PDA

View Full Version : момчетата сега

sweet_emotion
11-22-2008, 15:32
Искам да задам въпроса точно и кратко : Какво мислите за момчетата в днешно време ? Лично аз мн рядко сам видяла някое свястно момче (смсл да не пуши да не пие (мн) да е поне малко възпитах) кажете мн ли искам бе ;(;(;(;(;(

DulceGatito
11-22-2008, 15:36
Според мен има ... но са много малко и се намират трудно :D

xpici
11-22-2008, 15:37
Малко останаха момчетата с чувства :) Аз за сега съм срещала само 1 пък не знам...

Andreev
11-22-2008, 15:37
аз не пия и не пуша :P :P :P :P

leoparda93sl
11-22-2008, 15:40

И аз така. :)

NaNa_SladuRana
11-22-2008, 15:40
гаджето ми не пие,ни пуши и е адски мил,така че има свестни момчета :-)

nekaf
11-22-2008, 15:48
аз не пуша и не псувам :P

MakeMeFeel
11-22-2008, 15:48
Абе че има - има .. Ама къде са по дяволите ?! :x 8-)

lipsvashh_mi
11-22-2008, 15:50
на тея момчета дето в днешно време не пият,не пушат и не е*ат наред им се присмиват някви тъпи комплексарчета...то затова са останали толкова малко наистина свестни момчета...не,че това го няма и при момичетата-просто е по-рядко явление

haterkata
11-22-2008, 15:53
аз не съм срещала нито свестни момчета нито свестни момичета,на тая възраст няма такива (: (мое мнение)

Andreev
11-22-2008, 15:54
на тея момчета дето в днешно време не пият,не пушат и не е*ат наред им се присмиват някви тъпи комплексарчета...то затова са останали толкова малко наистина свестни момчета...не,че това го няма и при момичетата-просто е по-рядко явление
да ти кажа до сега никой не ми се е присмял :D ама ся ше се появи някой 8) да не казвам през къде ми минава т'ва :-P

chuki_nes
11-22-2008, 15:58
с жсяко поколение нещатата стават все по-зле...аз се чудя на кЪде се е запутил света..пЪк иначе сЪм гордачзащото познавам и свестни момчета :grin: ..ама те са голяма рядкост :(

MakeMeFeel
11-22-2008, 16:00
Честно казано според мен .. това дали пушиш или пиеш не определя дали си свестен или не . Има далеч по - важни качества ...

лично мнение !!!

GabisiTa
11-22-2008, 16:01
Аз съм щастлива, защото съм срещнала наистина такова момче и затова си го пазя толкова време, а и ще продължавам да го правя... :cry: :-)

z1n4i7y
11-22-2008, 16:04
Има свестни момчета. Вярно малко са,но все пак ги има. 8-)

sweet_emotion
11-22-2008, 16:05
problema e tam 4e tezi koito sa svestni 6te sa ili nqkvi super zadr1steni ili nqkvi super grozni . do kolkoto otg na makemefeel az ne iskam nqkakvo mom4e postoqnno da mi natqga vs ve4er hai na disco hai na bar i cqla ve4er da sa napiqt i napu 6at :(

Andreev
11-22-2008, 16:11
problema e tam 4e tezi koito sa svestni 6te sa ili nqkvi super zadr1steni ili nqkvi super grozni . do kolkoto otg na makemefeel az ne iskam nqkakvo mom4e postoqnno da mi natqga vs ve4er hai na disco hai na bar i cqla ve4er da sa napiqt i napu 6at :( :razz: :razz: :razz: ти к'во искаш - богат,манекен,не пие,не пуши,отворен :razz: :razz: :razz: аман от тъпи п***и

MakeMeFeel
11-22-2008, 16:14
problema e tam 4e tezi koito sa svestni 6te sa ili nqkvi super zadr1steni ili nqkvi super grozni . do kolkoto otg na makemefeel az ne iskam nqkakvo mom4e postoqnno da mi natqga vs ve4er hai na disco hai na bar i cqla ve4er da sa napiqt i napu 6at :( :razz: :razz: :razz: ти к'во искаш - богат,манекен,не пие,не пуши,отворен :razz: :razz: :razz: аман от тъпи п***и

Aко може и на дискотека да не ходи ... Аве и тя не знае кво иска 8-)

Eeyore1
11-22-2008, 16:19
То пък нали има и свестни момичета...цялото ни общество вече е пълна скръб за съжеление...то за това тия хора които са по-различни от другите биват тормозени и усмивани от "газарите" и "яките момичета"

haterkata
11-22-2008, 16:20
То пък нали има и свестни момичета...цялото ни общество вече е пълна скръб за съжеление...то за това тия хора които са по-различни от другите биват тормозени и усмивани от "газарите" и "яките момичета"

с кво по различни,би ли ми описала един 'по-различен'?

