PDA

View Full Version : Любов за 30 минути

ic3_heart
11-14-2008, 23:03
ve4e sym 6tatliva preglytnah fakta 4e sym tvyrde malka za nego0 a puk i toi ne me zaslujava kolkoto i visokomerno da zvu4i ! :-)

sweet4esf
11-14-2008, 23:14
milichka takuv e jivota...
a i ponqkoga makar tolkova golemi muje na god te si ostavat deca koito gi e strah ot obvurzvane ili neshto po taka..
mislq che dobre e napravil kato navreme e slojil krai zashtoto po losho shteshe da stane ako te beshe minal i da te zaebe a toi ne se e vuzpolzval ot teb
NE ZABRAVQI TOVA!
vse pak ne e chak tolkova golqm zadnik...
ili prosto ne e bil gotov ili druga e imalo ili ne e iskal da se obvurzva ili NAISTINA VUZRASTTA ZA NEGO E PROBLEM zashtoto se pak mila mogat da go osudqt zaradi tova.. :)
takache priemi negoviq izbor .. imal e prichina tova e qsno zaatova nqma smisul da se izmuchvash :-)
VSQKO ZLO ZA DOBRO sladur takache digai gore glavat i davai napred :-) :smt056

ic3_heart
11-14-2008, 23:24
milichka takuv e jivota...
a i ponqkoga makar tolkova golemi muje na god te si ostavat deca koito gi e strah ot obvurzvane ili neshto po taka..
mislq che dobre e napravil kato navreme e slojil krai zashtoto po losho shteshe da stane ako te beshe minal i da te zaebe a toi ne se e vuzpolzval ot teb
NE ZABRAVQI TOVA!
vse pak ne e chak tolkova golqm zadnik...
ili prosto ne e bil gotov ili druga e imalo ili ne e iskal da se obvurzva ili NAISTINA VUZRASTTA ZA NEGO E PROBLEM zashtoto se pak mila mogat da go osudqt zaradi tova.. :)
takache priemi negoviq izbor .. imal e prichina tova e qsno zaatova nqma smisul da se izmuchvash :-)
VSQKO ZLO ZA DOBRO sladur takache digai gore glavat i davai napred :-) :smt056 Знам но же4е 1 месец и нещо болката не спираа .. боли ме страшно мн .. но ии това за осъждането ми го беше казъл .. знаеш ли нещо повече ии мисси за топлите думи :-)

cherinka
11-14-2008, 23:43
Аз съм за първия отговор.

гласувах за втория

Andreev
11-15-2008, 04:46
шшшшш няма ли по-съкратена версия :shock:

MoOnLiGhT_ShAdOw
11-15-2008, 08:39
Хъх, бях останала с впечатлението, че осъждането е само ако спи с теб... А като знам държавата, дори и да подадеш оплакване, едва ли ще е чудо голямо за властите. Не мисля, че е оправдание!
Според мен, дори и да е искал да те предпази, е постъпил доста долно, след като не е имал доблестта поне да ти се обади... или да се видите очи в очи. Обаче едва ли в момента ти трябва някой да го обижда - все пак на подсъзнателно ниво най-вероятно ще си го защитаваш и повече ще си го харесваш, затова съжалявам.
Опитай се да приемеш случката като поука от живота. Не плачи, че е свършило, радвай се, че е станало. :) Запази го в сърцето си като светъл спомен, като кътче в душата си, в което можеш да се скриеш понякога, за да избягаш за малко от света. Но внимавай да не го разрушиш с мъката и сълзите си, защото след време на сърцето ти ще му писне да страда и може да стане точно обратното - да започнеш да отхвърляш варианта да чувстваш, в това число и да обичаш и да се радваш. А не трябва - все още си дете. :) (Не се обиждай от това.)
Пожелавам ти успех и гледай по-ведро на живота. :]

chokolate_girl
11-15-2008, 08:50
прочетох го цялото,наистина мн вълнуващо.
И той няма ли да се върне да работи там вече?
но въпреки това си мисля,че твоите чувства са били истински,за разлика от неговите,той не те е приемал за сериозна ,защото си малка.
и не е осъзнал ,че наистина можеш да обичаш.Грешката си е негова.
Не осъзнава какво момиче е изпуснал и ще съжалява.

MusicIsTheKey
11-15-2008, 09:23
Разликата в годините има значение и винаги е имала. Другото са митове и легенди от влюбени 14-15 годишни момичета, които си мислят, че са успяли да 'свалят' 30 годишен мъж, а той всъщност само си играе с тях. Има и изключения, но те са рядкост. (Истинските).

