Влез

View Full Version : Какво търсят в днешно време момичетата у едно момче ?

FeuerHerz
11-13-2008, 11:42
Вторник, 11.11.2008г, гр. Пазарджик, ПГМЕТ, час по Етика. Въпросът е Какво търсят в днешно време момичетата у едно момче ? Точно тази причина ме подтикна да постна една тема тук. Отговорът на този въпрос се крие в много размишления и за повечето момичета те са два.Та днес голяма част от момичетата си избират момче по това дали има шофьорска книжка и кола с година на производставо след '98 и другото така наречените "Гъзарчета" които представляват наконтени мамини синчета чийто ръце не са виждали работа през живота си, с пусната опашчица до врата, "Елвисови" бакембарди, карирани ризчици, розови тениски, дънчици от някой известен бутик в града, кецове и платненки и сичко това трябва да струва над 300 лв.. Според 25 човека от 26 човека отговора е "Да точно това търсят." Как мислите Вие ? Знам че ще има доста "яростни" отговори, но моля НЕ показваите колко "благословий" можете да измислите за семейството ми.

Послепис:Някой момичета не търсят това у днешните момчета, а аз единствено мога да им свалям шапка за това :)

Marina__
11-13-2008, 11:46
Еми мисля, че за жалост точно така стоят нещата. Донякъде всичко опира до възпитание според мен, но не знам. Аз приятеля ми не съм го избирала(ако изобщо може да се употреби този глагол) по шофьорската книжка, колата, дрехите и прочее. Интересуват ме доста по-важните неща в един човек :).

dimitar_ak
11-13-2008, 11:47
Ще ти го кажа директно... Търсят кинти.

В моя случай беше различно. Именно половинката ме промени към по-добро. Обличах се лошо, пиех много, не ползвах мъжка козметика, карах кола, която отнемаше weekend-ите ми и не можеше да излезем никъде.
Сега нещата са различни, само дето приятелката реши, че такъв променен вече не съм и интересен.

Blab
11-13-2008, 11:59
Лейм.
'Де е каталогът, да си избера и аз?(рофл)

ПП:Поработи повече в часовете по български език!;

drugar_komunist
11-13-2008, 12:01
PARI KOLI I VLAST

curka87
11-13-2008, 12:05
Ами много зависи за какъв възрастов интервал говорим.Ако е за 12-16 - да така си е прав си.И не е заради това , че търсят кинти , както казва dimitar_ak , а защото са на принципа "вижте какъв як пич съм си хванала като манекенче....яд ли ви е".
Обаче ако говорим за 17 и нагоре- тук вече не съм съгласна.Нещата тук стоят по доста различен начин.Момичетата търсят доста по-стойностни неща.

dimitar_ak
11-13-2008, 12:10
Малко по-големите (над 20) вече са жени и това, което искат от един мъж е той да ги кара да се чувстват жени. Да се бъдат обичани, харесвани, секси, да чувстват мъжката опора. Това са малки и нематериални неща, но са стълба на една успешна връзка.

MostHated
11-13-2008, 12:15
Cash RullZ everyhin' around me! тоя лаф е доста верен... момичетата искат човек с който да им е приятно, някои се кефят на коли, други на пари, други на секс, други на романтични моменти с половинката си... но като цяло всичко се свежда до щастието, приятното прекарване... вече всяко момиче си знае за себе си кое е по важно за нея.

curka87
11-13-2008, 12:16
Малко по-големите (над 20) вече са жени и това, което искат от един мъж е той да ги кара да се чувстват жени. Да се бъдат обичани, харесвани, секси, да чувстват мъжката опора. Това са малки и нематериални неща, но са стълба на една успешна връзка.

Бреййййй, впечатлена съм. =D>
Браво!

BlackaTBW
11-13-2008, 12:27
Единственото, което търся в едно момче е човечност.

Хората, които търсят само материалното, не знаят какво искат.

drugar_komunist
11-13-2008, 12:28
PARI PARI PARI I PAK PARI

BluePride
11-13-2008, 12:41
да е емо или фешън т.е. педааал!

