View Full Version : Хора в БГ убиват и ядат новородени кученца
mim4ety_sara
11-22-2008, 08:13
Цък (http://www.croxbox.bg/watch/9d5b48519da6b0257918/%D0%AF%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0,-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82)
Nqkakwi si starci gi koleli i posle gi qdqli,za6toto mesoto im bilo lechebno :-x
Sladyranka14
11-22-2008, 08:18
tova e yjasno... kak moje da ima takiva hora :shock:
cvetituuuuuu
11-22-2008, 08:27
pppfff bahti mizernicite kak moje da pravqt takiva raboti... :x :x :x
d3signer
11-22-2008, 08:27
Тия са откачили тотално според мен .... Годините им са се отразили ОПРЕДЕЛЕНО!
TheBlackStranger
11-22-2008, 08:34
Гледах го още като го даваха по нова. :-) На тези старци пра-дедите им съм сигурен, че са били виетнамци :Д
Cool_Bitch
11-22-2008, 08:42
Супер брутално....горките животинчета :shock:
Направо отвратително :smt107 :smt078 Изроди как може да убиват малкото беззащитно кученце...
mim4ety_sara
11-22-2008, 08:51
Ama te nenormalni li sa da mislqt,4e mesoto im lekuwalo :o nqkoi traa idi v tva otvratitelno selo i da gi ubii tezi mizernici :-x i onzi 6to gu ubi,6toto go uhapalo kucheto e kak nqq go uhape kat predi tva e iskal da go ubie Maloumnici!! :-x :-x
MostHated
11-22-2008, 08:53
Супер не ме ебе нито за животните нито за хората!
Nen0RmalniK
11-22-2008, 08:58
ku4eta se qdat otdavna ot vietnamcite....... i nikade ne e zabraneno da se qdat. kakto se qde svinsko,tele6ko,pile6ko taka se qde i ku4e6ko ! vsi4ko tova sa jivotni taka 4e e vse edno koe 6te izqdej vsi4ko e jivo sa6testvo neznam kakvo tolkova e stanalo 6tom im haresva da si gi qdat nito sa na iz4ezvane nito nqkoga 6te sa na iz4ezvane ku4etata.. daje sa pove4e otkolkoto trqbva da sa !!
mim4ety_sara
11-22-2008, 09:08
Какво от това, че в други страни се ядяли... тва е толкова тъпо мнение - трябва да си много прост да го кажеш! Явно не си наясно със законите,забранено е ! Ето виж:
Чл.8. (1) Забранява се проявата на нехуманно отношение към животните.
(2) За нехуманно отношение към животните се счита неоснователно
причиняване на болка или страдание на животно или предизвикване на силен
страх.
Чл.9. (1) Забранява се проявата на жестокост към животните.
(2) За жестокост се счита:
1. всяко действие или бездействие, което причинява продължително или
повтарящо се страдание на животното, или трайно уврежда неговото здраве;
2. причиняване на смърт на животно по непредпазливост;
3. действия по чл.151 от Закона за ветеринарномедицинската дейност
ell_ownz
11-22-2008, 09:09
:smt078
KiSsOfPaSsIoN
11-22-2008, 09:12
Тия са откачили тотално според мен .... Годините им са се отразили ОПРЕДЕЛЕНО!
+1 :-x
xXxScreamxXx
11-22-2008, 09:17
Емм...
ще прозвучи гадно ...
ама .... даноо пукнат бееее...
май*а им д**баааааааааааааааааа :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Каква е разликата между това дали ще заколи кучето и ще си го сготви и ще заколи прасето и ще си го сготви? :-o Това, че кучето е по-сладко от прасето е причина да не може да бъде използвано за храна?
Аз не бих ял куче.
mim4ety_sara
11-22-2008, 09:36
Mi to po taq logika dete,ku4e se taq :? Razlikata e mnogo golqma ,s ku4eto sme priqteli,nikoe prase nqma da ni spasqva i da pravi za teb,tova koeto prawi kucheto.Poziciqta na kucheto e priqtel i partnior.
slun4ice_90
11-22-2008, 10:06
:-x :shock: Ненормални хора...Горкичките животинчета...Като прочетох темата и гледах клипчето ми стана много жал.... :shock: :booooomb: Бих убила човек,който прави такова нещо.... :-x Колко овчи мозък тря да има човек,за да постъпва така не знам.... :-x Ужасявам се.....
Nen0RmalniK
11-22-2008, 10:17
Какво от това, че в други страни се ядяли... тва е толкова тъпо мнение - трябва да си много прост да го кажеш! Явно не си наясно със законите,забранено е ! Ето виж:
Чл.8. (1) Забранява се проявата на нехуманно отношение към животните.
