View Full Version : Просто супер
Jo_Ni_To
11-17-2008, 15:42
Днеска отивам с кеф на даскало..и опа последния час ме испитаха и..2... сега се чудя как да кажа на брат ми (защото живея с него) за първи път получавам 2 моля ви кажете какво да кажа че да се мина най-леко :-o :-o
DiScOnEcTeD
11-17-2008, 15:55
ми можебии ... истината .. поне при мен е по добре от колкото да завъртя нещо или да не казвам ........ че няма да е щастлив като я види няма да е .. ама ще е по малко от колкото да не я покажеш или да излъжеш за нещо от сорта че ти я пише щото.......
goodboy2
11-17-2008, 15:55
Зависи по какво е ;) Пък и може и да не му казваш и да си я оправиш :D Не познавам брат ти се пак :grin:
Ами трябва да му кажеш...Не знам,аз живея и с брат ми и с родителите ми.Аз винаги им споделям за оценките,които съм получила или мисля,че ще получа.Не съм изкарвала двойки,но те спокойно приемат и шегите за двойки.
Ако брат ти е от тези разбраните братя едва ли ще те убие за това,че си получила 1 двойка... Но както казаха хората преди мен,не познавам брат ти :)
TheOtherME
11-17-2008, 16:06
Пак добре, че не живееш с вашите.Според мен брат ти ще те разбере напълно, не може да не е получавал и той двойки!
AvRiLFaN95
11-17-2008, 16:16
Az sushto kazvam za ocenkite si i nqma problemi. 8)
edi_koq_si
11-17-2008, 16:18
i az nes imah 2ka :( ami obqsni mu i ako ne prieme se razrevi :P
Lqlichka1
11-17-2008, 16:31
Хич да не ти пука!Казвай и толкоз!Едва ли ше тръгне със сопата да те бие или пък ще те изгони от вас.. 8-) Е, поне се надявам.. Но на мен майка ми, която е свикнала да нося само 5 и 6 и най-малко 4, изобщо не й пука за една 3 и каза просто да си я оправя.. тка че не се впрягай, кажи му :wink:
О, кажи му ей така простичко: Абе, бате, днеска както си свирках, изведнъж - хей - двойка...
Човек е, начи, и той е изкарвал двойки най-вероятно, предполагам е по-голям от теб, а и е момче..
Повярвай ми, ще ти стане и по-леко. Ето аз преди 1-2 седмици се прбирам една вечер ядосана, разказах на наще за една 2-ка по английски, колко е несправедливо е било и т.н. и ми стана много по-добре.. :)
Ии, не го преживявай тежко. Случва се. :wink:
ThePowerOfLove
11-17-2008, 19:40
Кажи му. Едва ли ще го приеме толкова лошо, и той е бил ученик и той е имал двойки сигурно.. Важното е да не ти става навик ;)
Vincitore
11-17-2008, 19:43
ЕЕЕЕ ти за една двойка ли се впрягаш :D :D :D споко кво си мислиш че той не е получавал ли??? хахах такъв човек НЯМА !!!! А бтв кой клас си че чак сега ти е първатат двойка :D
BlackRevenger
11-18-2008, 10:43
ъъЪ 1 ва 2 ка ?!? ти на колко си бре че е първа ?
черпи го нещо и му покажи че ще я оправиш :)