View Full Version : Интересува се само от тренировките...
divanetyyy
11-19-2008, 18:17
Здр.Има едно момче в моя клас(аз съм 9ти),което зех да харесвам.Казах на мой фр от класа да го пита дали харесва някой,а той казал че сега не се занимава с това,а с тренировките му(защото тренира футбол).И искам да ви питам според вас такова момче има ли начин да се свали,или въобще да не си правя труда?Разкажете вие,харесвали ли сте такова момче,което се интересува само от спорт? :) 8-)
SuperBadSuperFresh
11-19-2008, 18:20
ми гледай сега....за момента май няма много голям шанс да го накараш да се отърси от спорта.Изчакай,ша му мине :D
sexa_na_kompleksa
11-19-2008, 18:22
Не се занимавай със спортисти...
P.S:Не искам да обидя никого!
JoeBanana
11-19-2008, 18:26
ми гледай сега....за момента май няма много голям шанс да го накараш да се отърси от спорта.Изчакай,ша му мине :D
как ше му мине ?
"футболистче" е нелечима болест у нас
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrPower.gif
SuperBadSuperFresh
11-19-2008, 18:41
гъзарията минава (поне се надявам за мацката де) :lol:
Ще му мине след 2,3,4,5 години ... Няма смисъл да се занимаваш ...
MostHated
11-19-2008, 18:48
не се занимавай, не заради спорта а заради това че сте от 1 клас
как ше му мине ?
"футболистче" е нелечима болест у нас
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrPower.gif
+1
Интересува се само от тренировките...
ти за к'во искаш да мисли?! за тъпи путки, които все са недоволни и имат самочувствие без покритие... :?
мъже...дай им футбол и ги остай на мира...няма начин как да му се привлече вниманието...най-много да вземеш да тренираш с него :D
ше му мине като порасне 8)
jim_beam
11-19-2008, 19:00
6tom e tazi faza kadeto go interesuvat samo trenirovkite mu za da go privle4e qkoe momi4e trbva da mu napravi adski silno vpe4atlenie... qvno ne e taka taka4e nqma smsial ad se zanimava6 s nego....
gree_girl
11-19-2008, 19:10
Аз съм на почти същото, за него музиката е всичко иии друго няма. Просто съм го оставила и не се занимавам, нищо не правя, само ми е гадно :x
Мда мене вчера така ме отрязаха.. Сега бил отдаден на спорта..Не мога да ви разбера вас момчетата какво искате :?
MartyParty
11-19-2008, 19:23
Ем аз не харесват спорта,освен фигурното пързаляне,ама за това имам 3 по физическо.Момчетата обикновено имат нужда да се занимават със спорт,за да си изразходват енергията.Ако иска да играе футол,ако иска да си чупи пръстите на компа,като не ти харесва си намери друг.
divanetyyy
11-19-2008, 19:26
Ако иска да играе футол,ако иска да си чупи пръстите на компа,като не ти харесва си намери друг.
Не,мен това,че тренира не ми пречи въобще..и аз харесвам футбола като него..просто питам дали може да се свали такъв тип момче :)
Според мен,ще бъде по интерестно ако почнеш да се сваляш с него.Флирта не е време за губене.Може пък и малко да забрави за спорта.А ти за случая,ще е добре да се поитересуваш малко от спорт и по-точно футбол.Почети малко теми за футбола и отиди и разговаряй с него за футбол.Може да му се издигнеш в очите :P
MartyParty
11-19-2008, 19:48
Ако иска да играе футол,ако иска да си чупи пръстите на компа,като не ти харесва си намери друг.
Не,мен това,че тренира не ми пречи въобще..и аз харесвам футбола като него..просто питам дали може да се свали такъв тип момче :)
М дали може,принципно всяко момче може да бъде "свалено" от всяко момиче,както и всяко момиче може да бъде "свалено" от всяко момче с подходящите думи и най-вече голяма доза търпение.
sladur4etyYy
11-19-2008, 20:02
И искам да ви питам според вас такова момче има ли начин да се свали,или въобще да не си правя труда?Разкажете
естествено, че може!! я се захващай, не си губи времето по форуми :D успех :wink:
Slave4You
11-19-2008, 20:03
Стани мажоретка :D :D Бъзик :Р
Според мен си струва да станете добри фр или нещо такова, може пък да се заинтересува от друго освен футбол, кой знае:)
Glavoreza
11-20-2008, 08:58
От футболистите по тъпи няма. Повече няма говоря.
