View Full Version : пак диети ;д
sweet_f_pz
11-13-2008, 14:39
Понеже от лятото съм качила 7 кг и реших да се взема в ръце,от утре съм само на плодове,зеленчуци,вода(сам вода) и чат пат шоколад..И всеки ден фитнес,или поне 1 път в седмицата,аз ходя и на модерен балет :)
Въпроса ми е дали мога за 1,2 месеца да си махна паласките,коремчето,дупето и баджаците ;д
mynichka
11-13-2008, 15:25
би трябвало да успееш ..ама за паласките и баджаците повечко усилия :P
ако си постоянна ще успееш .. :)
Предлагам ти нова диета. казва се Водната диета.
Първа седмица - 2 литра вода Горна баня на ден
Втора седмица - 2 литра вода Девин на ден
Трета седмица - 2 литра вода Хисар на ден
Четвърта седмица - светена вода през 2 метра пръст. На 20, 90 дни, 6,9 месеца, Година и тн...
:grin:
И в този дух не забравяй да добавиш към диетата си храни с високо съдържание на протеин, защото без тях ще си скапеш здравето, само на плодове и зеленчуци не бива. Хапвай много извара и птиче месо. И ги остави тези шоколади :)
Предлагам ти нова диета. казва се Водната диета.
Първа седмица - 2 литра вода Горна баня на ден
Втора седмица - 2 литра вода Девин на ден
Трета седмица - 2 литра вода Хисар на ден
Четвърта седмица - светена вода през 2 метра пръст. На 20, 90 дни, 6,9 месеца, Година и тн...
:grin:
:razz: :razz: :razz: :razz:
24white24
11-14-2008, 09:36
Мини на НВД, забрави за тази сътворена от теб диета, просто е безумие-страшна глупост.
И в този дух не забравяй да добавиш към диетата си храни с високо съдържание на протеин, защото без тях ще си скапеш здравето, само на плодове и зеленчуци не бива. Хапвай много извара и птиче месо. И ги остави тези шоколади :)
Според теб така ли се разваля здравето?
Да, нисък прием на белтъчини + висока физическа активност = претрениране и неправилно възстановяване.
В а зърнените храни - няма ли протеини ? :)
Не са достатъчно пълноценни, тоест при активна физическа дейност растителните протеини не могат да заменят такива с животински произход. Затова консумацията на млечни, яйчени и месни продукти не е желателно да се избягва на 100%.
Всичко опира до индивидуална потребност, но никога не бива да се изпада в крайности като 'само плодове и зеленчуци' пък в същото време всеки ден да блъскаш във фитнеса и да се надяваш на следващия ден да си възстановен и в готовност за нова тренировка. Независимо дали си мъж или жена ;)
Не са достатъчно пълноценни, тоест при активна физическа дейност растителните протеини не могат да заменят такива с животински произход. Затова консумацията на млечни, яйчени и месни продукти не е желателно да се избягва на 100%.
Всичко опира до индивидуална потребност, но никога не бива да се изпада в крайности като 'само плодове и зеленчуци' пък в същото време всеки ден да блъскаш във фитнеса и да се надяваш на следващия ден да си възстановен и в готовност за нова тренировка. Независимо дали си мъж или жена ;)
Напротив много по-пълноценни са от животинските, дори и при серизна физическа активност. Никъде не съм написал, че на 100% трябва да не се консумират животински продукти. Тяхното намаляване няма нито да отслаби, нито да разболее (както написа в предните си постове) тялото. Даже напротив...
Това, че ти го разбираш като крайност, си е твое мнение - необосновано обаче. От голямо значение е от това какво и кога се консумира. Точно консумирането на много животински продукти след тренировка и вечерно време забавят възстановяването.
Самият факт, че говориш за прием на животински продукти 'по принцип' не говори много добре за твоята информираност. Докато животински мазнини вечер преди лягане не са наистина добра идея, именно белтък от животински произход с бавно усвояване е това което ни трябва. За пълноценността на растителния протеин няма да говоря - добре известно е, че той не се усвоява в голям процент.
Особенно за растящия организъм е задължителна консумацията на разнообразна храна, така че диети с лишаване от месо и млечни продукти е безумие на тази възраст.
от утре съм само на плодове,зеленчуци,вода(сам вода) и чат пат шоколад..
Това не може да докара до нищо добро. Ще го оспориш ли?
kalpazanka
11-15-2008, 14:27
Не е добре да се подлагаш на драстични диети, защото именно в пубертета е времето, когато инвестираш в костна плътност, т. е. трупаш такава! Спазвайки диети, ти понижаваш костната си плътност и пишеш призовка за преждевременна поява на остеопороза! Яж си въглехидрати/без тях няма как да махнеш мастите/, яж си белтъчини, спортувай си и ще видиш ефекта!
Slave4You
11-15-2008, 14:43
Браво, но ти препоръчвам в менюто си на вмъкнеш и малко месо;) Аз съм чувала даже, че при диетите най-важното е да се яде разнообразна храна. С 2 думи на плодове и зеленчуци може да отслабнеш, но скоро очаквай виене на свят и припадъци;)
therichbitch
11-15-2008, 17:59
baq glad 6te ti trqbva da svali6 teq 7 kg ama ako q spazva6 mn strogo dietata 6te stane sigurno....
titinkaa
11-15-2008, 20:37
ако си постоянна ще успееш .. :)+1
summerlove66
11-15-2008, 22:12
.. секс секс сеск .. И след 1 2 месеца си жица :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023