Andreev
11-22-2008, 16:24

т'ва че ти не си срещнала не означава, че няма....с каквито се събираш - такъв ставаш

Neprikosnovena
11-22-2008, 16:39
и аз мисля така :)

ivsan4eto
11-22-2008, 16:48
problema e tam 4e tezi koito sa svestni 6te sa ili nqkvi super zadr1steni ili nqkvi super grozni . do kolkoto otg na makemefeel az ne iskam nqkakvo mom4e postoqnno da mi natqga vs ve4er hai na disco hai na bar i cqla ve4er da sa napiqt i napu 6at :(

Да добавя, че и яките в повечето случаи са заети 8) . Рядко ще срещнеш някой НОРМАЛЕН и свободен. Е все пак има и такива екзепляри, но трябва да потърсиш хубаво :lol:

dilqnkata
11-22-2008, 17:58
да Е имаА някоЙ свестНи ама са мАлкО :shock:

NaDiiToOo
11-22-2008, 18:01
Не искаш много ... съвсем нормално е,просто свестни момчета се намират много трудно.Още по - трудно ги търся аз,защото моя вкус е различен и аз не гледам външноста на едно момче,но и доста други качества,които днес се откриват ужасно трудно ...

FlipY
11-22-2008, 18:17
хах тези тихи4ките дет ги мислите за възпитани половината са бахти умрелите....или както казаха грозни....мом4ета свестни има...ама се ще им се намерят и кусури....аз ли4но се обли4ам добре...не пия и не пуша много....забавен съм...ама кат изляза с някое моми4е насаме .и тотално забивам(ако мога така да се изразя)....та еи тва ми е проблема...затва...НЯМА ИДЕАЛНИ мом4ета....или моми4ета....вси4ко си има и лошите и добрите страни....а дали ще сте щастливи заедно зависи единствено от това какви компромиси правите.... Ли4но мнение .. :?

Fortuna
11-22-2008, 18:25
Ima prosto ne t1rsite k1deto trqbva.V smis1l vsi4ki haresvat krasivite,g1zarite a vs16tost ima i mnogo svestni no nikoi ne obr1shta vnimanie na po zatvorenite

sentient_
11-22-2008, 18:26
Svestnite muje ili sa jeneni ili sa geiove :-D

InnchetO
11-22-2008, 18:57
Ох , да много са трудни за откриване :(

Добре , че съм си намерила моя красавец , който не пуши , пие с мярка , адски чаровен , много мил , романтик ... уникален :oops:

zaraaa
11-22-2008, 19:36

+1

Eeyore1
11-22-2008, 20:12

т'ва че ти не си срещнала не означава, че няма....с каквито се събираш - такъв ставаш

Айде без нападки..това е лично мнение което никой не може да промени...пък това с какви хора се събирам аз си е точно мой проблем

soulja_girl4e
11-22-2008, 20:16
I have found you! At last!... плащам в брой 8-)

crazy_style
11-22-2008, 20:17
ako ne pu6e , ne pie , ne psuva, i po jeni ne hodi. Nqma da e svesten, ami 6te e zadrusten. Dali e svqstno mom4eto ne mislq 4e se opredelq ot tova dali pu6i i pie ... a ot haraktera mu i durjanieto kato cqlo...
Mislq 4e ima dostatu4no takiva mom4eta , kolkoto i takiva momi4eta ima ( emi ne sa mnogo) ...

Andreev
11-22-2008, 20:17
чакам оферта :-D

soulja_girl4e
11-22-2008, 20:27
лягам си, идвай! :-) а да! дюрекс-а ти го купуваш 8-) останалите разходи аз ги поемам - плащам почасово за добро представление :D отивам да счупя касичката :cry:

midle
11-22-2008, 20:36
Както обичам да твърдя жените предпочитат свястни на зряла възраст , а яростните и активните ги карат да се чувстват по-женствени.

