View Full Version : Защо всички мислят така???
galchetyyy
11-23-2008, 07:23
Защо много хора са против големи разлики във възраста аз например познавам идно момиче на 13 а приятелят й е на 22 и са много щастливи заедно от 3 месеца и половина.Защо много хора казват че е само заради едното ебане.Кажете мнението си.
BigFakeSmile
11-23-2008, 07:34
защо ли...ами защото.. :D ..защото в повечето случаи (да не казвам всички) момиченцата се заблуждават че някви мъже на по 22+ са влюбени в тях :shock: и мн и обичат и бла..бла.. :? а те явно искат нещо по - различно..секс с малко момиче :shock:
това е подсъдно, пича да му мисли
MakeMeLaugh
11-23-2008, 07:48
Защото няма такива случаи.
Винаги момчето ходи с лапето по изгода. За да може да си чука малкото тясно момиченце, пък то така хлътва по него, че го боготвори и така става още по-сладко.
А за любов между 13 и 22-гдишен мога само да се изсмея. Никой мъж не би тръгнал с дете поради причината, че тя е дооооста умствено изостанала в сравнение с него. Просто чисто физическо привличане.
П.П. Браво на пича дето си поебва 13-годишно п****це... то бива педофилщина ма той е прекалил.. ма може пък да си заслужава ;д
eminemims
11-23-2008, 07:57
идно :razz:
а пък тфаа за разликата е уникално тъпо ... лапе с чичко :(
едно,че наистина е подсъдно ... друго,че мене лично би ме било срам :?
get_high
11-23-2008, 08:01
отговори си на въпроса.. твойте познати правят ли секс ... да.... работата е ясна , ходи с нея защото никоя на неговата възраст не му се вързва, а на малкото момиченце лесно може да му се завърти главата. И ако още си мислиш, че не е така, помисли си защо момичетата не ходят с по малки момчета, особено 22 годишно момиче с 13 годишно момче , еми що, просто е не са им на акъла... при момчетата е същото просто тях повече ги вълнува достъпното е***е
seduction1mplex
11-23-2008, 08:04
Винаги момчето ходи с лапето по изгода. За да може да си чука малкото тясно момиченце, пък то така хлътва по него, че го боготвори и така става още по-сладко.
А за любов между 13 и 22-гдишен мога само да се изсмея. Никой мъж не би тръгнал с дете поради причината, че тя е дооооста умствено изостанала в сравнение с него. Просто чисто физическо привличане.
Абсолютно вярно...И незаконно..Смята се за блудство с малолетен..
Защото повечето 13 годишни момиченца си мислят че някаф на 22 има чувства към тях , а в повечето случаи той неможе да си намери по-зряло момиче което да му се върже и се ориентират към по-малките с мисълта че са по-наивни . . . което е много тъпо и жалко :?
MusicIsTheKey
11-23-2008, 08:15
Защото едно 13 (14, 15, 16) годишно момиче не може да се сравнява с един мъж - нито му е на акъла, нито на годините, нито нищо. Малките са много влюбчиви, нужни са им две мили думички от някой батко, за да хлътнат до уши. Какво по-хубаво от това? Никой нормален и свестен мъж няма да се хване с 13 годишно дете.
