- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ескапел и последиците?!
Мда, и на мен ми се наложи да пусна тема.Такаа преди време правих секс,но стана една работа да не ви е работа, няма смисъл да описвам и така...Взех си ескапел, изпих го дойде ми всичко ок, ноо ето че сега отново ми дойде.Нормално ли е след ескапел 2 пъти да ти дойде...Предполагам че хапчето разбутва организма...така че го отдавам и на това.Въпреки всичко очаквам мнения.Критика не приемам!!!
П.С- Да поясня не съм от децата![]()
да нормално е, все пак е на хормонална основа и ти ваздурква всичко.
ами незнам но съм чувала че не помага тоя ескапел някои даже да го взимат си остават с бебето![]()
мн тъпа раота тъй че най добре с презерватив и да не свършва в теб щото после...става лошо ша има го чакаш тоа проклет цикъл
![]()
.....
Simple Plan FOREVER
Nestea
спрете да пишете бееее темата ми минава надолу
Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Да и аз така си мислех но се притесних и все още съм.То и на преглед не става да ида трябва да изчакам да свърши че тогава.Охххххххххххххх ужас.Мерси все пак
Нормално е, то даже си го пише в листовката. Нея не я ли прочете?
В случая хапчето е помогнало, няма какво да се притесняваш.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Wrathchild аз направо я препрочетох 1000 пъти ама в стреса си изключих тотално какво пише в нея.Ами моята приятелка също го е пила и тя така каза.Даже като ми свърши ще ида и на гинеколог да не съм си докарала само някой кръвоизлив че една приятелка така ... Купи си Постинор-а и ела гледай още повече че вече го няма него по аптеките...
Именно за това махнаха Постинор, защото има много повече странични ефекти. Отиди за всеки случай, но да знаеш, че вероятността да си бременна е нищожна.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!