View Full Version : Kak da mi porasnat..
Здравейтее искам да попитам как да ми пораснат ноктите по бързо значи аз ги гриза от 3 години и имам чувството че разстът колкото да отбият номера :D:D:D pls ako znaete nqkakwi na4ini kajete :)
Magichkaa_
11-15-2008, 18:21
ima specialni takiva prdukti na AVON ,a i po magazinite predpolagam shte ima :)
aa da az imam na avon kupih si ama ne6to mi se vidi meka rabotata :D:D
Jinjerpk
11-15-2008, 18:32
Пий "Ревалид"
Magichkaa_
11-15-2008, 18:36
Mi ne sym go izpolzvala ,ama tam sa hvalqt 4e bili dovolni edni gargi :D
На Ейвън се казва : " Терапия, стимулираща растежа на ноктите ", към 5 лева е. На мен ми помага... имам предвид, след седмица, ако се мажа редновно има резултат, но не голям.
Пък и то си зависи от нокти, така, че... ;]
remember_me
11-15-2008, 18:55
ima takiva lakove koito sa s gor4iv vkys specialno za da ne si grize6 noktite ili pak si gi lakirai v nqkakav otvratitelen cvqt 4e kato go pogledne6 da se otkaje6 da gi grize6.
xax twa mnogo me izkefi :D ami az poprincip gledam da si napraq hubaw lak i da ne iskam da go sysipq .. ama az iskam da ida na manikurist da mi naprawi noktite ama to moite nokti da go e sram chovek da ide da se izlaaga :D:D
titinkaa
11-15-2008, 20:16
ima specialni takiva prdukti na AVON ,a i po magazinite predpolagam shte ima :)+1
draki4ka
11-15-2008, 20:16
еми не е само до лаковете....и аз като по малка си гризях ноктите коагато един ден осъзнах че всяко едно гризене вофи до някфо последствие на зъба т.е. вманиачих си в мозъка че зъбките ми ще се равалят или нещо от сорта :lol: :lol: а до колкото до растенето доокато не престанеш да ги грезеш няма да започнат да растът по бързо :? :lol:
varnen4e
11-15-2008, 20:17
Хора, аре пишете на кирилица, ужасно е това с латиницата.
anonymous497065
11-15-2008, 20:46
Как да ти пораснат, като ги гризеш?
summerlove66
11-15-2008, 22:11
При гризенето на нокти разстежът става все по бавно .. От личен опит го знам .. ;) .. И след тва никога вече не може да пораснат хуаво нокти .. най добре ноктопластика или нещо друго иначе нема начин ;)
sladurana_be
11-16-2008, 11:02
Аз преди година (няма и толкова) имах такъв проблем,и знам че,е много гадно.Искаш красив (дълъг) маникюр,но НЯМА.Вманиячаваш се.Обаче ресшение има.АЗ съм сигурна,че не обичаш да се лакираш,защото мислиш,че не стои добре :lol: лакирай се направи си ноките така,че да ти харесат.Старай се да не го ядеш :-D защото е много грозно лакът да ти е олющен :-x Пази ноктите си.Грижи се за тях,чети в интертнет.
ТОЗИ МЕТОТ ПОМАГА!!!! Ако има резултат ПИШИ :)
varnen4e
11-16-2008, 11:11
Хининова вода.
Magichkaa_
11-16-2008, 11:15
Ама ти като ги гризеш много ясно ,че няма да ти помага Стимулиращото продуктче на AVON :D Имам една приятелка,която си гризе ноктите и като и ги гледам кви са огризани и малки и така се стимулирам да не си гриза мойте :D :D :D
DiScOnEcTeD
11-16-2008, 11:48
мен пък на 2 дена са ми пораснали и секи ден ги режаа :-o :-o даЙ да си смениме никтите :lol: :D
Как да ти пораснат, като ги гризеш?
+1
щом си си ги гризала толкова дълго време е нормално сега да ти растат по-бавно....нека мине малко време и ползвай различни продукти за подхранване и предпазване на ноктите и стимулиране на растежа
MishoMiltenov
11-16-2008, 12:47
Здравейтее искам да попитам как да ми пораснат ноктите по бързо значи аз ги гриза от 3 години и имам чувството че разстът колкото да отбият номера :D:D:D pls ako znaete nqkakwi na4ini kajete :)
Просто СПРИ да си гризеш ноктите и вс ще е наред. Ти какво искаш през ноща да си ги изгризеш да се намажаш с нещо и на сутринта да имаш пак нокти....нестаааа :lol: :-P
abe nea werno az weche ne gi griza ami kak da obesnq tam deto trqbwa da e nokuta mqstoto e mnogo malko ..i mojebi za towa shte gi snimam i she vidite :D:D
Хининова вода.
Ти малоумна ли си, бе?! Да си забелязала, че хининовата вода се използва за КОСА, а косата няма вид на нокти?!?!?! :-x
siamskatakotka
06-02-2010, 20:46
Хининова вода.
Това не е ли за разстеж на косата :?