View Full Version : Анкета:Възможна ли е една връзка без кавги?
TupacShakur
11-18-2008, 15:52
:-o
според мене не е възможно няма връзка без караници и спорове
по-простата причина че кат една двойка се карат значи имат някакви различия и те трябва да направят компромисно решение ! пък тези който не се карат явно няма какво да си кажат или не им пука особено един за друг кой кво прави и така нататък :-o
не може.. неизбежно е .. просто винаги ще се намери нещичко дори и съвсем малко 8-) а пък и иначе не е интересно.. милоо... таковата..да така е мило...пхях :-o 8-) :lol:
huligankata
11-18-2008, 15:55
Не. Дори и да има такива връзки, в които няма кавги обикновено при възникването на някаква кавга изхода е фатален. Мисля че този вид връзки са доста неиздръжливи.
TupacShakur
11-18-2008, 15:57
Не. Дори и да има такива връзки, в които няма кавги обикновено при възникването на някаква кавга изхода е фатален. Мисля че този вид връзки са доста неиздръжливи.
значи твърдиш че ако има кавги в връзката, тя ще трае доста време по простата причина че кат има некой проблем ще се намери компромис нали :-o
Не.Когато се карате понякога трябва да правите компромиси и да отстъпвате ... но пък и след всяка кавга връзката става по-стабилна ...
а момичета що не кажете кога стават кавгите... кат земете да сменяте маслата...... някой друг ви е крив май а?
DiScOnEcTeD
11-18-2008, 16:12
Възмножно е ! не е задължително да се карате :-o поне аз се карам скойто и да било мн ама мн рядко :-o
moon_flower
11-18-2008, 16:13
Ами имам приятелка,която девети месец е с едно момче и нито един път не са се скарали за нищо.Може би защото и двамата са по зрели и не обръщат внимание на глупостите...не знам.Но очевдино има такива връзки. :)
huligankata
11-18-2008, 16:16
значи твърдиш че ако има кавги в връзката, тя ще трае доста време по простата причина че кат има некой проблем ще се намери компромис нали :-o
Ми може да се каже и така. Да не говориме, че когато не е имало кавги всеки е преглъщал нещата, които не са му допадали и в крайна сметка накрая всичко избива, защото им е дошло до гушата и връзката доста често отива на кино. Е това не значи, че трябва непрекъснато да се карат хората, но когато има нещо трябва да се споделя, а това доста често води до разногласия.
nicolepcd
11-18-2008, 16:17
Еми зависи от хората. Да речем ако той и тя са някакви шегаджий и само се лигавят... много рядко ще намерят причина за спор... а и да я намерят, ще я обърнат на майтап 8-)
huligankata
11-18-2008, 16:21
Ами имам приятелка,която девети месец е с едно момче и нито един път не са се скарали за нищо.Може би защото и двамата са по зрели и не обръщат внимание на глупостите...не знам.Но очевдино има такива връзки. :)
Искаш да кажеш, че примерно майка ми и баща ми не са зрели, защото се карат ли? Може би има двойки, които наистина не се карат и все пак са наистина рядко и все пак не може НИКОГА да не са се карали или спорили и т.н.
NaNa_SladuRana
11-18-2008, 16:35
Без тях нямаше да е интересно.Веднъж,ако те е боляло,обичаш по-силно,защото осъзнаваш истинската стойност на нещата,когато има опаст да ги загубиш :(
moon_flower
11-18-2008, 16:35
moon_flower написа:
Ами имам приятелка,която девети месец е с едно момче и нито един път не са се скарали за нищо.Може би защото и двамата са по зрели и не обръщат внимание на глупостите...не знам.Но очевдино има такива връзки.
Искаш да кажеш, че примерно майка ми и баща ми не са зрели, защото се карат ли? Може би има двойки, които наистина не се карат и все пак са наистина рядко и все пак не може НИКОГА да не са се карали или спорили и т.н.
Не,не искам да кажа това.Имам впредвид,че тя доста помага в това отношение.Защото ако погледнеш една двойка 13-годишни ще видиш,че се карат за абсолютни глупости и за всичко се сърдят.