FeuerHerz
11-13-2008, 12:54
Относно коментара на Blab. Aз българския съм го изучил доста отдавна. А и каталога е в сърцето на всеки, но ти май нямаш каталог от който да си избереш... !

jarhead1
11-13-2008, 13:31
Emi istina si e! Bez samnenie dobrotata i blagorodnosta i galantnosta v momchetata otdavna ne e na pochit. i tochno intervala ot devoiki 13-17 sa tolkova neorientiranii zabludeni i nai-loshoto e che tova e pochti samo v BG! :(

sexa_na_kompleksa
11-13-2008, 13:47
Не всички момичета са такива. Не може да се слага под общ знаменател, не разбрахте ли? Както има 30 годшни жени, които не знаят какво искат така има и 15 годишни, пълна противоположност на първия тип жени...

XiPiXoPiGiRL
11-13-2008, 14:27
Аз лично търся това да е нежен (не да е педал просто да не те блъска, рита, тръшка...) Това е едно от първите неща, които гледам у едно момче... 8) Да умее да ме разсмива и в най-тъжните ми моменти, да ми е опора и т.н.

До скоро харесвах и едни "фешАн", ама някак си, май сме от различни галактики и сичко е една тъпня... Долу съм описала по-подробно за какво става дума...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=209384

Едва наскоро (всъщност днес..) осъзнах колко свестни момчета са в обкръжението ми, а аз ходя да се занимавам с момчетиите, дето не знаят какво искат... #-o

Прекалено се отклоних, за което се извинявам... Различните момичета търсят различни момчета... 8)

soul1199
11-13-2008, 14:28
taka e,nqkoi sa taka,no ne vs se kypyva s pari,ako obi4a6 nqkogo,6e go obi4a6 zaradi samiq nego,a ne tova,kolko pari ima v djoba ili,kak se obli4a

FeuerHerz
11-13-2008, 14:34
sexa_na_koplexa точно за това писах Послепис че не всички момичета са такива :) а относно коментара на XiPiXoPiGiRL - дълбок поклон

Glavoreza
11-13-2008, 14:42
Точно така е нека си кажем и едното и другото. Търсят мамини синчета с бързи и модерни коли и се правят че другите момчета не съществуват. После като си намерят и ги повозят малко самочуствието скача до тавана и гледат от високо пачаврите. Само че точно на такива така обичам да им свалям самочуствието че си нямате на представа. Изобщо не им се възхищавам и не им свалям звезди може да са хубави не са повече от мене и другите................ ИЕА 8)

curka87
11-13-2008, 14:49
Точно така е нека си кажем и едното и другото. Търсят мамини синчета с бързи и модерни коли и се правят че другите момчета не съществуват. После като си намерят и ги повозят малко самочуствието скача до тавана и гледат от високо пачаврите. Само че точно на такива така обичам да им свалям самочуствието че си нямате на представа. Изобщо не им се възхищавам и не им свалям звезди може да са хубави не са повече от мене и другите................ ИЕА 8)

и как точно им сваляш самочувствието ако не е тайна???

CinDeReLLa_
11-13-2008, 14:53
Ами много зависи за какъв възрастов интервал говорим.Ако е за 12-16 - да така си е прав си.И не е заради това , че търсят кинти , както казва dimitar_ak , а защото са на принципа "вижте какъв як пич съм си хванала като манекенче....яд ли ви е".
Обаче ако говорим за 17 и нагоре- тук вече не съм съгласна.Нещата тук стоят по доста различен начин.Момичетата търсят доста по-стойностни неща.

ами аз не съм много съгласна...аз съм на 15 и не търся някое манекенче и да се "фукам" с тфа.пък и познавам много момичета които търсят момче което да ги разбира и да ги обича такива каквито са. според мен няма възраст за тфа какви момчета може да търси 1 момиче.просто е въпрос на вкус :)

Malko_D
11-13-2008, 15:01
Az nikoga ne sym gledala zamojnite mom4eta primerno dali sa s kola drehi i t.n. No kato vsqko momiche pyrvo go izbiram po vynshen vid,a v posledstvie razbiram ve4e dali e za men v smisyl dali harakterite ni se dopylvat i nai ve4e dopadat.

DiScOnEcTeD
11-13-2008, 15:04
аз спецялно не съм такава :o :o за мен е важно да е печен мн печенн... и да има хумор че иначе за никаде не е е :D :D :D :D :-) :-)

FiRe_LaDy
11-13-2008, 15:04
Еми мисля, че за жалост точно така стоят нещата. Донякъде всичко опира до възпитание според мен, но не знам. Аз приятеля ми не съм го избирала(ако изобщо може да се употреби този глагол) по шофьорската книжка, колата, дрехите и прочее. Интересуват ме доста по-важните неща в един човек :).