q stiga gluposti!kakvo 6te tursi 22 godi6en MUJ v 13 godi6no DETE,deteto estestveno hlutva po batkoto i e gotovo da si vdigne krakata pred nego,za6toto vqrva v lubovta,a toi est iska prosto sex s edno glupavomomi4e,tq ne e jena i NE E interesna za nego!kakvo moje da mu dade tq,a kakvo moje da mu dade jena na 20+ godini(ne samo v sexa)
Значи това тука нищо не е. И аз не мога да разбера Момчетата които хлътват по тези хамстери. Аз съм на 22 години но имам приятел на 26 които ходеше с 14 годишно момиче. Така преди всички да сте почнали да освирквате, ще ви кажа че тои си я обичаше. Знам че е за смях но съм говорил с него по мъжки на четири очи и савсем откровенно чесно ми е споделял. Лично аз имах връска една година със жена на 27 години. И повярваите ми направо ме напушва на смях накои дребосък като почне да ми се натиска :lol: Спорет мен проблема не е в малките момиченца ами в големите "мъже" :-D в кавички. Това са хора без сексуален опит и правилна орянтация които трябва да се срамуват от себеси. А до хамстерите :-D те винаги са ровели в гащичките си чудеики се абе тъс дупка що ме сърби? До "мъжете" искам да кажа: Хора вземете се в ръце и хванете нещо на ваще години. Ще разберете че това до тук което сте испитвали и наричате лубов :-D секс :D са пълни глупости и заблуди. Хаиде за лубов можеби в по редки случеи. Стъпете си на краката и се докажете че си оправдавате чепа между краката. Дори тои да не е от наи големите :-D
danymark
11-23-2008, 08:52
Това е доста тъп въпрос,чесно! Ако беше наясно със значението на думата ПЕДОФИЛ щеше да знаеш,защо сме против. И отделно кой нормален човек би си хванал за любовница момиче,10-15 години под него?Освен ако не е супер задръстен и не може да си хване приятелка на неговата възраст, и още по отделно,защото вие дребни сте прекалено тъпи и безмозъчни за да им се вързвате на ласките и да си мислите "Оле,аз ходя с по-голям от мен,всички сега ми завиждат"
krem4et0
11-23-2008, 08:59
darla, поправи ме ако греша, но и твоята разлика с мъжа ти е около 9 години и не си била над 20, когато сте се срещнали.......А и преди него си имала връзка с 9 години по-голям. Видях в друга тема. с какво твоите връзки са по-различни, че така критикуваш?
По темата - най-малкото е подсъдимо. Дори с нейно съгласие, той е извършил престъпление!!!
kiksinka
11-23-2008, 09:54
emi 4e to si e taka ako tvoita tam 13 godi6na priqtelka ne se e nae***a s 22 godi6niq si priqtel dosega imai v predvid 4e 6te stane za6toto momi4encata na tazi vazrast o6te si mislqt 4e dqdo koleda ima i 4e vsi4ko e rozovo a vsq6tnost batkovcite na tazi vazrast iskat sex i ni6to drugo.
Ибаси майката мееен....ся ако хората са на по 25-6 години... 6 или 8 години не са проблем ама извиняявай... 13 ... тва е бахти смешката чоек то не знай де са намира още ... пък тръгнала да се пуска на "умници" който не е нужно да са супер хитри да я примамят ... ае мани ... напрау не ми се говори!
darla, поправи ме ако греша, но и твоята разлика с мъжа ти е около 9 години и не си била над 20, когато сте се срещнали.......А и преди него си имала връзка с 9 години по-голям. Видях в друга тема. с какво твоите връзки са по-различни, че така критикуваш?
По темата - най-малкото е подсъдимо. Дори с нейно съгласие, той е извършил престъпление!!!
kritikuvam,da,za6toto govorq ot opit.kogato bqh na 14 se hvanah s tozi,po-golemiq ot men s 9godini!i togava si misleh 4e toi e aaadski vluben v men,estestveno sleed godini ve4e sum proumqla ne6tata.Tazi moq vruzka s NI6TO ne se razli4ava s gore-spomenatata.Za razlika ot masovite kritiki,az kritikuvam SAMO kogato znam ne6to ot opit.Sega dobre li ti e ve4e? :?
Razlikata s muja mi e 8 godini i mi e dokazal ot samoto na4alo,4e ne zaradi sexa e s men!Preminahme prez tolkova peripetii,4e ako be6e s men samo zaradi sexa 6te6e da se otkaje o6te v na4aloto na vsi4ki trudnosti.
