View Full Version : нямам гадже от както се помня.............
salfetka
11-13-2008, 18:08
да истина е ве4е сам към 20 годишна и никога не съм имала приятел. винаги съм била ангажирана със семейни проблеми .......ставам се по подтисната и самотна моля дайте съвет :-o
sladkata_sisi
11-13-2008, 18:13
А имаш ли приятели, излизаш ли с тях?
Ако да - забавлявай се с тях, помоли ги да те запознаят с твои познати и все ще намериш някой, който да те харесва и ти него.
Ако не - явно проблема не е само гаджето - запознай се с повече хора, намери си хоби.
:)
Jo_Ni_To
11-13-2008, 18:15
Еми излизай повече,не мисли за семейството поне за известно време,ходи с приятели по дискотеки и по други заведения забавлявай се..И така ще си намериш някое гадже... :) :)
Успехче :) :-) :-)
splendour
11-13-2008, 18:20
kofti.... pojelavam ti da sre6ne6 skoro lybovta na jivota si
salfetka
11-13-2008, 18:33
luckygirl92
11-13-2008, 18:38
няма гадже-няма проблеми,болка и страдание...(лично мнение)
salfetka
11-13-2008, 18:39
мерси за пожеланиятя , но положението е отчайващо :booooomb:
evelinka1122
11-13-2008, 18:43
направи нещо с косата си, сложи си повече грим, направи малко shopping, излез с приятели (приятелки) отидете на диско и просто са разбий!
ако не излизаш няма как да срещнеш някой... живота е такъв какъвто си го направиш, време е да си го направиш малко по-добър, помисли за себе си, а не за семейство или работа... бъди поне малко егоист :) успех! :)
scoobydors
11-13-2008, 18:47
Клише, но много вярно :oops:
" Когато най-малко очакваш, любовта ще дойде "
salfetka
11-13-2008, 18:55
да проблемът е таккв, че не мога да отказвам помощ на никого :) Искам да помогна на всеки който мога. Семейството ми са млади родители и все са в конфликт. Майка ми всеки ден ми повтаря ВНИМАВАЙ С МОМЧЕТАТА , ако попаднеш на такъв като баща си йазик. иска да съм идеална във всичко и от малка много ме е наплашила. Всички казват че съм красива хората ме харесват но аз се дистанцирам от сериозните неща :)
Предполагам че ти е мн гадно...но не знам, глупаво е да ти казвам не се отчайвай и тн... просто се отдалечи от семейството си, направи нещо ново със себе си...позабавлявай се, повдигни си самочувствието и никога не се тъжи за такива неща...И както беше казал някои по горе " Когато най-малко очакваш, любовта ще дойде "... този някои може да е дори неволно настъпаният от теб човек в автобуса :lol: огледай се възможно е някои да е влюбен до уши в теб а ти да не го забелязваш... всичко е възможно.. не знам какво др да ти кажа. Просто върви напред и бъди щастлива... пожелавам ти мн успех.. :) :) май стана мн сърцераздирателно. 8-)
draki4ka
11-13-2008, 20:48
мога да ти кажа дай си почовка намери време за СЕБЕ СИ е вярно че и семейството е най важното нещо нонякой отблагодарява ли ти се с тази грижа :) Просто излез на диско и всичко ще се оправи в такъв смисъл че като излезеш ще се отпуснеш подобаващо :grin: помисли за себе си пак помагай н Прави и двете работи ! ако си ме разбрала 8-) "Любовта идва когато най малко очакваш" както казаха другите.....;]
Време е да вэемеш живота си в свойте ръце и да се замислиш сериозно над себе си и над бъдещето си. :)
dqvolski_angel
11-13-2008, 22:01
о да, така е. знам от личен опит
о да, така е. знам от личен опит
Дам, и аз ;-)
да истина е ве4е сам към 20 годишна и никога не съм имала приятел. винаги съм била ангажирана със семейни проблеми .......ставам се по подтисната и самотна моля дайте съвет :-o
Ми супер тъпо,много по-хубаво ще ти е ако имаш човек до себе си.
Pliok0019
11-14-2008, 06:58
1во харесай някой. Все има някакво момче около теб, което да привлича вниманието ти. Опитай се да го впечатлиш....покани го на кафе (или на някакво музикално събитие/купон/разходка) Може и да се получи.
hooliganka89
11-14-2008, 08:08
Не мога да разбера защо си я пуснала тази тема?
На 20 години си и след като си нямаш гадже,а като гледам желание не ти липсва да имаш,много добре знаеш къде и как да си намериш.
Ние какво можем да ти помогнем?
Знаеш защо нямаш гадже,знаеш какви са причините да нямаш и знаеш как се намира,ако си нямала практика то поне по филмите горе-доло става ясно каква е формулата,тай че излишни са ти терзанията.
няма гадже-няма проблеми,болка и страдание...(лично мнение)
в момента съм на 13 и никога не съм имала ;]
sasha_90
11-14-2008, 11:19
Викаш си към 20 годишна?Нещо по-умно за ник не можа ли да измислиш?
Кофти .. най-добре е да не мислиш за това, а просто да се кефиш на живота :grin: и не забравяй че не е толкова лесно да срещнеш човека за теб, просто някой ден ще се намерите :oops:
salfetka
11-14-2008, 15:59
мерси, че сте откровени явно ПРОБЛЕМЪТ Е В МЕН :? не мога да бъда себе си.когато харесвам някого започвам да се държа като идиот
Пожелавам ти тогава като срещнеш любовта да не изпиташ болката а само ЩАСТИЕТО
Whyniser
11-15-2008, 08:18
И да приемем,че няма приятели и познати.Как ще дойде любовта :-o.
Ама всички говорите наизуст.
Викаш си към 20 годишна?Нещо по-умно за ник не можа ли да измислиш? :lol: