.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo

Просто искам да споделя...

Здравейте, може би някои ще ме упрекнат но...просто искам да споделя,защото може би така ще се почувствам по-добре. Та...на 18 години съм и от 6 години живея с майка ми в друг град, баща ми остана да живее в родния град защото там работи и всеки уикенд си идва при нас. Ние се преместихме защото майка ми трябваше да се грижи за пра-баба ми и пра-дядо ми. Пра-баба ми почина още първата година,а сега остана пра-дядо ми. Много ми е трудно защото трябва да съчетавам училище, излизания и на първо място грижата по пра-дядо ми.Майка ми работи от сутрин до вечер, аз вечерите се грижа за него..от 2 години излизам след 8-9 защото тогава съм свободна. Той вече е почти на легло, а моите психически сили незнам до къде ще издържат. Майката на майка уж трябва да идва да се грижи поне за баща си /все пак й е роднина.../ нищо подобно..идва вкъщи колкото да се наяде и да поиска или от баща си или от нас.
    Просто имам чувството че живея в отвратително семейство...на всичкото отгоре преди малко научих е пра-дядо ми се влошава и е възможно да има рак ...незнам.Направо как ще издържа...
    Благодаря ви че все пак прочетохте темата!

Град
    Ямбол
    Знам, че си писала темата не за да искаш съвет, а просто да споделиш, но защо не поговориш с майка си какво ти е. Предполагам ще те разбере - все пак ти е родна майка. Кажи и , че ти е трудно да се справяш с всички тези грижи. Малко помощ от нейна страна няма да ти е излишна.
    Не си налагам мнението, както искаш така постъпи.
    Успех!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Каквото и да става, колкото и да ти е тежко, стой плътно зад майка си, защото уверявам те и на нея ни е се отразява добре целият този напрегнат живот.Жертвай се, дори и да ти е трудно, защото колкото и да недоволстваш, нищо ще направиш така, че баба ти да се грижи за баща си, нито на майка ти да и се намалят грижите.
    Надявам се, положението на дядо ти да се стабилизира, твоята психика-също.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Благодаря ви за отговорите.Помощта от страна на майка ми идва от тази гледна точка че от 6 години тя не вои никакъв социалин живот излиза само събота и неделя с баща ми и т оне повече от 3-4 часа. А относно баба ми.. незнам вече нямам сили да говоря с нея..тя необича да се грижи и не се чувства длъжна да се грижи за баща си... аз това не бих й го простила никога...
    С майка ми много си помагаме и подкрепяме, опитваме се да не се караме..но просто сме малко различни и винаги има търкания но ги преодоляваме.

Град
    Перник
    Добре ще е да поговориш и с баба ти.Кажи и това,което мислиш.Ти си голяма и ще и стане гузно,като и кажеш истината и може да се промени,защото все пак и ти си имаш личен живот.
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си