View Full Version : момчетата сега
sweet_emotion
11-22-2008, 15:32
Искам да задам въпроса точно и кратко : Какво мислите за момчетата в днешно време ? Лично аз мн рядко сам видяла някое свястно момче (смсл да не пуши да не пие (мн) да е поне малко възпитах) кажете мн ли искам бе ;(;(;(;(;(
DulceGatito
11-22-2008, 15:36
Според мен има ... но са много малко и се намират трудно :D
Малко останаха момчетата с чувства :) Аз за сега съм срещала само 1 пък не знам...
аз не пия и не пуша :P :P :P :P
leoparda93sl
11-22-2008, 15:40
И аз така. :)
NaNa_SladuRana
11-22-2008, 15:40
гаджето ми не пие,ни пуши и е адски мил,така че има свестни момчета :-)
аз не пуша и не псувам :P
MakeMeFeel
11-22-2008, 15:48
Абе че има - има .. Ама къде са по дяволите ?! :x 8-)
lipsvashh_mi
11-22-2008, 15:50
на тея момчета дето в днешно време не пият,не пушат и не е*ат наред им се присмиват някви тъпи комплексарчета...то затова са останали толкова малко наистина свестни момчета...не,че това го няма и при момичетата-просто е по-рядко явление
haterkata
11-22-2008, 15:53
аз не съм срещала нито свестни момчета нито свестни момичета,на тая възраст няма такива (: (мое мнение)
на тея момчета дето в днешно време не пият,не пушат и не е*ат наред им се присмиват някви тъпи комплексарчета...то затова са останали толкова малко наистина свестни момчета...не,че това го няма и при момичетата-просто е по-рядко явление
да ти кажа до сега никой не ми се е присмял :D ама ся ше се появи някой 8) да не казвам през къде ми минава т'ва :-P
chuki_nes
11-22-2008, 15:58
с жсяко поколение нещатата стават все по-зле...аз се чудя на кЪде се е запутил света..пЪк иначе сЪм гордачзащото познавам и свестни момчета :grin: ..ама те са голяма рядкост :(
MakeMeFeel
11-22-2008, 16:00
Честно казано според мен .. това дали пушиш или пиеш не определя дали си свестен или не . Има далеч по - важни качества ...
лично мнение !!!
GabisiTa
11-22-2008, 16:01
Аз съм щастлива, защото съм срещнала наистина такова момче и затова си го пазя толкова време, а и ще продължавам да го правя... :cry: :-)
Има свестни момчета. Вярно малко са,но все пак ги има. 8-)
sweet_emotion
11-22-2008, 16:05
problema e tam 4e tezi koito sa svestni 6te sa ili nqkvi super zadr1steni ili nqkvi super grozni . do kolkoto otg na makemefeel az ne iskam nqkakvo mom4e postoqnno da mi natqga vs ve4er hai na disco hai na bar i cqla ve4er da sa napiqt i napu 6at :(
problema e tam 4e tezi koito sa svestni 6te sa ili nqkvi super zadr1steni ili nqkvi super grozni . do kolkoto otg na makemefeel az ne iskam nqkakvo mom4e postoqnno da mi natqga vs ve4er hai na disco hai na bar i cqla ve4er da sa napiqt i napu 6at :( :razz: :razz: :razz: ти к'во искаш - богат,манекен,не пие,не пуши,отворен :razz: :razz: :razz: аман от тъпи п***и
MakeMeFeel
11-22-2008, 16:14
problema e tam 4e tezi koito sa svestni 6te sa ili nqkvi super zadr1steni ili nqkvi super grozni . do kolkoto otg na makemefeel az ne iskam nqkakvo mom4e postoqnno da mi natqga vs ve4er hai na disco hai na bar i cqla ve4er da sa napiqt i napu 6at :( :razz: :razz: :razz: ти к'во искаш - богат,манекен,не пие,не пуши,отворен :razz: :razz: :razz: аман от тъпи п***и
Aко може и на дискотека да не ходи ... Аве и тя не знае кво иска 8-)
То пък нали има и свестни момичета...цялото ни общество вече е пълна скръб за съжеление...то за това тия хора които са по-различни от другите биват тормозени и усмивани от "газарите" и "яките момичета"
haterkata
11-22-2008, 16:20
То пък нали има и свестни момичета...цялото ни общество вече е пълна скръб за съжеление...то за това тия хора които са по-различни от другите биват тормозени и усмивани от "газарите" и "яките момичета"
с кво по различни,би ли ми описала един 'по-различен'?