+ 1

curka87
11-13-2008, 16:38
ами аз не съм много съгласна...аз съм на 15 и не търся някое манекенче и да се "фукам" с тфа.пък и познавам много момичета които търсят момче което да ги разбира и да ги обича такива каквито са. според мен няма възраст за тфа какви момчета може да търси 1 момиче.просто е въпрос на вкус :)

:razz: :razz: :razz: :razz: щом казваш!!!
А я ми кажи тогава би ли "обичала" :razz: :razz: :razz: някой , когото всички смятат за "смотан", който не излиза никаде и няма готини дрешки и фешън прическа?????
Колко от твоите приятелки "обичат" такива момчета?

Glavoreza
11-14-2008, 11:20

и как точно им сваляш самочувствието ако не е тайна???

Не е тайна бе цурке хич даже , секи човек си има косури и неща с които не се гордее , просто им ги лепя в очите и млъкват. Другите ги е страх да им говорят щот са красиви уж с голямо самочуствие , много ма е на гегата прая ги салата даже може и да шибна някой шамар на няква такава курва скоро ебах ги в гъза и парантиите . 8-) :razz: :D

curka87
11-14-2008, 11:34
Не е тайна бе цурке хич даже , секи човек си има косури и неща с които не се гордее , просто им ги лепя в очите и млъкват. Другите ги е страх да им говорят щот са красиви уж с голямо самочуствие , много ма е на гегата прая ги салата даже може и да шибна някой шамар на няква такава курва скоро ебах ги в гъза и парантиите . 8-) :razz: :D

Мдаааам това с косурите е интересно.Наистина това ги сваля на земята.Само внимавай да не прекалиш някой ден, защото И ТИ си човек и ти също си имаш косури.И някой ден може ти да си този, на когото ще му ги "лепнат в очите".

Glavoreza
11-14-2008, 11:39

Мдаааам това с косурите е интересно.Наистина това ги сваля на земята.Само внимавай да не прекалиш някой ден, защото И ТИ си човек и ти също си имаш косури.И някой ден може ти да си този, на когото ще му ги "лепнат в очите".

ПОДРОБНОСТ: На мене тия да ми говорят за косурите се едно думите им рекошират в гумена стена , не ме познаваш , не се влиая от такива моабети , ако искат да говорят не съм ги спрял , аз ще седя и ще си смея щот съм научен да съм суров като вълк. Просто като човек искам да ти кажа че някой и да ми говори тая си е не съм от хората които ще се притеснят.

depressedgirl
11-14-2008, 12:15
В днешно време тинейдрърките харесват хубавите момченца с много пари и т.н.Просто повечето действат хормоните и повече явно се набива на очи красотата,парите и кво ли о6те не .Е има и моми4етата който им прави впе4атление не красотата а отношението на това момче.Попринцип първото впечатление на човек е неговия външен вид може отна4алото да не ти допада но след като опознае6 този човек и ако ти допадне характера тои ж един момент ти изглежда прекрасен
Така че може би като пораснат тези момичета който им бошуват хормоните ще гледат не само коли,пари и красота а ще гледат отно6ението и характера на едно момче и дали могат да водят съвместен живот с него

FeuerHerz
11-14-2008, 12:49
NeNoRMaLNiKa написа: И аз това се чудя, какво търсят предвид това че се влюбват в цигани и в пълни убитаци а пренебрегват останалите момчета...
Няма българка която да се влюбва в циганн, защото не дай си Боже стане така Тя вече не е българка.

crazy_style
11-14-2008, 12:53
nemoga da razbera za6to slagate vsi4ki pod ob6t znamenatel. I kak podqvolite vsi4ki v tozi forum sa idealni i izob6to ne gledat pari , koli i tn. Nai-dobriqt variant da razbere6 koq kakvi mom4eta haresva , e ako q poznava6. Az ako kaja 4e ne haresvam ligavi mom4enca det davat poi4e pari za frizior ot men , i deto ga6tite im struvat kolkoto celiq mi garderob, nqma da sum izklu4enie. Tyk vseki kazva kakvoto si misli 4e haresva, pomislete s kakvi mom4eta ste hodili i za6to... i koga ste re6ili da trugnete s tqh , predi ili sled da gi opoznaite kato harakter. .... I ne mi se pi6e o6te , bez tva nikoi ne mi 4ete mneniqta ;D
Ps: ako ima vupros , s kakvo mom4e hodi6 , kakvo haresva6 v nego , i kogato nqkoi te pita ne6ty za nego kakvo kazva6 ... 6te e interesno. MOga da se obzaloja 4e polovinata 6te trugnat da si hvalqta "markovite" mom4enca ...

rusoto_baby_f
11-14-2008, 16:27
.....а пък и.....ако колата е ''S''класа... :razz: :razz: :D :D
бз. се...

