View Full Version : Забравих го..но срещнах него ;(
Мн време обичах човек,който не се интересуваше от мен.. ии в последствие го забравих.Но сега стана така,че се влюбих в едно момче.То е от мойто даскало ..същия випуск и не е в моя клас.Лятото (когато още не го харесвах) ние станахме приятели.Открих в него,човек на който мога да се доверя и да разчитам.Той също ми споделяше..и до преди 2 седмици ми казваше всичко ..питаше ме за съвети с някое момиче и т.н.Докато в един ден аз му казах че го харесвам.Реших да му кажа ..че няма значение и изобщо да забрави че знае. И той каза добре.Сега продължава да общува с мен както преди само ,че аз не съм същата.Не мога да се владея пред него .нз нещо ми става.И в същото време не искам да ставам гадже с него..просто ми е мн добър приятел.Как да остраня чувствата си мамка му!! :? :(
За съжаление няма как да отсраниш чувствата си ако те сами не изчезнат под въздействието на нещо като постъпка или думи казани от него ,които са те засегнали и т.н ....
sasha_90
11-16-2008, 11:19
Понятие като "отстраняване на чувства"-няма!
е К ..Тогава поне как да бъда същата и да не мисля че го харесвам ?
sasha_90
11-16-2008, 11:51
Това става с търпение и време.Занимавай се с нещо,което ти е интересно.
soul1199
11-16-2008, 11:54
ami nqma,kak da otstrani6 4yvstvata si kum nego,prosto s vremeto 6e go zabravi6 :)
За съжаление няма как да отсраниш чувствата си ако те сами не изчезнат под въздействието на нещо като постъпка или думи казани от него ,които са те засегнали и т.н ....
+11111 Подкрепям напълно аз мисля обаче, че ти самата и много объркана и трябва първо да изясниш твоите си чувства към него :)
sextazy_baby
11-16-2008, 12:40
Трябва ти време,защото чувствата не изчезват с едно щракване на пръсти
pandelka
11-16-2008, 13:37
Еее мацо , тва ако стааше толкоз лесно ... :razz: Няма начин..всичко става с време споко ;) .
за съжаление и това няма как да стане.Докато имаш чувства към него, ще те боли винаги , когато той ти иска съвет за някое момиче.Това няма как да го избегнеш. :(
Еее мацо , тва ако стааше толкоз лесно ... :razz: Няма начин..всичко става с време споко ;) .
Понякога дори времето не е достатъчно.
Ох ...да за съжаление така се случва при повечето добри приятели накрая единия се влюбва в другия.Според мен трябва ти сама да намериш начин да го преодолееш и най-добре може би ще е ако започнеш да се интересуваш от други момчета ...опитай може пък и да се получи.И просто с това момче си останете приятели -няма смисъл да разваляте доброто си приятелство :)Успех
summerlove66
11-16-2008, 16:34
Винаги така става .. Приятели и след кат му кажеш за чувствата си .. Айде един по голям .. Тъпо е..
Ох ...да за съжаление така се случва при повечето добри приятели накрая единия се влюбва в другия.Според мен трябва ти сама да намериш начин да го преодолееш и най-добре може би ще е ако започнеш да се интересуваш от други момчета ...опитай може пък и да се получи.И просто с това момче си останете приятели -няма смисъл да разваляте доброто си приятелство :)Успех
Да но ние не бяхме толкова добри приятели,че да кажа,че съм се влюбила в най-добрия си приятел а нещо средно .. 8)
MakeMeFeel
11-22-2008, 14:52
Не можееееш да ги отстраниш .. поне не трайно :D Те са като космите .. отстраняваш ги и те пак поникват :D
Сериозно ... и аз съм била в такава ситуация, но от опит знам, че не е хубаво да тръгваш с него . Скъсаш ли с него го губиш и като приятел, и като гадже ;)
Скъсаш ли с него го губиш и като приятел, и като гадже ;)
не винаги ;) но в повечето случеи е така :(
а и спокойно...след време ще се влюбиш в друг и този ще го забравиш ;) аа междувременно се постарай колкото и трудно да ти е да се държиш както преди :)
Скъсаш ли с него го губиш и като приятел, и като гадже ;)
не винаги ;) но в повечето случеи е така :(
а и спокойно...след време ще се влюбиш в друг и този ще го забравиш ;) аа междувременно се постарай колкото и трудно да ти е да се държиш както преди :)
Ами аз всеки път опитвам да съм същата /..както преди съм се държала ама не става :x
За съжаление няма как да отсраниш чувствата си ако те сами не изчезнат под въздействието на нещо като постъпка или думи казани от него ,които са те засегнали и т.н .... АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСНА
therichbitch
11-23-2008, 21:54
da za galost si prava
PoisoNGirL
11-23-2008, 23:56
Trudno shte go zabravish.Imah edin takyv priqtel(samo,che toi beshe super vliuben v men).Predlojih mu da ostanem priqteli,a toi na mementi super otkachashe i az reshih da se otdrupna.
Imash 2 varianta: Ili zabravqsh,che nqkoga ti e bil fr, ili absoliutno se abstrahirash ot tova,che go haresvash.Nabelqzvash si drug ili sama se opitvai da kontrolirash mislite si v tazi nasoka,pone kogato si s nego.
Az bih predpochela variant 1.No ti si reshvash vse pak.