.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Забравих го..но срещнах него ;(

Мн време обичах човек,който не се интересуваше от мен.. ии в последствие го забравих.Но сега стана така,че се влюбих в едно момче.То е от мойто даскало ..същия випуск и не е в моя клас.Лятото (когато още не го харесвах) ние станахме приятели.Открих в него,човек на който мога да се доверя и да разчитам.Той също ми споделяше..и до преди 2 седмици ми казваше всичко ..питаше ме за съвети с някое момиче и т.н.Докато в един ден аз му казах че го харесвам.Реших да му кажа ..че няма значение и изобщо да забрави че знае. И той каза добре.Сега продължава да общува с мен както преди само ,че аз не съм същата.Не мога да се владея пред него .нз нещо ми става.И в същото време не искам да ставам гадже с него..просто ми е мн добър приятел.Как да остраня чувствата си мамка му!!
    Да обичаш, това значи да бъдеш направен от сълзи и въздишки от пламък и вярност, докато станеш - купчина пепел.

За съжаление няма как да отсраниш чувствата си ако те сами не изчезнат под въздействието на нещо като постъпка или думи казани от него ,които са те засегнали и т.н ....

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен Аватара на sasha_90
    Понятие като "отстраняване на чувства"-няма!

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    е К ..Тогава поне как да бъда същата и да не мисля че го харесвам ?
    Да обичаш, това значи да бъдеш направен от сълзи и въздишки от пламък и вярност, докато станеш - купчина пепел.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от zdyhana
    Това става с търпение и време.Занимавай се с нещо,което ти е интересно.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami nqma,kak da otstrani6 4yvstvata si kum nego,prosto s vremeto 6e go zabravi6
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от kifla
    За съжаление няма как да отсраниш чувствата си ако те сами не изчезнат под въздействието на нещо като постъпка или думи казани от него ,които са те засегнали и т.н ....
    +11111 Подкрепям напълно аз мисля обаче, че ти самата и много объркана и трябва първо да изясниш твоите си чувства към него

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Трябва ти време,защото чувствата не изчезват с едно щракване на пръсти

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Еее мацо , тва ако стааше толкоз лесно ... Няма начин..всичко става с време споко .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от zdyhana
    за съжаление и това няма как да стане.Докато имаш чувства към него, ще те боли винаги , когато той ти иска съвет за някое момиче.Това няма как да го избегнеш.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Еее мацо , тва ако стааше толкоз лесно ... Няма начин..всичко става с време споко .
    Понякога дори времето не е достатъчно.

Град
    mezdra
    Ох ...да за съжаление така се случва при повечето добри приятели накрая единия се влюбва в другия.Според мен трябва ти сама да намериш начин да го преодолееш и най-добре може би ще е ако започнеш да се интересуваш от други момчета ...опитай може пък и да се получи.И просто с това момче си останете приятели -няма смисъл да разваляте доброто си приятелство Успех

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Винаги така става .. Приятели и след кат му кажеш за чувствата си .. Айде един по голям .. Тъпо е..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Цитирай Първоначално написано от Tedi4ka
    Ох ...да за съжаление така се случва при повечето добри приятели накрая единия се влюбва в другия.Според мен трябва ти сама да намериш начин да го преодолееш и най-добре може би ще е ако започнеш да се интересуваш от други момчета ...опитай може пък и да се получи.И просто с това момче си останете приятели -няма смисъл да разваляте доброто си приятелство Успех
    Да но ние не бяхме толкова добри приятели,че да кажа,че съм се влюбила в най-добрия си приятел а нещо средно ..

Не можееееш да ги отстраниш .. поне не трайно Те са като космите .. отстраняваш ги и те пак поникват

Сериозно ... и аз съм била в такава ситуация, но от опит знам, че не е хубаво да тръгваш с него . Скъсаш ли с него го губиш и като приятел, и като гадже
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Скъсаш ли с него го губиш и като приятел, и като гадже
    не винаги но в повечето случеи е така
    а и спокойно...след време ще се влюбиш в друг и този ще го забравиш аа междувременно се постарай колкото и трудно да ти е да се държиш както преди

Цитирай Първоначално написано от Lashes
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Скъсаш ли с него го губиш и като приятел, и като гадже
    не винаги но в повечето случеи е така
    а и спокойно...след време ще се влюбиш в друг и този ще го забравиш аа междувременно се постарай колкото и трудно да ти е да се държиш както преди
    Ами аз всеки път опитвам да съм същата /..както преди съм се държала ама не става

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСНА

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    da za galost si prava

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Trudno shte go zabravish.Imah edin takyv priqtel(samo,che toi beshe super vliuben v men).Predlojih mu da ostanem priqteli,a toi na mementi super otkachashe i az reshih da se otdrupna.
    Imash 2 varianta: Ili zabravqsh,che nqkoga ti e bil fr, ili absoliutno se abstrahirash ot tova,che go haresvash.Nabelqzvash si drug ili sama se opitvai da kontrolirash mislite si v tazi nasoka,pone kogato si s nego.
    Az bih predpochela variant 1.No ti si reshvash vse pak.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си