View Full Version : Цигари
Сега съм 3ти клас и много искам да пуша. Та въпросът ми е какви цигари да си взема :-o някой по-силни ако може за да искарвам повече дим 8)
therichbitch
11-20-2008, 18:58
Marlboro, makar 4e mislq ili 4e temata e ebavka, ili ti si mn zle da pu6i6 v 3 klas
Marlboro, makar 4e mislq ili 4e temata e ebavka, ili ti si mn zle da pu6i6 v 3 klas
Ама какво marlboro защото май има различни видове. А темата не е ебавка а пък ще пуша в 3ти клас защото искам да съм готин 8)
VampireGirl666
11-20-2008, 19:13
Само му виж другите мнения и ще разбереш дали не е ебавка или е!
glaropuli
11-20-2008, 19:16
Хайде оставете детето де. 3-ти клас е все пак. :o
Пич, занеси в даскало Арда или Средец. И вече всички ще те мислят за ебахти пича (дори и големите). :-D
Хайде оставете детето де. 3-ти клас е все пак. :o
Пич, занеси в даскало Арда или Средец. И вече всички ще те мислят за ебахти пича (дори и големите). :-D
Най-накрая един сериозен. Мерси много ще си взема арда 8)
fashion4etyy
11-20-2008, 19:19
Mlaboro bqlo..moje i Arda :D 6te izkarva6 mn dim ;-)
Ама трябва да е колкото се може повече дима за да може другите да ме видат :oops:
а иначе каква запалка да си взема, ако си взема от тия с фенерчето дали ще изглеждам по тарикатски 8)
LipSoFAnAnGel
11-20-2008, 19:24
Ама трябва да е колкото се може повече дима за да може другите да ме видат :oops:
а иначе каква запалка да си взема, ако си взема от тия с фенерчето дали ще изглеждам по тарикатски 8)ооОо да определено ще бъдеш голямо гъзе и ще ти се лепят много мацки ;)
а иначе каква запалка да си взема, ако си взема от тия с фенерчето дали ще изглеждам по тарикатски 8)ооОо да определено ще бъдеш голямо гъзе и ще ти се лепят много мацки ;)
Аз това искам :oops: значи последно да си взема арда и запалка от тия с фенерче 8)
glaropuli
11-20-2008, 19:35
Аз това искам :oops: значи последно да си взема арда и запалка от тия с фенерче 8)
Зимай смело. И в пон сички мацки са при тебе. ;)
Доообре.. от утре съм гъзара на училището :grin:
Stoyan19
11-20-2008, 19:53
Сега съм 3ти клас и много искам да пуша. Та въпросът ми е какви цигари да си взема :-o някой по-силни ако може за да искарвам повече дим 8)
Дишай лепило
Schneeflocke
11-20-2008, 20:15
По-яки са запалките с ножче. Или отварачка - така намекваш, че и пиеш. А какво по-гъзарско от пушач-алкохолик на 10?http://anikaos.com/0024-angelstar_kaos/angelstar-kaos022.gif Ако не беше незаконно, и аз щях да ти скоча. http://anikaos.com/0024-angelstar_kaos/angelstar-kaos018.gif
therichbitch
11-20-2008, 21:48
Само му виж другите мнения и ще разбереш дали не е ебавка или е!
ami 4estno da ti kaga ne mi se zanimava :D:D:D nqma smisul, ne misli6 li?
therichbitch
11-20-2008, 21:50
а иначе каква запалка да си взема, ако си взема от тия с фенерчето дали ще изглеждам по тарикатски 8)
ti 6te pu6i6 li ili 6te stava6 lokomotiv?
Vzemi si cigari Shipka nai dobre-prosto sa unikalni kato izpu6i6 1 cigara 6te voni6 cql den
Stefchyy
11-21-2008, 07:36
Абе ей дришлио фащаи да си четеш уроците и ги мани тия цигари запалки боклуци .. виж се колко си смешен .. цялото ти даскало ще те ебава .. най-накрая учителите ще се обадат на вашите и като се прибереш баща ти ще те пребие с плесници .. сеш ли се.. ! тъп си като гъза ми . !
LipSoFAnAnGel
11-21-2008, 08:34
[quote="Schneeflocke"][color=#98adcc][i][b]По-яки са запалките с ножче. Или отварачка - така намекваш, че и пиеш. А какво по-гъзарско от пушач-алкохолик на 10?[img]ooo да това е много добро послушай съвета и ;)
the_best_f
11-21-2008, 11:15
По-тъпо нещо не бях чувала. На 10 да пуши... Или си голям "шегаджия" (колкото и неуместна да е тая простотия с цигарите), или си за психиатрия. На 10 да пуши... Искал да изглежда по-тарикатски... Я бягай да учиш, момко!
Зайо*Байо
11-21-2008, 11:57
Ще пушиш , за да се правиш на готин !? WTF о.О .. ще видиш после последиците !! :-x :-x
Днеска за 1ви път пуших пред училище с по-голямите, беше много яко :grin:
xXxScreamxXx
11-21-2008, 12:56
еее ич не ти е лесноооооооо :lol: :razz:
ич ми не е дали ми е лесно или не 8)
RottenFlesh
11-21-2008, 15:08
Ау , колко си "готин"...
LipSoFAnAnGel
11-21-2008, 18:18
Днеска за 1ви път пуших пред училище с по-голямите, беше много яко :grin:Откъде си ??? Искам да познавам пич като теб
DaRk_AnG3L
11-21-2008, 18:23
Хах горкото дете. Колко е заблудено само
Хах горкото дете. Колко е заблудено само
Май ти си заблудената :-D кой знае к'ва си здухана :razz:
Seducti0n
11-21-2008, 19:42
:) Купи си бонбонки и се радвай.