View Full Version : Neznam kakvo da pravq :( Pomognete
Zdraveite :) Iskam da pomolq za va6eto mnenie i suveti ako moje.. Zna4i hodeh s edno mom4e 5 meseca,mn se obi4ahme. v edin moment ne6to stana,zapo4naha intrigi,zapo4naha da mu govorqt gluposti a i se vurna edno momi4e v su6tiq grad koeto toi nqkoga mn obi4al ii re6ihme da se razdelim,za6toto na nego mu bilo mn oburkano,neznael kakvo iska i t.n I ot togava si pi6em po skype,postoqnno mi kazva 4e o6te me haresva,4e ne e imal takava vruzka i nikoga nqma da me zabravi ,4e mn durji na men,4e bi ubil zaradi men i nqkakvi takiva... dori na edin rojden den na priqtelka izkarahme cqla no6t zaedno,sled tova pak edna ve4er se vijdahme i bqhme zaedno,no vupreki tova ne iska da hodim pak. Toi misli 4e taka e po dobre,ne moga da go razbera,imam 4uvstvoto 4e ne mu puka za men,za6toto ne iska da sme zaedno.Az vse o6te mn go obi4am i iskam da sum s nego,no toi.... Molq vi kajete mi kakvo da pravq,mislite li 4e mu puka i za6to postupva taka :(
Извинявай за нетактичността ми,но след като сте се разделили чукали ли сте се?
Zdraveite :) Iskam da pomolq za va6eto mnenie i suveti ako moje.. Zna4i hodeh s edno mom4e 5 meseca,mn se obi4ahme. v edin moment ne6to stana,zapo4naha intrigi,zapo4naha da mu govorqt gluposti a i se vurna edno momi4e v su6tiq grad koeto toi nqkoga mn obi4al ii re6ihme da se razdelim,za6toto na nego mu bilo mn oburkano,neznael kakvo iska i t.n I ot togava si pi6em po skype,postoqnno mi kazva 4e o6te me haresva,4e ne e imal takava vruzka i nikoga nqma da me zabravi ,4e mn durji na men,4e bi ubil zaradi men i nqkakvi takiva... dori na edin rojden den na priqtelka izkarahme cqla no6t zaedno,sled tova pak edna ve4er se vijdahme i bqhme zaedno,no vupreki tova ne iska da hodim pak. Toi misli 4e taka e po dobre,ne moga da go razbera,imam 4uvstvoto 4e ne mu puka za men,za6toto ne iska da sme zaedno.Az vse o6te mn go obi4am i iskam da sum s nego,no toi.... Molq vi kajete mi kakvo da pravq,mislite li 4e mu puka i za6to postupva taka :(Момчето е пълен интригант кво да ти кажа повече обичате но неможе само със 1 момиче иска повече :o
Извинявай за нетактичността ми,но след като сте се разделили чукали ли сте се? Mda dva puti sled tova sme se...
Извинявай за нетактичността ми,но след като сте се разделили чукали ли сте се? Mda dva puti sled tova sme se...
А не разбрах той има ли си сега приятелка ( занимава ли се с онази дето уж много обичал и се върнала в града ви? ) ? .. че не разбрах ;]
Ami ne,nqmat ni6to... tq ne se interesuva ot nego,toi su6to kazva 4e ve4e ne mu puka.Nqma si priqtelka v momenta i ot kakto sme se razdelili ne e bil s druga. Ne znam kazva 4e ima 4uvstva kum men,no ne moga da razbera za6to ne iska da sme zaedno :neutral:
Ami ne,nqmat ni6to... tq ne se interesuva ot nego,toi su6to kazva 4e ve4e ne mu puka.Nqma si priqtelka v momenta i ot kakto sme se razdelili ne e bil s druga. Ne znam kazva 4e ima 4uvstva kum men,no ne moga da razbera za6to ne iska da sme zaedno :neutral:
И какво? Ти да не си му някакво ПРИСТАНИЩЕ или спирка,бахти маняка. Моето мнение е,че трябва да поговорите .. кажи му,че изпитваш някакви чувства към него,кажи че имаш възможност за връзка с друг човек и да ти каже как ще се развият нещата,за да знаеш какво да предприемеш. Така,ако наистина те обича едва ли ще те набута в ръцете на друг. А ако и в този случай не иска да сте заедно,просто го зарежи - явно не знае какво иска и си мисли,че когато се почувства самотен - ти винаги ще си му под ръка :]
И какво? Ти да не си му някакво ПРИСТАНИЩЕ или спирка,бахти маняка. Моето мнение е,че трябва да поговорите .. кажи му,че изпитваш някакви чувства към него,кажи че имаш възможност за връзка с друг човек и да ти каже как ще се развият нещата,за да знаеш какво да предприемеш. Така,ако наистина те обича едва ли ще те набута в ръцете на друг. А ако и в този случай не иска да сте заедно,просто го зарежи - явно не знае какво иска и си мисли,че когато се почувства самотен - ти винаги ще си му под ръка :]
+1 това е най-лесния начин да изясниш нещата.
scoobydors
11-17-2008, 09:35
Ако търсиш нещо сериозно, той не е човека за теб. На него явно му е през к**а за тебе и те ползва само когато е самотен. :?
От друга страна ако и ти не търсиш нещо сериозно, можете да си изкарвате добре заедно. ;)
Ти решаваш...
evelinka1122
11-17-2008, 10:05
за мене той си играе само с теб... няма смисъл да се занимаваш с него.. уж те харесвал, но не иска да ходите... това е супер тупо... само те мотае... дано греша, но мисля че е и заради едното ч***не.
sasha_90
11-17-2008, 10:52
Да бе....Ако те харесваше,щеше да е с теб.Според мен си играе с теб,защото знае,че ще му се вържеш.И като гледам действа.