View Full Version : един много спешен вапрос по време на цикал
shmateto
11-20-2008, 14:14
здравеите Имам един мн сериозен вапрос за които моля да ми окажете садеиствие
С приятелката ми искаме да го направим защото просто е период в които не се бяхме виждали известно време а тя е в цикал Ако го направим 6те има ли неприятни последствия Знаем за кървавата ситоация по презерватива но ме интересува здравословно допостимо ли е
Благодаря предварително за помоща :)
BeBChEtu
11-20-2008, 14:41
Ами моята приятелка го е правла като е била в цикъл ама нищо им нямаше него малко го сърбеше... от кръвта и това беше :)
slaveto1989
11-20-2008, 14:44
С приятелката ми искаме да го направим защото просто е период в които не се бяхме виждали известно време а тя е в цикал Ако го направим 6те има ли неприятни последствия Знаем за кървавата ситоация по презерватива но ме интересува здравословно допостимо ли е
Благодаря предварително за помоща :) Първо се научи да пишеш :-x А по въпроса,здравословно е допустимо но някои ги боли ,пък ако на нея не й пука ,а на теб още повече,действай смело :o Да сте живки и здравки младите :razz:
Rebirthing
11-20-2008, 14:58
Малеее :lol: научи се да пишеш бе момче!Не знам какво ще ви стане ако изчакате два три дни още.
shmateto
11-20-2008, 15:05
Много мило от ваша страна че гледате за това как е написаноНо мен не ме интересуваше мнение за правопис, а просто да кажете мнение по вапроса благодаря все пак за мнението ви а колкото до това как пиша мисля че е лично мои проблем 8) 8)
bqsna_teenagerka
11-20-2008, 15:48
Няма да ви стане нищо ако не правите секс няколко дена. Гарантирам живота ви. Да правиш секс с приятелката си докато тя е в цикъл..е нечистоплътно и гадно. Това е кръв..мръсна кръв с която се отделят бактерии...и вредни неща,а ти ще й ги ръгаш обратно >? Я моля ви се!
pIsaNcHoOo
11-20-2008, 16:06
Чела съм много по въпроса и това,което мога да кажа е че не е полезно за нея ... по-добре изчакайте малко :)
Schneeflocke
11-20-2008, 16:09
Малеее :lol: научи се да пишеш бе момче!Не знам какво ще ви стане ако изчакате два три дни още.
За пореден път - хърбелът и щърбелът.
bqsna_teenagerka, мммм. Интересно. И за какви бактерии става дума? При цикъла губим слой на матката. Бактериите се отмиват и с обикновено бяло течение.
ПП: Ако не ви пука от кръвта и цикълът й не е болезнен - have fun. А и банята винаги е добро място за секс.
Po vreme na menstruaciq pove4eto momi4eta 4ustvat diskomfort i mislq 4e e po pravilno da iz4akate da i sv1r6i
Bellatrix
11-20-2008, 16:57
Нищо няма да и стане. Правила съм секс по време на менструация и всъщност усещането е по-яко. Някак чувствеността е по-силна. :oops: :oops: :oops:
therichbitch
11-20-2008, 17:00
Няма да ви стане нищо ако не правите секс няколко дена. Гарантирам живота ви. Да правиш секс с приятелката си докато тя е в цикъл..е нечистоплътно и гадно. Това е кръв..мръсна кръв с която се отделят бактерии...и вредни неща,а ти ще й ги ръгаш обратно >? Я моля ви се!
dam suglasna sum ,ni6to nqma da vi stane za 2-3 dni
Stefchyy
11-20-2008, 17:27
Кво ше ви стане ако изчакате бе .. ?
бееее явно не може да се чака! ;)
Стига тя да се чувства достатъчно комфортно и не я боли няма проблем.
Няма нищо страшно ... само може и двамата после да заприличате на касапи.. и отдоло под вас да има кръв ама количеството кръв зависи и кои ден от цикъла и е на момичето!Направето го в баня най добре и после се изкапете! :)
Благодаря предварително за помоща :)
Има много по цивилзовани начини да правите кръводаряване, но и номера да използвате 5-6 бакъра под вас също ще свърши работа, после директно носите на най-близката болница.
