PDA

View Full Version : Имам проблем ;( ;( ;(

oooo
11-16-2008, 08:49
Здравейте.Имам 1 проблем ;( Сутринта като се събудих видях,че ми тече бяло течение ;(Това много лошо ли е.Вчера бях болна днес се чувствам по-добре не мисля,че е от това моля ви без подигравки!

girl_in_black
11-16-2008, 09:16
Вероятно е от това, че си нстинала.Спокойно, не е нещо страшно, но ако не ти мине до няколко дни е добре да отидеш на гинеколог.

Sladur_
11-16-2008, 09:28
Не е опасно :) няма да се мре

BeMyLover
11-16-2008, 09:41
Това е нормално когато си настинала ... най-добре отиди на гинеголог и ще ти предпише лекарства за това ... но няма от какво да се притесняваш ;)

Rebirthing
11-16-2008, 09:49
Как да не е опасно бе, вие въобще какво разбирате?!?Това че много момичета имат и нищо не правят по въпроса не значи че не е опасно.Трябва да потърсиш помощ от гинеколог.

6o6kotooo
11-16-2008, 09:51
омфг просто си истинала :D :D :D ако е малко за кфо пък тряа ходи на гинеколог ......разбирам ако е ужасно много и е постоянно да ама....... :Д

kalpazanka
11-16-2008, 09:52
Как да не е опасно бе, вие въобще какво разбирате?!?Това че много момичета имат и нищо не правят по въпроса не значи че не е опасно.Трябва да потърсиш помощ от гинеколог.
И аз това бая

Нищо ти няма :grin: (http://http://teenproblem/net/f/pezata)
Как разбра? Гледа й на кафе, на ръка?! Или хвърля боб, леща, туршия?!

summerlove66
11-16-2008, 10:28
Че аз постоянно имам .. не мисля че е проблем ..

Stefchyy
11-16-2008, 10:31
хаХАХАХАХАХаХа... ебати тъпото .. :-o :-o

Rebirthing
11-16-2008, 10:36
Ето това са причините за бяло течение, който си мисли че е нормално и няма проблем греши:

Предразпологащи причини
Недостатъчна хормонална активност на яйчниците в предпубертетната възраст, климактериума и менопаузата, патологична яйчникова недостатъчност, бременност, раждане, аборти и др.
Нарушен нормален химизъм и биологична среда на влагалището след неоправдани или неподходящи промивки, влагалищни средства за предпазване от забременяване и др. Влагалището нормално има кисела реакция, която създава неблагоприятни условия за развитие на болестотворните микроорганизми и с това го предпазва от възпалителни заболявания.
По-продължително използване на някои лекарствени вещества – антибиотици, сулфонамиди и др., които, като унищожават нормалните за влагалището микроорганизми, създават условия за развитие на болестотворни микроорганизми /особено често гъбичката кандида албиканс/.

Непосредствени причини
Бактерийни инфекции от най-различен тип, включително и гонококите /причинители на трипера/. Инфекциите са най-честата причина за бялото течение.
Гъбични инфекции – най-честите причинители от много позната на жените група са т. нар. трихомонас вагиналис и кандида албиканс. Влагалищното течение, предизвикано от тези причинители, е често срещано и много упорито. Някои от инфекциите са семейни, защото засягат всички членове на семейството.
Механични причинители - чужди тела, попаднали случайно или преднамерено във влагалището: влагалищни песари, тампони и предмети, използвани при онанизъм или пъхнати случайно от малки деца /бобени зърна, малки монети, копчета и др./.
Термични дразнения – горещи влагалищни промивки, недобре дозирани кални или парафинови тампони при физиотерапия и др.
Химични дразнители – дразнещи разтвори за промивки, противозачатъчни средства, професионални вредности и др.
Нарушена трофика на влагалищните стени при напреднала възраст, след лъчелечение, при общи заболявания и др.
Психогенни причини – най-често у девойки, които не водят полов живот, и у силно сексуални жени.