разЛиката в годините ни е мн голяма 7 год.. " аз само му отг че ако наистина е изпитвал нещо нямаше да си мисли така и да се получи така ..

Не каза точните години, но въпросният човек вероятно е на около 26-27 (?). Какво може да му даде една малка ученичка, освен секс и просто забавление? Нищичко. Не си му нито на нивото, нито на годините, нито нищо. Ти дори не можеш да пишеш прилично грамотно (без да се засягаш). Може да си невероятно сладка, да те хареса, но шансът да стане нещо сериозно е малък. До един момент ще му се забавно, но в следващият ще се осъзнае и ще те остави. Както е станало всъщност. Друго е, ако ти беше на 20 и разликата ви беше 7 години.

Aцки мн те харесвам но не трябва нали ..

"Ацки"? Какво е това - яде ли се, пие ли се? Такава дума не съществува.

ps: Сега няколко форумки ще се изредят да ме "убеждават" как е възможно, как имат подобни връзки и са много влюбени, как аз греша.

kalpazanka
11-15-2008, 11:43
А да не би да има друга приятелка, сериозна, от която да крие, че има връзка с теб?!
Първото, което ми направи впечатление, бе, че трябвало да сте дискретни, при положение че родителите ти нямат против. Второто- явно съвестта му е проговорила и е прекратил всичко в зародиш.

titinkaa
11-15-2008, 12:17
шшшшш няма ли по-съкратена версия :shock:+1 :D

soul1199
11-15-2008, 18:14
prosto naistina e golqma razlikata v god.,trqbva da go zabravi6 i da produlji6 napred,6e si nameri6 dryg

LaDy_DaQnA
11-15-2008, 18:49
Хъх, бях останала с впечатлението, че осъждането е само ако спи с теб... А като знам държавата, дори и да подадеш оплакване, едва ли ще е чудо голямо за властите. Не мисля, че е оправдание!
Според мен, дори и да е искал да те предпази, е постъпил доста долно, след като не е имал доблестта поне да ти се обади... или да се видите очи в очи. Обаче едва ли в момента ти трябва някой да го обижда - все пак на подсъзнателно ниво най-вероятно ще си го защитаваш и повече ще си го харесваш, затова съжалявам.
Опитай се да приемеш случката като поука от живота. Не плачи, че е свършило, радвай се, че е станало. :) Запази го в сърцето си като светъл спомен, като кътче в душата си, в което можеш да се скриеш понякога, за да избягаш за малко от света. Но внимавай да не го разрушиш с мъката и сълзите си, защото след време на сърцето ти ще му писне да страда и може да стане точно обратното - да започнеш да отхвърляш варианта да чувстваш, в това число и да обичаш и да се радваш. А не трябва - все още си дете. :) (Не се обиждай от това.)
Пожелавам ти успех и гледай по-ведро на живота. :]

Напълно прав

DevilWish
11-15-2008, 19:05
но въпреки това си мисля,че твоите чувства са били истински,за разлика от неговите,той не те е приемал за сериозна ,защото си малка.
Не осъзнава какво момиче е изпуснал и ще съжалява.
И аз така мисля.И аз имах приятел точно с 8 години по-голям, беше трудно, защото трябваше да лъжа майка си на колко е години, отделно, че беше наркоман /голяма грешка в живота ми, защото толкова изтърпях (да го виждам как почти умира)/ . . И в крайна сметка го обичаш много и бях готова на всичко за него, като се преместих от Б-я исках да го взема тук, плачех по цели дни, казах, че ако той не дойде тука в нас да живее ще се върна в Б-я. . говорихме всеки ден по телефона, толкова сълзи пролях цели 2-3 месеца. .докатоооо не срещнах 'следващият' ;) Така че ще го забравиш . . трудно, но . . все пак ще го забравиш ;)

ic3_heart
11-15-2008, 21:07
Не осъзнава какво момиче е изпуснал и ще съжалява. Благодаря за хубавите думи .. та да ти отговоря няма да се върне при нас .. хванал се е на работа в центара още на следващия ден .. [ радвам се за него че поне си е намерил работа бързо ] :)

sweet4esf
11-15-2008, 21:16
Разликата в годините има значение и винаги е имала. Другото са митове и легенди от влюбени 14-15 годишни момичета, които си мислят, че са успяли да 'свалят' 30 годишен мъж, а той всъщност само си играе с тях. Има и изключения, но те са рядкост. (Истинските).

разЛиката в годините ни е мн голяма 7 год.. " аз само му отг че ако наистина е изпитвал нещо нямаше да си мисли така и да се получи така ..

