PDA

View Full Version : Най-скъпия ми човек :(:(

zdyhana
11-23-2008, 15:28
Не мога да го преживея :cry: .Най -добрата ми приятелка заминава да учи в чужбина.Това е човекът на който държа най-много ..който знае вс за мен както и аз за него..и въпреки това се обичаме такива каквито сме.:cry: :cry: :cry: Толкова мн неща сме правили заедно ..къде ли не сме ходили .. колко сме се смяли,как сме плакали как сме мечтали заедно..Момичето ,което винаги ми помагаше и което завинаги ще остане в сърцето ми.! А,сега вече няма да я има..? :cry: :cry: :cry: Ще идва само лятото за по няколко месеца .. и то мах 3... как така...защо точно сега когато имам най-голяма нужда от нея :cry: :cry: .. Защо животът ни отнема хората,които най-мн обичаме.. и които ни трябват ЗАЩООО ?? :cry: :cry: :cry:

xpici
11-23-2008, 15:32
Ммм да кофти ... :( Но спокойно.. това ''Защо животът ни отнема хората,които най-мн обичаме.." е доста силно едва ли не се1 вече я няма... Въпреки всичко вие ще си останете приятелки макар и да не се виждате : ) както за любовта няма граници така и за приятелството :)
Може би е за нейно добро, така че радвай се за нея, пък след като завърши (ако не е) от къде знаеш може пак да сте заедно :) а и по-добре 3 месеца от колкото НИЩО...
Спокойно :-)

BlackaTBW
11-23-2008, 15:38
Успокой се. Тя отива да учи, говориш все едно е починала. Можете да се чувате, има и интернет, когато се останови там, ще можете да се чувате и всеки ден. Това, че е далеч, не значи че ще се забравите.

zdyhana
11-23-2008, 16:14
Успокой се. Тя отива да учи, говориш все едно е починала. Можете да се чувате, има и интернет, когато се останови там, ще можете да се чувате и всеки ден. Това, че е далеч, не значи че ще се забравите.

Да ...ама нищо няма да е както преди.. Не ми е достатъчно само да си пишем ако въобще се засичаме..защото там май ще има голяма часова разлика..иии...просто .. ужас.

krisiiiiito
11-23-2008, 16:21
виж няма да ти го спестя.. да няма да е същото знам го от личен опит .. от начало ще си липсвате но постепено тя ще намери други приятели и съответно друга най-добра приятелка .. а също и ти... така е животът е пред вас .. просто с времето всичко отминава така стана и с мен .. преместих се да уча другаде ( не говоря за друг град или за чужбина а просто за друго училище ) и се забравихме.. така е от няколко години насам.. приятелки сме още чуваме се понякога и се виждаме но не е същото .. аз имам друга компания но се радвам за миговете прекарани заедно
не плачи защото е свършило.. усмихни се защото се е случило.. радвай се че си имала такава приятелка.. пък и ти казвам - няма да си прекратите съвсем отношенията ще се чувате от време на време просто трябва да се примириш че няма да е както преди
пък и.. това е за нейно добро трябва да се радваш
това е :)

haterkata
11-23-2008, 16:24
аз имах точно такава приятелка,и тя замина да учи в друг град ама преди това се бяхме разделили и не бяхме приятелки вече тъй че не ми се отрази изобщо :D

иначе,мн кофти е станало,ама ше го преживееш няя как иначе (:

Bellatrix
11-23-2008, 16:24
Разбирам те. Много е трудно така, а скайп просто не е достатъчен. Но си помисли: Можеше да е къде къде по-зле. Можеше да ги няма тия 3 месеца, да сте скарани, нея изобщо да я нямаше...? Мен, когато ми липсва гаджето (е,ние не се виждаме само 5 дена в седмицата, но все пак) си казвам: Добре, че го има на света и че е мой. А останалото... винаги има начин и все един ден тя ще завърши образованието си и ще се върне.

