View Full Version : Противозачатъчни за мъже
Наскоро ми казаха една история че съществуват хапчета които мъжа пие. По този начин се подтиска производството на сперматозоиди или нещо подобно и в следствие, от което жената не може да забременее дори и да свършат в нея. Вярно ли е това и ако да някой може ли да даде някаква информация като марка или описание на действието.
bonbon4e_to
11-11-2008, 21:29
не съм чувала до сега за нещо подобно.
morkofka
11-11-2008, 21:38
^ ме 2 :lol:
за първи път чувам нещо такова
scoobydors
11-11-2008, 21:43
Бях чуля някъде.. но много бегло. Затова не мога да ти дам инфо. ;)
баща ми на времето сигурно е взимал от тези противозачатъчни... затова съм се пръкнала аз 8) Много съм яка нали? 8)
баща ми на времето сигурно е взимал от тези противозачатъчни... затова съм се пръкнала аз 8) Много съм яка нали? 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
баща ми на времето сигурно е взимал от тези противозачатъчни... затова съм се пръкнала аз 8) Много съм яка нали? 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Рубиииии любов моя :-) :-) :-) :-) :-) Обичам теееее! :-)
муцо нали знаеш колко те обичам...ъЪ? :lol: :lol: :lol: :lol:
муцо нали знаеш колко те обичам...ъЪ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Дааа ти си моето слънцееее! Животът ми без теб ще е като Лили Иванова без перука и като Ивана без сръбска скара. Ти си най - якият! :-)
srpsko_1988
11-12-2008, 00:42
руби е момиче :-)
hahavteen
11-12-2008, 04:14
И аз бях чувала че се експериментира с нещо такова...
Дори и да ги направят обаче и ако ще да са 100% сигурни не мисля че бих им се доверила. Не мога аз така да не контролирам нещата и да оставям всичко на мъжа.. Или презерватив дето го виждам че е там или ОК дето си ги взимам аз :-o
dqvol_ot_raq
11-12-2008, 09:28
От теб чувам за такова нещо но едва ли се продават... 8-)
anonimen88
11-12-2008, 11:05
Ти нали знаеш какво е миша опашка и как се използва, пък и не са и скъпи. Другия вариянт е да пръскаш 3 пъти на ден по 3 пъти със светена вода.
Pliok0019
11-12-2008, 11:13
RudeBunny
11-12-2008, 11:26
Бях чуля някъде.. но много бегло. Затова не мога да ти дам инфо. ;)
+1
Дочувала съм такива неща, но не мисля че много мъже ще се навият да ги пият. Все пак за тях потентността е много важна :)
Дочувала съм такива неща, но не мисля че много мъже ще се навият да ги пият. Все пак за тях потентността е много важна :) Хах ти си луда... Бас държа, че мъжът би направил всичко, само и само да не слага тая противна гума...