View Full Version : fgrdg
chokolate_girl
11-12-2008, 16:37
:) gfdg
ImmortalForever
11-12-2008, 17:10
Ами да ти кажа това е често срещан проблем..Сблъсък на поколения.На колко си?Не са против теб, просто понякога идва и такова време.С кого от двамата си по-близка?Имаш ли брат/сестра с когото да споделяш?Надявам се този период да мине.Поговори поне с майка си..А това за приятеля ти..Ами не са длъжни да го харесват.Не им е в къщата не ги интересува.Да не мислиш че майка ми е харесвала моите гаджета..Божее, чалъм ако имаше щеше да ги избие..Не си го слагай това на сърцето за приятеля ти..Ще мине.Успех!
Черното коте е право..
Майка ми дори не знае когато имам приятел иначе ми усложнява живота..
chokolate_girl
11-12-2008, 18:41
Ами да ти кажа това е често срещан проблем..Сблъсък на поколения.На колко си?Не са против теб, просто понякога идва и такова време.С кого от двамата си по-близка?Имаш ли брат/сестра с когото да споделяш?Надявам се този период да мине.Поговори поне с майка си..А това за приятеля ти..Ами не са длъжни да го харесват.Не им е в къщата не ги интересува.Да не мислиш че майка ми е харесвала моите гаджета..Божее, чалъм ако имаше щеше да ги избие..Не си го слагай това на сърцето за приятеля ти..Ще мине.Успех!
ами на 15 съм.Имам брат ,но той е мн по-малък от мен.
благодаря ти,че ме успокояваш :)
MartyParty
11-12-2008, 19:33
ами на 15 съм.Имам брат ,но той е мн по-малък от мен.
благодаря ти,че ме успокояваш :)
Честно,все едно гледам себе си в огледало. :lol: Преди,когато имах гадже на 10км от София и беше трудно да се виждаме,си пишехме и до към 2:00.Те имаха странното чувство,че ги изоставям в началото,понеже вече не вечерях с тях пък и не си говорехме често.Нормално е-по тяхно време не е имало такива неща,но повярвай ми,ако ги имаше и те са щели да правят същото(не,е не смятам,че тогава им е било по-добре).Само фаза е-ще им мине.С всяко ново нещо бавно се свиква.
summerlove66
11-12-2008, 20:26
При мене е почти същото .. Знам какво ти е.. (хуг) ..
Поговори с тях.... не е нормално да мразят гаджето ти,без причина.
А може би ваще се притесняват,да не спиш много рано с приятелят си(ако вече не си го направила :D ),в което според мен няма нищо лошо,ако се чувстваш готова за това :) Но според ваще е прекалено рано....мога и да продължа,но не мисля,че ще има смисъл :)
Seducti0n
11-13-2008, 10:33
Не го приемай толкова лично и аз се дразня, когато родителите ми издребняват за някакви пълни глупости, но твоите нерви не променят начина по който ваще реагират в различните ситуации.
Та, мисълта ми беше, че ядосвайки се нищо не печелиш, напротив дори....успокой се, поеми си дълбоко въздух, при следваща забележка от тяхна страна и просто си замълчи...
не става въпрос за сблъсък на поколения,а за инстинкти. Нормално е родителите ти да искат винаги да си "малкото им момиченце" и почти винаги в началото се опъват като усетят , че вече не си такава.
За гаджето ти....нормално е.Притесняват се.И повярвай ми , това, че си добре в училище няма нищо общо.Те просто се притесняват от това, че вече започваш да водиш активен тинейджърски живот (ако мога така да се изразя) и от тук техните тревоги ще стават все по-големи.
Аз имам по-малка сестра (колкото теб) и тя ми споделя всичко.Иска ми съвети.Това много помага-да има с кого да поговориш.
И тя има проблеми с нашите, но някак си (дали с моя помощ или не) нещата успяват да се уредят.
Но както и да е.
Не намразвай вашите .Те не живеят с мисълта как да ти провалят живота, а само искат да те предпазят.
Най-добре се опитай да поговориш с тях и да се разберете и може и да стигнете до някакви компромисни решения.