т'ва че ти не си срещнала не означава, че няма....с каквито се събираш - такъв ставаш
Neprikosnovena
11-22-2008, 16:39
и аз мисля така :)
ivsan4eto
11-22-2008, 16:48
problema e tam 4e tezi koito sa svestni 6te sa ili nqkvi super zadr1steni ili nqkvi super grozni . do kolkoto otg na makemefeel az ne iskam nqkakvo mom4e postoqnno da mi natqga vs ve4er hai na disco hai na bar i cqla ve4er da sa napiqt i napu 6at :(
Да добавя, че и яките в повечето случаи са заети 8) . Рядко ще срещнеш някой НОРМАЛЕН и свободен. Е все пак има и такива екзепляри, но трябва да потърсиш хубаво :lol:
dilqnkata
11-22-2008, 17:58
да Е имаА някоЙ свестНи ама са мАлкО :shock:
NaDiiToOo
11-22-2008, 18:01
Не искаш много ... съвсем нормално е,просто свестни момчета се намират много трудно.Още по - трудно ги търся аз,защото моя вкус е различен и аз не гледам външноста на едно момче,но и доста други качества,които днес се откриват ужасно трудно ...
хах тези тихи4ките дет ги мислите за възпитани половината са бахти умрелите....или както казаха грозни....мом4ета свестни има...ама се ще им се намерят и кусури....аз ли4но се обли4ам добре...не пия и не пуша много....забавен съм...ама кат изляза с някое моми4е насаме .и тотално забивам(ако мога така да се изразя)....та еи тва ми е проблема...затва...НЯМА ИДЕАЛНИ мом4ета....или моми4ета....вси4ко си има и лошите и добрите страни....а дали ще сте щастливи заедно зависи единствено от това какви компромиси правите.... Ли4но мнение .. :?
Ima prosto ne t1rsite k1deto trqbva.V smis1l vsi4ki haresvat krasivite,g1zarite a vs16tost ima i mnogo svestni no nikoi ne obr1shta vnimanie na po zatvorenite
sentient_
11-22-2008, 18:26
Svestnite muje ili sa jeneni ili sa geiove :-D
InnchetO
11-22-2008, 18:57
Ох , да много са трудни за откриване :(
Добре , че съм си намерила моя красавец , който не пуши , пие с мярка , адски чаровен , много мил , романтик ... уникален :oops:
+1
т'ва че ти не си срещнала не означава, че няма....с каквито се събираш - такъв ставаш
Айде без нападки..това е лично мнение което никой не може да промени...пък това с какви хора се събирам аз си е точно мой проблем
soulja_girl4e
11-22-2008, 20:16
I have found you! At last!... плащам в брой 8-)
crazy_style
11-22-2008, 20:17
ako ne pu6e , ne pie , ne psuva, i po jeni ne hodi. Nqma da e svesten, ami 6te e zadrusten. Dali e svqstno mom4eto ne mislq 4e se opredelq ot tova dali pu6i i pie ... a ot haraktera mu i durjanieto kato cqlo...
Mislq 4e ima dostatu4no takiva mom4eta , kolkoto i takiva momi4eta ima ( emi ne sa mnogo) ...
чакам оферта :-D
soulja_girl4e
11-22-2008, 20:27
лягам си, идвай! :-) а да! дюрекс-а ти го купуваш 8-) останалите разходи аз ги поемам - плащам почасово за добро представление :D отивам да счупя касичката :cry:
Както обичам да твърдя жените предпочитат свястни на зряла възраст , а яростните и активните ги карат да се чувстват по-женствени.
лягам си, идвай! :-) а да! дюрекс-а ти го купуваш 8-) останалите разходи аз ги поемам - плащам почасово за добро представление :D отивам да счупя касичката :cry:айде първия път безплатно :D
sweet_sorcerer
11-22-2008, 21:17
да бе,и аз това питам... :-D
ResPekT333
11-22-2008, 21:35
Абе според мен всяко вървежно момче (ако мога така да го нарека )може да бъде мил,всеотдаен,добър любвеобилен и т.н. но просто трябва да си намери майсторка.В смисъл момиче,в което наистина да се влюби!! ;)
хаха аз не пуша и рядко пия 8-) 8)
nejnaDROGA
11-23-2008, 05:41
Искам да задам въпроса точно и кратко : Какво мислите за момчетата в днешно време ? Лично аз мн рядко сам видяла някое свястно момче (смсл да не пуши да не пие (мн) да е поне малко възпитах) кажете мн ли искам бе ;(;(;(;(;(
Да ме извиняваш ама ти 13 год. имаш ли?!