А сега сериозно:хубава тема :P много от нещата са вярни....но само в границите на 15-16 годишните момичета (поне в повечето случай е така)...Смятам, че по-големите момичета търсят съвсем друго в едно момче! (не всички...но...по-голяма част от тях)
Всяко момиче е индивидуална личност и всяко има различни предпочитания и търси различни неща в едно момче... :-D :P

Tralqlqlqlq
11-14-2008, 16:52
Пич, жените НЕ знаят какво искат! Не е нужно да имам опит с тях за да знам това. Не целя да обидя никоя, но, все пак, момичета, съгласете се- не знаете какво ТОЧНО търсите, искате или т.н.т.
П.П: Не всички от тях са така, но преобладаващата част са!
Едит: XiPiXoPiGiRL искаше да се направи такава тема и ето http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=4014470#4014470

BaiToq
11-14-2008, 16:53
Търсят да е пияница и пустиняк.

XiPiXoPiGiRL
11-14-2008, 16:54
Ама то щото вие момчетата зната какво искате нали?! И никога не наранявате момичетата... Нека някой свестен да направи списък с лошите ви качества и ше видим, че вашия ше е по-дълъг... :o

leoparda93sl
11-14-2008, 17:27
Много хубава тема :) Значи неможеме да слагаме всички момичета под общ знаменател.Зависи от самото момиче аз лично познавам едно момиче което е на 14 и не гледа дали е първа хубост или е много заможен,а гледа дали има акъл във главата си дали е забавен и дали може да е със нея във всеки един момент.Така че зависи от самото момиче. :)

Послепис:На 15 съм :) XiPiXoPiGiRL недей се надява че ще е по-дълъг и момичетата и момчетата имат еднакво дълги списъци със косури 8-) :)

XiPiXoPiGiRL
11-14-2008, 17:30
Може да са еднакво дълги, ама на момчетата са повече!!! :o :o :o

leoparda93sl
11-14-2008, 17:31
Може да са еднакво дълги, ама на момчетата са повече!!! :o :o :o

Не е тай ва. :D :D :razz: :razz:

hinata___
11-14-2008, 19:02
Мога само да кажа за себе си ... Никога повтарям никога не сам харесвала "гъзарите" и "надутите богаташчета" привличат ме най-нормални момчета , а момичетата които си падат по по горе посочения тип момчета мога да кажа само че и те са същите (или поне по-голямата част) :):):)

shokoto91
11-14-2008, 19:25
според мен търсят - чар, характер, опора

На това трябва да отговаря перфектния мъж.

mimsssssss
11-14-2008, 19:34
със приятеля ми изобщо не си прличаме.нито той търсеше такава като мен нито аз такъв като него.но както се казва различните се привличат.мисля че и двама научихме и все още учим един от друг за нещата и ситуацийте в живота.за мен той е приятел преди всичко на който мога да се опра за всичко и външния вид е последното с което може да ме спечели той или който и да е мъж.

scoobydors
11-14-2008, 19:37
Аз пък винаги си избирам гаджетата по 3 неща: чар, чувство за хумор, сходни интереси.
Това е! Точка по въпроса! :D

Но хората са различни, всеки си има свои идеали. В това няма лошо, разбира се. Но идва момент, когато всички стават толкова еднакви... :?

sarityy
11-14-2008, 20:13
It’s important to have somebody who can make you laugh, somebody you can trust, somebody that, you know, turns you on, and it’s really, really important that these 3 people don’t know each other!