(2) За нехуманно отношение към животните се счита неоснователно
причиняване на болка или страдание на животно или предизвикване на силен
страх.
Чл.9. (1) Забранява се проявата на жестокост към животните.
(2) За жестокост се счита:
1. всяко действие или бездействие, което причинява продължително или
повтарящо се страдание на животното, или трайно уврежда неговото здраве;
2. причиняване на смърт на животно по непредпазливост;
3. действия по чл.151 от Закона за ветеринарномедицинската дейност
ama nikade ne pi6e 4e ne trqbva da se qdat !!! horata kato si zakolqt praseto,kravata i kakvo i da bilo jivotno za da go izqdat nikoi ne im e sastavil akt,nito sa vlezli v zatvora !!
mim4ety_sara
11-22-2008, 10:22
Abe ti ne6to ne si nared,nali predi da qde6 nqkfo jivotno trqbwa da go ubie6 :-x
причиняване на смърт на животно e tva e nerednoto :o
I kak moje da sravnqva6 krava s ku4e - kravata da ne bi da ti pazi dvora q :o i za6to da im sastavi akt,kato po zakon imat prawo da kolqt kravi,kozi ofce i t.n,no ku4eta nqmat prawo :-x zatowa w zakona za za6tita na jivotnite pishe,4e e zabraneno pri4inqvaneto na smart
bubblegumprincess
11-22-2008, 10:28
ауу горките животинки :smt022 :smt022 супер гадно ми става, когато видя куцащо кученце или кученце, което го е страх даже да погледне човек :-# от страх :smt022 , а камоли да убия куче - това никога няма даже да го предположа, че мога да го направяя и не искам :?
ужасс :-x
тез хора дет причиняват болка на животните заслужават да страдат :smt097 [ не пожелавам на никого зло, но как може да има такива хора. И животните имат душичка , и те обичат, мразят и страдат ! проумейте го това!!! ]
Тия са ненормални!!! Как може да има такива хора, защо никой не ги наказва? Хубаво НоваТв излъчва репортаж, ама после? Тия продължават да си избиват животинките... Е на такива и затвор им е малко!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
roadrunner
11-22-2008, 15:23
Това е нечовешко..Тиия хора не осъзнават май какво правят.Как могат да убиват горките кученца.Мен дори ми е жал и за останалите животни,които се избиват.Наистина много обичам кучетата и според мен трябва да ги накажат тези хора,както те наказват кучетата .. :-# :-# :-# Толкова ли нямат какво да ядът ? Все ще намерят нещо колкото и бедни да са :shock: :shock: Чак до кучешко са прибягнали :shock: :shock: Боже опази до къде стигнахме вече :(
scoobydors
11-23-2008, 10:16
Емм...
ще прозвучи гадно ...
май*а им д**баааааааааааааааааа :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
;-) :-D
Ми нека си правят каквото искат.Никой не е казал,че това месо не се яде.Нито пък е забранено със закон.
mim4ety_sara
11-23-2008, 12:17
Zabraneno e s zakon :?
hooliganka89
11-30-2008, 10:11
Китайски работи правят тея хора.
pepita87
12-13-2008, 13:45
Ne otdavna gledah imenno tozi reportaj...za jitelite na smolqnsko selo,koito vqrvat v le4ebnoto deistvie na mesoto,na novorodenite ku4enca....a i ne samo...Potresena sum!!!A o6te pove4e me potrese izkazvaneto na vuzrastnata jena,4e poradi fakta,4e nqmala materialna vuzmojnost,za da si pozvoli meso(svinsko,pile6ko,tele6ko)gotvela cqllllll jivoooot s ku4e6ko!S oriz4e,na supi4ka ili tam kvoto doide,raznoobrazie da ima!
qg0dkata
12-13-2008, 16:21
:shock: :shock: Ужас, само като слушах това бабче как казва, че не я е жал за малките кученца и т.н. Това значи, че без никаква съвест ги коли и ги яде..Ама защо не се поставят на тяхно място и да разберът, че да те ударят или да те заколят БОЛИ! :? :-x :-x Ей, значи тоя свят няма да се оправи.. :o :-x
Направо съм потресена, нямам думи!!! :shock: :(
УЖАС, ДИВОТИЯ.:"ето тук ме ухапа последния път, когато го заколих..- защо го заколи............- ЗАЩОТОТ МЕ УХАПА!
mim4ety_sara
12-15-2008, 11:58
Zashto govorite za Kitai,tva e V Bulgariq :?
scoobydors
12-15-2008, 18:11
Кофти тръпка... :-o
И аз го четох това някъде...Направо ужас!!!