А иначе...да,разбира се,че вероятно все някога са спорили за нещо.Но под "кавга" разбирам голям скандал или скарване.А доколкото знам досега никога не им се е случвало.Може и да премълчават,но това е което знам...
алоооооо,че то и в сънищата не може без кавги :?
moonlady
11-18-2008, 16:45
без кавги не е интересно,когато всичко е перфектно е тъпо.. омръзва ти (според мен) :-)
DiScOnEcTeD
11-18-2008, 16:50
мне е вярно че ти омръзва аз само се лигавяя и нито има кавги нито ми е тъпо а дори обратното :P :P
devil_feel_f
11-18-2008, 16:54
Според мен не е възможно да има връзка без кавги.Просто е невъзможно.
therichbitch
11-18-2008, 17:03
mm nqma takava opedeleno, a ako ne se karate nikoga, zna4i ne durgite edin na drug dostatu4no,pri men na poslednata mi vruzka to4no tva i be6e gotinoto po toq na4in se suzdava6e nqkvo napregenie v dobriq smisul na dumata de
Категорично съм сигурна е може връзка без спорове и караници.Аз ходя с едно момче вече 8 месеца и нито един път не сме се карали и не сме спорили,а се разбира ме чудесно и много се обичаме...Знам че звучи невъзмножно,но е така :grin:
dolce_lady94
11-18-2008, 17:13
amii.. ne moje spored men bez kavgi ili sporove. s moq priqtel 4esto sporim ii to po4ti vinagi az zapo4vam spora :oops: :D oba4e dori f spora da tvurdq greshnoto toi spori spori ii nakraq kazva 4e az sum prava :oops: samo i samo da ne sporim i da ne se karame (happy) :-)
LovelyGirl
11-18-2008, 18:13
Не вярвам :?
Дори и в началото да няма нищо,по-късно ще дойдат поне малките спорчета.Възможно е да няма скандали,но все малки караници ще има.Но пък,ако не са сериозни,не вредят мн,а вкарват разнообразие :-D
6o6kotooo
11-18-2008, 18:19
без кавги не е интересно,когато всичко е перфектно е тъпо.. омръзва ти (според мен) :-)
i az taka
Според мен не е възможно :---)
Без кавги няма и сдобрявания после :P
Те внасят разнообразие и след като ги преодолеем си ставаме по близки, защото преодоляваме различията си :)
shokoto91
11-18-2008, 18:52
ако няма кавги, значи мисли само единия от двамата
sextazy_baby
11-18-2008, 19:01
Не,не е възможна връзка без кавги,а ако има такава,то каква връзка е...
miloto_girl_4e
11-18-2008, 19:06
Имала съм такава връзка, 8 месеца нон-стоп заедно и нито веднъж не сме се карали.. беше хубаво..
Но намирам чар и във връзките, в които има кавги :)
Просто после е много готино като се сдобрите :) :)
partychild
11-18-2008, 19:14
vinagi ima sporove.. prosto ne moje.. :? vinagi ima za kakvo da sporim s moq priqtel.. daje i za gluposti :o
krem4et0
11-19-2008, 05:55
Струва ми се невъзможно. Че аз с моя приятел съм имала спорове и караници още преди да тръгнем....
Не обичам караниците и споровете. Нормално, нараняваме се, говорим си неща, които сме решили в определен миг да премълчим, но винаги е било за добро. След кавгата сме излизали с по-ясни позиции, с по-голямо разбиране към другия, кавгата е била стъпката назад, която да ни засили.
Познавам двойки, които се обичат и се карат. Познавам и такива, които не се карат. Една моя колежка не спори с гаджето си, когато той искаше да замине на мисия в Ирак. Дълго й се чудих как го прие нормално, спокойно, не му противореча.........След време се запознах и с него. Двамата просто са абсолютно безлична двойка....
Предпочитам всеки да има позиция, мнение, да го устоява, отколкото да нямаме 1 спор и да сме супер безлични същества.
