SwEeT_pAiN_F
11-18-2008, 21:12
Здравейте, може би някои ще ме упрекнат но...просто искам да споделя,защото може би така ще се почувствам по-добре. Та...на 18 години съм и от 6 години живея с майка ми в друг град, баща ми остана да живее в родния град защото там работи и всеки уикенд си идва при нас. Ние се преместихме защото майка ми трябваше да се грижи за пра-баба ми и пра-дядо ми. Пра-баба ми почина още първата година,а сега остана пра-дядо ми. Много ми е трудно защото трябва да съчетавам училище, излизания и на първо място грижата по пра-дядо ми.Майка ми работи от сутрин до вечер, аз вечерите се грижа за него..от 2 години излизам след 8-9 защото тогава съм свободна. Той вече е почти на легло, а моите психически сили незнам до къде ще издържат. Майката на майка уж трябва да идва да се грижи поне за баща си /все пак й е роднина.../ нищо подобно..идва вкъщи колкото да се наяде и да поиска или от баща си или от нас.
Просто имам чувството че живея в отвратително семейство...на всичкото отгоре преди малко научих е пра-дядо ми се влошава и е възможно да има рак ...незнам.Направо как ще издържа...
Благодаря ви че все пак прочетохте темата!
Просто имам чувството че живея в отвратително семейство...на всичкото отгоре преди малко научих е пра-дядо ми се влошава и е възможно да има рак ...незнам.Направо как ще издържа...
Благодаря ви че все пак прочетохте темата!