ND4SPD_f
11-14-2008, 22:01
Не всички момичета са такива. Не може да се слага под общ знаменател, не разбрахте ли? Както има 30 годшни жени, които не знаят какво искат така има и 15 годишни, пълна противоположност на първия тип жени...
napulno sym saglasna

Tedi4ka
11-14-2008, 22:12
ами да наистина за някой момичета може би за повечето по важното е това даже и да не им хареса толкова момчето да има пари кола и така нататък...... но за мене това е адски тъпо :? :? :? няма смисъл да живееш в лукс когато няма любов!!!!! Има една песен Изповед се казва според мен тя точно пасва на хората,които не търсят просто парите,а човека които ще заобичат и ще ги направи щастливи! :)

lipsvashh_mi
11-15-2008, 19:57
отговорът на въпросът ти е строго относителен и субективен,защото всяко момиче търси различни неща в момчето отсреща..
аз примерно се оглеждам за отговорен и пораснал на акъл човек,с когото да мога да комуникирам и да имам общи теми и интереси,ама за сега както се казва принцът на бялото магаре не е дошъл..все пак имитации има много и всякакви(на принца де :D ).... :)

evelinka1122
11-15-2008, 20:18
не се занимавам с момчета които са на 15, 16 години... тия лигльовци така ги тресе пубертета, че просто не могат да спът от треска... ( има си и своите изключения, но моите наблюдения сочат, че 89% са такива... )
за мен трябва едно момче задължително да има чувство за хумор, и да НЕ Е романтик.... това последното задължително....
да не е емо, гей или педалче... да си има своя чар, да имаме общи теми и интереси :)

DimovB
11-15-2008, 22:22
Важното е да е с чантичка на кръста, яка прическа и шалче около врата.
А, и родителите да кихат парички нон-стоп.

summerlove66
11-15-2008, 22:25
внимание ..

punkrock
11-15-2008, 23:25
Аз не гледа нищо определено, просто искам да ме впечатли с нещп интересно, незнам просто да ми хареса, не моога да обясня.. Трябва да има искричка, нищо друго не е от значение :}

krem4et0
11-16-2008, 06:12
Аз съм намерила това, което искам. Любов, уважение, стабилност, с ведър характер, работлив, отговорен........Малко по-различно, а? но все пак аз съм от друго поколение......

HardlyAwakened
11-16-2008, 06:13
Аз съм намерила това, което искам. Любов, уважение, стабилност, с ведър характер, работлив, отговорен........Малко по-различно, а? но все пак аз съм от друго поколение......

Всички трябва да са с това мислене, но явно на някой индивиди твърде късно им присвятка.

krem4et0
11-16-2008, 06:16
Ценностите се променят с годините по принцип. но моите ценности винаги са били такива. Някой мъж от горепосочения типаж по-скоро би ме отблъснал.

NaNa_SladuRana
11-16-2008, 07:47
ще ти кажа аз как виждам нещата,по-голямата част от тийнейджърките /не знам дали го написах вярно :D / си търсят готино гадже,по което всъчки да въздишат и да е газарче /т.е. по-отворен/,за да може да вдъхва страх и респект в останалите и нея никой да не я закача.А вече по-големите момичета търсят сигурност,която се изразява в пари :) мое мнение

krem4et0
11-16-2008, 07:49
Аз пари не търся. ОК, не може да сме бедни като църковни мишки, но да имаме за покрив над главата, храна и сметки ще е напълно достатъчно!

imaginaryyy
11-16-2008, 07:58
Ами аз съм на 14 и търся газарче, което да ме уважава и обича :razz: ще има да търся нали ... :D :-D :-D

FeuerHerz
11-16-2008, 09:05
Още 1 пример: Един приятел е пил (в смисал на купон e бил с такъв от горе споменатите) и сички пият веселят се блъскат си главите (щот по принцип метал слушаме) а тоя "нашия" " индивид" си седнал и си джътка на телефона ... NO COMMENT

FeuerHerz
11-16-2008, 09:09
И аз мисля че това е точно описание на идеалния мъж :) За това и аз се стремя към тези качества но с днешното поколение едва ли ще са ми от полза :-o

pOiSoN_kIsS_94
11-16-2008, 09:24
Много момичета (не съм от тях)търсят някое фешънче,с което да се фукат в центъра :D :D

kalpazanka
11-16-2008, 09:48
Ами подкрепа търся, разбиране, отговорност, всеотдайност, чувство за хумор и ум!

HePeAJIeH
11-16-2008, 10:03
Има два вида момичета-такива които търсят парите и такива които още не са го осъзнали.Надявам се че `ше попадна на момиче което никога няма да го осъзнае..