Не каза точните години, но въпросният човек вероятно е на около 26-27 (?). Какво може да му даде една малка ученичка, освен секс и просто забавление? Нищичко. Не си му нито на нивото, нито на годините, нито нищо. Ти дори не можеш да пишеш прилично грамотно (без да се засягаш). Може да си невероятно сладка, да те хареса, но шансът да стане нещо сериозно е малък. До един момент ще му се забавно, но в следващият ще се осъзнае и ще те остави. Както е станало всъщност. Друго е, ако ти беше на 20 и разликата ви беше 7 години.

Aцки мн те харесвам но не трябва нали ..

"Ацки"? Какво е това - яде ли се, пие ли се? Такава дума не съществува.

ps: Сега няколко форумки ще се изредят да ме "убеждават" как е възможно, как имат подобни връзки и са много влюбени, как аз
греша.

napulno vqrno kazano...
tova i az imah predvid :)

se pak sum suglasna da si primerno kato sestrami tq e na 19 a neiniq na 31 i sa zaedno veche 3 god no se pak e bil na 29 a tq kam 18te nqkade a ti i toi :?

e az predi bqx na 12 i xodex s 19 god i toi iskashe samo sex zashtoto tova mojeh samo da mu dam...
prosto si nameri nqkoi do kam 19 ne pove4e .. :?

alex_deni
11-18-2008, 12:32
^
Не мисля!

Първо, music is the key, мацката е на 16, 7 години разлика, следователно момчето е на не повече от 23! Малко математика се иска :?

Не оправдавай сестра си! Тъпо е да го даваш за пример при положение, че случката е абсолютно същата, щото на тях разликата им е 6-7 год, а сестра ти и гаджето й- 11 години! Няма място за сравнение.

На нашите разликата им е 6 години и се познават откакто майка ми е била на 14 а баща ми на 20. От тогава са се харесвали и сега са женени!

Нещо ще ми кажете ли? (Освен, че съм тъпа и тва е изключение)

skateprinces19
11-18-2008, 15:06
Така ... Марианче , сега ще ти кажа и моето мнение ... Първо според мен годините не са пречка - любов не се гради на основата на годините , а на чувствата между двама ... Това, което си изживяла с него е наистина мечта на много млади момичета и това , че се е преместил според мене е само за да избяга от теб ... не ми се вярва да са го уволнили толкова спонтанно и то без видима причина ... мисля , че след като сте преживяли тези красиви мигове заедно той се е уплашил , че чувствата могат да прераснат в нещо наистина сериозно , и точно тук идва извинението - " Имаме голяма разлика в годините .. " ... Според мен го е хванал страх , който всъщност е нормален ... И ето и моят съвет към теб - не се отказвай от любовта си , колкото и невъзможна да изглежда тя и помни , че ако той наистина е имал чувства към теб ще се върне , а няма да бяга от взаимното ви щастие ... Все пак успех миличка !! :-)

Bafomet
11-18-2008, 15:13
Страхливец,ти си дете за него , и не иска да се обвързва с теб,страх го е ,че ще го обсебиш,преживей го,може да е за добро!Не"лапай мухи по него",а си живей живота!

