View Full Version : pomo6tttttt
:smt089 :smt089 :smt089
pomognete mi na4i imam da pi6a LIS varhy temite :S
1.ramadan i silvina-jertvi na svoeto vreme
2.Az razkazva4a v predi da se rodq
3.Ramadan i petar-jertvi na svoeto vreme
4.Bitav obratniq partiarhalen kosmos v predi da se rodq
5.osmeniqt partiarhalen umira6t svqt w predi da se roda
molq vi se koito s kakvoto moje da mi pomogne :( :( :( molqq viii mn blagodarnosti predvaritelnoo :-) :( :( :( :oops:
m3ch3ncee
11-17-2008, 19:16
Абе напиши си го сама бе-пък и се поразрови в нета малко!
DeepPurpLe
11-18-2008, 06:00
Предварително се извинявям за това,което ще напиша! ОБАЧЕ:1.Вярно е че това е форум,в който се помага, НО кой ИДИОТ ще качи хубава авторска работа за шестица? - НИКОЙ ;2.Понеже и аз съм 8-ми клас -преди седмица имах да пиша съчинение по почти същите теми.Половината ми клас преписвал от интернет и са им иднакви.Естествено ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ НЕ СА ХВАНАТИ ОТ ГОРАТА .. та нашата госпожа се усети и сега ще го пишат наново!; 3.Седни си го напиши САМ/А!!! Ако не можеш- значи НЕ заслужаваш ПОВЕЧЕ от 2..; и последно .. според мен просто ТЕ МЪРЗИ .. Благодаря за вниманието !!! :-x :-x :-x
million_dollar_baby
11-18-2008, 06:22
Предварително се извинявям за това,което ще напиша! ОБАЧЕ:1.Вярно е че това е форум,в който се помага, НО кой ИДИОТ ще качи хубава авторска работа за шестица? - НИКОЙ ;2.Понеже и аз съм 8-ми клас -преди седмица имах да пиша съчинение по почти същите теми.Половината ми клас преписвал от интернет и са им иднакви.Естествено ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ НЕ СА ХВАНАТИ ОТ ГОРАТА .. та нашата госпожа се усети и сега ще го пишат наново!; 3.Седни си го напиши САМ/А!!! Ако не можеш- значи НЕ заслужаваш ПОВЕЧЕ от 2..; и последно .. според мен просто ТЕ МЪРЗИ .. Благодаря за вниманието !!! :-x :-x :-x
+.. Преди 3 - 4 седмици и аз писах за "Дервишево семе" - сама си го написах и имам 6ца..После същото се повтори с "Преди да се родя" .. Ако се помъчиш малко и помислиш все ще излезне нещо :)