Колкото до тези, които са имали връзки няколко месеца без кавги, каква е причината всъщност? Нима нямате нито 1 различие. Нима нито 1 път не сте си премълчали нещо, за да не се скарате? Ако е така......не ви ли е скучно поне малко?
krisiiiiito
11-19-2008, 05:58
просто и ясно - не :-)
ND4SPD_f
11-19-2008, 06:22
ami az ne obi4am kavgite,po-skoro ako se izdraznq se cupq....
no ne moje bez kavgi pod edna ili druga forma ;)
Колкото и да се обичат двама души кавги и скандали все ще се намерят. Няма идеални хора, затова няма и идеална връзка.
Ами не може просто е неизбежно... В никакъв случай неможе да се намерят двама души, които да нямат за какво да се скарат и да са съгласни с всичко. Ако двама души не се карат по-скоро си премълчават и накрая става така че имат хиляда неща, които са премълчани, натрупва се натрупва се и в крайна сметка хората се разделят.
scoobydors
11-19-2008, 09:26
Еми зависи от хората. Да речем ако той и тя са някакви шегаджий и само се лигавят... много рядко ще намерят причина за спор... а и да я намерят, ще я обърнат на майтап 8-)
Вярно е ! 8-)
Аз си падам такъв човек и до сега с никое гадже не съм се карала. Само обаче след като скъсаме и като си останем уж приятели, почват едни скандали ама....мани мани :D
Naughty_
11-19-2008, 09:30
не може.. неизбежно е .. просто винаги ще се намери нещичко дори и съвсем малко 8-) а пък и иначе не е интересно.. милоо... таковата..да така е мило...пхях :-o 8-) :lol:
ТВЪРДО НЕ!
Следвайки логиката, всеки ще отрече че няма връзка без кавги.
Та нали за да се укрепят взаимоотношенията м/у двама души трябва да има разбирателство. Това разбирателство се печели като проблемите излизат на ясен план, споделят се и се обсъждат.
Но понякога те са по- сериозни и едва ли един разговор би подпомогнал.В стремежа си - може би, - да се обсъди и разреши по- бързо този проблем хората стигат до кавги.
сега от тук могат да се извадят много извооди, но най- важния е че семейство или какъвто и да е вид връзка не може да съществува реално и истински без кавги.
Glavoreza
11-19-2008, 09:49
Напълно си е възможно да няма спорове как искате така го разбирайте възможное вярва ви се или не!
Има връзки при които момичето и момчето никога не стигат до скандали, но според мен двама човека когато се обичат винаги ще се стигне поне до ревност.Така че почти винаги се стига до скандали :)
biberinka
11-19-2008, 15:10
не защото както всяко едно семейство си има проблеми така и всяка една връзка
GabisiTa
11-19-2008, 18:15
Не :) Винаги се намира повод, дори и съвсем малък :)
1nnocenT
11-19-2008, 18:17
nE moje ! mislq 4e to4no takiva ne6ta spotqvat dvoikite i taka se preudolqvat problemite taka 4e da ne se povtarqt ;]
sladka__droga
11-19-2008, 19:00
Има такива връзки! ... Малко са ,, но ги има! :)
Leopardess
11-19-2008, 19:38
Е, може да се карат, а тя да го отрича ... 8)
А за връзката, караниците винаги съществуват.Просто е неизбежно.
В една връзка винаги има караници, просто няма как. Неизбежно е, ако хората не се карат, значи или на единия не му пука или не им правят впечатление проблемите в тяхната "връзка"
Wrathchild
11-20-2008, 09:26
О, не, такава връзка е невъзможна. Това не са филми, а-ла Cinderella story...
tezi koito se obi4at nai-mnogo se karat
няма как да не се скарате защото ако не се карате значи нещо не е наред :)
krem4et0
11-20-2008, 10:50
tezi koito se obi4at nai-mnogo se karat
Ние с моя трябва значи да се обичаме ужасно много, защото се караме почти всеки ден :D
sentient_
11-20-2008, 13:39
Възможно е при връзка от разстояне, защото се виждате рядко и не искаш да губиш времето с него с караници нищо че и при такива връзки има караници. Тези които казват че няма значи не споделят всичко с половинката си, крият и си затварят очите за някои неща. Както се казва комин без пушек не може
връзка без караници не може , но от твърде много кавги не е възможна връзката или поне при мен така стана
Slave4You
11-20-2008, 16:03
Ем според мен няма истинска и пълноценна връзка, особено ако става въпрос за повечко време, в която да няма никога кавги и да си живеят щастливо до края на дните си.. Иначе имам едни фр, които ходят почти 2 години вече.. никога не са се карали.. никога не са имали разногласия.. Това за мен не е нормално. Все трябва да се обсъждат проблемите, а такива винаги има ;)
Punisherrr
11-20-2008, 16:29
Абе не знам за тия ''мъдри'' мисли като ''Обичат се само тези,които се карат'' ,но с моя момък не сме се карали никога за година и нещо и всичко си е наред.
