Влез

View Full Version : За домашен любимец ;(

bonbonkata011
11-22-2008, 11:47
Еми значи то не е точно проблем,но е нещо като проблееем.И така,преди няколко години имах котка обаче вече я няма :cry: И сега искам коте но мама не ми дава и се ми се заяжда искаш ли котииии???Ама нямаааааааа :-# :smt022 :shock: Как да я убеда да ми разреши да си имам коте,нищо друго не изкам.Постоянно и се моля винаги помагам в домакинството,нося хубави оценки,но все нищо.ТОЛКОВА МНОГО ЛИ ИСКАМ?!
P.S.
Честит първи сняг!!! :grin:

z1n4i7y
11-22-2008, 12:30
Аз имам котарак на 4 годинки вече :-) . Та ако искаш домашен любимец трябва и родителите ти да го искат.Няма друг начин. Можеш да ги поставиш пред свършен факт,но най-вероятно няма да има ефект... Моли ги много и може късметът ти да се усмихне :)

BeBChEtu
11-22-2008, 12:35
Аз имам 2 морски свинчета..Първото ми умря и аз и сестра ми не искахме повече и мама също не искаше, защото бяхме много разстроение от смъртта му...Ама на именния ден на сестра ми гаджето и й подари 2-те морски свинчета и мама ги прие... :) Така че може да кажеш на някой да ти подари за някакъв повод иииии така :D Успех

hilaryto
11-22-2008, 12:35
Ами дам и аз имам котенце.. :) мъжко е де т.е. котарак имам го от както се роди,защото аз гледах майка му,която роди 3 котенца-него и още две женски,които бяха обикновени,а той е с дълъг косъм :grin: мн си го обичкам :-) ,но майка му за съжаление по4ина преди 2 години :cry:

bonbonkata011
11-22-2008, 12:46
Благодаря на всички за отговорите!Забравих само да спомена,че имам един хамстер-Джесика(преди имаше и още две хамита,но и двете бяха мъжки)

Jumbie483
11-22-2008, 12:57
Аз имаХ :-o
Попринцип от нашите роднини само аз и дядо ми обичаме животните. А аз като видя някое куче в приют да речем..ужас..просто не мога да гледам. За това съм взимала много кученца (най-вече) малки и съм ги гледала в нас по един/два месеца. След това ги карахме на село :) Там понеже двора ни представлява поляна с няколко дървета и един/два храста, кученцата полудяват от тичане и игра :-) За сега на село имаме 5 кучета, които първо са минали през мен 8)

П.П: Не ги оставям тук при мен в града, защото нямам толкова време да се грижа непрекъснато за животинче. Супер много обичам кучетата и съм сигурна, че цялото ми време ще прекарвам с него.
Пък и на село им е 300 пъти по-добре..от колкото тук затворени между 4 стени :-P

Lip4y
11-22-2008, 13:50
Аз имам котарак на 5 години от раждането му го гледаме, то е най-послушното адски кротко и ме преграща като легне на мен.
Казва се Ной , обаче ний му викаме Ночко или Нойчо или Лайнйчо (ако е направил беля) йьйьй хахахаха :grin: :grin: :D :D ще си го изям както ми е рижавичък :grin: :grin: :grin: :D

Lysit0
11-22-2008, 14:25
Докажи и,че си отговорна,може да се разчита на теб и ще я гледаш :)

krisence
11-22-2008, 15:34
И аз страшно много искам домашен любимец, но майка ми не та не. :(

teenems
11-22-2008, 15:47
Ами аз имам папагали мн. са диви :lol:

По темата
Майка ти може да не иска защото и е мъчно ,че го няма ,поговори с нея защо не иска .Може за подейства =]

Yancheto
11-22-2008, 17:45
А защо майка ти не иска?Попитай я,говори с нея,може да се окаже,че наистина ще е по-добре ако не ти вземат коте.

UFOs
11-22-2008, 18:09
Аз си нямам,но много искам... :cry:

ValzZi
11-22-2008, 20:06
охх аз иам едно дебело прасе наречено кучето дебел прасчо-Джина :-D
и 4 мишки ест,..тях ги домъкнех без да питам :D

silver_moon
11-23-2008, 06:46
аз никога не съм била без домашен любимец, но и мама и така и бате и аз много обичаме животни...когато съм била на 1-2г сме имали хамстер, който някакси е бутнал капака на клетката и е офейкал на някъде 8-) , после имахме куче-коли, но не му беше много добре в апартамента и се наложи да го подарим на едни хора с къща, голям двор и много животни от типа на патици, кози и подобни и се надявам там да му е добре (ако е живо още)...две седмици след като бяхме дали кучето си взехме коте-персийче от тези пухкавите...женско е и много си го обичкам и вече е на 9 години, баба е :-D незнам какво бих правила без котето - то си ми е мнооого добро приятелче :)

по темата: обясни на майка ти защо толкова искаш коте, че ще се грижиш за него, потръшкай се малко, напомни и, че след един месец идва Коледа и так...успех :)

AvRiLFaN95
11-23-2008, 16:40
Аз имам котарак на 4 годинки вече :-) . Та ако искаш домашен любимец трябва и родителите ти да го искат.Няма друг начин. Можеш да ги поставиш пред свършен факт,но най-вероятно няма да има ефект... Моли ги много и може късметът ти да се усмихне :)
При мен се получи това пред свършен факт. :grin: Ама не го препоръчвам. :-D

uMnePaToPa
11-23-2008, 17:39
Имах преди и сега искам да имам ..

Water
11-27-2008, 05:53
аз на нашите им врънках 12 години и ми купиха зай4е
а защо не пробва6 със следното : аз ще си го купя и храня и няма да щъка из апартамента и реви бе моми4е реви залепи плакати на котки и още много котешки работи

PiruBloodz
11-28-2008, 16:28
който си няма в гащите иска коте за домашен любимец

JustDead
11-28-2008, 20:40
Аз си имам тарантула!Да ви кажа мн е яко да гледате такова животинче , само че много бавно порастват и са малко страхливи в началото!

__SuNshInE__
11-29-2008, 20:27
Имам си коте и куче. Котето е много добричко и адски много си го обичкам - на година и половина е. Кучето е пинчер и е малко злобничък ама е голям сладур. Абе не знам какво щях да правя без тях :grin:

CuteBaby
11-29-2008, 20:51
Аз имам кученце,много е сладичко и много си ме радва :grin:

Madn3s5
12-03-2008, 10:31
Аз имам куче от 4-5 години и котенце от няма и 1 годинка 8)

кучето баща ми го взе още като живях при него,и след тва майка ми иска не иска нямаше как да не го приеме 8-) а котето майка ми каза на шега че нейн колега подарявал и дали съм искала..и се запалих 2 седмици мрънках и го взехме :lol: сега и тя мн го обича ;Д

по темата.. покажи им че си отговорна и достатъчно пораснала за такава отговорност,мрънкай повече,като те питат за подаръци,коледа,рожден ден и тн им го натяквай.. и така 8-)

Byyyy
12-03-2008, 17:17
Котка и хамстер + всички от улицата (всичките са си мой) 8-) :-P А сега кажи на майка си, че ти се грижиш за котето, тя няма да има никви грижи и че ше чистиш ТИ след него :-P :lol: :)

Erica1
12-03-2008, 17:21
Докажи и,че си отговорна,може да се разчита на теб и ще я гледаш :)
+1 \:D/

swords1010
12-03-2008, 18:42
Ооо да, имаме си куче. Немска овчарка - голям сладур е. :P