View Full Version : ФВС
alex_deni
11-13-2008, 12:08
Амии моя проблем може да ви се стори прищявка, но според мен е сериозно. Учителката ми по физическо е супер зле. До сега имам 3 двойки и никаква друга оценка. Всеки час изпитва на "хвърляне в коша", "бягане на разстояния", "тупкане на топка около препятствия"... Та супер неудобно е да се събира цялото даскало за да гледа как се подиграва с нас... Другите класове дори не ходят с анцузи (те са при господин), а ако ние отидем с дънки имаме забележка, двойка или отсъствие (зависи от настроението й). Ако бягаш 50 метра за 8 секунди имаш шестица. Аз ги бягах за 8.8 и имам двойка. (над 8.8 е двойка). Как подяволите една оценка се измерва в десети и стотни? Толкова ли е точна...
Та тва беше въведението, за да не помислите, че съм някоя лигла (макар че се съмнявам да няма и такива отзиви)
Е, как да си взема бележка за да не играя физическо цяла година. Казваха ми за някакви комисии и прочие, но нищо съществено не ми казаха. Какво точно трябва да стане, освен да ми припишат някакво заболяване? Къде да отида?
Мерси предварително
:-)
BluePride
11-13-2008, 13:03
счупи си ръката или крака 8)
ImmortalForever
11-13-2008, 13:55
Баща, майка?такива екстри имаш ли?Родителски срещи?
ThereIsNoWayOut
11-13-2008, 13:57
трябва ти бележка от лекар , от родител и после разправии с директори и т.н. инача учителката ви е мн точна , точно така трябва да бъде . Неможе човек да искарва 6ци без да прави елемтарни физически упражнения ..
alex_deni
11-13-2008, 13:59
Значии попринцип наще ги оставям като краен случай, едно, че те се разчитат на тва, че аз няма да остана на поправителен по физическо, ебати, и друго, че са свикнали сама да се оправям с проблемите си. На родителската среща тая по фвс не дойде. Просто искам да не играя физическо, не ме бива в никакъв спор и не намирам за приятно 40 минути глупава сръбкиня да ми крещи на сръбско-български!
alex_deni
11-13-2008, 14:05
thereisnowayout, не говорим за елементарни упражнения. Имаме физическо 4 пъти в седмицата, единия път е сип, но ако не ходиш, на следващия ден ти се крещи, че не знаеш как се правят еди кои си крачки и еди кои си упражнения. Всеки час 15 минути разгрявка. Тва включва патешко, кучешко, котешко и квото се сетите ходене, подскоци, клякания и т.н. В природо-математическа съм, мамка му, ако исках да стана спортистка... Щях да ида в спортно училище. та.. останалият около половин час от часа (след разгрявката) минава в трениране на това как се хвърля в кош, как се тупка топка, как се бие сервиз и т.н. като право на грешки НЯМА! В противен случай в най- добрия вариянт ще понесеш огромна караница, а ако си късметлия на мястото на караницата ще ти пише двойка и ще намекне нещо за интелекта ти. Елементарни упражнения... :x
Bochko_banana
11-13-2008, 14:08
thereisnowayout, не говорим за елементарни упражнения. Имаме физическо 4 пъти в седмицата, единия път е сип, но ако не ходиш, на следващия ден ти се крещи, че не знаеш как се правят еди кои си крачки и еди кои си упражнения. Всеки час 15 минути разгрявка. Тва включва патешко, кучешко, котешко и квото се сетите ходене, подскоци, клякания и т.н. В природо-математическа съм, мамка му, ако исках да стана спортистка... Щях да ида в спортно училище. та.. останалият около половин час от часа (след разгрявката) минава в трениране на това как се хвърля в кош, как се тупка топка, как се бие сервиз и т.н. като право на грешки НЯМА! В противен случай в най- добрия вариянт ще понесеш огромна караница, а ако си късметлия на мястото на караницата ще ти пише двойка и ще намекне нещо за интелекта ти. Елементарни упражнения... :xтая даскалица яка комплексарка...съчувствам ти,макар че и нашия не е по различен :( :-x
добре де,учителката ти наистина е мн кофти.Но само да ти кажа,че без загрявката може да се контузиш сериозно и ние праиме 30 мин.загрявка после 50 мин различна игра.Просто трябва да се постараеш повече и извинявай,но е нормално да се кара,когато нямаш екип.Физическо е все пак.Не е само да си лежш на скамейката
shokoto91
11-13-2008, 15:54
Аз съм извинена.
Първо ти тррябва медицинско от личната лекарка, че имаш здравословен проблем, после и подпис от още 3ма лекари, че са съгласни, но чесно казано много лесно става. След това тази бележка се предава заедно с молба от родителя на медицинската сестра в училището. Има 2 вида бележки - единия е за астматици, когато не си задължен да присъстваш в часа, а другия те извинява от занятия (бягане, тичане и всякакви такива) но трябва да присъстваш в часа.
Аз съм извинена без присъствие в часовете и си ходя на кафе или понеже живея близа до училището - направо прескачам до нас :)
alex_deni
11-13-2008, 19:07
Аз съм извинена.
Първо ти тррябва медицинско от личната лекарка, че имаш здравословен проблем, после и подпис от още 3ма лекари, че са съгласни, но чесно казано много лесно става. След това тази бележка се предава заедно с молба от родителя на медицинската сестра в училището. Има 2 вида бележки - единия е за астматици, когато не си задължен да присъстваш в часа, а другия те извинява от занятия (бягане, тичане и всякакви такива) но трябва да присъстваш в часа.
Аз съм извинена без присъствие в часовете и си ходя на кафе или понеже живея близа до училището - направо прескачам до нас :)
A има ли значение какви лекари се подписват и някой казва ли кои точно са те? Трябва ли да са лекари специализирани по болестта, от която уж съм болна? Иии благ0даря много :*