Влез

View Full Version : няколко въпроса

_mimi7y_
11-16-2008, 10:47
първият ми въпрос е : имам отвратителни пъпчици по краката горната част на крака ....знаете ли някакве мазила нещо да се махнат ?
следващия ми проблем е че ноктите на краката ми са мн твърди..
ако някой знае начин за разрешение на проблемите ми да пише..предварително благодаря :)

summerlove66
11-16-2008, 10:56
.. Ем тия пъпчици може да са от всичко .. няква алергия или др неща .. Иди на кожен лекар да ти каже .. Не вярвам някой тук да е ясновидец и да знае какво ще ти помогне ;) А за ноктите .. Ако е за резане пробвай да ги държиш 10 15 минути преди да ги режеш във вода ;)

TinkyWinky
11-16-2008, 11:23
пъпчиците може да са гъбички, не разбрах коя точно е тази горна част...

за ноктите писаха вече, може да ги режеш след баня, докато са още меки от водата...

masal
11-16-2008, 11:30
И аз имам същите проблеми.Пъпчиците са по бедрото и съм 100% сигурна,че поне при мен не са нито алергична реакция нито нещо такова.А за ноктите предполагам авторката е достатъчно умна да се сети да си потопи краката във вода преди рязане.Има ли нещо което трайно да омекоти ноктите?

_mimi7y_
11-16-2008, 13:04
И аз имам същите проблеми.Пъпчиците са по бедрото и съм 100% сигурна,че поне при мен не са нито алергична реакция нито нещо такова.А за ноктите предполагам авторката е достатъчно умна да се сети да си потопи краката във вода преди рязане.Има ли нещо което трайно да омекоти ноктите?
и моите не са от алергия... да знам че трябва да ги режа след като се къпя...но аз ви питам за някакъв прокукт който да ги омекоти