nIkEnCeTy_bE
11-23-2008, 16:26
пфф..наистина е мн0г0 к0фти..ама представи си аз как се чуствам..като баща ми почина..и сега няма кой друг да ме обича повече от нег0..и толкова ми липсва.. :cry: ноо..и аз се чудя защ0 б0г е т0лк0ва несправедлив п0няк0га..и приятелка съм губила..знам какво е..но спокойно не е свършил светът..ще видиш че има и много по ценни неща в този живот.. :? :)

zaraaa
11-23-2008, 17:34
Разбирам те. Много е трудно така, а скайп просто не е достатъчен. Но си помисли: Можеше да е къде къде по-зле. Можеше да ги няма тия 3 месеца, да сте скарани, нея изобщо да я нямаше...? Мен, когато ми липсва гаджето (е,ние не се виждаме само 5 дена в седмицата, но все пак) си казвам: Добре, че го има на света и че е мой. А останалото... винаги има начин и все един ден тя ще завърши образованието си и ще се върне.

+1

Lysit0
11-23-2008, 17:41
Ей успокой се (=
Ти говориш все едно е умряла.
Радвай се поне,че и два :)
Можете и по skype всеки ден да се чувате.
Да се гледате по камера.....
Верно,че НЕ е същото,но все пак имате възможност да общувате всеки ден (:

Pliok0019
11-23-2008, 18:45
"Дори и да си отидат, приятелите остават в сърцето ни"

Вие пак ще сте си близки - ще си пише в нета, ще се чувате...ще си разказвате какво се е случило, пак ще се смеете... Лятото ще се виждате. :)

S1lv3r
11-23-2008, 20:29
Еми тя е заминала за чужбина да следва нещо.Там ще искара образование и е много възможно там да се устрой.Тва найстина е мнго лошо,особено както сте били вие но ако обичаш някой го пусни да си иде,ако се върне завинаги ще е твой.ако не се върне никога не е бил твой.

beb4yy
11-23-2008, 20:59
ей верно не говори сеедно е умряла може да намериш време некоя ваканция да отидеш на гости или тя да ти дойде РАДВАЙ СЕ ЧЕ Я ИМА ЗАЩОТО Е ПО ГАДНО ДА ЗАГУБИШ ЗАВИНАГИ :(

PoisoNGirL
11-24-2008, 00:26
I moqta nai-dobra fr-ka zamina za Italiq da uchi i shte si idva samo lqtoto,no se chuvame po skype,pishem si i t.n.Ako ste istinski priqtelski tova nqma da provali otnosheniqta vi.

zdyhana
11-26-2008, 08:49
мс много :)

slun4ice_90
11-26-2008, 08:53
Това да са ти проблемите...стягай се и се усмихни.Тя нали не е на края на света?!.. :-D Ще се виждате и такам.. :-P

ndle
11-26-2008, 10:07
Евтиняк е

dimitar_ak
11-26-2008, 10:19
Така е написан поста, че се едно е умряла. Споко. Отива в бяла държава.

evelinka1122
11-26-2008, 10:27
и моята най-добра приятелка замина далеч от мен.... сега се виждане около 3 пъти в годината... но какво да се прави... всяко зло за добро... сигурна съм че ще срещнеш и други добри приятелки! успех...

DeSiTo0o
11-26-2008, 20:05
Edna ot nai-dobrite mi priqtelki zamina za 1 godina v Germaniq. I az daje ne mojah da q vidq to4no predi da zamine... super gadno mi be6e i mn plakah togava. I vse o6te mi e mn mu4no.. i znam 4e i na neq i e mu4no za vsi4ki. Lo6oto e 4e ne poddurjame mn vruzka,za6toto obstoqtelstvata sa takiva... :(

pandelka
11-29-2008, 08:44
Еее споко дее..ще се върне...ще си пишете и т.н гадно е ама няма начин..поне се радвай за нея..,че е имала възможност да се махне от тая "държава" .

MakeMeFeel
11-29-2008, 08:50
Еее споко дее..ще се върне...ще си пишете и т.н гадно е ама няма начин..поне се радвай за нея..,че е имала възможност да се махне от тая "държава" .

+1 .. не виждам какво толкова е станало ... Нито ще умира, нито нищо. :?