Stefchyy
11-23-2008, 10:58
Мен лично би ме било срам да хода с некоя по-малка от мен цели 9 години .. напрао неам думи .. !
^i nai-jalkoto e 4e kogato bqh s tozi tip,toi ima6e seriozna priqtelka ot 3godini i UJ 6tqha da se jenqt,a toi si pozvolqva6e da e s druga(s men),mislq,4e sum znaela za6to vsu6tnost e s men,n vse pak takuv BATKO da oburne vnimanie na 14-god pikla. :lol: nqma zna4enie,hubavoto e 4e celiq cirk produlji ne pove4e ot mesec!
kiksinka
11-23-2008, 12:19
to si e napravo pedofiliq ako pitate mene
DO YOU WANNA FUCK :D :D :D :D ТЪПИ СТЕ ! :booooomb: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
krem4et0
11-23-2008, 13:13
След като на 14 ти си била глупава в това отношение, как очакваш някоя на 13 да е по-умна???
защо момичетата харесват по големи ли тва не го ли зн щото ние мъжките се развиваме по павно и полово и по сякав начин така че ако се сравни едно момиче и момче на по 16г момичето мисли като за 20г а момчето като за 14 тва е една от причините много момчета да са без гажета и дори да не са имали никога гаджета на по 17-18г вече. другата причина е че имат кола кои да им плаща сметките и т.н но тази 1вата е според мен усновната а 2рата е адски тъпа но и такива ги има :o
Защо много хора са против големи разлики във възраста аз например познавам идно момиче на 13 а приятелят й е на 22 и са много щастливи заедно от 3 месеца и половина.Защо много хора казват че е само заради едното ебане.Кажете мнението си.Епа за тебе като няма значение, да те запозная с дядо си?Той е на 93,много запазен за възрастта си,атлетичен и си пада по пачи!Виж за потентността му не съм много сигурна,но винаги мога да ви подаря виагра!В името на една добра кауза,в името на любовта...
soul1199
11-23-2008, 14:04
отговори си на въпроса.. твойте познати правят ли секс ... да.... работата е ясна , ходи с нея защото никоя на неговата възраст не му се вързва, а на малкото момиченце лесно може да му се завърти главата. И ако още си мислиш, че не е така, помисли си защо момичетата не ходят с по малки момчета, особено 22 годишно момиче с 13 годишно момче , еми що, просто е не са им на акъла... при момчетата е същото просто тях повече ги вълнува достъпното е***е+123567
danymark
11-23-2008, 14:09
Офф боже,"skuck", 6 или 8 години не са били проблем? Мисли преди да говориш :) Няма значение ако и 2те личности са над 20те,но .. когато едното е дете,другото е зрял мъж,тази разлика е скандална
Naughty_
11-23-2008, 14:09
Аз принципно съм ЗА , да има разлика в годините(дори и толкова голяма),но при случай ,че момичето е на повече от 18 години и горе доло знае какво прави!
След като на 14 ти си била глупава в това отношение, как очакваш някоя на 13 да е по-умна???
Ami za tova izkazvam mnenieto si,za da se 4ukne neinata fr v glavata dokatoe o6te rano,a ne se e uvlqkla suvsem po toq batko,za6toto istoriqta poznava dosta slu4ai,zavur6va6i pagobno,zaradi rabzitite "me4ti"na malko momi4e.ti kakvo protiv ima6 da izrazq mnenieto si svobodno???
fewtcher
11-23-2008, 17:00
Всички най-много мразим да ни казват порочните да не повтаряме грешките им :lol: :lol:
Добре че майка ми и баща ми спряха да ми казват "не пуши, не пуши", като те самите пушат постоянно, че иначе напук щях да почна да пуша :lol:
Затова, Дарла, трай си там. Най-много да си помисли момичето: "Ето тая дарла е сгрешила, но после си е намерила супер готин приятел, така че и аз продължавам така." :razz:
Biskfitka
11-23-2008, 17:26
Офф боже,"skuck", 6 или 8 години не са били проблем? Мисли преди да говориш :) Няма значение ако и 2те личности са над 20те,но .. когато едното е дете,другото е зрял мъж,тази разлика е скандална+1
И се чудя кво ще види 23-4 годишния в 13 годишна.... :?
