PDA

View Full Version : Подаръците

vivteen
11-23-2008, 11:11
Провокирана от темата за подаръци за Коледа пускам тази.Така всеки като каже приятелят или приятелката какво са му подарявали дава идеи на тези,който се чудят :)

ПП Аз все още не съм избрала подарък :o

kiksinka
11-23-2008, 11:18
Az sa6to pusnah takava tema za6to sum se iz4erpala otkam idei. :(

miloto_girl_4e
11-23-2008, 11:18
Ще изброя всички подаръци, от всички гаджета, които са ми подарявали до сега :!: :)
Подарявали са ми плюшени играчки(овце, защото си ги колекционирам и др.), подарявали са ми и плюшени възглавници, книга за Photoshop, дрешки, обички, пръстени, синджирче с едно много готино сърчице и още неща, ама честно казано сега не ми излизат на ум.., абе като цяло явно са ми подарявали клиширани неща :D

vivteen
11-23-2008, 15:32
:-k нямате ли др идеи...Аз не стига,че за коледа немога да измисля,но на 30 ноември правим 1 година и направо нз :-o

Whyniser
11-23-2008, 16:20
:-k нямате ли др идеи...Аз не стига,че за коледа немога да измисля,но на 30 ноември правим 1 година и направо нз :-o
Ми може някаква картина.Може примерно само си направите една вечеря.Сгответе си нещо.Разходете се по парка,откъсни му некое цвете (няма значение,че си момиче) и просто му го подари.Подари му шал,можеш да се побъзикаш му земи някакви мизерни платненки и да му ги дадеш :D.
Можеш също му земеш бельо,чорапи.Подари му количка,просто няма как да не го одобри.

vivteen
11-23-2008, 16:33
тва с количката и аз си го мислих...луд е по всичко що е с двигател 8-)

Sissy90
11-23-2008, 16:57
Можеш да му подариш чехли и вибратор - ако не му харесат чехлите, да се е*е в г*за :D
А сега сериозно - на мен гаджета са ми подарявали плюшени играчки, обеци, книга, една много готина чаша във формата на мъжко тяло (много си я обичам и все си пия кафето в нея сутрин, въпреки, че е супер неудобно :-D ). Това се сещам сега.
Аз съм подарявала колаж със стъклена рамка, по която бях писала и рисувала с лак за нокти - написах имената ни и нарисувах някакви завъртулки; боксерки със шегаджийска картинка, сребърна гривна, риза, тениска, диск с романтична музика (направих "обложка" с наши снимки, много готино стана, жалко, че оня умник го забрави в билярда и някой му го взе). Правила съм и романтична вечеря на свещи. Това се сещам в момента.

sentient_
11-23-2008, 17:00
Ми може някаква картина.Може примерно само си направите една вечеря.Сгответе си нещо.Разходете се по парка,откъсни му некое цвете (няма значение,че си момиче) и просто му го подари.Подари му шал,можеш да се побъзикаш му земи някакви мизерни платненки и да му ги дадеш :D.
Можеш също му земеш бельо,чорапи.Подари му количка,просто няма как да не го одобри.
Da be i ot kude 6te go skusa tva cvete posred zimata pff

Wrathchild
11-23-2008, 18:15
Да видим...
Той повечето пъти плюшени играчки ми подарява, защото знае, че много ги обичам. Подарявал ми е и белезници и бельо.

Dyckaa
11-23-2008, 18:50
Аз имам един въпрос ,който много ме изнервя :( Приятелят ми е запален много по моторите ... та се чудех ,ако му подаря за Коледа някаква играчка (мотор) дали ще му допадне или що помисли ,че съм няква стисната , а не е така!! За него знам ,че има колекция от такива моторчета. А и съм супер объркана и шашната в мислите си какво да му подаря. Никога не съм го виждала да носи злато или сребро,а има възможност. Просто явно е като мен ( не обичам да си кича с някви дранкулки) Даййтее съвет ,чее откачам просто :neutral: :cry:

