View Full Version : Как да я обеда че аз съм човекът ?!?!?
Вече и аз има нужда от вашата помощ.Ми историята ми е такава с едно момиче се запознахме преди около 2 седмици и тя почна да излиза с нас и един ден играхме на шише и на подараци :oops: :lol: и винаги се падахме аз и тя и така почнахме да се виждаме вечер се натискахме и аз почнах много да си я харесвам и един ден я заговорих какво ще правим че аз искам сериозна вразка и т.н. :) тогава тя ми каза че иска да го даваме по полека защо била много нараняване и неискала да бада поредния които ще я нарана и до там и една вечер по скайпа пак се заговорихме и даже леко се поскарахме и та ми каза че даже зарязва сичко и неиска да се занимава повече с мене :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: въпреки че искала това да продалжи ](*,) ](*,) ](*,) и сме се разбрали да се видим довечера или утре да се разберем какво ще правим обаче аз незнам как да я обеда че няма да я нарана просто сам хлатнал до уши по нея и искам да сме заедно кажете как да я обеда какво да и кажа така че да се саберем 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ помогете моля Ви 8-[ 8-[ 8-[ 8-[
извинете за правописни грешки
направи и серенада ако учите в едно и също даскало ако не иди в нейното :grin: щуро е кат се замислим човек прави глупости от любов :shock: или се опитай да я навиеш да излезете и я заведи на някое романтично местенце където сте само двамата и е с хубава гледка например :) ама момчетата никак не сте изобретателни момичетата обичат романтичните неща обичат да им се обръща внимание :-D ако мога да попитам само на колко години си така ще знаем какви съвети да ти даваме .....
Виж ако тя е решила повече да не се занимава с теб, така и ще стане, дай и време да осмисли нещатата и чувствата си към теб, от това което казваш разбирам, че доста си я притискал, а не трябва така :) Дай и време да помисли и да вземе решение дали иска или не иска да е с теб, а и любовта не се показва, се доказва, докажи и, че няма да я нараниш и че наистина имаш много силни чувства към нея, а не постоянно мн те харесвам, мн те харесвам, айде да ходим :)
ми на 16 сам след 2 месеца и половина права 17
nicolepcd
11-22-2008, 10:59
А я си представи, че ще си с нея седмица-две... месец... и после ще ти омръзне. Тогава какво правим? :o
kalpazanka
11-22-2008, 11:00
С търпение, постоянство и без да я притискаш!
+954
MartyParty
11-22-2008, 11:08
А така,за къде си се разбързал?Няма да ти избяга момичето,по-вероятно е ти да я прогониш.
И пиши малко по-грамотно по дяволите.
На мен ми се струва че имате разлики в намеренията - което не е никак малка работа. На нея явно й е забавно да се натискате, мляскате, гушкате и не й се встъпва в нова връзка, особено ако преди е била наранявана. Ти пък искаш нещо сериозно. Еми тези различия по принцип могат да са голяма пречка. И правенето на компромис в името на другия не е печеливша стратегия (никога не се правят компромиси с желанията, особено в любовни случаи). Един вид - откъде накъде на нея, на която не й се иска сериозна връзка и иска малко забавление и неангажираност, за да ти угоди да се "отдаде" и да насили нещата? Колкото и да си приличате, да ви е хубаво заедно, ако вижданията ви за бъдещето ви се различават, то това определено ще е камък, който ще срине каруцата. Или другия вариант - откъде накъде трябва да се примиряваш с несериозните желания на някой друг, да се задоволяваш с по-малко и така й да не получиш това което искаш? А именно отдаденост, близост, сериозна връзка...
Ако искаш да опитате - не насилвай нещата... Не я притискай.
Ако нещо ще се получи - ще се получи, ако не - не, въпреки че от описанието момичето ми се вижда малко лекомислена, а не толкова наранена и изстрадала.. Но пък кой знае? Само предполагам. Ти вероятно знаеш по-добре за миналото й /или някоя нейна приятелка.../
Aко наистина й е дошло до гуша да я нараняват я разбирам напълно и по-добре да не я закачаш, а да си доста по-предпазлив, да не се натягаш.. Защото може да се колебае дали пак да се отдаде или да си я кара изяестно време непукисткаката, целувчици, свалчици, шишенца ала бала, нали разбираш?