Аз съм на 14 и ще ми е адски тъпо да тръгна с някой 23-4 годишен... 8-) Просто странно ми изглежда.... :o и смешно..
Всички най-много мразим да ни казват порочните да не повтаряме грешките им :lol: :lol:
Добре че майка ми и баща ми спряха да ми казват "не пуши, не пуши", като те самите пушат постоянно, че иначе напук щях да почна да пуша :lol:
Затова, Дарла, трай си там. Най-много да си помисли момичето: "Ето тая дарла е сгрешила, но после си е намерила супер готин приятел, така че и аз продължавам така." :razz:
ami tq da produljava kakto si iska,izbora e nein,a ti tozi ton "trai si tam" moje6 da go durji6 vku6ti,ne i pri nepoznati hora
защо момичетата харесват по големи ли тва не го ли зн щото ние мъжките се развиваме по павно и полово и по сякав начин така че ако се сравни едно момиче и момче на по 16г момичето мисли като за 20г а момчето като за 14 тва е една от причините много момчета да са без гажета и дори да не са имали никога гаджета на по 17-18г вече. другата причина е че имат кола кои да им плаща сметките и т.н но тази 1вата е според мен усновната а 2рата е адски тъпа но и такива ги има :o
Всъщност момичетата си мислят, че мислят като 20 годишни, ама са си 16 годишни пикли всъщност :)
А иначе по темата - ми като станеш на 22 ще разбереш защо изглежда смешно 22 годишен да е влюбен в 13 годишна, освен ако не е някакъв малоумен :)
Абсолютно вярно...И незаконно..Смята се за блудство с малолетен.. i az taka mislq.. :? :? :?
ImmortalForever
11-24-2008, 17:23
Ексклузива след 10 години ще е следния: малки 10 годишни курви мислят в перспектива..хващат някой женен с две деца на около 38-9-40 и си живеят щастливо и "хич" не е само за ебането..НЕЕЕ!няма си мислиш такива неща! :lol: .... Закон за педофилия?Че на кой му пука!Чушката в боба и да се оправят! :lol: Зле си!
П.П. Браво на пича дето си поебва 13-годишно п****це... то бива педофилщина ма той е прекалил.. ма може пък да си заслужава ;д
Абсолютно съгласна.
И да, малките са глупави, и аз като дарла имам кофти опит с 6 години по-голямо момче. Използвачи са... безскрупулни свине.
Малките момиченца са готови на всичко в "името на любовта" и са адски навини, а батковците само ги гърчат... И да не се беше случвало на мен, е по-ясно от бял ден кой е по-виновен, по-тъп и по-жалък..
ДЕТЕТО няма акъл още, готово е да си "вдигне краката" както казаха по-назад в темата заради баткото, а баткото вече е голям и се предполага че не трябва да се занимава с лапета, че има акъл и че е ОТГОВОРЕН. Ама на, некви жалки паляци на по 20-22 не ги поглеждат наборките и затова "омайват" дечицата... Що за работа... Тва са наистина уникално жалки хора. И жестоки. И безотговорни. Нещастници.
