View Full Version : Как да разбера дали...
nowitzki131
11-12-2008, 14:01
Как да разбера дали момиче ме харесва с един прост въпрос? Само това ми трябва за да действам,но не искам да е насаме,защото в повечето случаи има някой около нас...Имам предвид с нещо по скайп.Нещо без да се усети.Мисля да й кажа ''Смени си снимката на профила че не ми харесваш" според вас добре казано ли е ?
П.С. С момичето се познаваме отдавна,но не сме добри приятели.Сега се е разхубавила и искам да опитам wink.gif Мерси предварително!
аххх манипулиращо :) много злокобно звучи :D е... просто предизвикай любопитството у нея... не и давай всичко на тепсия ... пробвай да видиш дали ще я човръкне отвътре :)
crazyhair
11-12-2008, 14:10
ako te e hresala tova 6te si li4i na liceto i na4inite po koito razgovarq s tebe i t.n. A i kav manipolira6t vpr ?!
:D
:P
takova ne6to nqma!!!!!!!!
nowitzki131
11-12-2008, 14:11
Нещо не схванах кво искаш да кажеш :D Кое да я човръкне?
Абе сваляй я...тя ако те харесва ще се издаде :D
jarhead1
11-12-2008, 14:17
Awe ddz..Zashto ne optiash da si po-prqk smisal zashto puk da ne se useti.Popitai q primerno kakvi momcheta haresva tva onova.Ne trqva da kriesh che te privlicha i ne ochakvai tq da se razkrie napalno bez da si i pokazal che ti q haresvash! :)
''Смени си снимката на профила че не ми харесваш" според вас добре казано ли е ?
Е ти ни хвърли в трета глуха. Ние де да знаем характера и и т.н. Моя скромен опит казва, че това е най-тъпото нещо дето може да и напишеш. Все едно и казваш - "Много си грозна, мани си снимката". Като чели съм по съгласен с подхода, който ти е предложила sexita... :D 8-)
''Смени си снимката на профила че не ми харесваш" според вас добре казано ли е ?
Е ти ни хвърли в трета глуха. Ние де да знаем характера и и т.н. Моя скромен опит казва, че това е най-тъпото нещо дето може да и напишеш. Все едно и казваш - "Много си грозна, мани си снимката". Като чели съм по съгласен с подхода, който ти е предложила sexita... :D 8-)
+1 ква е тая тъпня дет я изтръска?
По-добре пробвай с нещо от рода на " мн си хубава на тая снимка, някой път може да ми я пратиш, че мн ме кефи."
scoobydors
11-12-2008, 18:37
+1 ква е тая тъпня дет я изтръска?
По-добре пробвай с нещо от рода на " мн си хубава на тая снимка, някой път може да ми я пратиш, че мн ме кефи."
+ :grin: