PDA

View Full Version : Целувка

RoCkSpOt
11-12-2008, 14:08
Искам да ви питам аз сега нещо как да намекна на едно момиче,че искам да се целунем с език смл тя е по-малка от мене и ме е страх да не се стресне,а пък не ми се говори с нея по тая тема :D Целувал съм се с език.....За нея нз,но мисля,че не е.Мен ме е по срам от нея въпреки,че съм по-голям.Днес сиг ще й предложа и за тва ми треа съвет :?
Може темата за някой да е тъпа,но наистина е важно :)

luckygirl92
11-12-2008, 14:23
Искам да ви питам аз сега нещо как да намекна на едно момиче,че искам да се целунем с език смл тя е по-малка от мене и ме е страх да не се стресне,а пък не ми се говори с нея по тая тема :D Целувал съм се с език.....За нея нз,но мисля,че не е.Мен ме е по срам от нея въпреки,че съм по-голям.Днес сиг ще й предложа и за тва ми треа съвет :?

На 12 ли си за да предлагаш?Просто излизате...виждаш как се развиват нещата и...в удобен момент,например когато я изпращаш,просто я целуваш...

elityyyu
11-12-2008, 14:57

На 12 ли си за да предлагаш?Просто излизате...виждаш как се развиват нещата и...в удобен момент,например когато я изпращаш,просто я целуваш...
На същото мнение ;)

curka87
11-12-2008, 15:02

АБСОЛюТНОЮ!!!
"Аз много те харесвам.Искаш ли да станем гаджета?" :razz: :razz: :razz: :razz: Боже! Ужас!
А за целувката- просто в удобен момент пробваш (но не да я награбиш ) и ии нещата ще се развият сами.Или ще ти отвърне, или ще се дръпне.Ако се дръпне, просто трябва може би малко да почакаш.
Не я притискай.Не бъди егоист.

cinderella_gugutka
11-12-2008, 15:21
защо.1-о.не.я.целунеш.по.бузата.пос ле.леко.по.устата.и.после.ве 4е.френско :-o и
кво.е.тва.как.да.и.намекна.4е .искам.да.я.целуна-ами.гледаш.я.в.о4ите.продълж ително.време.казваш.нещо.ми ло-гушваш.и.целуваш :)

Claustrophobia
11-12-2008, 15:50
Аа значии без предлагане...

"Искаш ли да те целуна с език?"
"Може ли да те целуна с език?"
"Даваш ли да те целуна с език?"

и т.н.

ПРОСТО ГИ ЗАБРАВИ..

Фащаш я и опитваш..ако се дръпне,значи не иска и толкова!

Jumbie483
11-12-2008, 16:10
Я кажи как ще и предложиш ???

Искаш ли да се целунем с език ?

П.П: На колко си ?

krisiiiiito
11-12-2008, 16:19
хах ..
избираш удобен момент и просто се отдавате на чувствата си :smt008 :-)

бтв на колко си?

Victorya
11-12-2008, 16:33
Ако до сега не се е целувала,със сигурност ще се дръпне първия път.Дори и да уцелиш точния момент.Това с предлагането просто го забрави.Ако бъдеш по-търпелив и по-настойчив ще се получи все някога.Това,че се е дръпнала,не означава,че не й е приятно.Просто я е страх.

NaNa_SladuRana
11-12-2008, 16:35
Хайде да се целуваме,като по филмите...с език :D

nicolepcd
11-12-2008, 17:03
Забавни сте!!! 8-)

RoCkSpOt
11-12-2008, 18:51
Опаа обърках се смл не сте ме разбрали правилно ще и предложа да тръгнем не да й предложа да се целуваме :D :D :D

.::THE_LAST_ANGEL::.
11-12-2008, 19:01
Не разбра ли ,че е смешно да й предлагаш да ходите ? :) Покани я на кафе / примерно/ или на разходка ама трябва да сте сами и когато мислиш ,че е удобно я гушни и ако не се дърпа вече ти е " в кърпа вързана" ;)
Късмет! :P

RoCkSpOt
11-12-2008, 19:08
Не разбра ли ,че е смешно да й предлагаш да ходите ? :) Покани я на кафе / примерно/ или на разходка ама трябва да сте сами и когато мислиш ,че е удобно я гушни и ако не се дърпа вече ти е " в кърпа вързана" ;)
Късмет! :P

Е не става ли като се видиме нали да я цункам по бузата и 3-то 5-то да й кажа квото треа и да я питам дали и иска да тръгнеме къде е грешката... ? :oops:

bobito_th
11-12-2008, 19:09
Хайде да се целуваме,като по филмите...с език :D
Макар, че няма да и предлагаш да се целувате тва е мн яко xD :razz: :D

v320
11-12-2008, 19:21

въобще не го прави..ще се дръпне :?

bobito_th
11-12-2008, 19:32
Другите мислят, че е бебешко да се обясниш в любов на някой.. но аз смятам, че е романтично..само гледай да сте насаме..късмет :-)

RoCkSpOt
11-12-2008, 19:36
Другите мислят, че е бебешко да се обясниш в луюбов на някой.. но аз смятам, че е романтично..само гледай да сте насаме..късмет :-)

Мерси ще опитам :grin: