Влез

View Full Version : Neznam kakvo da pravq :( Pomognete

Daidito
11-17-2008, 08:40
Zdraveite :) Iskam da pomolq za va6eto mnenie i suveti ako moje.. Zna4i hodeh s edno mom4e 5 meseca,mn se obi4ahme. v edin moment ne6to stana,zapo4naha intrigi,zapo4naha da mu govorqt gluposti a i se vurna edno momi4e v su6tiq grad koeto toi nqkoga mn obi4al ii re6ihme da se razdelim,za6toto na nego mu bilo mn oburkano,neznael kakvo iska i t.n I ot togava si pi6em po skype,postoqnno mi kazva 4e o6te me haresva,4e ne e imal takava vruzka i nikoga nqma da me zabravi ,4e mn durji na men,4e bi ubil zaradi men i nqkakvi takiva... dori na edin rojden den na priqtelka izkarahme cqla no6t zaedno,sled tova pak edna ve4er se vijdahme i bqhme zaedno,no vupreki tova ne iska da hodim pak. Toi misli 4e taka e po dobre,ne moga da go razbera,imam 4uvstvoto 4e ne mu puka za men,za6toto ne iska da sme zaedno.Az vse o6te mn go obi4am i iskam da sum s nego,no toi.... Molq vi kajete mi kakvo da pravq,mislite li 4e mu puka i za6to postupva taka :(

Drebs
11-17-2008, 08:44
Извинявай за нетактичността ми,но след като сте се разделили чукали ли сте се?

Lekov
11-17-2008, 08:45
Zdraveite :) Iskam da pomolq za va6eto mnenie i suveti ako moje.. Zna4i hodeh s edno mom4e 5 meseca,mn se obi4ahme. v edin moment ne6to stana,zapo4naha intrigi,zapo4naha da mu govorqt gluposti a i se vurna edno momi4e v su6tiq grad koeto toi nqkoga mn obi4al ii re6ihme da se razdelim,za6toto na nego mu bilo mn oburkano,neznael kakvo iska i t.n I ot togava si pi6em po skype,postoqnno mi kazva 4e o6te me haresva,4e ne e imal takava vruzka i nikoga nqma da me zabravi ,4e mn durji na men,4e bi ubil zaradi men i nqkakvi takiva... dori na edin rojden den na priqtelka izkarahme cqla no6t zaedno,sled tova pak edna ve4er se vijdahme i bqhme zaedno,no vupreki tova ne iska da hodim pak. Toi misli 4e taka e po dobre,ne moga da go razbera,imam 4uvstvoto 4e ne mu puka za men,za6toto ne iska da sme zaedno.Az vse o6te mn go obi4am i iskam da sum s nego,no toi.... Molq vi kajete mi kakvo da pravq,mislite li 4e mu puka i za6to postupva taka :(Момчето е пълен интригант кво да ти кажа повече обичате но неможе само със 1 момиче иска повече :o

Daidito
11-17-2008, 08:47
Извинявай за нетактичността ми,но след като сте се разделили чукали ли сте се? Mda dva puti sled tova sme se...

Drebs
11-17-2008, 08:51
Извинявай за нетактичността ми,но след като сте се разделили чукали ли сте се? Mda dva puti sled tova sme se...

А не разбрах той има ли си сега приятелка ( занимава ли се с онази дето уж много обичал и се върнала в града ви? ) ? .. че не разбрах ;]

Daidito
11-17-2008, 09:02
Ami ne,nqmat ni6to... tq ne se interesuva ot nego,toi su6to kazva 4e ve4e ne mu puka.Nqma si priqtelka v momenta i ot kakto sme se razdelili ne e bil s druga. Ne znam kazva 4e ima 4uvstva kum men,no ne moga da razbera za6to ne iska da sme zaedno :neutral:

Drebs
11-17-2008, 09:06
Ami ne,nqmat ni6to... tq ne se interesuva ot nego,toi su6to kazva 4e ve4e ne mu puka.Nqma si priqtelka v momenta i ot kakto sme se razdelili ne e bil s druga. Ne znam kazva 4e ima 4uvstva kum men,no ne moga da razbera za6to ne iska da sme zaedno :neutral:
И какво? Ти да не си му някакво ПРИСТАНИЩЕ или спирка,бахти маняка. Моето мнение е,че трябва да поговорите .. кажи му,че изпитваш някакви чувства към него,кажи че имаш възможност за връзка с друг човек и да ти каже как ще се развият нещата,за да знаеш какво да предприемеш. Така,ако наистина те обича едва ли ще те набута в ръцете на друг. А ако и в този случай не иска да сте заедно,просто го зарежи - явно не знае какво иска и си мисли,че когато се почувства самотен - ти винаги ще си му под ръка :]

curka87
11-17-2008, 09:13
И какво? Ти да не си му някакво ПРИСТАНИЩЕ или спирка,бахти маняка. Моето мнение е,че трябва да поговорите .. кажи му,че изпитваш някакви чувства към него,кажи че имаш възможност за връзка с друг човек и да ти каже как ще се развият нещата,за да знаеш какво да предприемеш. Така,ако наистина те обича едва ли ще те набута в ръцете на друг. А ако и в този случай не иска да сте заедно,просто го зарежи - явно не знае какво иска и си мисли,че когато се почувства самотен - ти винаги ще си му под ръка :]

+1 това е най-лесния начин да изясниш нещата.

scoobydors
11-17-2008, 09:35
Ако търсиш нещо сериозно, той не е човека за теб. На него явно му е през к**а за тебе и те ползва само когато е самотен. :?
От друга страна ако и ти не търсиш нещо сериозно, можете да си изкарвате добре заедно. ;)
Ти решаваш...

evelinka1122
11-17-2008, 10:05
за мене той си играе само с теб... няма смисъл да се занимаваш с него.. уж те харесвал, но не иска да ходите... това е супер тупо... само те мотае... дано греша, но мисля че е и заради едното ч***не.

sasha_90
11-17-2008, 10:52
Да бе....Ако те харесваше,щеше да е с теб.Според мен си играе с теб,защото знае,че ще му се вържеш.И като гледам действа.