Wrathchild
11-16-2008, 12:21
Може да е от лекарствата. Аз също бях болна преди 1-2 седмици, като когато бях най-зле текох като река. В момента, в който се почувствах по-добре си спря и всичко си е наред. Така че ако не продължи няма от какво да се притесняваш.

FeelMe
11-16-2008, 12:30
abe nqkoi ot vas samo q pla6at...normalno e sled kato si bila bolna-i ot samata nastinka i ako si pila antibiotici.ne q pla6ete 4e moje da e seriozno,da ima infekciq i t.n.kogato bqloto te4enie e pri4ineno ot bakterii ,togava to e po-gusto,sus razli4en cvqt (jult,po-nasiteno bql,kafenikav) i s mn nepriqten miriz.ako nqma6 tezi simptomi nqma za kakvo da se trevoji6. :)

a tui kato nqkoi se izkazaha leko nepodgotveni... pri nqkoi jeni se polu4ava taka ,4e postoqnno sa sus bqlo te4enie (nari4a se hroni4no). to ne e priznak za bolest ili infekciq ,prosto go ima.i ako e beleznikavo i bez cvqt -nqma nikakuv problem !!! ve4e drug e vuprosut ako gi ima izmeneniqta koito poso4ih malko po-nagore.

Rebirthing
11-16-2008, 12:39
a tui kato nqkoi se izkazaha leko nepodgotveni... pri nqkoi jeni se polu4ava taka ,4e postoqnno sa sus bqlo te4enie (nari4a se hroni4no). to ne e priznak za bolest ili infekciq ,prosto go ima.i ako e beleznikavo i bez cvqt -nqma nikakuv problem !!! ve4e drug e vuprosut ako gi ima izmeneniqta koito poso4ih malko po-nagore.

Хроничното бяло течение се лекува!

FeelMe
11-16-2008, 14:00

Хроничното бяло течение се лекува!
ne ,ne se lekuva.maika mi cql jivot e sus takova.hodi po lekari po sofiq,vuv specializirani centrove i navsqkude kazvat 4e poprincip hroni4noto bqlo te4enie ne se lekuva.za sujalenie ne namerih materiql v google za da ti go dokaja ,no ako ne vqrva6-porazrovi se malko pove4e i vse 6te nameri6 ne6to...

vikito0397
11-16-2008, 16:22
sP0red men ne e neshto osobeno... ;)

baby_inloff
11-16-2008, 16:51
nz mene po4ti vinagi 5-6 dena predi da mi doide po4va da mi te4e usileno 'bqlo' i spira s kraq na cikala :-o

natedog
11-16-2008, 19:10
да ве .. напълно нормално е да имаш бяло течение като си момиче :-x иди на доктор не ги слушай тея !

FeelMe
11-17-2008, 16:46
да ве .. напълно нормално е да имаш бяло течение като си момиче :-x иди на доктор не ги слушай тея !
nikoi ne e kazal "napulno normalno".prosto kazahme 4e 6tom e bolna zna4i e ot tova.az ve4e poqsnih 4e ako ima infekciq ili nqkakvo zabolqvane bqloto te4enie 6te ima neobiknoven cvqt,gustota i nepriqten miriz.vse si mislq 4e sama (bez namesata na lekar) 6te zabeleji nqkoi ot tezi priznaci.

sevenhill
11-17-2008, 18:23
Стига мрънка :D жива си още :booooomb: 8-) 8-)

sharenodetence
11-19-2008, 16:52
и на мене нчколко днеа преди да ми дойде имам бяло течение

beachy_bunny
11-19-2008, 17:41
xax я земете малко си пазете крачетата и кръста ...

sunchouz
11-21-2008, 13:35
Олеее аз го имам постоянно.Ами ако ми има нещо? :shock:

LadyDy
11-21-2008, 13:38
Ако си пила някакви лекарства е много възможно. Ако толкова се притесняваш отиди на гинеколог!

curka87
11-21-2008, 14:26
Нищо ти няма, няма да умреш.Споко.