Що за тъпи критерий си поставила - да не пуши,да не пие,да е поне малко възпитан?!
1.Кое му е ненормалното в това един тийн на 17-19 год. да пуши?!Вярно,че преди 50 год. не е било нормално,но подяволите сега живеем в 21 век!!!
2.В днешно време всеки пие...Дали ще е една бира на седмица или 3-4 водки на вечер няма значение...Все пак си пие...
3.Къде пък видя толкова много невъзпитани момчета?!Това,че повечето се правят на големите мъжкари и пред момичетата се държат грубо и пренебрежително,не означава,че са невъзпитани!!!
А що се отнася до въпроса,какво мисля за сегашните момчета:
Миии какво да мисля?!1/4 пушат и пият,но пак са си свестни,мили,готини....;1/4 пушат,пият без мярка и се изявяват като побойници и големи мъжкари...;1/4 пушат трева редовно,пият и поне веднъж са опитвали друг вид наркотик,но въпреки това са страхотни като характер и са адски мили с партньорките (лични наблюдения)...и последната 1/4 са наркомани друсащи се редовно,забравили отдавна тревата,пиещи до припадък и започват да се бият при първа възможност,с цел да изразходят повечко от енергията,която им е дала поредната доза....Айде признавам си,че има момчета (над 17 годишни),които нито пушат,нито пият,но техния процент е не повече от (с голямо преувеличение) 5%
Извод:Не живеем в 19 век,когато тийновете не са знаели какво е това алкохол или цигара...Дори ако се замислиш тези единични бройки примерни,не пушещи и не пиещи момчета доста често са отритвани от обществото (от тийн обществото),защото били "задръстени" ... :?
Що за тъпи критерий си поставила - да не пуши,да не пие,да е поне малко възпитан?!
1.Кое му е ненормалното в това един тийн на 17-19 год. да пуши?!Вярно,че преди 50 год. не е било нормално,но подяволите сега живеем в 21 век!!!
2.В днешно време всеки пие...Дали ще е една бира на седмица или 3-4 водки на вечер няма значение...Все пак си пие...
3.Къде пък видя толкова много невъзпитани момчета?!Това,че повечето се правят на големите мъжкари и пред момичетата се държат грубо и пренебрежително,не означава,че са невъзпитани!!!
Миии какво да мисля?!1/4 пушат и пият,но пак са си свестни,мили,готини....;1/4 пушат,пият без мярка и се изявяват като побойници и големи мъжкари...;1/4 пушат трева редовно,пият и поне веднъж са опитвали друг вид наркотик,но въпреки това са страхотни като характер и са адски мили с партньорките (лични наблюдения)...и последната 1/4 са наркомани друсащи се редовно,забравили отдавна тревата,пиещи до припадък и започват да се бият при първа възможност,с цел да изразходят повечко от енергията,която им е дала поредната доза....Айде признавам си,че има момчета (над 17 годишни),които нито пушат,нито пият,но техния процент е не повече от (с голямо преувеличение) 5%
Извод:Не живеем в 19 век,когато тийновете не са знаели какво е това алкохол или цигара...Дори ако се замислиш тези единични бройки примерни,не пушещи и не пиещи момчета доста често са отритвани от обществото (от тийн обществото),защото били "задръстени" ... :?