BaiToq
11-18-2008, 18:18
Здравейте на всички ! Искам да споделя моята история която поне когато писах на Доктор Теен каза че е мн красива .. но това мен не ме " топли" както се казва за това реших да създам тема но първо да ви разкажа моята история! Всичко започна преди 1 год. когато отидох случайно в кварталното кафе то се намира точно пред нас. Имах среща с една приятелка и влезнах аз в кафето и отидох на бара да си поръчам нещо .. още когато видях бармана нещо трепна в мен не отделих поглед от него .. но си казах " Я стига .. какфо ми става" но какфо можех да си помисля все пак бях "почти малка" за "любов"! Много исках като завърша 9 клас лятото да работя в кафето .. просто исках да разбера как се изкарват пари ии да посвикна с работа .. родителите ми се познаваха с собственика на кафето и точно когато търсеха сервитьорки шефа ми предложи да работя ии аз не отказах разбира, едната причеина беше тази която казах а другата че ще го виждам и че ще се запозная с него ! :) И така си отмина Лятото с постояни закачки между двамата и мн слънчеви моменти но тези моменти бяха само до преди месец .. когато осъзнaх че аз се влюбвам в него въпреки че не трябва защото той е по голям от мен с 8 год но какво от това .. Лятото моите родители си мислеха че имаме нещо по между ни .. и нямаха нищо напротив защото се познаваха и му имаха вяра .. Постоянно ме базикаха за него и погледите му, но аз не обръщах внимание защото той е по голям от мен, до преди месец когато самата осъзнах че ацки мн го харесвам ... Винаги се чудех защо искам да изпъкна пред него, да го впечетля с нещо .. до като преди месец не излезнахме на кръчма аз , той една наша колежка и негов приятел. Отидохме там настанихме се в заведението което беше със жива музика .. та Колегата ми се казва "Пламен" ии той извика еднин от музикантите и му каза нещо на ухо .. Свърши песента и се чу на микрофона "Поздрав за най-малкото и чаровно момиче в заведението" тогава ме покани на танц .. бях щастливааа .. :-) всичко си мина перфектно както се казваа :grin: прибрах се аз вкъщи и му признах за чувствата си .. написах му смс в който пишеше "Aцки мн те харесвам но не трябва нали .. ?" ии заспах :-D сабудих се от смс към 04:15 сутринта той ми беше отговорил " Защо не, всеки си иска своето , но трябва да бъдем дискретни ! ако това не те бърка :-) " и аз естествено казах че не ме бърка .. питах го какво мисли за мен а той ми написа че съм " мн сладко момиче и че му харесвам и че иска по често да ме вижда" и аз го базикнах " от каде знаеш че съм сладка не си ме опитал " а той " ако питаш мен веднага бих излезнал да го направя .. какво ще кажеш " и аз му отг " в момента съм по ношница и ацки мн ми се спи но бих излезнала защо не " и той каза " 0ок все пак живея на близо мога да отскоча и аз казах " 0ок" каза ми че след 10 мин ще бъде пред нас .. и точно така и стана след 10 мин той ми написа смс " пред вас съм" аз не повярвах излезнах и му казах че съм луда да злизам толкова рано и то точно заради момче а той ме попита спинка ли ти се и аз казах ацки много .. до вкъши имаме една спирка и седнахме аз му бях обърнала малко гръб но той ме обърна към него хвана ми брадичката и ме целуна нежно .. втория момент на щастие :-P осле отидохме до една беседка там продължихме разговора и го попитах защо трябва да сме дискретни а той ми отг заради годините ..и аз казах че на мен не ми пречат щом си го харесвам и родителите ми са съгласни няма проблем той си премълча .. и само ме целуна .. след което си погледнах телефона беше станало 06:30 трябваше да се прибирам защото бях на тренировки от 7 часа а пък и след тренировките щяхме да ходим до Тетевенския балкан в Рибарица .. изпрати ме до вкъщи и точно под уличната лампа ме целуна .. беше като приказка .. прибрах се и получих смс от него " цунка по муцунка за лека нощт :-) " и аз му каза " лека" отидох на тренировки бях щастлива не спирах да се усмихвам .. бях препълнена от щастие .. след тренировката заминахме с родителите ми на тази екскурзия ... и след обед се въРнахме но в 16:оо часа някаде получих смс от него в който пишеше " Миме не се сърди но това което се случи мисля че е грешка нека си останем само приятели" Разплаках се исках да умра попитах го защо " а той ми отг просто разЛиката в годините ни е мн голяма 7 год.. " аз само му отг че ако наистина е изпитвал нещо нямаше да си мисли така и да се получи така .. ! На другия ден трябваше да се съберем в кафето всички колеги защото шефа ни имаше рожден ден .. подарихме му подаръка и извика Пламен да поговорят на саме .. и аз питах колежките защо и те ми казаха че ще го гони от работа ...Тогава просто всичко се срина разплаках се пред всички една от коелжките ми която беше с мен на кръчмата знаеше защо .. аз се прибрах вкъщи цяла седмица не бях яла постоянно плачеh и си мислех че няма да го видя повече ии че се е подиграл със мен така жестоко ... искаше ми се да умра защото знаех че за пъРви път бях сигурна във себе си и знаех че изпитвам за първи път такива силни чувства! ;( :( Преди няколко дни се разплакох пак заради него защото всичко ми напомня за него какво хубаво ми беше когато бяхме заедно на смяна в кафето как неусетно минаваше времето когато бяхме заедно как от смях са ни боляли коремите как сме се карали за глупости и сме се закачаЛи как сме се пръскаЛи с вода ... как ме гушкаше когато бях разтроена и когато не ми се говореше ВСИЧКО ТОВА МИ ЛИПСВА ЛиПСВА МИ УСМИВКАТА СИНИТЕ МУ ОЧИ ..ВСИЧКОПреди няколко дни колежката ми му написа последен смс в който пишеше " Еитака като пре*баваш всички . Няма да си намериш пРиятелка . Не засЛужаваш нищо от мен .. Толкова сълзи са биЛи напразно.Дано съдбата да бъде щедра към теб! Да имаш жена която да Не те обича и маЛка красива дъщеря която да претърпи всичко това което ти ми причини.Тя да плаче за него, а тойда я отритва и да гледа на нея с пренебрежение .. Тогава му писах за последно изтрих му номера и всички снимки които имах ;( ;( страдам и нз какфо друго да направя за да проумее че въпреки че съм по малка от него мога да обичам ;( :-) Помогнете кажете какво мислитее ако искате ме намерете в skype : sw373_baby .. Кажете си мнението измъчвам се и си мисля че никой не ме разбира обейдавам се че " ВСИЧКО ИДВА ЗА ДА СИ ОТИДЕ" мн точни думи ;( ;(
Издай роман 8-)