Jumbie483
12-16-2008, 22:07
Аз толкова обичам кучета, че ако ида в онова село ще ги изколя всички тия бабички и старци, които усмеляват да говорят така..
Заклал кученцето, защото го ухапало... :shock:
Оная пък не я било жал.. :shock:
Мислели, че месото лекува ?! Тея хора нямат ли мозък в главата ?! Как МЕСО ще лекува.. това, че пенсията не им стига да си купят аспирин, не значи че кучешкото месо ще ги оправи.
Леле как се нервя на такива.. :smt013 :smt013
AutumnTears
12-30-2008, 10:15
jalko 4e koleneto i qdeneto na vsqkakvi drugi vidove jivotni ne go priemate kakto ubivaneto na ku4eta :?
fire_cat
12-30-2008, 10:57
Ужас! Как може да причиняват такова страдание на горките животни! :(
Супер не ме е** нито за животните нито за хората! Защо?Ти май не си нито от единия,нито от другия вид,а?
_LacrymoSa_
12-30-2008, 19:59
Леле, това е ужасно :(
Jo_Ni_To
12-30-2008, 21:40
ПфФ баси и извратената работа :? :? Това е отвратително...!
Backfire
01-02-2009, 11:46
yeyte6u
ами прекрасно :grin: (:
jumbie 4523нещо си.. проста си като листо ряпа
И кое й е простото? Има си разлика между продуктивни (отглеждани за месо, вълна или яйца) животни, както и компаньони и работни животни. Ако не можеш да прецениш кучето към кои спада, толкова по - зле за теб.
_LacrymoSa_
01-05-2009, 14:57
Това е ужасно :( Как може да има такива хора :(
pifiella
01-10-2009, 17:10
Да пукнат дано........и някой да ги заколи тях НЕЩАСТНИЦИ,МИЗЕРНИЦИ,СЪДИС ТИ ДА ПУКНАТ ДАНО КАК МОЖЕ.......................................... ............. :-o :-o 8) :-o 8) 8) :-
o :-o :-o :shock: :shock: :shock: Ами то в България всичко може да се очаква и плъхове да започнат да ядат за да им расте х*я......... :shock:
adrenal1n
01-13-2009, 08:16
Ако имаше законодателство в България... "Ако"... Шибана страна... На запад глобяват и осъждат за престъпления срещу животни... Тия, дето ядат кучетата, може да ги заколим и изядем - и те са животни все пак :(
HipHopBlond
01-16-2009, 19:22
Емм...
ще прозвучи гадно ...
Ц-ц-ц... верно си голем идоет, те не са ли животни беее, ква е разликата дали ше заколя майка ти или едно кученце??? Не виждам как може чак толкова ниско да паднем :x лично съм стопанин на 1 уникално умно дакелче и без най-малко колебание мога да кажа, че го обичам почти колкото обичам сестра си!!! Айде ти преценявай кой тряа да пукне тъпанар такъв _||_ :-x
mimenceto666
01-18-2009, 08:19
:shock: :shock: :shock:
Немога да повярвам
дано е измислица на пресата
това е ужасно
:-x :o
AvRiLFaN95
01-18-2009, 11:37
usajno e tova,ne znam kak ne im e jal... :( imashe daje edin ot elin pelin,koito hraneshe zmiite si s kotki,zaici i prochie.. :-x :-x :-x
BqlaLiniq
01-18-2009, 12:28
А родителите ви и бабите и дядовците ви по селата като колят кокошки, прасета, агнета, телета, крави, овце и т.н. какво казвате?
Щом са преценили да ги ядат нека да ги ядат... Те може да не ядът свинско например и да казват за нас, че не сме наред и т.н. ;)
А и ако кучетата им раждат по 6-7 кученца малки кое е по добре да ги убият или да ги захвърлят в кашони по кошовете и да умрат бавно и мъчително..?
mirkisss
01-18-2009, 20:09
:x УЖАСТ :x
Стига сте мрънкали, по добре да са мъртви от колкото да са улични, назлобени псета.. Ся много дъхате, ама като чуете по новините "куче нападнало дете, детето с травма и опасност за живота" друго говорите.
Ква е разликата между прасе и куче? И двете са животни, тва че сте яко филмирани по едни правила не означава,че са правилни.
За другите които казаха, че е едно и също да убиеш дете/майка и куче. Вие луди ли сте? Хора/животно .. хората имат разум, а животните не.
Някой да ги изколи тия дето колят животните? Е тука само мога да кажа "rofl idiots"
За другите дето все говорят за "чужбина". Ами в чужбина тва също става.. Най-добрия пример е Виетнам.. се1
И аз обичам животните, ама кво да се прави..