Andreev
11-22-2008, 21:02
лягам си, идвай! :-) а да! дюрекс-а ти го купуваш 8-) останалите разходи аз ги поемам - плащам почасово за добро представление :D отивам да счупя касичката :cry:айде първия път безплатно :D

sweet_sorcerer
11-22-2008, 21:17
да бе,и аз това питам... :-D

ResPekT333
11-22-2008, 21:35
Абе според мен всяко вървежно момче (ако мога така да го нарека )може да бъде мил,всеотдаен,добър любвеобилен и т.н. но просто трябва да си намери майсторка.В смисъл момиче,в което наистина да се влюби!! ;)

sapa91
11-23-2008, 00:37
хаха аз не пуша и рядко пия 8-) 8)

nejnaDROGA
11-23-2008, 05:41
Искам да задам въпроса точно и кратко : Какво мислите за момчетата в днешно време ? Лично аз мн рядко сам видяла някое свястно момче (смсл да не пуши да не пие (мн) да е поне малко възпитах) кажете мн ли искам бе ;(;(;(;(;(
Да ме извиняваш ама ти 13 год. имаш ли?!
Що за тъпи критерий си поставила - да не пуши,да не пие,да е поне малко възпитан?!
1.Кое му е ненормалното в това един тийн на 17-19 год. да пуши?!Вярно,че преди 50 год. не е било нормално,но подяволите сега живеем в 21 век!!!
2.В днешно време всеки пие...Дали ще е една бира на седмица или 3-4 водки на вечер няма значение...Все пак си пие...
3.Къде пък видя толкова много невъзпитани момчета?!Това,че повечето се правят на големите мъжкари и пред момичетата се държат грубо и пренебрежително,не означава,че са невъзпитани!!!

А що се отнася до въпроса,какво мисля за сегашните момчета:
Миии какво да мисля?!1/4 пушат и пият,но пак са си свестни,мили,готини....;1/4 пушат,пият без мярка и се изявяват като побойници и големи мъжкари...;1/4 пушат трева редовно,пият и поне веднъж са опитвали друг вид наркотик,но въпреки това са страхотни като характер и са адски мили с партньорките (лични наблюдения)...и последната 1/4 са наркомани друсащи се редовно,забравили отдавна тревата,пиещи до припадък и започват да се бият при първа възможност,с цел да изразходят повечко от енергията,която им е дала поредната доза....Айде признавам си,че има момчета (над 17 годишни),които нито пушат,нито пият,но техния процент е не повече от (с голямо преувеличение) 5%
Извод:Не живеем в 19 век,когато тийновете не са знаели какво е това алкохол или цигара...Дори ако се замислиш тези единични бройки примерни,не пушещи и не пиещи момчета доста често са отритвани от обществото (от тийн обществото),защото били "задръстени" ... :?

Andreev
11-23-2008, 08:00
Що за тъпи критерий си поставила - да не пуши,да не пие,да е поне малко възпитан?!
1.Кое му е ненормалното в това един тийн на 17-19 год. да пуши?!Вярно,че преди 50 год. не е било нормално,но подяволите сега живеем в 21 век!!!
2.В днешно време всеки пие...Дали ще е една бира на седмица или 3-4 водки на вечер няма значение...Все пак си пие...
3.Къде пък видя толкова много невъзпитани момчета?!Това,че повечето се правят на големите мъжкари и пред момичетата се държат грубо и пренебрежително,не означава,че са невъзпитани!!!

Миии какво да мисля?!1/4 пушат и пият,но пак са си свестни,мили,готини....;1/4 пушат,пият без мярка и се изявяват като побойници и големи мъжкари...;1/4 пушат трева редовно,пият и поне веднъж са опитвали друг вид наркотик,но въпреки това са страхотни като характер и са адски мили с партньорките (лични наблюдения)...и последната 1/4 са наркомани друсащи се редовно,забравили отдавна тревата,пиещи до припадък и започват да се бият при първа възможност,с цел да изразходят повечко от енергията,която им е дала поредната доза....Айде признавам си,че има момчета (над 17 годишни),които нито пушат,нито пият,но техния процент е не повече от (с голямо преувеличение) 5%
Извод:Не живеем в 19 век,когато тийновете не са знаели какво е това алкохол или цигара...Дори ако се замислиш тези единични бройки примерни,не пушещи и не пиещи момчета доста често са отритвани от обществото (от тийн обществото),защото били "задръстени" ... :?
много си зле - изкара половината народ наркомани и пияници предлагам ти да се осъзнаеш малко...това, че приятелите ти са такива не означава, че всички са на това дереже

CinDeReLLa_
11-23-2008, 08:03

Veche sa zaeti :x :?

soul1199
11-23-2008, 12:10
mn malko sa svesnite,no,kakvo da se pravi :-o

Undertak3r
11-23-2008, 12:25
<--- В Силистра има. :oops:

Duncan
11-23-2008, 12:34
Аз съм такъв ! Ако някоя ме иска ЛС да ми напише :) Уверете се сами !

celuv4ica91
11-23-2008, 12:49
Аз съм късметлийка, че познавам такова момче.Не пуши, не чака с нетърпение петък или събота вечер за да се натряска като дъска(пие мн малко всмисъл), не си отбелязва в тефтерче поредната бройка, а е здраво стъпил на земята и знае какво иска от жените и живота.Но това, че пиеш или пушиш не е задължително да те прави по-несвестен от другите момчета (но от тая "порода" са много малко) :)

nejnaDROGA
11-23-2008, 17:37

много си зле - изкара половината народ наркомани и пияници предлагам ти да се осъзнаеш малко...това, че приятелите ти са такива не означава, че всички са на това дереже
Хах ти си много зле май ;) след като съдиш за някого от коментара му ;)
За твое сведение не се движа с наркомани,а и ако можеше да четеш (и разбираше математиката) щеше да разбереш,че половината тийнове са идиотчета пушещи трева ;) Влез в няколко дискотеки,в които не пускат само чалга и ще разбереш,за какво ти говоря ;) Най-вече ако си от по-голям град като Варна,София или Пловдив (имам впечатления само от тези по-големи градове) ;)

nejnaDROGA
11-23-2008, 17:39
<--- В Силистра има. :oops:
Честито!Ти си един от малкото силистренци,които покриват нормативите на авторката :D А останалите ни съграждани са точни копия на гореописаното от мен :D
П.П.Еййй много силистренци се събрахме в тоя форум бе :razz: :shock: :razz:

EarthShaker
11-23-2008, 18:27
според вас свестните не пушат и пият? това ли са ви ценностите :lol:

portokalka1994
11-23-2008, 20:10

Всички свестни са заети...

Andreev
11-23-2008, 20:11

каза го преживялата 14 годишна девойка :razz: :razz: :razz: :lol: :lol:

My6mYLka
11-23-2008, 20:18
:neutral: крият се от лошите батковци ;-) :lol:

Drebs
11-23-2008, 20:34
Много ограничено разсъждаваш.
Да не би тези,които пушат и пият да не са свестни. И цигарите и алкохола ли определят морала на мъжете?!

S1lv3r
11-23-2008, 20:39
[quote="chuki_nes"]с жсяко поколение нещатата стават все по-зле...аз се чудя на кЪде се е запутил света..пЪк иначе сЪм гордачзащото познавам и свестни момчета :grin: ..ама те са голяма рядкост :( [/quoе

Еми за съжаление е така.Аз научих някой псувни чак в 3-4 клас а едни дребни от квартала ги гледам още първи клас нямат ама ги знаят повеще от мен....нямам думи.Ама все още си има и свестни момчета и момичета,познавам такива и съм щастлив че ги познавам :grin: :grin: :)

jilibonka_
11-29-2008, 07:59
На мен ми прави впечатление,че точно момчета,които постъпват така..ебат и патя казват " ае всичките момичета са к*рви няма ли да срещна една свястна за мен,която да си обичам..вече всичките са много зле..няма чувства..нищо" .. същото го чувам и от момичета,които ходят с момчета само за разнообразие..хем искат нещо истинско,хем всеки втори с който тръгнат им е за бройката..колкото да имат занимавка !

BaiToq
11-29-2008, 10:43
Честно казано според мен .. това дали пушиш или пиеш не определя дали си свестен или не . Има далеч по - важни качества ...

лично мнение !!!
Но ако си морално
и душевно деградирал,
няма такива 8-)

Лично мнение-така ли е модерно :grin:

MakeMeFeel
11-29-2008, 10:45

лично мнение !!!
Но ако си морално
и душевно деградирал,
няма такива 8-)

Лично мнение-така ли е модерно :grin:

Ти кфо се заяждаш ? 8-) Пък ако си морално и душевно деградирал едва ли някой изобщо ще гледа дали пушиш или не .. щот си изрод 8-)

Kostadin_682
11-29-2008, 11:32

Щом казваш :razz:

mickelangelo
11-29-2008, 12:05
да не пия да не пуша и по жени да не ходя ..... е за к'во да живея е .. ? просто .. се опитвате ... да разберете що за човек е преди наистина да го опознаете ... ами не става .. има и много свестни хора който пушат и пият от време на време .. перфектни хора няма ...

olii
11-29-2008, 14:29
Като кенефите - или заети, или осрани... 8-)

Escarina
11-29-2008, 15:12
И аз са като пуша, сигурно съм ебати тъпото парче и никое момче няма да ме хареса, а? :D Естествено, че има свястни момчета. И въобще не са малко. Само дето повечето моми са ебати овците и имат интересни разбирания за добър човек(да и лиже подметките, баща му да е милионер(по възможност милиардер) да няма право на мнение и т.н.)
Просто хората отказват да осъзнаят, че чувствата рядко са вечни. Особено като говорим за интересната възраст на повечето хова във форума...