DevilWish
11-24-2008, 18:26
защо ли...ами защото.. :D ..защото в повечето случаи (да не казвам всички) момиченцата се заблуждават че някви мъже на по 22+ са влюбени в тях :shock: и мн и обичат и бла..бла.. :? а те явно искат нещо по - различно..секс с малко момиче :shock:
Понякога не е така ;)
dimitar_ak
11-25-2008, 08:26
Разликата с моето момиче е 11 години
5години ако са голяма разлика, значи тези които казват, че неможе да е любов това, ке им кажем да се сопрат, щото просто не е така 8)
ne ste li suglasni,4e vsi4ko e aaadski otnositelno.pone spored men ima razlika...ako momi4eto e na 13,a mom4eto na 21 e edno.no sled 7god naprimer,kogato momi4eto e na 20,a mom4eto na 28-ve4e moje da e suvsem drugo i da ima lubov.FAKT e 4e muj na 20+ nqma kakvo da tursi ot momi4e na 13-14-15 osven sex
Schneeflocke
11-25-2008, 11:44
a ti tozi ton "trai si tam" moje6 da go durji6 vku6ti,ne i pri nepoznati hora
Да, бе... Ако го каже на мама, сигурно ще я/го накажат.
Като бях на 14, живеех в град с военно поделение и беше много модерно да ходиш с някой от войниците - всички "готини" го правеха. Е, аз си хванах пич от паршутния в Пловдив. И понеже всички искаха да са най, пробваха и те. Не се получи. И за 2 седмици модата мина, понеже вече имаше и по-яко нещо от пехотата.
ПП: dimitar_ak, ти не беше ли на 36? Поне в едната тема някой го каза... Тааа, къде се силиш, душицо?
dimitar_ak
11-25-2008, 11:47
ПП: dimitar_ak, ти не беше ли на 36? Поне в едната тема някой го каза... Тааа, къде се силиш, душицо?
На 33 съм и приятелката ми е на 22. Пълнолетни сме по всички закони :P
ivsan4eto
11-25-2008, 12:21
А ти по едно време не искаше ли да й отмъщаваш :shock:
Schneeflocke
11-25-2008, 12:21
Точно моята мисъл. В тази тема май ставаше дума за момиченца/батковци.http://anikaos.com/0034-purple-kao-ani/purple-hikablee.gif
TPAKTOPUCTA
11-25-2008, 12:41
абе случва се и момчето да я обича, ама то в случай когато на пича няма коя да му върже на неговата възраст и се обръща към значително по- малки с цел по- лесна манипулация :)
Escarina
11-25-2008, 19:05
Ъ.. УАУ те са ЦЕЛИ три месеца заедно... :lol: Противни са ми такива разлики... Гнусни са ми. Пикла на 13 години, която не знае въобще кво иска от живота и мъж за женене. Я се скрийте бе.
Еми защото в повечето случай в хората в различите възрастови групи са с различен светоглед..
Преди няколко години границата за "малко момиче" беше 15 и тогава такива връзки между 22 годишен "мъж мечта" и 15 годишна "зряла госпожица" беше неморално. Днес явно границата пада или по-точно скача с още няколко години разлика. Не ме разпъвайте на кръст ако кажа че току виж след пет шест години 10 годишни си хващат гаджета на по 20. Ужасно, гнусно, гадно, педофилия ... това да ни е проблема на обществото :x
Защо много хора са против големи разлики във възраста аз например познавам идно момиче на 13 а приятелят й е на 22 и са много щастливи заедно от 3 месеца и половина.Защо много хора казват че е само заради едното е**не.Кажете мнението си.
Ако беше момче щеше да знаеш -.-'
Просто е така .
Като не могат да задоволяват жени на тяхните години (тъй като 20-22-25 годишните в момента имат достатъчно опит та да комплексират 1 мъж) .. те пое****т малки пу***ца защотото не ги разбират "тея работи" още :grin:
И аз хлътвам по по -големи .... ама чак 22 и нагоре нееееееее ... става така защото ни се струват по узрели ... такива които ще ни разберат ... тъпо
SunShinePearl
11-26-2008, 18:20
Защото повечето 13 годишни момиченца си мислят че някаф на 22 има чувства към тях , а в повечето случаи той неможе да си намери по-зряло момиче което да му се върже и се ориентират към по-малките с мисълта че са по-наивни . . . което е много тъпо и жалко