Miimiinka
11-21-2008, 13:25
Въобще не е здравословно.Защото, така ще и прекъснеш отделянето на мръсната кръв.А,ако го правите без презерватив можеш да получиш нещо от мръсната кръв,която се отделя при менструация.
istinskasi
11-27-2008, 22:08
Момченце ето ти един наистина полезен съвет от мен тези другите ги зае*и , по добре и кажи да си сложи тампон и си правете анален секс . РАЗнообразие и ще стреляш право вътре няма ли да ти е по готино а ? :D
аиде приятно чукане от мен (кажи и да не се притеснява от втория път аналния и на нея ще и хареса)
Само не ми стана ясно от къде измислихте тази мръсна кръв?
Кръвта НЕ съдържа никакви бактерии и мръсотии!!!И не се изхвърля защото е мръсна!!!
:x :x :x
Иначе...ако толкова ви се прави секс и не можете да чакате/нямате достатъчно време...ако мацката не я боли нищичко не ви пречи.....в банята е най-удачно че се мие лесно :)
ПП:моля ти се оправи си правописа,или си сложи програмка в компа да ти сочи грешките,че много се набиват на очи... :)
Sapphire_Illusion
11-28-2008, 20:18
Абе кви са тия глупости, наистина, имате ли представа какво съдържа менструалната кръв? Че не е обикновена кръв (която е не просто чиста, тя е далеч по-чиста от вагинални течности, слюнка и пр.), не е, но това, което наричате "мръсно", е подготвеното за яйцеклетката "леговище", в което тя не е попаднала, тъй като не е била оплодена, и в това нещо би лежало бебето ви, ако имахте такова. От това се оформя плацентата, ако не сте се досетили.
В интерес на истината не е добре да го правите без презерватив. Защото по време на менструация жените са по-чувствителни към инфекции, заради отделянето на тази несъздадена плацента.
И не е задължително менструацията да спре след секс. Препоръчвам просто да постелете дебело стар чаршаф или нщ подобно.
Все пак, установи дали момичето ще й е приятно. Ако започне да я боли, по-добре изчакайте.
Говоря от личен опит, приятелката ми има 7-дневен цикъл и някакси я удря най-голямата възбуда точно по средата и само се молим да има какво да подложим. Късметлий сме, защото след третия ден не й тече много.
За пореден път - хърбелът и щърбелът.
bqsna_teenagerka, мммм. Интересно. И за какви бактерии става дума? При цикъла губим слой на матката. Бактериите се отмиват и с обикновено бяло течение.
ПП: Ако не ви пука от кръвта и цикълът й не е болезнен - have fun. А и банята винаги е добро място за секс.
Именно...бактерии,нечистопл ътност...дрън,дрън!
Тогава жената поддържа най-висока хигиена! Или поне така мисля аз като съдя за себе си...за някои не знам как се занемаряват.. 8)
Правила съм секс в менструация и то много пъти...нищо ми няма,уви, и на него!
За да не се нацапаме слагам тампонче и готово...нито усещам нещо,нито има кръв...дори презрвативът е чист...
Тампончето го вадя после и всичко си е наред
Презерватив е хубаво да има...защото има глупости,които се говорят...казват,че тогава жената не може да забременее....но всъщност за една тийнейджърка с нередовен цикъл и бурни хормони...овулацията никога не си е на мястото и не може да знае човек дали няма да стане беля.
Тааа...това е от мен...айде и умната ;)
nymphadora
11-30-2008, 15:54
абе по-добре е да изчакате :) и на двамата ще е по-комфортно,а според мен и удоволствието ще е по-голямо :grin:
arfraidofmyself
11-30-2008, 16:18
Ami nai-dobre e da iz4akate.. purvo 6te vi e nekomfortno, a i na neq nqma da i e priqtno.. Vse pak tova tr da e ne6ty specialno, vse pak ne ste se vijdali ot mn vreme, a ne 6toto po zaduljenie, ei taka izvednuj .. :) :oops:
Schneeflocke
11-30-2008, 18:22
Правила съм секс в менструация и то много пъти...нищо ми няма,уви, и на него!
Защо пък "уви"? Просто ми е любопитно...