InnchetO
11-23-2008, 18:55
Ем .. аз по празници се без гадже съм 8-) ся ако стигнеме до коледа или до 20ти декември поне /правиме месец/ ще трябва да се мисли .. какво ще кажат момчетата за подаръци ? какво бихте се зарадвали да ви подари половинката ? Мене идеите са ми гривна и парфюм .. :-D за друго просто не се сещам :-D

MoHuTo
11-23-2008, 20:22
Ми аз за Коледа все съм без гадже, само миналата година не бях - подари ми един пръстен на bvlgari дето си го бях харесала преди това.

indecent
12-19-2008, 08:11
е купихте ли вече подаръци за половинките си ... и какви са те ?

mariqn_sexa
12-19-2008, 09:37
аз няма да кажа защото приятелката ми следи профила ми в тийн и ще се развали изненадата 8)

D0ll
12-19-2008, 12:45
купихме си кавги и караници и по празниците маи ще си теглим и майните 8-)

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
същата история :smt040

indecent
12-19-2008, 14:27
аз още нищо не съм му купила...мисля утре да пазарувам....дайте ми някакви последни идейки

PLuScHeTo
12-19-2008, 14:39
и аз още не съм купила нищо... уфф... :-|

vivteen
12-19-2008, 16:58
е купихте ли вече подаръци за половинките си ... и какви са те ?

Да.На 30 ноември направихме 1 годита и му подарих сребърен пръстен. :-|

mirkisss
12-19-2008, 17:04

май и ние така :D

LadyDy
12-20-2008, 06:47
Като стане въпрос за подаръци, се започват едни спорове, едни ужасии. Аз това не искам, ама аз така, ама аз иначе. Аман. Омръзна ми само да се съобразявам. :?

butty
12-20-2008, 08:12
подаръци..подаръци...това не е най-важното, разберете го! Най-важното е как ще си прекарате, заедно ли ще сте изобщо. Аз на моя приятел... страшно много неща съм му подарявала( за 3 години и половина заедно.. ) като се започне от плюшки ( хаха да тъпо е за момче, но тогава бях на 14 и просто не знаех какво може да се подари на момче но въпреки това той се изкефи много) плюшени възглавници, парфюми, рамка със снимка ( 1вия св. Валентин заедно..), кутийка, която на капачеот беше с рамка за снимки, в която сложих разни посланийца, правила съм разни неща самичка.. картички, послания, албум със снимки му подарих тази година за Св. Валентин, но той не беше запълнен целия, само някъде 1/3 от него и той вика: "А добре за 3 години сме запълнили 1/3 от албума, значи ще си с мен още най-малко 6.. докато го запълним до края" На последния му рожден ден ( стана на 20) му подарих оптична мишка във формата на количка и разни нещица правени от мен.
За Коледа.. мислех да му направя огромнааааа картичка.. да залепя няколко картона и да накарам една приятелка да нарисува нещо, за да стане хубаво, че аз не мога да рисувам
Той какво ми е подарявал.. плюшкиии, много ги обичаммм , първата година ми ги подаряваше с повод и без повод. На 16ия ми рожден ден ( беше много романтично) ми подари кутия с бонбонки във формата на сърце, в която беше скрит златен пръстен и едно стихотворение,измислено от него.. е това стихотворение ме накара да се разплача от радост.. То може би ми е най-ценният подарък от него.
Разберете не е важно да е нещо скъпо.. важен е жестът и е най-хубаво,когато сте го направили ръчно Обичайте сееееееееее! И дано всеки намери човек до себе си, когото наистина да обича!