Darkkiss
01-19-2009, 03:48
Цък (http://www.croxbox.bg/watch/9d5b48519da6b0257918/%D0%AF%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0,-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82)
Nqkakwi si starci gi koleli i posle gi qdqli,za6toto mesoto im bilo lechebno :-x
Тези мили кученца като те лаят и те хапат по пътя за вкъщи май не са толкова мили а?
Това според мене са луди хора...
BqlaLiniq
01-19-2009, 13:34
Това според мене са луди хора...
Що?
DessieQueen
01-22-2009, 08:20
Предпочитам да гледам как умира човек,отколкото животно. Ако можех лично щях да ги насека тия. Де*ба простите изкуфяли болни мозъци дърти миризливи де*ба!
Как ще заколиш ти малко беззащитно хубавко сладко кученце бе? Смърт и тва е!! :x :x :x :x :o :o :o :shock:
Предпочитам да гледам как умира човек,отколкото животно. Ако можех лично щях да ги насека тия. Де*ба простите изкуфяли болни мозъци дърти миризливи де*ба!
Как ще заколиш ти малко беззащитно хубавко сладко кученце бе? Смърт и тва е!! :x :x :x :x :o :o :o :shock:
Айде спри филмите и порасни кк?
Axe_vs_Sword
01-24-2009, 12:35
Айде спри филмите и порасни кк?А на някоя майка искаш ли някакви кучета да и отнемат бебето и да го изядат, мислейки, че местото му е лечебно :o
DessieQueen
01-24-2009, 12:42
А ти не ми прави забележки а?
Пораснала съм си. Няма да ти е приятно бебето ти да го изядат кучета нали? Пфффффффффффффффффффффффф фффффффф :-x :-x
А на някоя майка искаш ли някакви кучета да и отнемат бебето и да го изядат, мислейки, че местото му е лечебно :o
Друсаш ли се ? :razz: :razz: :razz: :razz: животните нямат разум
А ти не ми прави забележки а?
Пораснала съм си. Няма да ти е приятно бебето ти да го изядат кучета нали? Пфффффффффффффффффффффффф фффффффф :-x :-x
ММ няма да ми е приятно, точно затва правим кучетата на сапун, а не трепем хората? зле .. Кво се изкара сериен убиец е? Не ми казвай на кой ще правя забележка.
BqlaLiniq
01-24-2009, 18:45
Офф 5StaR остай ги тея злета....Кво като е малко и миличко кученце..като порасне и ви скочи някое от тях ще пискате по медии и т.н....?
По добре убито, от колкото скитащо на улиците и търсещо храна, за да оцелее...
Офф 5StaR остай ги тея злета....Кво като е малко и миличко кученце..като порасне и ви скочи някое от тях ще пискате по медии и т.н....?
Да ги кастрират...Така лека полека ще си изчезнат и няма да ги има по улиците.Ама да ми убиваш брутално животни и после даже да готвиш и ядеш - това вече далеч не е нормално.Такива ненормалници им трябва 3-4 г. на топло или един як бой, да се осъзнаят малко.
Да ги кастрират...Така лека полека ще си изчезнат и няма да ги има по улиците.Ама да ми убиваш брутално животни и после даже да готвиш и ядеш - това вече далеч не е нормално.Такива ненормалници им трябва 3-4 г. на топло или един як бой, да се осъзнаят малко.
Ти пържоли ядеш ли ?
Ти пържоли ядеш ли ?
Ям, но напоследък избягвам кучешкото.
Ти пържоли ядеш ли ?
"Ама да ми убиваш брутално животни и после даже да готвиш и ядеш - това вече далеч не е нормално"
Ама свинското не нали?
+Отбягваш кучешкото.. дюнери не ядеш ли :-o :-o
Ти пържоли ядеш ли ?
"Ама да ми убиваш брутално животни и после даже да готвиш и ядеш - това вече далеч не е нормално"
Ама свинското не нали?
+Отбягваш кучешкото.. дюнери не ядеш ли :-o :-o
Мм явно не си разбрал за какво е тая тема, та да уточня - убийството и яденето на кучета.Не виждам за какви свине и дюнери ми говориш.
BqlaLiniq
01-29-2009, 07:58
Ми то е същото бе..дали ще е свиня или куче.все е животно и все го убиват и го ядат.
gbemXXXII
Стига ревахте е , лекета.
Що котешко и кучешко сте изяли (луканки/суджуци/салами и т.н.)
Важното е мръвка да има.
Тъкмо обядвах :-x Реших да спра :razz:
dead_princess
02-01-2009, 14:27
Каква е разликата между това дали ще заколи кучето и ще си го сготви и ще заколи прасето и ще си го сготви? :-o Това, че кучето е по-сладко от прасето е причина да не може да бъде използвано за храна?
Аз не бих ял куче.
+1