издържи, а 20 секунди спринт не е никакъв спринт.
Вие не разбрахе идеята. Вижте сега-почва да тича 50 сек крос,20 мин спринт, после 60 сек крос, 30 сек спринт и така увеличава.. И като минат 20 мин схе е тичал 13-14 мин крос, 5-6 спринт. Сега разбрахте ли? Натоварването е огромно.
Burzumul
11-18-2008, 19:33
Е интервалите няма да растат непрестанно, я. Нека кажа аз как тичам - почвам 30 мин кросче(не много бързо темпо, не големи крачки), 10 мин спринт, 40 крос,15 спринт и така до 40 спринт. После почваш от началното редене. И бтв с правилно дишане съм тичал спринт от сорта на 2 минути...
love_to_love_u
11-24-2008, 08:09
Подходящ хранителен режим,кардио и коремни преси прави това за 1 година и гледай какъв корем ще имаш :-D
На мен пък ми е смешно,но една приятелка свали корема много бързо...И то...не с колани-които нямат ефект,а със...фолио :lol: Домакинско,ама от това найлоновото...Слагала си го на проблемните зони и то изпотява,изпотява и...хоп!Това го гледах и по ТВто.Ама много смешно ми се струва :D
На мен пък ми е смешно,но една приятелка свали корема много бързо...И то...не с колани-които нямат ефект,а със...фолио :lol: Домакинско,ама от това найлоновото...Слагала си го на проблемните зони и то изпотява,изпотява и...хоп!Това го гледах и по ТВто.Ама много смешно ми се струва :D
Смешно не смешно ... щом действа \:D/ :wink: ... а диета пазила ли е ?
Antoniya_92_
11-25-2008, 21:08
И мен ме интересува :) Та... ?
Schneeflocke
11-25-2008, 21:39
А какъв обрив може да си докарате по този начин...
varnen4e
11-26-2008, 07:00
Коремни преси.
varnen4e
11-26-2008, 07:01
А какъв обрив може да си докарате по този начин...
Ако се къпят веднага щом го свалят- едва ли.