много си зле - изкара половината народ наркомани и пияници предлагам ти да се осъзнаеш малко...това, че приятелите ти са такива не означава, че всички са на това дереже
CinDeReLLa_
11-23-2008, 08:03
Veche sa zaeti :x :?
soul1199
11-23-2008, 12:10
mn malko sa svesnite,no,kakvo da se pravi :-o
Undertak3r
11-23-2008, 12:25
<--- В Силистра има. :oops:
Аз съм такъв ! Ако някоя ме иска ЛС да ми напише :) Уверете се сами !
celuv4ica91
11-23-2008, 12:49
Аз съм късметлийка, че познавам такова момче.Не пуши, не чака с нетърпение петък или събота вечер за да се натряска като дъска(пие мн малко всмисъл), не си отбелязва в тефтерче поредната бройка, а е здраво стъпил на земята и знае какво иска от жените и живота.Но това, че пиеш или пушиш не е задължително да те прави по-несвестен от другите момчета (но от тая "порода" са много малко) :)
nejnaDROGA
11-23-2008, 17:37
много си зле - изкара половината народ наркомани и пияници предлагам ти да се осъзнаеш малко...това, че приятелите ти са такива не означава, че всички са на това дереже
Хах ти си много зле май ;) след като съдиш за някого от коментара му ;)
За твое сведение не се движа с наркомани,а и ако можеше да четеш (и разбираше математиката) щеше да разбереш,че половината тийнове са идиотчета пушещи трева ;) Влез в няколко дискотеки,в които не пускат само чалга и ще разбереш,за какво ти говоря ;) Най-вече ако си от по-голям град като Варна,София или Пловдив (имам впечатления само от тези по-големи градове) ;)
nejnaDROGA
11-23-2008, 17:39
<--- В Силистра има. :oops:
Честито!Ти си един от малкото силистренци,които покриват нормативите на авторката :D А останалите ни съграждани са точни копия на гореописаното от мен :D
П.П.Еййй много силистренци се събрахме в тоя форум бе :razz: :shock: :razz:
EarthShaker
11-23-2008, 18:27
според вас свестните не пушат и пият? това ли са ви ценностите :lol:
portokalka1994
11-23-2008, 20:10
Всички свестни са заети...
каза го преживялата 14 годишна девойка :razz: :razz: :razz: :lol: :lol:
My6mYLka
11-23-2008, 20:18
:neutral: крият се от лошите батковци ;-) :lol:
Много ограничено разсъждаваш.
Да не би тези,които пушат и пият да не са свестни. И цигарите и алкохола ли определят морала на мъжете?!
[quote="chuki_nes"]с жсяко поколение нещатата стават все по-зле...аз се чудя на кЪде се е запутил света..пЪк иначе сЪм гордачзащото познавам и свестни момчета :grin: ..ама те са голяма рядкост :( [/quoе
Еми за съжаление е така.Аз научих някой псувни чак в 3-4 клас а едни дребни от квартала ги гледам още първи клас нямат ама ги знаят повеще от мен....нямам думи.Ама все още си има и свестни момчета и момичета,познавам такива и съм щастлив че ги познавам :grin: :grin: :)
jilibonka_
11-29-2008, 07:59
На мен ми прави впечатление,че точно момчета,които постъпват така..ебат и патя казват " ае всичките момичета са к*рви няма ли да срещна една свястна за мен,която да си обичам..вече всичките са много зле..няма чувства..нищо" .. същото го чувам и от момичета,които ходят с момчета само за разнообразие..хем искат нещо истинско,хем всеки втори с който тръгнат им е за бройката..колкото да имат занимавка !
Честно казано според мен .. това дали пушиш или пиеш не определя дали си свестен или не . Има далеч по - важни качества ...
лично мнение !!!
Но ако си морално
и душевно деградирал,
няма такива 8-)
Лично мнение-така ли е модерно :grin:
MakeMeFeel
11-29-2008, 10:45
лично мнение !!!
Но ако си морално
и душевно деградирал,
няма такива 8-)
Лично мнение-така ли е модерно :grin:
Ти кфо се заяждаш ? 8-) Пък ако си морално и душевно деградирал едва ли някой изобщо ще гледа дали пушиш или не .. щот си изрод 8-)
Kostadin_682
11-29-2008, 11:32
Щом казваш :razz:
mickelangelo
11-29-2008, 12:05
да не пия да не пуша и по жени да не ходя ..... е за к'во да живея е .. ? просто .. се опитвате ... да разберете що за човек е преди наистина да го опознаете ... ами не става .. има и много свестни хора който пушат и пият от време на време .. перфектни хора няма ...