ic3_heart
11-18-2008, 20:14
Така ... Марианче , сега ще ти кажа и моето мнение ... Първо според мен годините не са пречка - любов не се гради на основата на годините , а на чувствата между двама ... Това, което си изживяла с него е наистина мечта на много млади момичета и това , че се е преместил според мене е само за да избяга от теб ... не ми се вярва да са го уволнили толкова спонтанно и то без видима причина ... мисля , че след като сте преживяли тези красиви мигове заедно той се е уплашил , че чувствата могат да прераснат в нещо наистина сериозно , и точно тук идва извинението - " Имаме голяма разлика в годините .. " ... Според мен го е хванал страх , който всъщност е нормален ... И ето и моят съвет към теб - не се отказвай от любовта си , колкото и невъзможна да изглежда тя и помни , че ако той наистина е имал чувства към теб ще се върне , а няма да бяга от взаимното ви щастие ... Все пак успех миличка !! :-) Причина имашее .. той просто не работеше ! Когато беше с мен на смяна ми помагаше и не мога да отрека че не е работил, но когато е със другите както казват колежките ми се правил на "ударен" но не им вярвам .. защото съм била там когато той е бил на смяна и мога да твърдя че той работи повече отколкото този с който е бил на смяна .. но изглежда и лъжите са помогнали от страна на колежките за да го уволни шефа :x :smt022 :smt022

skateprinces19
11-19-2008, 03:58
Така ... Марианче , сега ще ти кажа и моето мнение ... Първо според мен годините не са пречка - любов не се гради на основата на годините , а на чувствата между двама ... Това, което си изживяла с него е наистина мечта на много млади момичета и това , че се е преместил според мене е само за да избяга от теб ... не ми се вярва да са го уволнили толкова спонтанно и то без видима причина ... мисля , че след като сте преживяли тези красиви мигове заедно той се е уплашил , че чувствата могат да прераснат в нещо наистина сериозно , и точно тук идва извинението - " Имаме голяма разлика в годините .. " ... Според мен го е хванал страх , който всъщност е нормален ... И ето и моят съвет към теб - не се отказвай от любовта си , колкото и невъзможна да изглежда тя и помни , че ако той наистина е имал чувства към теб ще се върне , а няма да бяга от взаимното ви щастие ... Все пак успех миличка !! :-) Причина имашее .. той просто не работеше ! Когато беше с мен на смяна ми помагаше и не мога да отрека че не е работил, но когато е със другите както казват колежките ми се правил на "ударен" но не им вярвам .. защото съм била там когато той е бил на смяна и мога да твърдя че той работи повече отколкото този с който е бил на смяна .. но изглежда и лъжите са помогнали от страна на колежките за да го уволни шефа :x :smt022 :smt022

Не виж това , че са го уволнили не значи , че всичко трябва да се прекрати ... мисълта ми беше , че това е било допълнитено извинение за това да те зареже ... и тогава на помощ идват и годините ... това са просто едни извинения , които той е използвал за да не се обвърже , просто защото го е страх ...

Naughty_
11-19-2008, 09:33
Анкета?

Glavoreza
11-19-2008, 10:04
Съкрати го малко че ме е мързел да чета ебахти историята.

ic3_heart
11-19-2008, 20:57
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-k а кат0 се замисля преди да се случи всичко това бях толкова лъчезарно детенцее .. Липсва ми предишното " Аз" :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

MusicIsTheKey
11-19-2008, 21:38
Прочела съм темата през пръсти и не е нужно някой да ми се прави на интересен с глупости като "малко математика". Казала съм приблизително на колко е, не съм твърдяла за точност! Нито ме интересува, нито нищо. Математиката си ми е перфектна, не се безпокой.