- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Хора в БГ убиват и ядат новородени кученца
Цък
Nqkakwi si starci gi koleli i posle gi qdqli,za6toto mesoto im bilo lechebno![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
tova e yjasno... kak moje da ima takiva hora![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
pppfff bahti mizernicite kak moje da pravqt takiva raboti...![]()
![]()
![]()
Тия са откачили тотално според мен .... Годините им са се отразили ОПРЕДЕЛЕНО!
Гледах го още като го даваха по нова.На тези старци пра-дедите им съм сигурен, че са били виетнамци :Д
Супер брутално....горките животинчета![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Направо отвратително![]()
Изроди как може да убиват малкото беззащитно кученце...
Ama te nenormalni li sa da mislqt,4e mesoto im lekuwalonqkoi traa idi v tva otvratitelno selo i da gi ubii tezi mizernici
i onzi 6to gu ubi,6toto go uhapalo kucheto e kak nqq go uhape kat predi tva e iskal da go ubie Maloumnici!!
![]()
![]()
Супер не ме ебе нито за животните нито за хората!
Raise your fist!
ku4eta se qdat otdavna ot vietnamcite....... i nikade ne e zabraneno da se qdat. kakto se qde svinsko,tele6ko,pile6ko taka se qde i ku4e6ko ! vsi4ko tova sa jivotni taka 4e e vse edno koe 6te izqdej vsi4ko e jivo sa6testvo neznam kakvo tolkova e stanalo 6tom im haresva da si gi qdat nito sa na iz4ezvane nito nqkoga 6te sa na iz4ezvane ku4etata.. daje sa pove4e otkolkoto trqbva da sa !!
Какво от това, че в други страни се ядяли... тва е толкова тъпо мнение - трябва да си много прост да го кажеш! Явно не си наясно със законите,забранено е ! Ето виж:
Чл.8. (1) Забранява се проявата на нехуманно отношение към животните.
(2) За нехуманно отношение към животните се счита неоснователно
причиняване на болка или страдание на животно или предизвикване на силен
страх.
Чл.9. (1) Забранява се проявата на жестокост към животните.
(2) За жестокост се счита:
1. всяко действие или бездействие, което причинява продължително или
повтарящо се страдание на животното, или трайно уврежда неговото здраве;
2. причиняване на смърт на животно по непредпазливост;
3. действия по чл.151 от Закона за ветеринарномедицинската дейност
Емм...
ще прозвучи гадно ...
ама .... даноо пукнат бееее...
май*а им д**баааааааааааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Каква е разликата между това дали ще заколи кучето и ще си го сготви и ще заколи прасето и ще си го сготви?Това, че кучето е по-сладко от прасето е причина да не може да бъде използвано за храна?
Аз не бих ял куче.
Mi to po taq logika dete,ku4e se taqRazlikata e mnogo golqma ,s ku4eto sme priqteli,nikoe prase nqma da ni spasqva i da pravi za teb,tova koeto prawi kucheto.Poziciqta na kucheto e priqtel i partnior.
![]()
Ненормални хора...Горкичките животинчета...Като прочетох темата и гледах клипчето ми стана много жал....
![]()
Бих убила човек,който прави такова нещо....
Колко овчи мозък тря да има човек,за да постъпва така не знам....
Ужасявам се.....
Първоначално написано от mim4ety_sara
ama nikade ne pi6e 4e ne trqbva da se qdat !!! horata kato si zakolqt praseto,kravata i kakvo i da bilo jivotno za da go izqdat nikoi ne im e sastavil akt,nito sa vlezli v zatvora !!
Abe ti ne6to ne si nared,nali predi da qde6 nqkfo jivotno trqbwa da go ubie6![]()
причиняване на смърт на животно e tva e nerednoto![]()
I kak moje da sravnqva6 krava s ku4e - kravata da ne bi da ti pazi dvora qi za6to da im sastavi akt,kato po zakon imat prawo da kolqt kravi,kozi ofce i t.n,no ku4eta nqmat prawo
zatowa w zakona za za6tita na jivotnite pishe,4e e zabraneno pri4inqvaneto na smart
ауу горките животинки![]()
супер гадно ми става, когато видя куцащо кученце или кученце, което го е страх даже да погледне човек
от страх
, а камоли да убия куче - това никога няма даже да го предположа, че мога да го направяя и не искам
![]()
ужасс![]()
тез хора дет причиняват болка на животните заслужават да страдат[ не пожелавам на никого зло, но как може да има такива хора. И животните имат душичка , и те обичат, мразят и страдат ! проумейте го това!!! ]
Music is my escape...
Тия са ненормални!!! Как може да има такива хора, защо никой не ги наказва? Хубаво НоваТв излъчва репортаж, ама после? Тия продължават да си избиват животинките... Е на такива и затвор им е малко!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това е нечовешко..Тиия хора не осъзнават май какво правят.Как могат да убиват горките кученца.Мен дори ми е жал и за останалите животни,които се избиват.Наистина много обичам кучетата и според мен трябва да ги накажат тези хора,както те наказват кучетата ..![]()
![]()
Толкова ли нямат какво да ядът ? Все ще намерят нещо колкото и бедни да са
![]()
Чак до кучешко са прибягнали
![]()
Боже опази до къде стигнахме вече
![]()
Първоначално написано от xXxScreamxXx
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Zabraneno e s zakon![]()