emi kfo da ti kAJa toi e futbolist tfa e nele4ima bolest do edno vreme ostavi go 6e mu mine i tfa kadeto pi6e6 na edno mqsto ne se zanimavai sas sportisti ne prosto sas futbolisti ne se
divanetyyy
11-20-2008, 11:11
Абе аз нали съм си инатче,не се отказвам лесно..ще пробвам..ms все пак :) :P
От футболистите по тъпи няма. Повече няма говоря. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: и т'ва го каза фен на бокса :razz: :razz: :razz: :razz: по-малоумни същества от боксьорите едва ли има :lol: :lol: :lol:
KimBerLy1912
11-20-2008, 12:32
Спорта не е проблем... Почти си мисля,че няма момче което да зареже момиче заради спорта... : ) Дано не греша...
Занимавах се със футболист и аз...но беше отдавна...остана ми хубав спомен,наистина ... : )
В крайна сметка важен е човека...а не това дали играе футбол/волейбол/баскетбол/казачок/народна топка...
: )))))))))
extazytu
11-20-2008, 13:29
Почни да играе6 футбол при него и тогава ще сте по близки :D :D :D
Nefarian
11-20-2008, 13:36
Намери си практикуващ на някой по-интелигентен спорт
Fantomche
11-20-2008, 14:03
az hodih s futbolist...i se opitvah da go otvleka ot trenirovkite za da se vijdma ee ne euspqh no zaradi vremeto koeto se smeni (stumnqva se po rano) neznam koga mu se izmestiha trenirovkite i bqhme postoqnno zaedno mojebi zavisi ot 4oveka v nqkoi slu4ai toi be6e na ma4 v drug grad vru6ta6e se se kum 7 i 30 pribira6e se v tqh a se izkupe i si ostai ne6tata kum 8 i ne6to sevijahme i me izpra6ta6e do vku6ti koeto e dosta dale4 toest dosta se jjertva6e z amen...kakto kazah opira do 4ovek harakter i rpivilgii
ImmortalForever
11-20-2008, 14:26
Абе остави момчето да си тренира(сметнал е, че това е най-важното за него) ..Ако ще стават нещата. сам ще те потърси..
Здр.Има едно момче в моя клас(аз съм 9ти),което зех да харесвам.Казах на мой фр от класа да го пита дали харесва някой,а той казал че сега не се занимава с това,а с тренировките му(защото тренира футбол).И искам да ви питам според вас такова момче има ли начин да се свали,или въобще да не си правя труда?Разкажете вие,харесвали ли сте такова момче,което се интересува само от спорт? :) 8-)
Според мен това,че се интересува от спорт е негов плюс.Значи има цели и планове за бъдещето ... може би.Това,чв в отговорил така на приятеля си може също да значи,че в миналото е бил наранен,а може би и съвсем скоро и за това казва,че не иска да се занимава - защото се е разочаровал.След време разбира се мнението му ще се промени,но спорд мен по-добре е на този етап ти да не се занимаваш със него ... с някой,който е изцяло погълнат от едно нещо,защото дори да стане нещо между вас ти може би няма да получиш това,от което имаш нужда.Била съм с такъв човек ... чувството е ужасно ... все пак надявам се,ако му покажеш ,че имаш интерес към него,той да промени мнението си и да се получат нещата добре! Успех!
jim_beam
11-21-2008, 06:07
От футболистите по тъпи няма. Повече няма говоря. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: и т'ва го каза фен на бокса :razz: :razz: :razz: :razz: по-малоумни същества от боксьорите едва ли има :lol: :lol: :lol:
tva ve4e e vqrno te sa tolkova tapi 4e ne e realno.... i s teq injekcii deto im go biqt da se zlobqt pove4e i teq himii deto gi tap4at.... :?
+1
evelinka1122
11-21-2008, 07:08
моя жизнен опит показва да не се занимаваш с футболисти!!!!!
varnen4e
11-21-2008, 07:09
Има, но трябва ТИ да се постараеш, а не да караш някого да ти върши работата...
Има начин.
Като за начало иди на някой мач
или тренировка,прояви интерес.