Boyd
11-29-2008, 15:51
Като се движите в такива компании, как искате да намерите свестни момчета?

Разбира се, че има, даже са много, но не трябва да ги търсите в компании с метросексуални футболистчета или "фешънчета".

JoeBanana
11-29-2008, 16:05
вие ги искахте такива, сега ревете http://store2.data.bg/kiromastikata/mrPower.gif

pandelka
11-29-2008, 16:08
Според мен свестните момчета са прекалено сдухани.Не ти дават възможност да ги опознаеш,но направиш ли го по някакъв начин разбираш,че всъщност са печени. : )

TheLastAngel
11-29-2008, 16:24
Като кенефите - или заети, или осрани... 8-)
Изразът много ми хареса \:D/ :grin: Кратък и точен :-D
Ама така си е ... Много трудно в днешно време да намериш нещо свястно и свежо.
Всеки със своите минуси ,само че повечето момчета имат доста / може би и момичетата са така .. нз :neutral: /

S1lv3r
11-29-2008, 16:44
Има естествено :) .Не че нещо ама аз прес живота си(на 15 съм) 1 литър алкохол не съм изпил а през главата не ми е и минавало да пуша така,че не се отчаивайте момичета а аз мога да задам същия въпррос и за момичетата сичките момичета ли станаха надувки????Къде са ,момичетата с който можеш да водиш свестен разговор...

Kostadin_682
11-29-2008, 17:52
Според мен свестните момчета са прекалено сдухани.Не ти дават възможност да ги опознаеш,но направиш ли го по някакъв начин разбираш,че всъщност са печени. : )
Мерси... :(

Slawi92
11-29-2008, 17:59
mi az da vi kaja piq pu6a no sam super seriozen ne me int kfo mislqt drygite i znam 4e si obi4am priqtelkata i mnogo q uvajavam i tq mene

DeathRogue
11-29-2008, 18:19
Има!Вярно е,че сме малко на брой,но за да взимаш трябва и ти да даваш нещо от себе си...аз не пуша,пия,но-малко и не кръшкам..сериозен съм,уважавам приятелката си и я обичам мн,з-то и тя отвръща на чувствата ми по същия начин :) а къде са момичетата със съвест и искреност :neutral: нима само свестните момчета са малко? :?

Duncan
11-29-2008, 19:41
Аз пък не пуша,пия с мярка и когато има повод :) Ако някоя ме иска да ми види профила тука имам снимки и атака :D

nicolepcd
11-29-2008, 19:47
Оф, тва че пие и пуши нищо не означава!!! :? Имам приятел, който пие, пуши, псува, но пък е адски мило, добро и забавно човече :) 8-) Докато има такива, които цигари не пушат, алкохол не пият, не псуват, но за сметка на това са нерваци, неуравновесени са и са абсолютно сдухани!!! Направо ти се отщява и здрасти да им кажеш... :? (не казвам, че всички са така, но има и такива случаи ;) )
А па момчетата у форума се насраха да се хвалят!!! 8-) Мамини :grin: 8-)

gPa3HuTeJl
11-29-2008, 20:03
Малко останаха момчетата с чувства :) Аз за сега съм срещала само 1 пък не знам...

Кой е тоз' дивак, бре ? :-o

По Темата : Трудно на днешно време ще намериш момче, което да не пие примерно... или п1к да не пуши... е аз не пуша... но п1к го компенсирам с другото...
А, и авторке, ти това ли разбираш под СВЕСТНО момче ? Да не пие, да не пуши ? :-o http://prikachi.com/files/468382n.gif

xpici
11-29-2008, 20:13

Кой е тоз' дивак, бре ? :-o

По Темата : Трудно на днешно време ще намериш момче, което да не пие примерно... или п1к да не пуши... е аз не пуша... но п1к го компенсирам с другото...
А, и авторке, ти това ли разбираш под СВЕСТНО момче ? Да не пие, да не пуши ? :-o http://prikachi.com/files/468382n.gif

ми Ивайло...поне той ми доказа де ;d ... ама шанс, че аз нищо не изпитвах 8-)

И да пие и да пуши и да шмърка, кво .. пак може да е свестен :D