InnchetO
12-20-2008, 10:14
А какво подяволите трябва да се подари на момче, с което си тръгнала три-четири дни преди Коледа ?! :D

eLii
12-20-2008, 10:21
А какво подяволите трябва да се подари на момче, с което си тръгнала три-четири дни преди Коледа ?! :D

Шоколад :D

InnchetO
12-20-2008, 10:26

Шоколад :D Добра идея 8-)
и все пак чакам още .. 8-)

indecent
12-21-2008, 17:11
давайте идейки

InnchetO
12-21-2008, 17:54
айде моля вии давайте идеи .. :(

С момчето тръгнахме на 18ти .. за Коледааааа .. много се чудя какво да му подаря .. и всъщност дали да му подарявам нещо ? :-o айде моля ви казвайте .. :(

elsy
12-21-2008, 17:57
айде моля вии давайте идеи .. :(

С момчето тръгнахме на 18ти .. за Коледааааа .. много се чудя какво да му подаря .. и всъщност дали да му подарявам нещо ? :-o айде моля ви казвайте .. :(
Един парфюм и е готов 8-) 8-)

InnchetO
12-21-2008, 18:08
въпроса е, че ходиме от едва ли не 2 дена .. и дори незнам какви аромати харесва .. 8-)

elsy
12-21-2008, 18:26
въпроса е, че ходиме от едва ли не 2 дена .. и дори незнам какви аромати харесва .. 8-)
Тогава му купи часовник, та да не закъснява за срещите! 8-) 8-)

П.П. Заеби, кви идеи ми идват :razz: :razz: :razz:

InnchetO
12-21-2008, 18:54
хахахаха :lol: той верно все закъснява 8-)

elsy
12-21-2008, 18:56
Значи намерихме решение на проблема ти 8-) 8-) 8-)

InnchetO
12-21-2008, 18:58
Май да 8-)

Cellmate
12-21-2008, 19:20
купете й/му една кържава камила и кажете че е пони ;]

s1NNer
12-21-2008, 19:27
InnchetO същия проблем имам! 8-) Ама го реших де .. парфюм ще е :P

shadow4e
12-21-2008, 20:21
Според мен е тъпо за Коледа да подариш някакви романтични лиготии :) Идва 14ти февруари, дриги месечници, половин годин, една и тогава се подаряват поне за мен такива подаръци.

Моят знам какво иска, пък вече каквото намеря и което избера :)/калъфи за седалки за кола, флашка или някакви по-интересни и по-хубави слушалки/. Лошото е, че не остана време, а дотук съм му купила само един ключодържател, който той си хареса /на форд/. :)

Подарявала съм му и лиготии. :D Но повече се е радвал на по-приложими неща - портфейл, мп4, ключодържател с отварачка, калъфка за възглавница с овце :)

Plamburchety
12-21-2008, 21:24

май и ние така :D
не сте единствени :D

InnchetO
12-22-2008, 06:59
InnchetO същия проблем имам! 8-) Ама го реших де .. парфюм ще е :P

то за това и аз имам същата линийка .. тамън щях да я слагам в подписа .. :D дааа ама мойта е с 5 дниии :P 8-) :lol:

indecent
12-22-2008, 12:44
ужас още не съм купила подарък за гаджето ... дайте ми идейки моля ви ..... май в крайна сметка ще е някаква коледна плюшка ..... може би с бонбонки/шоколадови/

elsy
12-22-2008, 12:48
Бе я накрая хванете ги питайте кво искат тия момчета 8-) Щом вие не знаете какво искат, аз ли да знам? 8-) 8-)

sunbeamz
12-22-2008, 17:08
Ех,аз пък днес взех неговия подарък.... :D и много се надявам да му хареса... Значиии...един приятел ми предложи да му купя "Забраненият американски английски" и според мен това като идея ще му допадне и ще се зарадва... също,понеже той е маниак на "нещо остро и зловещо" :lol: му купих такава звезда..като на нинджите :lol: / /http://www.gungfu.com/pics_general/pics_weapons/stars_professional_with_pouch.jpg като тази долу в ляво / и в крайна сметка не знам защо реших,че поне картичката трябва да е някаква сладичка и му взех една много готина,поне за мен картичка с едно меченце,което е ..пластмасово мисля и е залепено за самата картичка.. абе нз как да го обясня но много ми харесва... иии... това е... чудя се дали не е твърде малко,но все пак мисля че е по-важно да си го взел с мисъл за човека когото обичаш....