ами и аз съм в подобна ситуация (само че моето момче е баскетболист) обаче не е толкова запален сякаш :grin:
+1
gree_girl
11-21-2008, 19:25
Ми вярно е, че повечето футболисти са надути, но не всички, може да има 1-2 изключения (всяко правило си има изключение). Аз и едно момче (футболистче) се харесвахме с години. Той не се държеше надуто с мен, напротив просто страхотно, не е поставял тренировките на първо място. Съчетаваше ги, като не мога да се оплача от липса на внимание, виждахме се, бяхме заедно ... имам страхотни помени с този човек. Дори когато имаше мачове в други градове, си идваше веднага за дискотека, или за да е с мен, а когато го нямаше непрекъснато ми пишеше СМС-и. И така, мисля, че държанието на момчето към дадено момиче зависи от чувствата му. Ако той наистина имзпитва много силни чувства към нея, обича я, не зависимо от спорта който практикува, ще се държи добре с нея и ще намира време за двамата.
xxxSnowflakexxx
11-21-2008, 21:06
+459896
kwo ima na sportistite a ? 4e izglejdat dobre li ili uneq t1pi gazar4eta s cigarka v r1ka i 6i6e 60kg 6opar s 20sm r14i4ka
slunchiceto0
11-22-2008, 05:14
Емм момчетата на тая възраст ги интересува само футбол,cs и wow :D
така че не мисля че имаш някъв реален шанс..не мисля че нещо ще излезне..и въобще дали знае как да се държи с теб,какво да направи за да си щастлива..и всички онези малки жестове с които ще покаже че държи на теб :) по добре си харесай някой батко от 10ти клас..който е минал този период :D :P
slun4ice_90
04-02-2009, 06:35
Мда мене вчера така ме отрязаха.. Сега бил отдаден на спорта..Не мога да ви разбера вас момчетата какво искате :? Искат с една тухла да ги ударим по главата... :D И те не знаят какво искат,дам...Пък се оплакват,че ние не знаем какво искаме. :? 8)
NaNa_SladuRana
04-02-2009, 06:53
Някои тренират усилено,други залягат над уроците,всеки си мисли за бъдещето
Gerganna
04-07-2009, 23:51
моя приятел е футболист, но дори пропуска мачове за да ме види :)))
unknown1
04-08-2009, 02:04
Може:)И аз бях така преди и мога да ти гарантирам,че тая негова мания ще отмине с времето:)А в момента това дори може да ти е от полза.Мачовете за първенство вече са му започнали,така че може да го разпиташ как върви отбора му(ако са напред в калсирането може да го питаш дали ще ходят на републиканско, да си помисли че си наред с матряла :P ),кога ще имат мач,евентуално да отидеш да го гледаш,за тренировки може да го разпитваш и т.н.Ако и той те харесва би трябвало да се усети:)
П.П.В кой отбор играе?
nebrejnata
04-08-2009, 03:56
спортистите са вглабени само и единствено в спорта така че самнявам се да обарне внимание
АЗ съм спортист и се занимавам с бойни изкуства като кудо,джудо,карате-шотокан и джу джутсу.И си имам приятелка и спорта въобще не ми влияе и грам.Всичко това си е до човек.Нито едно от двете не пречи на каквото и да било.Това са глупости,но при някой наистина е така.Винаги има време за любов. :-)
nebrejnata
04-08-2009, 06:24
ее ама и желание не само време :P
Има,ама чак като му дойде пипето.
Аз бях така едно време...
Съмнявам се точно сега да го откажеш от спорта....но пък можеш да опиташ да му привлечеш вниманието като се поинтересуваш от това какво прави той.... 8) Така ще намерите общи теми...и ще се опознаете... :wink:
evelinka1122
04-08-2009, 16:43
мисля, че няма смисъл да пробваш... тия са маниаци :)
Take_That
04-08-2009, 20:08
6tom e tazi faza kadeto go interesuvat samo trenirovkite mu za da go privle4e qkoe momi4e trbva da mu napravi adski silno vpe4atlenie... qvno ne e taka taka4e nqma smsial ad se zanimava6 s nego....
+1
soulja_girl4e
04-08-2009, 20:38
oо да спортистите са ми слабост :-)
ама аз нямам такъв проблем - слава богу че със моя просто тренираме едно и също 8-)
всяка вечер на тренировки, то не са погледи, не е чудо :-)
по темата - ъъъъ не бих те посъветвала да се запишеш футбол, НО можеш да станеш мажоретка 8-) покажи че се интересуваш от неговото увлечение или дори мания и може да му се издигнеш в очите ;-)