PDA

View Full Version : Ескапел и последиците?!

MartiSSima
11-17-2008, 09:23
Мда, и на мен ми се наложи да пусна тема.Такаа преди време правих секс,но стана една работа да не ви е работа, няма смисъл да описвам и така...Взех си ескапел, изпих го дойде ми всичко ок, ноо ето че сега отново ми дойде.Нормално ли е след ескапел 2 пъти да ти дойде...Предполагам че хапчето разбутва организма...така че го отдавам и на това.Въпреки всичко очаквам мнения.Критика не приемам!!!

П.С- Да поясня не съм от децата :)

TPAKTOPUCTA
11-17-2008, 09:28
да нормално е, все пак е на хормонална основа и ти ваздурква всичко.

Andito0o
11-17-2008, 12:29
ами незнам но съм чувала че не помага тоя ескапел някои даже да го взимат си остават с бебето :( :( мн тъпа раота тъй че най добре с презерватив и да не свършва в теб щото после...става лошо ша има го чакаш тоа проклет цикъл :( :( .....

tititutka
11-17-2008, 12:31
спрете да пишете бееее темата ми минава надолу

scoobydors
11-17-2008, 12:41
да нормално е, все пак е на хормонална основа и ти ваздурква всичко.

MartiSSima
11-17-2008, 15:25
Да и аз така си мислех но се притесних и все още съм.То и на преглед не става да ида трябва да изчакам да свърши че тогава.Охххххххххххххх ужас.Мерси все пак

Wrathchild
11-17-2008, 19:54
Нормално е, то даже си го пише в листовката. Нея не я ли прочете?
В случая хапчето е помогнало, няма какво да се притесняваш.

MartiSSima
11-17-2008, 22:01
Wrathchild аз направо я препрочетох 1000 пъти ама в стреса си изключих тотално какво пише в нея.Ами моята приятелка също го е пила и тя така каза.Даже като ми свърши ще ида и на гинеколог да не съм си докарала само някой кръвоизлив че една приятелка така ... Купи си Постинор-а и ела гледай още повече че вече го няма него по аптеките...

Wrathchild
11-18-2008, 05:51
Именно за това махнаха Постинор, защото има много повече странични ефекти. Отиди за всеки случай, но да знаеш, че вероятността да си бременна е нищожна.