Което както казах по-горе по принцип е проблем! Няма смисъл да правиш ти компромис със своите желания, намерения и принципи заради несериозните желания на друг. Сблъсъка на интереси е голямо нещо и колкото и да си приличате, ако нямате еднакви планове за връзката ви това си е проблем ;) Все пак става дума за възприятия - ти искаш Ромео и Жулиета, тя Сексът и Градът... примерно говоря.
Или я чакай, като в никакъв случай не я притискаш, или я заебавай..
dokaji i s deistviq,ne s prazni prikazki!
Малък приятелю , няма нищо по хубаво от това момиче да те харесва , да се натискате и да не ти е постоянно на главата... Радвай се и не се задълбочавай , това ще ти бъде пречка!
И пиши малко по-грамотно по дяволите.
На мен ми се струва че имате разлики в намеренията - което не е никак малка работа. На нея явно й е забавно да се натискате, мляскате, гушкате и не й се встъпва в нова връзка, особено ако преди е била наранявана. Ти пък искаш нещо сериозно. Еми тези различия по принцип могат да са голяма пречка. И правенето на компромис в името на другия не е печеливша стратегия (никога не се правят компромиси с желанията, особено в любовни случаи). Един вид - откъде накъде на нея, на която не й се иска сериозна връзка и иска малко забавление и неангажираност, за да ти угоди да се "отдаде" и да насили нещата? Колкото и да си приличате, да ви е хубаво заедно, ако вижданията ви за бъдещето ви се различават, то това определено ще е камък, който ще срине каруцата. Или другия вариант - откъде накъде трябва да се примиряваш с несериозните желания на някой друг, да се задоволяваш с по-малко и така й да не получиш това което искаш? А именно отдаденост, близост, сериозна връзка...
Ако искаш да опитате - не насилвай нещата... Не я притискай.
Ако нещо ще се получи - ще се получи, ако не - не, въпреки че от описанието момичето ми се вижда малко лекомислена, а не толкова наранена и изстрадала.. Но пък кой знае? Само предполагам. Ти вероятно знаеш по-добре за миналото й /или някоя нейна приятелка.../
Aко наистина й е дошло до гуша да я нараняват я разбирам напълно и по-добре да не я закачаш, а да си доста по-предпазлив, да не се натягаш.. Защото може да се колебае дали пак да се отдаде или да си я кара изяестно време непукисткаката, целувчици, свалчици, шишенца ала бала, нали разбираш?
Което както казах по-горе по принцип е проблем! Няма смисъл да правиш ти компромис със своите желания, намерения и принципи заради несериозните желания на друг. Сблъсъка на интереси е голямо нещо и колкото и да си приличате, ако нямате еднакви планове за връзката ви това си е проблем ;) Все пак става дума за възприятия - ти искаш Ромео и Жулиета, тя Сексът и Градът... примерно говоря.
Или я чакай, като в никакъв случай не я притискаш, или я заебавай..meris stra6no mnogo mi pomogna
Еми тоя раздел ми е любим. За нищо. :)
А за грешките имах предвид "права" вместо "правя" и т.н., защото като чета и все едно някое циганче ми говори. Не че се заяждах, само исках да спомена. Пък и то в тоя форум най-често се поправяме ако някой сбърка.. както и да е, тва е друга тема.
Успехи.
titinkaa
11-22-2008, 12:41
Виж ако тя е решила повече да не се занимава с теб, така и ще стане, дай и време да осмисли нещатата и чувствата си към теб, от това което казваш разбирам, че доста си я притискал, а не трябва така :) Дай и време да помисли и да вземе решение дали иска или не иска да е с теб, а и любовта не се показва, се доказва, докажи и, че няма да я нараниш и че наистина имаш много силни чувства към нея, а не постоянно мн те харесвам, мн те харесвам, айде да ходим :)+1 напълно съм съгласна с това мнение