Като кенефите - или заети, или осрани... 8-)
Escarina
11-29-2008, 15:12
И аз са като пуша, сигурно съм ебати тъпото парче и никое момче няма да ме хареса, а? :D Естествено, че има свястни момчета. И въобще не са малко. Само дето повечето моми са ебати овците и имат интересни разбирания за добър човек(да и лиже подметките, баща му да е милионер(по възможност милиардер) да няма право на мнение и т.н.)
Просто хората отказват да осъзнаят, че чувствата рядко са вечни. Особено като говорим за интересната възраст на повечето хова във форума...
Като се движите в такива компании, как искате да намерите свестни момчета?
Разбира се, че има, даже са много, но не трябва да ги търсите в компании с метросексуални футболистчета или "фешънчета".
JoeBanana
11-29-2008, 16:05
вие ги искахте такива, сега ревете http://store2.data.bg/kiromastikata/mrPower.gif
pandelka
11-29-2008, 16:08
Според мен свестните момчета са прекалено сдухани.Не ти дават възможност да ги опознаеш,но направиш ли го по някакъв начин разбираш,че всъщност са печени. : )
TheLastAngel
11-29-2008, 16:24
Като кенефите - или заети, или осрани... 8-)
Изразът много ми хареса \:D/ :grin: Кратък и точен :-D
Ама така си е ... Много трудно в днешно време да намериш нещо свястно и свежо.
Всеки със своите минуси ,само че повечето момчета имат доста / може би и момичетата са така .. нз :neutral: /
Има естествено :) .Не че нещо ама аз прес живота си(на 15 съм) 1 литър алкохол не съм изпил а през главата не ми е и минавало да пуша така,че не се отчаивайте момичета а аз мога да задам същия въпррос и за момичетата сичките момичета ли станаха надувки????Къде са ,момичетата с който можеш да водиш свестен разговор...
Kostadin_682
11-29-2008, 17:52
Според мен свестните момчета са прекалено сдухани.Не ти дават възможност да ги опознаеш,но направиш ли го по някакъв начин разбираш,че всъщност са печени. : )
Мерси... :(
mi az da vi kaja piq pu6a no sam super seriozen ne me int kfo mislqt drygite i znam 4e si obi4am priqtelkata i mnogo q uvajavam i tq mene
DeathRogue
11-29-2008, 18:19
Има!Вярно е,че сме малко на брой,но за да взимаш трябва и ти да даваш нещо от себе си...аз не пуша,пия,но-малко и не кръшкам..сериозен съм,уважавам приятелката си и я обичам мн,з-то и тя отвръща на чувствата ми по същия начин :) а къде са момичетата със съвест и искреност :neutral: нима само свестните момчета са малко? :?
Аз пък не пуша,пия с мярка и когато има повод :) Ако някоя ме иска да ми види профила тука имам снимки и атака :D
nicolepcd
11-29-2008, 19:47
Оф, тва че пие и пуши нищо не означава!!! :? Имам приятел, който пие, пуши, псува, но пък е адски мило, добро и забавно човече :) 8-) Докато има такива, които цигари не пушат, алкохол не пият, не псуват, но за сметка на това са нерваци, неуравновесени са и са абсолютно сдухани!!! Направо ти се отщява и здрасти да им кажеш... :? (не казвам, че всички са така, но има и такива случаи ;) )
А па момчетата у форума се насраха да се хвалят!!! 8-) Мамини :grin: 8-)
gPa3HuTeJl
11-29-2008, 20:03
Малко останаха момчетата с чувства :) Аз за сега съм срещала само 1 пък не знам...
Кой е тоз' дивак, бре ? :-o
По Темата : Трудно на днешно време ще намериш момче, което да не пие примерно... или п1к да не пуши... е аз не пуша... но п1к го компенсирам с другото...
А, и авторке, ти това ли разбираш под СВЕСТНО момче ? Да не пие, да не пуши ? :-o http://prikachi.com/files/468382n.gif
Кой е тоз' дивак, бре ? :-o
По Темата : Трудно на днешно време ще намериш момче, което да не пие примерно... или п1к да не пуши... е аз не пуша... но п1к го компенсирам с другото...
А, и авторке, ти това ли разбираш под СВЕСТНО момче ? Да не пие, да не пуши ? :-o http://prikachi.com/files/468382n.gif
ми Ивайло...поне той ми доказа де ;d ... ама шанс, че аз нищо не изпитвах 8-)
И да пие и да пуши и да шмърка, кво .. пак може да е свестен :D