Или поне за мен да сме се карали не е да се бъзикаме нещо ала бала спречкване на майтап... така че... - не сме се карали и всичко е идеално ;)
От хората зависи.
misinceto2808
11-20-2008, 19:22
хах кавгите и караниците
са нужни на една двойка, така както на
човек са му нужни вода и храна.
Ако една двойка не се кара
хората в нея са със сходни отношения,
едва ли не мислят едно и също и
си омръзват адски бързо.
Вие да сте виждали Двойка, която е заедно
повече от година
и да не се карат
Това е просто невъзможно...
slun4ice_90
11-21-2008, 12:42
Да,караниците и споровете са неизбежни в една връзка.Невъзможно е двама души да не се карат...По-хубавото след такива караници е сдобряването.То е най-сладко. :-P
fenkatakrisi952
11-21-2008, 16:10
Връзка без кавги е като торта без сметана :D :)
MakeMeFeel
11-21-2008, 16:12
Абе прекалено хубаво не е на хубаво :D Не може без кавги .. пък и няма нищо по яко от един секс за сдобряване :-P
естествено че не може... :) иначе няма да е интересно :P
пък колкото повече се хараш с някой толкова повече го заобичваш 8-) по мой наблюдения :-D
In_my_dreams
11-21-2008, 22:18
не можее... като има скандали... и после като се оправят нещата се обичаме повече като че ли ... :-D :oops:
не можее... като има скандали... и после като се оправят нещата се обичаме повече като че ли ... :-D :oops:
да не прочетеш нещо !!! :x
:razz:
НЕ... то ако има ще е някъв фалш/измислица..
slunchiceto0
11-22-2008, 04:53
Аз също подкрепям теорията че не е възможно..няма перфектна връзка,по простата причина че няма перфекни хора;] винаги ще има за какво да се скараме..дори е така за най малкото незначително нещо...просто винаги си ги има тия моменти..не може и без тях :P
nejnaDROGA
11-22-2008, 05:12
Имах връзка,продължила почти година и са тези почти 12 месеца се бяхме скарали САМО 3 пъти и то за прости неща,като:на кое заведение да седнем,кой филм да гледаме и къде да отидем на море...Отначало всичко беше страхотно,но след 6 месеца всичко започна да ми писва :o Беше прекалено скучно без поне една малка караница :o Какво ли не правех за да се скараме за някоя дреболия,но без успех :x Винаги той се изкарваше виновен само и само да не се скараме :shock: И естествено накрая не издържах и се разделихме,нооо честно казано не съжалявам :)
И вече пряко по темата:Възможно е да има връзка без караници,но за мен тя ще е доста скучна :?
[B]a[N]D[i]T[k]a
11-22-2008, 13:46
хмм .. с моя в началото мн се карахме и мн си лазехме по нервите .. някак си .. нз .. после скъсахме за 1 седмица.. видяхме си живота без другия и пак се събрахме .. от тогава (г/д това стана пред месец) не сме се карали .. изобщо.. като иска да ми каже нещо което няма да ми хареса ми пише писмо и така си казваме нещата.. но то пак нее е каране .. нз според мен е възможно :)
pIsaNcHoOo
11-22-2008, 15:12
без да искам гласувах с ДА , но отговора ми е твърдо НЕЕЕ :D
Gnidi4ka
11-22-2008, 15:38
az puk mislq 4e vuprosa ne mn to4no zadaden poneje da moje bez kavki tva 4e ima mn malko vruzki v koito horata ne se karat e drugo ina4e da vuzmojno e
че тва връзка ли е ако няма спорения и каръници и т.н